KN

Kent İstanbul Nakliyat

9.6 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 17 Temmuz 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
82 Müşteri Değerlendirmesi, 108 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1072 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 1076 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1079 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Çalışanlar
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1075 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 1077 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Kent İstanbul Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.5 - ATAŞEHİR > KADIKÖY

Hem paketleme hem taşıma hem de montaj işlerinden çok memnun kaldık. Güler yüzlü ve profesyonel bir ekip. Eşyaların zarar görmemesi için özellikle dikkat ediyorlar ve çok hızlılar. Bir daha taşınırsam kesinlikle yine kendilerini tercih edeceğim.


28 Nisan 2017

Mükemmel 9.6 - SANCAKTEPE > SANCAKTEPE

Genel olarak memnun kaldık...


24 Nisan 2017

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Mehmet bey ile 15.04.2017 tarihi için taşınmak üzere anlaştık. Anlaştığımız saatten daha erken bir saatte gelip kendisi ve ekibi son derece pratik ve hızlı bir şekilde taşımayı gerçekleştirdiler. Eşyalarım hiç bir şekilde zarar görmedi hatta bazı eşyalarımızı onardılar bile. Taşınmak için Kent İstanbul'u seçmekten tereddüt etmeyin. İşini çok özveriyle yapan bir ekip, kendilerine çok teşekkür ederiz.


17 Nisan 2017

Mükemmel 10 - DARICA > KÖRFEZ

Taşınma telaşı başladığı andan itibaren Enakliyat aracılığı ile nakliye firmalarından teklifler talep ettim. Bu süre zarfında birçok firmadan teklif aldım. Aldığım teklifler içerisinde en uygun fiyat veren firmanın bilgilerini ve önceki taşınma yorumlarını inceledim. Üyelerin tamamının olumlu yorumlar yazdığını görünce Kent İstanbul Nakliyat ile bağlantı kurdum. Firma yetkilisi Mehmet bey ile telefonda görüşerek taşınacağım tarihi ve eşya durumumu anlattım ve karşılıklı olarak anlaştık.
Taşınacağım sabah Mehmet Bey ve ekibi söz verdiği saatte geldi, gayet sistematik bir şeklide çalışarak eşyalarıma hiç zarar vermeden ambalajladılar ve 35 km uzaklıktaki yeni eve eşyaları aynı titizlikle kamyondan indirip her odaya ayrı ayrı taşıma işini gerçekleştirdiler. Mehmet bey ve ekibi yaptıkları işte çok özverili ve aynı zamanda saygılı davrandılar. Ben de bu sebeple kendilerine buradan tekrar teşekkür etmek isterim.
Aldıkları fiyat helali hoş olsun.(saksıda bir çiçeğimiz kırıldı onuda nazarlık gördük)


10 Nisan 2017

Mükemmel bir firma profesyonel taşıma ve ekip herkese tavsiye ederim.


9 Kasım 2016

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > TUZLA

Firmayı Enakliyat sayesinde buldum çokta memnun kaldım. Mehmet Bey ve ekibi çok iyiydi, dedikleri saat ve dakikada geldiler. Yanlarında olmamama rağmen eşyalarıma en ufak bir zarar vermeden taşıdılar. Enakliyat.com.tr ye ve Kent İstanbul nakliyat firmasına çok teşekkür ederim.


2 Kasım 2016

Özellikle Mehmet Bey'e olmak üzere firma çalışana arkadaşlara öncelikle çok teşekkür ediyorum. Saatinde geldiler, hızlı ve temiz bir işçilikle evimi taşıdılar. Paketleme ve montaj çok iyiydi, eşyalarınız zarar görmesin diye her türlü malzemeleri vardı askı dolabına kadar.. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.


28 Ekim 2016

Mükemmel 10 - TUZLA > TUZLA

Çalışanları ve hizmet anlayışıyla kesinlikle tavsiye ettiğim bir firma.


24 Ekim 2016

Eşyalarınızın yarısını kamyona yükledikten sonra, “yeni evde biz montaj yapmıyoruz yalnız, yaparsak ek para alırız” diyen, “öyle şey olur mu hiç” deyince, “bırakır gideriz o zaman eşyaları yolun ortasına, umrumuzda da olmaz” diye tehdit eden, böylece anlaştığınız paranın %25 daha fazlasını isteyen bir firma düşünün..
Onu geçtim, özenle paketlediğiniz kutuları tuğla atar gibi attıkları için 8mm kalınlığındaki sağlam koli içindeki battaniyeler arasına konmuş, balonlu kağıda sarılı cam vazoyu bile kırma performansını göstermiş, eşyalarınızın yarısını kıran ve zarar veren bir firma olsun bu..
Hatta özellikle “bakın şu lamba çok değerli, lütfen yavaş olun, kırmayın” dedikten sadece 10 sn sonra “UV yapıştırıcıyla ve vidayla tutturulmuş” özel cam karpuzunu, duvara olanca gücüyle çarpıp tuzla buz haline getirsinler.. Sonra bir de utanmadan “kendi kaydı düştü” desinler..
Hatta bu eşyaları taşırken etrafa da zarar versinler.. Sağa sola, duvara, kapıya, dolaba zarar versinler.. Kırsınlar, çizsinler..
Yanınızda küfür eder ses tonuyla anlamadığınız başka bir dilde kendi aralarında konuşsunlar..
İş yaparken, eşya taşırken sürekli “hadi hadi hadi hadi çabuk çabuk çabuk hadi hadi hadi hadi” şeklinde çalışsınlar..
Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Mehmet Baybars’tı sanırım. O ve ekibine çok teşekkür ederiz. Eşya sayımızı yarıya düşürüp, fazladan para aldıkları ve bir şekilde tek parça getirdikleri eşyalara da zarar verdikleri için müteşekkiriz..
Ofisteki organizatör Mert Bey’in son derece kibar ve anlayışlı konuşmasını bir kenara koyuyorum. O da hasarınızı karşılayalım, yardımcı olalım demesine rağmen, 15 gündür çok güzel oyalıyor bizi. Ona da bizi oyaladığı için buradan teşekkür ederim.
Hasarımız da karşılanmadı. Öylece ortada kaldık. Kız arkadaşımı arar gibi her gün Mert Bey’i arıyorum. Her gün bir mazereti var sağolsun. Artık aramayı da bıraktım. Nasıl olsa bir sonuç alamayacağız.
Harika yani. 10 üzerinden 10 veriyoruz. Kesinlikle bu firmayla taşınmalısınız.
Saygılarımla


27 Eylül 2016

Mükemmel 10 - KARTAL > KAĞITHANE

Kent İstanbul firmasındaki arkadaşlara öncelikle çok teşekkür ederim. Daha önce taşındım ama hiç bu kadar hızlı, temiz ve işinde profesyonel firma ile karşılaşmadım. Çalışanlar güler yüzlü, saygılı ve samimi kişilerdi.. Gerçekten çok hızlı çalışanları var. Anadolu yakasından Avrupa yakasına taşındım, öğlenden sonra saat ikide taşınma işlemim bitti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.


4 Eylül 2016

Site üzerinden asıl anlaştığım firma olan Yılmaz34 anlaştığımız gün taşımaktan vazgeçtiler ve beni ortada bıraktılar. Aynı gün site üzerinden bu firmayı buldum. Mehmet Bey anında çözüm üretti ve 1 gün gecikmeli de olsa sayesinde evimi taşıyabildim. Gönderdiği ekip tam anlamıyla profesyoneldi. Tüm çalışanlar çalışkan, dikkatli ve güleryüzlüydüler. Eşyalarımı tek bir zarar vermeden taşımayı gerçekleştirdiler. 4+1 evimi pire gibi çalışarak taşıdılar. Başta Mehmet Bey olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederim. Gözünüz kapalı bu firmaya güvenip taşımanızı yaptırabilirsiniz.


28 Ağustos 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Eşyalarımızı çok seri ve hiç hasarsız taşıdılar. 6 kişilik bir ekiple arı gibi çalıştılar. Araç arızası nedeniyle birkaç saat gecikme olmasına rağmen gün batmadan işimiz bitti.


14 Ağustos 2016

İlk defa bir nakliyat firmasıyla taşındım. Arkadaşlar çok tecrübeliydi hiç bir sorun yaşamadan taşındım.


12 Ağustos 2016

-İyi niyetli,çalışkan insanlar. Yalnız diğer taşıyıcılardan farksız biçimde, acele toplayıp, acele boşaltama derdindeler. Örneğin 8.30 da toplamaya başlayıp, 14.30 da yeni yere yıkıp paralarını alıp gittiler. Karmakarışık olmuşlyığınla, kırılanlarla, dökülenlerle uzun süre boğuşmak size kalıyor.


10 Ağustos 2016

Mükemmel 9.4 - ATAŞEHİR > ATAŞEHİR

Mutfak masasının ayağının kırılması haricinde her şey iyiydi. Başkaca taşınma tecrübem olmadığı için kıyaslama ve ek yorum yapamıyorum. Teşekkürler.


8 Ağustos 2016

Mükemmel 10 - SARIYER > ŞİŞLİ

Çok güleryüzlü ve profesyonellerdi. Çok memnun kaldım.


25 Temmuz 2016

Mükemmel 9.6 - PENDİK > MALTEPE

15 temmuz ertesi günü ülke genelindeki zor şartlara rağmen ellerinden geleni yaparak eşyamız gayet güzel, hızlı ve profesyonel bir şekilde taşındı. Kendilerine teşekkürler.


24 Temmuz 2016

Taşınma sürecinde taşınacağım evin bazı tamir işleri ile ilgili sorunlar yaşamıştım. Nakliye işini yapan arkadaşlara özellikle taşıma konusunda en ufak bir problem yaşamak istemediğimi belirttim. İki Mehmet Bey vardı. Benle telefonda görüşüp gayet kibar bir biçimde talebimi alan ve sürecin aksamaması için gayret gösteren Mehmet Bey. Diğeri de taşınma esnasında işini tam manasıyla yerine getiren ve diğer arkadaşları yönlendiren Mehmet Bey. Taşınmamız sorunsuz geçtiği için taşımada emeği geçen arkadaşlara ve Mehmet Beylere teşekkür ediyorum.


8 Temmuz 2016

Mükemmel 9.8 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

Uzun zamandır çalıştığım en sorunsuz firma.


29 Haziran 2016

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > ŞİŞLİ

Yıllardır taşınırım, bu kadar profesyonel ve temiz, titiz çalışan firma görmedim.
Baştan sona, eksiksiz iş çıkardılar, tavsiye ederim.

REHA MEDİN GAYRİMENKUL


17 Haziran 2016