KN

Kent İstanbul Nakliyat

9.6 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 17 Temmuz 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
82 Müşteri Değerlendirmesi, 108 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1072 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 1076 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1079 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Çalışanlar
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1075 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 1077 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Kent İstanbul Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İZMİT > İZMİT

Kent İstanbul'u seçmemin nedeni öncelikle ücretti. Güzel bir indirim yaptılar ve en uygun fiyatı verdiler. Paketleme hizmeti olarak gayet başarılılar, hiç bir ürün kırılmadan, en ufak bir zarar görmeden taşındı. Eğer isterseniz yanlarında kendi kolileri ve battaniyeleri var ama ben paketlemeyi kendim yaptığım için sadece mobilyalar için battaniyelerini kullandık.
Firma için söylemem gereken iletişime geç butonuna tıkladığım gibi anında telefonum çaldı. Açıkçası beklemiyordum, Bora bey her konuda beni bilgilendirdi. Teşekkür ederim, gayet kibar ve gayet başarılı bir insan. Bana, 7/24 istediğiniz saat arayabilirsiniz demişti.
Taşıma zamanlaması olarak zaten bir gün önceden Bora bey tarafından bilgilendirildim. Saat 8 olarak anlaştık saat 8:15 te Mehmet abi aradı biz geldik diye 15 dakika İstanbul trafiğinde gayet önemsenmeyecek bir zaman.
Çalışanların davranışları mükemmel kesinlikle. Türkçe bilmeyen, zorla yemek söyleten, 5 karış suratla iş yapan insanlar değiller. Hatta tam aksine güle oynaya eşyalarınıza pür dikkat bir şekilde başarılı bir şekilde taşıyorlar. Özellikle buradan Mehmet abi ye ve Mert kardeşime teşekkür ederim. Zamanında nasıl geçtiğini bile anlamadan her şey bitti. Toplamda 1+1 ev için çok büyük bir arabayla ve 4 kişi geldiler.
Fiyat fayda dengesinde denecek laf yok. En uygun fiyatı veriyor ki rakipleri ile arasında %10 %15 gibi bir fark vardı. 1+1 eve o kadar büyük bir araba ve 4 kişiyle gelmek fazlasıyla yeterliydi zaten. Mehmet abi işinde tam bir profesyonel, kendi ekibinin sabit olduğunu da belirtti, ekibi de gayet kibar, eğlenceli, neşeli ve en önemlisi dikkatli. Bir tane duvar bile çizilmedi.
Uzun lafın kısası Kent İstanbul en uygun fiyat veren ve başında Mehmet abinin olduğu çok başarılı bir nakliyat firmasıdır.


18 Ekim 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Fiyata göre mükemmel denebilecek kadar iyi bir firma. Zamanlama, tertip, düzen, hizmet, eşyalara karşı titizlik ve güler yüz her şey var.
Ayrıca sağ olsunlar bozulmuş veya kırılmış eşyalarımı bile düzelttiler ve çok çabuk ve titiz bir şekilde eşyalara zarar vermeden taşıdılar.
Gerçekten çok profesyonel bir nakliye firması kesinlikle tavsiye ederim.


14 Ekim 2017

Mükemmel 10 - DARICA > GEBZE

Kent İstanbul firmasını Enakliyat üzerinden buldum. Bir taşınma bu kadar muntazam ve özen gösterilerek yapılırdı. Ekip genç, dinamik, çok hızlılar ve başlarındaki Mehmet bey'de bu işin piri. Bundan sonra herkese tavsiye edeceğim.


9 Ekim 2017

Öncelikle ilgilerinden dolayı Enakliyat ailesine teşekkür ederim. Taşıyıcı firma kırılan dolap yerlerini tamir ederek telafi etmeye çalışıyor, bu güzel ama kırılması kötü. Daha dikkatli olunabilir.


27 Eylül 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Özellikle Mehmet bey ve ekibi çok kaliteli hizmet veriyor. Çok dikkatliler. En ince detaya kadar paketleme yaptılar.
Pazarlığınızı sadece Mehmet bey ile yapın.


24 Eylül 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

İlk başta çok tedirgindim ama yardımları sayesinde tedirginliğimin yerini bir huzur aldı. Dedikleri saatten erken gelip hızlı ve düzenli bir şekilde eşyalarımı taşıdılar çok ama çok teşekkür ederim Kent İstanbul.


17 Eylül 2017

Mükemmel 9.5 - KARTAL > MALTEPE

Kesinlikle tavsiye ederim, zamanında, sağlam ve hızlı bir şekilde taşıma işlemini gerçekleştirmiştir.


11 Eylül 2017

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > İZMİR

Söz verdikleri saatte geldiler, söz verdikleri gibi her şeyi yerleştirdiler. İşlerini dürüst yapan, ekmeğinde olan insanlar. Aynı zamanda işinde tecrübeliler. Eşyalara en ufak zarar gelmeden taşıma işlemleri gerçekleşti. Çoğu eşyayı paketlediler. Teşekkür ederiz.


8 Eylül 2017

Mükemmel 9.2 - PENDİK > TUZLA

Çalışanlar ilgili ve iletişimleri iyi. İlk kez taşındım ve endişelerim vardı. Montaj, paketleme, demontaj vs gayet iyiydi. Firmanın ve Enakliyat sitesinin memnuniyet çabası da güzeldi. Tavsiye ederim.


28 Ağustos 2017

İnternet üzerinden nakliye firması bulup evimi taşıyacağım hiç aklıma gelmezdi. İlk başta Kent nakliyat şirketi çalışanlarına çok ama çok teşekkürler, işlerini mükemmel yaptılar, hiç işi aceleye getirmeden ve profesyonelce hareket edip evimin güvenli bir şekilde taşınmamı gerçekleştirdiler. Fiyat olarak da bana sunulan tekliflerin en cazip olanı idi. Tekrar teşekkürler ve iyi çalışmalar dilerim. Tabi Enakliyat sitesi yöneticilerine de teşekkürler, onlar da işlerinin takibi konusunda tam not aldılar. Her iki şirket yöneticilerini de tebrik ederim.


18 Ağustos 2017

On numara beş yıldız bir taşınma oldu. Eşyalarıma herhangi bir zarar gelmedi, her şeyi ambalajlayıp hızlı bir şekilde taşıdılar. Taşıyan arkadaşlar çok yardımsever ve güler yüzlüydüler. Bir daha taşınsam gene aynı firmayı seçerim, herkese de tavsiye ederim.


18 Ağustos 2017

İlk kez bir taşınmada bu kadar rahat iletişim kurabildim ve derdimi anlatabildim. Hem saygılı hemde işini 10 numara yapan insanlar. Eğer taşınma işinize Kent İstanbul talip olduysa ve fiyatı size uygunsa başkasına bakmayın. Teşekkürler arkadaşlar...


10 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Öncelikle bu kadar kaliteli bir firma ile çalıştığım için çok mutlu oldum. Zamanlama harika, firma çalışanları harika, çalışma düzenleri ve iş disiplinleri harika. Bu kadar hızlı ve temiz işçiliklerinden dolayı her birine canı yürekten teşekkür ediyorum. Tüm çevreme Kent İstanbul firmamı tavsiye edeceğim, iyi ki varsın iyi ki bu yolculukta sizinle tanışmışım. 😉😊😊


8 Ağustos 2017

Mükemmel 9.1 - SAKARYA > İSTANBUL

Öncelikle firma tam söz verdiği saatte geldi. 5 kişi geldiler. Hiç muhabbet etmeden, oyalanmadan nakil işlemi gerçekleştirildi. En uygun fiyatı veren firmalardan biriydi. Ambalaj işi iyi sayılırdı. Yemek işini üstü kapalı bize mesaj verdiler(aldık, helal olsun). İş bitişi ücretini ödedim. Şunu söylemeliyim ki parasına göre memnun kalırsınız. Biraz eşyaları bırakırken lakayt gibi geldi bana biraz da eşya çiziklerim fazla idi. Gardırop montajı çok iyi değildi. Sonuç olarak fiyat kalite dengesi iyi ve tavsiye edebilirim.


18 Temmuz 2017

Mükemmel 9.6 - İSTANBUL > SAKARYA

Selamlar ben ilk defa taşındım. Açıkçası korkularım vardı ama her şey sorunsuz ve istediğim gibi oldu. Firmayı fiyat için seçtim, en uygun fiyatı verdi. Bir daha taşınsam en yüksek fiyatı verseler yine tercih ederim. Anlaştığımız gibi gününde ve saatinde geldiler, eşyalarımı titizlikle paketlediler, taşıdılar ve tekrar aynı bizim istediğimiz şekilde kurdular. Eşyalarıma en ufak zarar gelmedi, çalışanlar çok saygılı, işi bilen ve sizin isteklerinizi önemseyen arkadaşlar. Kısacası memnun kaldım ve emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim.


27 Haziran 2017

Mükemmel 10 - KARTAL > SANCAKTEPE

Uygun fiyata mükemmel bir hizmet aldım emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..


6 Haziran 2017

Çok başarılıydılar, çok memnun kaldım. Tekrar teşekkür ederim.


3 Haziran 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KARTAL

Taşınmamın hiç bu kadar kolay olacağını tahmin etmezdim. Tabi ki Kent İstanbul sayesinde oldu bu. :) Dedikleri saatte geldiler ve çok düzgün yaptılar işlerini... Kesinlikle düşünmeden tavsiye ederim, tüm evini, köyünü taşıyacak arkadaşlara. :) Kent İstanbul ekibine tekrar teşekkürler. :)


6 Mayıs 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > MALTEPE

Taşıma işlemlerinde sabah beklediğimizden de erken başlayıp işin tamamlanmasında sorumluluklarını yerine getirdiler. Fiyat fayda dengesi bakımından tercih edilebilecek bir firmadır.


5 Mayıs 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Öncelikle Enakliyat'a Kent nakliyatla taşınmamıza aracı olduğu için teşekkür ederim. Nakliyat firmalarına karşı olumsuz düşünceleriniz Kent nakliyatla değişecek. İstanbul'dan İzmit'e taşınmada eşyalarda hiç çizik, hasar veya kaybolma olmadı. Çalışanları gayet saygılı, efendi ve hızlı. Eşyaları taşımakla kalmadı düzen ve yerleşimde de çok yardımcı oldular artı uygun fiyat da cabası... Rıdvan usta ve ekibine çok teşekkür ederiz. Aldıkları para kuruşuna kadar helal hoş olsun...


30 Nisan 2017