KN

Kent İstanbul Nakliyat

9.6 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 17 Temmuz 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
82 Müşteri Değerlendirmesi, 108 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1072 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 1076 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1079 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Çalışanlar
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1075 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 1077 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Kent İstanbul Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - BAŞAKŞEHİR > ŞİLE

Tam saatinde geldiler ve gayet kibar davrandılar. Eşyam azdı. Kırılan çizilen olmadı.


26 Ekim 2020

Mükemmel 10 - BEŞİKTAŞ > MALTEPE

Ağır ve kırılma riski çok yüksek olan aynanın taşıması sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleştirildi. Arkadaşlar parçanın kırılmaması için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Tek bir çizik bile olmadan sorunsuz taşımayı gerçekleştirdiler. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Teşekkürler.


2 Haziran 2020

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

Tüm çalışanlara teşekkür ederiz


25 Ekim 2018

Mükemmel 10 - MALTEPE > MALTEPE

Kent nakliyat yetkilisi Mehmet bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Taşınma ile ilgili bütün korku ve tedirginliklerimi işlerine başladıkları anda yok ettiler ve aldıkları ücreti sonuna kadar hak ettiler. Taşınma boyunca gösterdikleri özen, sabır ve ilgiden dolayı çok teşekkür eder işlerinde hayırlar dilerim...


22 Ekim 2018

Çekmeköy içi taşınmamızda Mehmet bey ve ekibi 2+1 ev için 5 kişi geldiler. Çok hızlı bir şekilde paketleme ve demontajı tamamladılar. Taşıma ve montaj da sorunsuz tamamlandı. Bazı mobilyalarımızdaki ufak arızaları da giderdiler. Çok memnun kaldık.


6 Haziran 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAKARYA

Gayet başarılı bir nakliyat firması açıkçası endişelerimiz vardı internet üzerinden olduğu için lakin çok memnun kaldık. Yeteri kadar personel ile yardıma geldiler. İstanbul'dan Sakarya'ya çok rahat, bir şeyi kırmadan dökmeden güzel bir şekilde taşıdılar. Gelen personel de gayet anlayışlılardı gönül rahatlığıyla bu firma ile çalışabilirsiniz.


17 Mayıs 2018

Mükemmel 9.6 - ÜMRANİYE > ÜMRANİYE

Sorunsuz ve uygun fiyata taşındım, teşekkürler.


16 Nisan 2018

Mükemmel 10 - MALTEPE > MALTEPE

3+1 evimiz 6 kişilik bir ekiple oldukça hızlı, sorunsuz ve hasarsız olarak taşındı. En başta Bora beyin koordinasyonu ve yaklaşımıyla planlanan taşınmamızda, ekip lideri Mehmet Bey, son derece işine hakimdi, planlama ve ekibi yönetimi çok başarılıydı. Tüm ekip, çalışkan, mütevazi ve işe odaklıydı. Oldukça memnun kaldık. Sorunsuz ve hızlı bir taşınma için şiddetle öneririz.


11 Nisan 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Firma ile anlaştığımız saatte taşıma işlemine başladık gerek paketleme gerekse taşıma işinde bunlar kadar profesyonel bir ekip görmedim. Her parçayı ayrı ayrı bandaj-paketleme işi yapıp söküp tekrar istediğimiz yere takdılar. Hiç bir eşyama zarar gelmedi.Mehmet beye ve ekibine çok teşekkür ederim. Herkese bu firmayı şiddetle tavsiye ediyorum. Kesinlikle bu firma ile taşıtma yapsınlar.


7 Nisan 2018

Mükemmel 9.3 - ÇEKMEKÖY > ÇEKMEKÖY

Kısa süre içinde titizlikle hallettiler taşınma işlerimizi. Biz çok memnun kaldık ve tavsiye ediyoruz. Fiyatlarının diğer firmalara göre uygun olması da güzel bir özellik. Gerçekten her şey güzeldi, teşekkürler.


4 Nisan 2018

Müthiş 8.5 - KOCAELİ > İSTANBUL

Kocaeli'den Maltepe'ye taşınma işlemi gerçekleştirdik. Öncelikle Mehmet Bey ve ekibine göstermiş oldukları güzel iletişim ve zamanlama için teşekkür etmek isterim. Sabah dedikleri saatte gelip hızlıca ise koyuldular. Ufak tefek çizikler haricinde herhangi bir problem olmadan sorunsuz taşıma gerçekleştirdiler. Tek tavsiyem eşyaların montaji sırasında göstermiş oldukları hassasiyetin ölçüsünü biraz daha arttırabilirler. Fakat fiyat kalite dengesi tam anlamıyla örtüşmektedir. Taşımayı gerçekleştiren herkesin güler yüzlü ve yardımsever oluşu işlerin daha hızlı ve neşeli bitmesine katkı sağlamaktadır. Gözümüzde büyüyen taşıma işi Mehmet bey ve ekibi sayesinde sorunsuz tamamlandı. Herbirine tek tek teşekkür ederek tavsiye edilecek firmalar arasında olduklarını söylemek isterim.


25 Mart 2018

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Tam saatinde yani sabah 8 de Mehmet Bey ve değerli ekibi geldiler. Bütün mobilyalarım sistematik bir şekilde 1,5 saat içinde araca yüklendi. Öğlen saatlerinde taşınma işim bitmişti bile😃 Telefonda iletişim kurduğum Bora Beye, ekip lideri Mehmet Beye ve adlarını hatırlayamadığım diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Tabi bu firmayı bulmamda aracı olan sizlere de... Taşınacak olan tüm arkadaşlarıma rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir firma Kent İstanbul. Zira benim gibi titiz bir insanı ziyadesiyle memnun ettiler.


9 Mart 2018

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > KADIKÖY

24.02.2018 tarihinde taşıma gerçekleştirdik. Öncesinde konuştuğumuz gibi sabah 8 de başlayacaktık ve sabah 7:45 de Mehmet Bey aradı ve müsaitseniz biz aşağıdayız dedi. Sabah 8 de başladık ve saat 12 de paketleme ve kamyona indirme bitmişti bile. Taşınacağım yer yeni bir proje olduğu için girişte sıkıntılar olmasına rağmen ekip tarafından hiç bir zorluk çıkarmadılar. Kahvaltımızı da öğle yemeğimizi de beraber yedik. Her taşınmam da tercih edeceğim firmadır kendileri. Taşıma bitti ücretini verdim helalleştik ve ayrıldık.

Kesinlikle tavsiye ederim.

Ellerinize Sağlık Mehmet Abi ve güler yüzlü ekibi.


26 Şubat 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAKARYA

Önce Mehmet bey ve yiğenine özel olarak teşekkür ederim. Harika ve profesyonel bir hizmet sunuyorlar aşırı derece nazik ve saygılılar zamanında geldiler, hızlı ve hiç bir eşyama zarar vermeden taşıdılar. Hiç düşünmeden güvenebileceğiniz içten bir firma teşekkür ederim Kent İstanbul ailesi.


28 Ocak 2018

Mükemmel 9.8 - TUZLA > MALTEPE

Son derece memnun kaldım hizmetten. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.


12 Ocak 2018

Mükemmel 9.1 - İSTANBUL > KOCAELİ

Gayet ilgililer memnun kaldım.


18 Aralık 2017

Mükemmel 10 - SARIYER > SARIYER

İki evden eşya toplandı. Tahminimden fazla eşya çıktı, ama hiç sorun etmeden her şeyi toplayıp düzgünce kurdular. Hiç bir eşyama zarar gelmemesi çok memnun etti.


13 Kasım 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Firma işini mükemmel yapıyor. Eşyalara zerre zarar gelmedi hızlı ve koordineli bir çalışma ile daha önce 2 taşınmada kırılan bar masası camı bu firmanın taşımasında sağlam kaldı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.


7 Kasım 2017

Mükemmel 10 - SANCAKTEPE > KARTAL

Öncelikle güler yüzünüz, ilginiz ve alakanız için sizlere ayrıca teşekkür ediyorum.
Mehmet Bey, hiçbir eşyama en ufak bir çizik dahi olmadan mükemmel şekilde nakliyesini yaptığınız ve yine mükemmel organizasyonunuz için sizlere minnettarım. Almış olduğunuz ücret ananızın ak sütü gibi helal-hoş olsun. Sizleri bulmama vesile olan ENAKLİYAT ailesine de ayrıca teşekkür ederim. Bundan sonra çevremdeki herkese Mehmet Bey ve ekibini yani KENT İSTANBUL ailesini önereceğimden hiç bir şüpheniz olmasın.
Sağlıcakla kalın.


4 Kasım 2017

Mehmet bey ve ekibine canı gönülden teşekkür ederim. Rahat bir taşıma işlemi gerçekleştirdi kendileri. Buradan Enakliyat ve Kent İstanbul ailesine teşekkür ediyorum.


25 Ekim 2017