İN

İstanbul Kent

9.7 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 1 Temmuz 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
127 Müşteri Değerlendirmesi, 188 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10102 Kişi
  • 7 - 822 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10122 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10121 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10124 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10119 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 62 Kişi

İstanbul Kent Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > ŞİŞLİ

Çok başarılı bir ekip. Teşekkür ediyoruz.


17 Ekim 2015

Müthiş 8.7 - ESENYURT > ESENYURT

Enakliyat hizmeti ve nakliyat işlerimi yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Zamanlama, taşıma hizmeti, taşımadaki dikkat, arkadaşların güler yüzlü ve kibar olmaları harikaydı. Çok çabuk bir şekilde evim boşaltıldı ve yeni evime taşındım hepiniz çok sağolun. Artık nakliyecim belli.


14 Ekim 2015

Mükemmel 9.8 - TUZLA > TUZLA

Daha önce taşıttığım ve sonrasında karakolluk olduğumuz soytaş nakliyattan 100 kat daha iyiydi. Evet ufak tefek minik hasarlar oldu, ancak kabul edilebilecek düzeydeydi. Herkese teşekkürler


10 Ekim 2015

Mükemmel 9.4 - İSTANBUL > TEKİRDAĞ

Necmettin Bey ve ekibi gayet iyi niyetli ve profesyonel bir şekilde evden eve nakliyat işini gerçekleştirdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Asansör kullanılmasının yasak OLDUĞUNU taşındığım evde ben bile yeni öğrendiğimde kızmama ve tepki göstermeme rağmen kendileri kaba davranışlı kapıcıya karşı gayet vakur ve düzgün davrandılar. Neyse problemi genel itibari ile çözdük ama üslupları hep yapıcıydı. Güzergah içinde başka bir noktaya eşya bırakmamıza bile herhangi bir negatif reaksiyon göstermediler. Eşyalarda da iki yerdeki ufak çıtlatma dışında zarar vermediler. Bunlar da telafi edilebilecek Şeylerdi. Fiyat performans olarak çok iyi bir firma. Belki diğer Pahalı firmalar gibi süslü koruma malzemeleri yok ama ellerinden gelenin en iyisini yapma gibi, sanki kendi evini taşıyor gibi bir müsamaha gösterme gibi hasletleri var. Ben hizmetleri için ekibe selam ediyorum ve teşekkür ediyorum. Artist Nihat'a selam :) ...


30 Eylül 2015

Emeği geçen kardeşlerime teşekkürler, sorunsuz şekilde evden eve taşıdılar.


19 Eylül 2015

Mükemmel 9.8 - ŞİŞLİ > ŞİŞLİ


16 Eylül 2015

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Taşıma gününden önce birkaç kere arayıp saati ve durumu kontrol ettiler. Personeli güler yüzlü yardımsever ve çözüm odaklıydı. Dedikleri saatte gelip beklenen saatte de işlerini eksiksiz tamamlayıp gittiler. İstanbul Kent nakliyat Firmasını herkese gönül rahatlığıyla önerebilirim. Verdikleri hizmet için de fiyatları oldukça makul. Sorun ve stres yaratmadan, hayal kırıklığına uğratmadan ve özellikle de paramızla rezil etmeden iyi hizmet verdikleri için bütün ekibe tekrar buradan da teşekkür etmek istedim.


15 Eylül 2015

Mükemmel 10 - BEYKOZ > ÇEKMEKÖY

Arkadaşlar işinin ehli, her şey sorunsuzdu. Elleri çabuk ve temiz çalışıyorlar herkese tavsiye edilir. Enakliyat'a teşekkürler böyle firmalara yer verdikleri için.


5 Eylül 2015

Mükemmel 10 - BEYKOZ > ÜMRANİYE

Kesinlikle çok iyi bir ekip, yaptıkları iş ile verilen para kıyaslanamaz. Çok daha üstün bir hizmet alıyorsunuz. Gerçekten hızlı ve titiz bir evden eve nakliyat firması. Çok memnun kaldım. Herkese öneririrm.


28 Ağustos 2015

İlk önce Enakliyat web sayfasına ve özellikle de Sümeyye hanıma çok teşekkür etmek istiyorum. Çok faydalı ve iyi bir hizmet. Öz Devran Nakliyat aile şirketine de en içten hizmetleri için teşekkür etmek istiyorum.
Paketleme hizmeti kendimiz yaptık o bakış açısından bir yorumum olamaz. Bizim nakliyemiz kısa mesafeli ve çok mobilya ve eşya kapsıyordu. Mobilya sökme ve kurma konusunda uzman olan Necmettin beye de ayrıca minettarız. Ufak tefek çizgiler dışında eşyalarımızı ve mobilyalarımıza iyi davrandılar, daha önce başka taşıma olaylarımızda meydana gelen kırılma olaylar hiç olmadı. Fiyat/fayda dengesi konusunda bu genç dinamik şirketin üstünü yoktur. Hesaplı, iyi bir hizmet anlayışına sahip, güleryüzlü ve mütevazi insanların bir şirketi. Tavsiye ediyoruz.


26 Ağustos 2015

Tavsiye ederim, çok memnun kaldık.


18 Ağustos 2015

Mükemmel 9.5 - SARIYER > BAŞAKŞEHİR

Genel olarak gayet başarılı bir evden eve nakliyat süreci yaşadık. Eşyamız çok fazla zamanımız kısıtlı idi. Buna rağmen iki bardak, iki de tabak dışında çiziksiz, kırıksız taşınma sürecini tamamladık. Mobilya demontaj ve montaj gayet başarılı ve hızlı. Fiyat çok uygun. Hatta ilk fiyat teklifini gördüğümde diğer tekliflere bakarak çok ciddiye almamıştım. Taşınma öncesi üç yada dört defa arayarak ciddiyetlerini görmek istedim her defasında beni tekrar ikna ettiler. Sonuçtan gayet memnunum. Tüm saygılı, güleryüzlü çalışanlarına da tekrar teşekkür ederim.


17 Ağustos 2015

Mobilyalarda ufak aksiliklerim oldu, genelde iyiydi.


17 Ağustos 2015

Evimizi bugün ellerinden gelen tüm özeni göstererek, kendi eşyaları imiş gibi hassasiyetle taşıyan Öz devran nakliyat, necmettin Bey ve ekibine en içten şükranlarımı iletiyorum. Ayrıca bizi bu güzel ekiple buluşturan enakliyat.com.tr ailesine ve Cüneyt Bey'e çok teşekkür ederim. Çok memnun kaldık, herkese tavsiye ediyorum.


16 Ağustos 2015

Mükemmel 10 - KAĞITHANE > AVCILAR

Öz Devran Nakliyat ile geçen cuma evimizi Seyrantepe'den Avcılar'a taşıdık. Taşınma öncesi hizmet konusunda kaygılarımız vardı, çünkü taşınacağımız ev 5.Katta ve asansörsüzdü, ayrıca 70'e yakın kitap kolisi ve bir o kadar eşyanın üstesinden gelmek arka arkaya taşınma tecrübesi yaşayan bize (4 yılda 3.Ev) pek kolay görünmüyordu. Bununla beraber pek çok teklif veren firma arasında en makul teklifi veren firma Öz Devran Nakliyat'tı. Firmayı seçmemizin asıl sebebi de verdiği teklife göre çok iyi bir hizmet puanı olmasıydı. Bu nedenle çok da düşünmeden Öz Devran Nakliyat ile çalışmaya karar verdik. Taşıma günü biz 7-8 kişilik bir ekip beklerken taşıma için 4 kişi geldi ve daha önce 7-8 kişilik ekiplerin bin bir güçlükle yaptığı işi çok daha kısa sürede en küçük bir gerilim yaşamadan ve yaşatmadan özenli bir şekilde tamamladı, bu konudaki bütün kaygılarımızı boşa çıkarttı ve bize taşınma işleriyle ilgili rahat bir nefes aldırdı. Bu nedenle Necmettin'e ve ekibine buradan teşekkürü bir borç biliyorum. Siz olmasanız bu işin altından kolay kolay kalkamazdık, sağ olun, var olun...


12 Ağustos 2015

Mükemmel 9.5 - MALTEPE > MALTEPE

Fiyat, kalite, hız, güvenilir ve işin ehli insanlar. Problemsiz evden eve taşıma, teşekkür ediyorum ve tavsiye ediyorum.


10 Ağustos 2015

Mükemmel 9.1 - BEŞİKTAŞ > ÜSKÜDAR

Necmettin Bey ve ekibine teşekkürler. Tecrübeleri ile hasarsız ve hızlı bir şekilde yardımcı oldular.
Son derece samimi ve mütevazi davranışları için ayrıca teşekkür ederim.


9 Ağustos 2015

Arkadaşlara çok teşekkür ederim hem hızlı hemde kaliteli taşımacılık hizmeti verdikleri için.


6 Ağustos 2015

Mükemmel 9.8 - ÜSKÜDAR > ÇEKMEKÖY

Beklentilerim yerine getirildi teşekkür ederim.


6 Ağustos 2015

Gerçekten çok memnun kaldım, çok hızlı ve hiçbir eşyam zarar görmeden taşıması yapıldı. Evden eve taşımayı yapan herkesin ellerine sağlık.


5 Ağustos 2015