İN

İstanbul Kent

9.7 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 1 Temmuz 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
127 Müşteri Değerlendirmesi, 188 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10102 Kişi
  • 7 - 822 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10122 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10121 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10124 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10119 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 62 Kişi

İstanbul Kent Müşteri Yorumları

Müthiş 8.5 - KAĞITHANE > SARIYER

Arkadaşlar tam zamanında geldiler ve dikkatli bir şekilde eşyaları paketleyip, hızlı bir şekilde taşınmamıza yardımcı oldular. Emeklerinden dolayı tekrardan kendilerine teşekkür ederim.


8 Haziran 2016

2 Haziran 2016 tarihinde taşınma işlemini gerçekleştirdik. Arkadaşlar belirttikleri saatte geldiler, hızlı bir biçimde kolilerimizi taşıdılar, demonte edilecek mobilyalarımızı taşınmaya uygun hale getirdiler ve taşıyıp eşyaları yerlerine kurdular. 7:30'da Yenibosna'da başlayan taşınma işi 12:45'te Beylikdüzü'nde bitti.

Kolilerin içerisinde kırılmış eşyamız yok. Mobilyaların köşelerine azıcık daha ihtimam gösterilmesi gerektiği yönünde arkadaşları uyardığımda ellerinden gelen hassasiyeti gösterdiler.


7 Haziran 2016

Mükemmel 10 - KADIKÖY > ÇATALCA

Daha önce de bir kaç kez evden eve taşınmış bir aile olarak son derece sorunsuz bir nakliye oldu diyebilirim. Sabah saat 7 de işe başladılar. Ekipte herkes çok özenli ve dikkatli, hiçbir eşyaya zarar vermeden taşıdılar. Çevreye de hiçbir rahatsızlık vermeden taşıma gerçekleşti. Her şey başta nasıl anlaştıysak o şekilde gerçekleşti. Necmettin Bey'e ve ekibine gösterdikleri özenden dolayı çok teşekkür ediyoruz.
Tavsiye ederim.


18 Mayıs 2016

Mükemmel 9.4 - BAHÇELİEVLER > AVCILAR

Tam Zamanında hızlı ve özenli çalıştılar, yarım gün içinde yeni evimizde eşyalarımız açılmıştı, teşekkürler.


13 Mayıs 2016

Mükemmel iş çıkarıyorlar, kibar ve güler yüzlüler. Defalarca taşındım, bu kadar iyi bir nakliyeciye denk gelmedim. Kesinlikle tavsiye ederim.


4 Mayıs 2016

İlk defa taşınmam sebebiyle öncesinde çok fazla şüphem vardı. Verilen fiyat ve performans dengeli. Eşyalarımın çok kötü hale geleceğini düşünüyordum. Çok hassas porselen takımını kendi aracım ile taşıdım ancak gerek olmayabilirdi zira çok fazla kırılacak eşyam olmasına rağmen hasarsız bir şekilde koliler taşındı. Ağır ve hassas mobilyalarım gayet özenli ve hasarsız bir şekilde 10. kata çıkarıldı. Evde mobilyaların yerini değiştirirken bile daha fazla hasar verebilirdim. Asansöre sığmayan koltukları ve bir iki parçayı gayet hızlı bir şekilde çıkardılar. Beyefendi bir ekiple stressiz bir nakliye isteyenlere tavsiyemizdir.


3 Mayıs 2016

Mükemmel 9.5 - KADIKÖY > ATAŞEHİR

Teşekkürler...


28 Nisan 2016

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > BAĞCILAR

En düşük fiyat verdiği için tereddütlerim vardı... Taşıma işlemi çok hızlı ve titiz bir şekilde gerçekleştirip beni yanılttılar.
Aldıkları ücreti sonuna kadar hakediyorlar teşekkürler.


26 Nisan 2016

zamanında gelip taşınma işlemini hallettiler. Çalışanların davranışları iyiydi. Fakat paketleme malzeme eksikleri, tam donanımlı gelinmemesi ve bazı eşyalarda çizikler-darbe oluştu. Biraz daha değer verilebilirdi.


26 Nisan 2016

Herkese selamlar,

Taşıma firması ile ilgili olarak detayları paylaşmak isterim.

Necmettin Bey çok cana yakın, efendi, saygılı bir kişidir kendisi. Yanında gelen elemanlar da son derece düzgün insanalar. Kendisi karşıdan geldiği için biraz gecikti ancak bu benim için çok sorun olmadı, sorun etmedim. Kendisi de sorun etmediğim için bana teşekkür etti. Arkadaşlar kolileri, eşyaları, hurçları, beyaz eşyaları son derece hassas bir şekilde taşıdılar. Mümkün mertebe her şeyi sardılar, kendilerinin battaniye ve özel bir kumaşlarını kullandılar. İlk öncesinde patpat gibi sübvanse eder mi? korur mu diye düşündüm ancak sonrasında gözümün önünde yapınca emin oldum. Hatta ben demeden bir çok şeyi sardılar ben demeden kendileri hassas bir şekilde davrandılar. Talep ettiğim her şeyi ikiletmediler. Çok net bir şekilde söylemek isterim 1 TEK BARDAK bile kırılmış değildir. Tüm arkadaşlar canla başla çalıştılar hepsi Maşallah Süperman gibiydiler.

Tek kelime ile herkese öneriyorum fiyat konusunda da herkese öneriyorum. Bir çok şeyi önceden konuştum eski taşıma olaylarımı anlattım bunların hiç birini yaşamak istemediğimi aktardım ona göre konuşun.

Ne mobilya ne Beyaz Eşya nede başka bir sorun yaşadım.

10 Üzerinden 10 Veriyorum.

Herkese Öneririm.

Kolay Gelsin.


25 Nisan 2016

Mükemmel 9.8 - ATAŞEHİR > ÜMRANİYE

Tavsiye ederim...


8 Nisan 2016

Mükemmel 9.5 - BEYLİKDÜZÜ > AVCILAR

Firma çalışanları güler yüzlü, taşımamda herhangi bir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.


31 Mart 2016

Mükemmel 9.8 - SARIYER > SARIYER

İlk defa evden eve taşındım. Doğrusu beklediğimden çok daha iyi bir hizmet aldım. Söz verilen saatten yarım saat önce geldiler. Çalışanlar saygılı ve çok efendiler. Daha önce duymuştum taşınırken kırılan ayna, kırılan eşya vs. benim 1 bardak dahi kırılmadı. Özellikle Necmettin kardeşime teşekkür ederim. Taşınmama 700 ile 1200 TL arası 35 teklif aldım. En uygununu seçtim ve hiç de pişman olmadım. Bir daha ev taşırsam kesinlikle bu firmayı seçeceğim.

Teşekkür ederim.


20 Mart 2016

Mükemmel 9.5 - ŞİŞLİ > ÜSKÜDAR

Merhabalar,
Sorunsuz ve hızlı bir taşınma gerçekleştirdikleri için İstanbul Kent nakliyat çalışanlarına ve süreci takipteki titizliklerinden dolayı da Enakliyat sitesi çalışanlarına teşekkür ederim. Eşyalarımda ne bir kırık, ne bir çizik oldu ve eşyaları o kadar hızlı taşıdılar ki inanamadım. Şişli'den Üsküdar'a taşınmam yol dahil toplamda 4 saat sürdü. Taşınacaklara tavsiye ederim.


11 Mart 2016

Beylikdüzü - Küçükçekmece 27 Şubat 2016 Cumartesi Öz Devran Nakliyat Necmettin Bey. Sevgili Necmettin ve ekibine çok teşekkür ederiz. Sayelerinde güle oynaya taşındık gerçekten. Bir kere olsun yüzleri düşmedi, ne rica etsek yaptılar ve en önemlisi çok makul ve kaliteliler. Bu artılara oranla, fiyatları da piyasaya göre gayet normal ve uygundu. Umarım taşınmanızı bu sıcak kanlı ve saygılı insanlarla gerçekleştirirsiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.


10 Mart 2016

Tam vaktinde geldiler ve eşyalar taşınırken dikkatli davrandılar hiçbir eşyam zarar görmedi. Ayrıca çok hızlı ve anlayışlılardı. Fiyatı da diğer birçok firmaya göre oldukça uygun. Ve verdikleri hizmet güzel. Taşınmak isteyenler güvenle tercih edebilirler.


5 Mart 2016

Mükemmel 9.3 - ÜSKÜDAR > ÜMRANİYE

Hızlı ve sorunsuz bir şekilde taşındık, Enakliyat'a ve Öz Devran nakliyata teşekkürler.


30 Kasım 2015

İstanbul Kent Nakliyata, Necmettin bey ve ekibine çok teşekkür ederiz. Eşyalarımızı sorunsuz ve hizli bir şekilde özenle taşıdıkları için herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.


16 Kasım 2015

Buzdolabımın kapağının köşesi vurulmuş. Onun haricinde memnunum.


23 Ekim 2015

Mükemmel 10 - KADIKÖY > ÜMRANİYE

Çalışanlar oldukça başarılı. Özenle taşıdılar, çıkan olumsuzluklara oldukça yapıcı yaklaştılar, sorunsuz hizmet aldım...


19 Ekim 2015