İN

İstanbul Kent

9.7 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 1 Temmuz 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
127 Müşteri Değerlendirmesi, 188 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10102 Kişi
  • 7 - 822 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10122 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10121 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10124 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10119 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 62 Kişi

İstanbul Kent Müşteri Yorumları

Arkadaşlar iyi niyetli, en önemlisi bu daha iyi olabilir mi? Evet olabilir özellikle montaj noktasında daha profesyonel olabilirler fakat Necmettin bey iyi niyetli, ekibini gayet güzel organize eden bir arkadaş tavsiye ederim. Tekrar ihtiyacım olursa da iletişime geçerim.
Ayrıca her aşamada bizimle irtibata geçen Enakliyat ailesine de teşekkürler.


29 Temmuz 2017

Necmettin Bey ve ekibi farklı olduklarını gösterdi. Teşekkür ediyoruz.


29 Temmuz 2017

Sabah söylenilen saatte adresteydiler ve işlerini kısa zamanda güvenli şekilde kırıp dökmeden bitirdiler. Ekip genç ve dinamik. Bir kişi eksik çalışmalarına karşın işlerini güvenli ve hızlı yapıyorlar. En önemlisi de işin yarısında ekstradan ücret talep etmiyorlar. Son 10 yılda 6-7 kere taşınmış biri olarak, çok fazla kötü örnekle tanıştım. Bu arkadaşlarla gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.


24 Temmuz 2017

Çok yardımcı oldular.


18 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

Sabahtan planlamıştık ama önceki akşam müsaitlermiş, aradılar erkene aldık. Bizim açımızdan ve Onların açısından daha iyi oldu. Akşam hızlı bir şekilde yüklediler ve ertesi gün sabahta taşınacağımız adreste hazırdılar, hızlıca eşyaları indirdiler. Velhasıl sıkıntı olmadan bitti çok şükür.
- Taşıma işlemini yapan arkadaşlar, helal olsun bu işi biliyorlar, o kadar ağır eşyaları sıkıntısız taşıdılar.
- Firmanın zamanlaması ve iletişimi de iyiydi.
- Enakliyat'taki yorumları çok okudum. Ona göre de sözleşme hazırlamıştım. Herkese tavsiyem sözleşmesiz taşıma yaptırmasınlar.
- Enakliyat'taki teklifi onaylamayı unutmuşum ama son gün aradılar anlaştınız mı diye. Ben de evet anlaştık yarın taşınıyorum dedim. Arayıp süreci takip edeceğiz dediler ama kimse aramadı sonrasında. Naısl takip ettiler bilmiyorum.
- ENakliyat ilk başta mantıklı gelmişti ama nakliyeciden %10 komisyon alması bence çok fazla. Bir dahakine 3-5 firmayı kendim arayıp teklif almayı düşünüyorum.


12 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > KAĞITHANE

Ofis malzemelerimiz için Necmettin bey ile anlaştık. Kendisi ve ekibi muhteşemler gerçekten. Tamamen müşteri odaklı müşterilerinin mutlu olmasını benimsemişler. Öyle başkaları gibi vurdum duymaz taşıyalım bitsin paramızı alalım derdinde değiller. Gönlümüzü hoş tutmak için ellerinden geleni yaptılar. Bundan sonraki kargo şirketimiz belli olmuş oldu.


7 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - SARIYER > SARIYER

Tek bir bardak bile kırılmadan taşındık. Necmettin abi ve ekibi işini son derece özenli ve titiz yapıyor. Çevremde biri taşınacağı zaman kesinlikle hem enakliye.com.tr'yi hemde Necmettin abi'yi tavsiye edeceğim. Konuştuğumuz gibi sabah 7:30'ta geldiler ve 11'de işleri tamamen bitmişti. Abmalajlama konusunda da herhangi bir endişeniz olmasın.


5 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - ANKARA > KOCAELİ


23 Haziran 2017

İstanbul içinde ilçeler arası olarak 1 kattan 13.kata taşındım. Bu site aracılığıyla bir firmayla anlaşmak konusunda şüphelerim vardı fakat çevremde taşınan biri olursa veya bir kez daha taşınırsam kesinlikle hem siteyi hem de Necmettin bey'in firmasını tavsiye ederim. Son 5 yılda 4 defa taşınmış biri olarak son dakika iptalleri, araç değişimleri, ücret konusunda taşıma günü istenen başka rakamlarla karşılaştım. 13.kata taşınmak konusunda endişeliydim nakliye ve ücret açısından. Fakat sorunsuz taşındım. Gerek anlaştığımız günde ve rakamda dürüst olması, gerekse taşımadan önce eşyaların üstündeki ezik/yamuk yerleri baştan göstererek olası tatsızlıkları önlemek ve nezaketleri/aile yanı yaklaşımları konusunda Necmettin Bey'e ve ekibine çok teşekkür ederim. Ben kırılacak her eşyamı kolilemiştim. Streç, battaniye, patpat vb eşyaları yeterliydi ve paketlemeleri iyiydi. Fakat son anda sökülen avize vb veya olası eksiklik açısından koli konusunda daha tedarikli olurlarsa başka taşınanlar için daha iyi olabilir. Yine de ben sorunsuz taşındığım için İstanbul Kent nakliyatı, Necmettin Bey ve ekibini tavsiye ediyorum.


19 Haziran 2017

Mükemmel 9 - FATİH > KAĞITHANE

Necmettin bey ve arkadaşları hızlıca işlerini hallettiler kendilerine teşekkür ediyoruz. Her türlü tavsiye edebileceğim bir hizmetti.


18 Haziran 2017

Sabah saat 7 de geldiler. İşlerine düşkün ve dikkatliler. Öğleden sonra 1 gibi işleri bitti. Ben memnun kaldım tavsiye ederim.


11 Haziran 2017

İstanbul Kent Firmasının değerli ekibiyle 11 Haziran 2017 tarihinde tanıştım. İşini bu kadar tutkuyla yapan, müşteri memnuniyetine odaklanmış, anlayışlı ve hoşgörülü, iletişimi güçlü bir ekibi ilk kez görüyorum. Necmettin bey aldığınız paranın her kuruşu helal olsun. Bu ekip bu görev anlayışıyla görev yaptığı sürece sizin sırtınız asla yere gelmez. Bu gençleri sizin nezdinizde kutluyorum. Hepsini de alnından öpüyorum. Allah hepsini nazardan saklasın. Tekrar ihtiyacım olursa tek adresim sizsiniz. Her şey için çok teşekkür ediyorum.
Bu arada sizlerle tanışmama vesile olan Enakliyat sitesini de kutluyorum. ilk andan itibaren mükemmel bir performans gösterdiler. Harika iş çıkardılar. Emeği geçenleri kutluyorum.


11 Haziran 2017

Mükemmel 10 - BALIKESİR > İSTANBUL

Nakliye hizmeti vermek büyük stresli bir iş. Nacmettin Bey ve ekibi, bu stresi göğüsleyecek bir bilinçle, her daim güler yüzle, her türlü olumsuzluk karşısında sabırla hareket eden, sorunlar karşısında çözümler öneren bir firma idi. Nakliye hizmetinin bedelini vermekle kalmadım. Bir de Allah razı olsun dedim kendilerine. Kendi çevreme tavsiye edeceğim gibi, enakliyat.com.tr üzerinden de herkese tavsiye ediyorum. Ayrıca enakliyat.com.tr firmasına da ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.


4 Haziran 2017

Nice people and accurate time, not so good in clothes packing they put it into boxes Inappropriately so you need to iron them from zero, the rest is very good.


25 Mayıs 2017

Çok memnun kaldım tavsiye ederim.


23 Mayıs 2017

Mükemmel 10 - SARIYER > ATAŞEHİR

İstanbul Kent firmasının profesyonel yaklaşımını, ciddiyetini çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren bir çok büyük firmada göremezsiniz. Firmanın patronu, yapılması gereken her işle bizzat ilgileniyor. Verdiğiniz ücreti sonuna kadar hak ediyor.
Necmettin bey ve ekibine teşekkürler.


20 Mayıs 2017

Mükemmel 9.5 - ATAŞEHİR > KADIKÖY

Necmettin Bey ve ekibi oldukça güler yüzlü ve çalışkan. Ayrıca çok çözüm odaklı ve pratikler. Her açıdan sorunsuz bir taşınma gerçekleştirdik. Zayiatımız ise sıfır. 👍 Her şey için teşekkürler.


1 Mayıs 2017

4 kişilik mükemmel bir ekip. Tam zamanında gelip çok hızlı bir şekilde tüm eşyaları söküp güzelce paketlediler. Hiç bir şeyi kırmadan, çizmeden ve çarpmadan taşıdılar. Aynı hızla montajı yaptılar ve toplam 3 saatte iş bitti. Kesinlikle tavsiye ederim, ellerine sağlık.


28 Nisan 2017

Öncelikle İstanbul Kent firmasına emeklerinden dolayı teşekkürler. :)
Gayet profesyonel ve canla başla çalışan samimi bir ekip, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum, başarılar Necmettin kardeş. :)


27 Nisan 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAKARYA

Gayet beyefendi ve güler yüzlü arkadaşlardı. Bazı yerlerde benim dahi göstermediğim özeni, hassasiyeti göstererek eşyaların hasar görmesini engellediler. Fiyat performans olarak gayet memnun kaldım. Sağ olsunlar bana her zaman stresli gelen taşınma işini kısa zamanda hiç sorun yaşatmadan tüm stresi üzerimden alarak hallettiler. Herkese tavsiye ederim.


24 Nisan 2017