EN

Evdema

8.3 /10Çok iyi
  • Üyelik Tarihi: 8 Ekim 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ÇEKMEKÖY
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
115 Müşteri Değerlendirmesi, 192 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    7.9
  • İyi
  • 9 - 1070 Kişi
  • 7 - 820 Kişi
  • 1 - 625 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.3
  • Çok iyi
  • 9 - 1084 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 621 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    8.3
  • Çok iyi
  • 9 - 1085 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 624 Kişi
  • Çalışanlar
    8.7
  • Müthiş
  • 9 - 1090 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 617 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.3
  • Çok iyi
  • 9 - 1081 Kişi
  • 7 - 812 Kişi
  • 1 - 622 Kişi

Evdema Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.5 - İZMİR > BURSA

Kaliteli hizmet! Çok memnun kaldım, hiçbir şeye hayır demediler, Vedat Bey ve İmam Beye teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Fiyat olarak da en ucuz teklifi vermişlerdi zaten.


29 Ekim 2016

Müthiş 8.8 - İZMİR > KOCAELİ

İzmir'den Kocaeli'ne taşındım. Öncelikle beyaz eşya- mobilyalar kırmızı havalı köpüklere sarılıyor. Mobilyalar itina ile sökülüp monte ediliyor. Taşınırken belirtilen zamanda belirtilen yerde olarak zamanlamaya önem veriliyor. Evden eve nakliyat fiyatı da oldukça makul. Memnun kaldım, taşınırsam eğer tekrar ararım, tavsiye ederim.


27 Ekim 2016

Taşımaya gelenler işin tam ehli değil. Özen göstermeye çalışıyorlar ancak eğitimli değiller. Mobilya için kullandıkları ambalaj sert kaplama naylonu ve battaniyeden ibaret. Beyaz eşyaları ise streç ile sarıyorlar. İhalede götürülecek ev için asansör istemiştim ancak asansör ayarlanmadı. Sonradan kendim ücrete ortak olarak asansör tuttuk. Genel olarak vasat altı bir firma.


20 Ekim 2016

Evden eve taşınmak her durumda sorunlu bir işlem. Kayıplar kazalar işin bir parçası. Amam genel olarak firmanın hizmeti yeterli.


19 Ekim 2016

Müthiş 8.8 - TUZLA > ÇEKMEKÖY

Sadece koli taşırken alt-üst olayına dikkat edilmemesi.


14 Ekim 2016

Çok iyi 8 - PENDİK > BEYKOZ


7 Ekim 2016

Mükemmel 9.8 - ANKARA > SAKARYA

Hızlı ve güvenilir taşıma.


30 Eylül 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KONYA

İstanbul'dan Konya'ya uygun fiyatta kusursuz bir şekilde eşyalarım taşındı.


18 Eylül 2016

Çok kötü olmamakla beraber çok ta iyi değildi. Biraz mutfak eşyamız kırıldı. 6 kişi nakliyeye katıldılar.Biraz küçük araç ile gelmişlerdi. Sabah 09:00 da başlandı 20:30 da bitti.


15 Ağustos 2016

2015 Ekim ayında Maltepe'den Tuzla'ya 850 tlye taşıdığım evi 100 metre mesafede yatak odası, yemek odası ve oturma grubu eksik olarak 500 tlye anlaştığım halde Samanyolu firması yatırdığım 50 tl kaporayı kabul etmeyip 550 tl ye taşımış oldu. Taşımaya gelen arkadaşlar taşıma işlemini gayet güzel bir şekilde yaptılar ama firmadan şikayetçiyim. Bütün eşyaları yazmama rağmen incelemeden düşük fiyat verip sonradan artırma yaptılar. Yatırdığım kaporayı bizle alakası yok diye kabul etmediler. Enakliyat'tan Cüneyt Bey fiyat konusunda yardımcı olmuştu ama taşıma sonrası ödeme yapmadan önce cep telefonunu da vermesine rağmen kendisine ulaşamadım. Samanyolu firmasını kesinlikle tavsiye etmem, yaptıkları işten haberleri yok, kafalarına göre fiyat veriyorlar, sonra problem çıkarıyorlar. Cüneyt Bey'den de 50 tl kaporamın geri verilmesi hususunda yardımını rica ediyorum.


25 Temmuz 2016

Sabah dedikleri saatte geldiler. Bir sıkıntı olmadı. Sıkıntılı kısım taşınma sonrası mobilyalarımdaki çizik ve darbelerdi. Onun dışında zorunlu olarak bir eşyamızın depolanması gerekti. 3 hafta boyunca bu konuda bize bedelsiz hizmet verdiler. Telefonla iletişim kolay ve ulaşılabilirdi.


22 Temmuz 2016

Mükemmel 9.2 - İSTANBUL > SAMSUN

Sıcak ve samimi yaklaşımları ile bana güven verdi. Yardımları için çok teşekkür ederim.


19 Temmuz 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > YALOVA

Açıkçası hiç beklemediğim bir hız ve titizlik ile eşyalarımı talep ettiğim yere naklettiler. Firmayı ve çalışan arkadaşları yapmış oldukları özverili çalışma için ayrıca arayıp teşekkür ettim.


19 Temmuz 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MALATYA

Samanyolu Nakliyat'a sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Tam anlamıyla profesyonel bir taşıma gerçekleştirdiler. Gerek çalışanlar olsun gerek telefonda her türlü desteği sağlayan ekibe teşekkürler. Tanıdığım tüm arkadaşlarıma SYN'yi tavsiye edeceğim. Ellerinize sağlık, emeğinizin karşılığını sonuna kadar hakediyorsunuz. Teşekkürler...


16 Temmuz 2016

Mükemmel 9.1 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

İyi çocuklardı. Temiz çalıştılar. İsteklerimizde sorun çıkarmadılar. Birkaç tabak haricinde hasar gören eşyamız yoktu. Tavsiye ederim.


25 Haziran 2016

Mükemmel 10 - MALTEPE > PENDİK

Samanyolu Nakliyat firmasıyla ilk etapta görüşmeye başladığım Birgül hanım gerçekten çok ilgiliydi, öncelikle kendisine çok teşekkür ederim. Cumartesi günü farklı bir firma tarafından anlaşmamıza rağmen ismini vermek istemediğim firma 800 liradan konuşurken eve geldiklerinde 1200 lira istemiştir. Bu sebeple taşıma anlaşmasını bozarak Samanyolu nakliyat ile görüştüm ve pazartesi günü saat 8 de taşıma işlemimizi yapabileceğini belirttiler. Samanyolu nakliyat çalışanlar hepsi güler yüzlü ve işlerini oldukça hızlı ve çevik bir şekilde yürüttü ve dedikleri gibi 8 de evi taşımaya başladılar ve iki kişinin zor taşıyacağı yükü sırtladıkları gibi tek seferde taşıdılar. Eksiksiz ve hiç bir şeye zarar vermeden taşımayı gerçekleştirdikleri için Yusuf Bey'e ve ekibine çok teşekkür ederiz.


21 Haziran 2016

Firmadan gayet memnunum.


27 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > ESENYURT

Kafam çok karışmıştı nasıl, kime taşıtsam, uygun ve kaliteli hangi firma diye düşünürken teklif veren firma Samanyolu beni aradı. Arayan arkadaşın sıcak yaklaşımından dolayı kanım ısındı ve anlaştım dedim. İyikide aramışlar. Sabah söylenen saatte geldiler, hızlı ve düzenli bir şekilde evi kısa zamanda toparladılar. İletişim, kendi aralarında yardımlaşma ve saygılı konuşmalarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca paketleme, yerleştirme her şeyi yaptılar. İnanın sanki kendi eşyalarını taşıyorlarmış gibiylerdi. Herhangi bir şeye zara gelmemesi için ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Bir tane bardak dahi ne kırıldı nede çatladı. Mobilya kurulumlarında seri ve ne yaptığını bilen biriydi. Kafanız rahat olsun sorunsuz bir taşıma istiyorsaniz bence en uygun adres, ben kefilim o derece sevdim arkadaşları. Her şey için tekrar teşekkür ederim. Allah gücünüzü, güleryüzünüzü ve neşenizi eksik etmesin. Firma sahibini tebrik ediyorum iyi bir ekip. Enakliyat'ın taşınma sürecini takip edip herhangi bir sorun olup olmadığını sorması, varlığını hissettirmesi de gerçekten başarılı. Güzel bir sistem kurmuşsunuz asla bozulmasın hep bu sorumlulukla çalışmanız dileğiyle.


20 Mayıs 2016


16 Mayıs 2016

Mükemmel 9.2 - İSTANBUL > İZMİR

Ürünlerimiz Sorunsuz ve düzgün bir şekilde teslim edildi. Şöför ve firmayla sürekli iletişim kurabildik. Yaklaşımları gayet güzel.


13 Mayıs 2016