EN

Evdema

8.3 /10Çok iyi
  • Üyelik Tarihi: 8 Ekim 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ÇEKMEKÖY
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
115 Müşteri Değerlendirmesi, 192 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    7.9
  • İyi
  • 9 - 1070 Kişi
  • 7 - 820 Kişi
  • 1 - 625 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.3
  • Çok iyi
  • 9 - 1084 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 621 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    8.3
  • Çok iyi
  • 9 - 1085 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 624 Kişi
  • Çalışanlar
    8.7
  • Müthiş
  • 9 - 1090 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 617 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.3
  • Çok iyi
  • 9 - 1081 Kişi
  • 7 - 812 Kişi
  • 1 - 622 Kişi

Evdema Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.8 - BEŞİKTAŞ > BEYKOZ

Sadece bir parça taşınacak eşyam için gösterdikleri ilgi gerçekten şaşırtıcıydı. Zamanlama ve servis oldukça başarılı. Verdikleri uygun fiyatlar tereddüt oluşturmamalı. Tavsiye ederim.


16 Mart 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Taşınma esnasında gösterilen özen ve profesyonel taşıma kalitesi için öncelikle 5 arkadaşa ve Samanyolu Nakliyat ailesine teşekkür ederim.

Sorunsuz bir taşıma için gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir firma.




16 Mart 2016

Müthiş 8.8 - İSTANBUL > İZMİR

Firma son derece ilgili ve profesyonel yaklaştı. Taşınmada ihtiyacınız olan her konuda detaylıca yardımcı oluyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.


16 Mart 2016

Mükemmel 9 - SAKARYA > DENİZLİ

İyi bir iletişim ile yapılan güzel bir programlama sonucuda sorunsuz şekilde sonuçlanan ev taşıma işlemimizde gerekli hassasiyeti gösteren firmanın, paketleme, taşıma, montaj, yerleştirme işlemlerinden gayet memnun kaldık. Nakliye ekibindeki çalışanlara teşekkür ederiz.


16 Mart 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Uygun fiyat verdiler, söyledikleri zamanda geldiler. Hızlı ve temiz taşıma işlemini sorunsuz gerçekleştirdiler. Samanyolu nakliyat firmasına çok teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ederim.


14 Mart 2016

Firma sabah erken saatte geldi. Zamanlama olarak bir sıkıntı yaşanmadı. Paketleme de sorunsuz oldu. Ancak taşınmadan önce gidilecek evdeki asansörün çok küçük olduğu, eşya taşımaya elverişli olmadığı ve daha tam olarak devreye alınmadığını belirtmiştim. Gittiğimizde de asansör firması gelip asansörü kapatmıştı. Bunun üzerine bazı taşımacı arkadaşlar sıkıntı çıkardı. Şirket merkezini arayıp sorunun düzeltilmesini rica ettim. Yetkili bayan, arkadaşları aradı sonradan taşımaya başladılar. Telefon gelene kadar hiçbir eşyayı taşımadılar. Ayrıca avizeleri takmamak için çok direndiler. Sonunda aspiratörün montajını yapmadan gittiler.
Sonuç olarak firmanın merkezinin iletişimini yararlı buldum. Bir çok nakliye firmasından iyi oldukları aşikar. Ancak yinede küçük sorunlar yaşadım. Taşınacak kişiler için faydalı olması ümidiyle...


14 Mart 2016


14 Mart 2016

Mükemmel 10 - MALTEPE > MALTEPE

Aslında biz taşınma günü Yahya nakliyat ile anlaşmıştık. Sabah kamyon! üç artı bir için göndereceğiz dediler, kamyonetin biraz büyüğü bir araç gönderdiler. Sonra eve girip eşyalara bakınca sizin eviniz dolu dolu üç artı birmiş bu araç almaz bu eşyayı dediler. Ee peki ne olacak diyince iki sefer yapacağız üstüne de 500 lira daha alırız dediler. Biz de doğal olarak kabul etmedik. Biz tam taşınamayacağız bugün diye düşünürken Enakliyat Cüneyt Bey devreye girdi. Bize diğer firma ile anlaştığımız şekilde Samanyolu nakliyatı ayarladı. Bunun için Enakliyat'a ve Cüneyt Bey'e ne kadar teşekkür etsek az. İyi ki de Samanyolu nakliyat ile taşınmışız, Yusuf usta ve ekibi çok güleryüzlü, işlerini hızlı ve hiçbir aksilik olmadan yaptılar.
Samanyolu nakliyatı herkese tavsiye ederim. Enakliyat ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim.


11 Mart 2016

Mükemmel 9.5 - ÜMRANİYE > KADIKÖY

Çok memnun kaldım. Taşıyanlar çok arkadaş canlısı ve yardımseverdi. İletişim konusunda hiç bi sıkıntı yaşamadım anında geri dönüş yaptılar. Fiyat konusunda da yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum! Yük taşıtacak olanlara tavsiye ederim.


10 Mart 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Samanyolu nakliyat firmasına nakliye hizmeti için teşekkür ederim.


10 Mart 2016


9 Mart 2016

Mükemmel 10 - KADIKÖY > ÜMRANİYE

Merhaba,
Enakliyat'ta talebimi girer girmez hemen teklif gönderip telefonla beni arayarak çok ilgilendiler. Tam zamanında gelerek taşımak istediğim parçalar konusunda yardımcı oldular. Taşındıktan sonra aldığım hizmet konusunda memnuniyetimi sormak için beni aradılar. Hizmetlerinden çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum.


9 Mart 2016

Mükemmel 10 - ÇEKMEKÖY > TUZLA

İlgili arkadaşlara teşekkürler. Gayet itinalı çalıştılar. Tekrarında yine bu nakliyat firmasıyla çalışmayı düşünüyorum.


8 Mart 2016

Eşyalarımıızın hiçbiri zarar görmeden sadece 4 saat gibi bir sürede taşındı. Özellikle fiyat konusunda çok yardımcı oldular. Taşınmadan önce ve sonra firmanın samimiyeti, ilgisi ve alakası hiç eksik olmadı. Personellerin güleryüzü ve ilgisi için çok teşekkür ederim. Taşınmayı düşünenler için, araştırmada olanlara ilk olarak Samanyolu nakliyatla bir görüşme yapmalarını kesinlikle tavsiye ederim.


8 Mart 2016

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜMRANİYE

Aldığımız teklif gününden taşıma işleminin sonuna kadar mükemmel bir hizmet aldık. Taşınma günü belirttikleri tarihte geldiler ve eşyalarımıza zarar gelmeden taşınma işlemimiz tamamlandı. Çok teşekkür ederiz.


7 Mart 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Syn nakliyat ile istanbul Muğla taşınmasından çok memnun kaldık. Syn firmasına, özellikle Metin Bey ve Vedat Bey'e teşekkür ederim. Herkese öneririm, kesinlikle memnun kalırsınız.


7 Mart 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Eşyalarımızın taşınması için zamanında geldiler ve gayet güzel paketlediler. Çalışanların davranışlarından çok memnundum. Teşekkür ederim Samanyolu nakliyata ve çalışanlarına.


29 Şubat 2016

Firma söz verdiği saatlerde sabah 8:15 te evime geldi.
Öncelikle evdeki eşyaları görüp hızlı bir şekilde işe başladılar.
Eşyaları paketleme ve sarma işlemleri başarılı değil ilgili patpat poşetleri güzel ama benim kanatimce yeterli gelmedi, bazı mobilyalarda ezik ve çizikler var.
Firma sözleşme örneği getireceğini söylenmişti telefonda getirilmedi.
Firma yetkilisine güvenerek bende almadığım için sözleşmesiz taşıdık.
Araç küçük geldi, ekip lideri bir araç daha çağırdı, önce araç için yakıt parası ister gibi oldular ama ben sinirlenince sonrasında o konu açılmadı.
Çalışanlar elemanlardan birisi iş esnasında eşya çok deyip gitti, buna anlam veremedim, sigortasız çalıştığını düşündüğüm eleman kafasına göre gidebiliyor. Bazı çalışanlar da konuşma arasında ben bu eşyayı taşımam sizinlemi uğraşıcam giderim gibi arada söylendi ama taşıdı.
Firma yetkisi sorun olursa bana ulaşabilirsiniz dedi ama hak getire ulaşamadım.
Enakliyat.com.tr de sorun olursa bize ulaşabilirsiniz dedi ama oda hak getire kendi kendimize kaldık.
Taşınmam oldukça stresli geçti, eşyaların çok sert taşındığını düşünüyorum.
Kolileri henüz açmadım, açtığımda kırık çıkık olması halinde firma yetkileri ilgili sorumluluğu üstleneceğini söyledi. Umarım kırık çıkık çıkmaz.

Taşıyan arkadaşlar genel olarak iyi insanlardı haklarını yiyemem ama ev ve mutfak eşyası taşırken biraz sertler.

Önerim taşınma öncesi firmaya baskı yapıp evi gösterin, araç konusunda küçük büyük demesinler.
Eşyaları fotoğraflayın kırık çizik vs. olursa elinizde delil niteliğinde bulunsun.
Kesinlikle sözleşmeyi isteyin, kendiniz Enakliyat'tan çıktı alıp yanınızda bulundurun.
Yanınızda akrabalarınızdan bir kaç kişi olsun özellikle erkek. Çalışan arkadaşlar yanlarında eşya sahibi olunca biraz daha hassas olabiliyorlar.


29 Şubat 2016

Mükemmel 10 - MALTEPE > KARTAL

Problemsiz bir taşıma oldu, hızlı ve güvenilir bir evden eve firması. Teşekkürler yardımınız için.


26 Şubat 2016

Mükemmel 9.5 - KADIKÖY > KADIKÖY

Anlaşma tarihi itibari ile Mehtap Hanım'ın ve diğer tüm çalışanların ilgisi son derece olumluydu. Sabah tam olarak anlaşılan saatte geldiler ve çok hızlı bır şekilde paketleme yaptılar. Ekip şefi İmam Bey her şey ile tek tek ilgilendi. Ayrıca anlaşılan ücret içerisinde yeni gelen ücret montajları olmamasına rağmen yaklaşık 3 saat bu konu ile uğraşarak tüm eşyalarımızı montelediler. Kesinlikle çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederiz.


15 Şubat 2016