EN

Evdema

8.3 /10Çok iyi
  • Üyelik Tarihi: 8 Ekim 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ÇEKMEKÖY
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
115 Müşteri Değerlendirmesi, 192 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    7.9
  • İyi
  • 9 - 1070 Kişi
  • 7 - 820 Kişi
  • 1 - 625 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.3
  • Çok iyi
  • 9 - 1084 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 621 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    8.3
  • Çok iyi
  • 9 - 1085 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 624 Kişi
  • Çalışanlar
    8.7
  • Müthiş
  • 9 - 1090 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 617 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.3
  • Çok iyi
  • 9 - 1081 Kişi
  • 7 - 812 Kişi
  • 1 - 622 Kişi

Evdema Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - MALTEPE > TUZLA

Tam belirlenen zamanda gelip gayet özenli ve bilinçli demontaj işlerini hallettiler.
Yeni eve kurulumda bir o kadar itinalı ve güzeldi hem fiyat açısından hem de çalışan personellerin efendiliği konusunda gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.


27 Ekim 2021

Yaşar bey ve ekibi gayet başarılı, çalışkan ve dakiklerdi, zamanında gelip her olması gereken işleri yaptılar, ellerine sağlık, kesinlikle tavsiye edeceğim bir firma.


18 Ekim 2021

Mükemmel 10 - MALTEPE > MALTEPE

Bir çok firma ile görüştüm fakat en iyi fiyatı Evdema nakliyat verdi. Hatta diğer firmalara nazaran teklifi daha düşük olduğundan kafamda soru işaretleri vardı fakat iyi ki Evdema'yı seçmişiz. Zamanlama süper, paketleme süper, taşıma süper. Yaklaşık 3-4 saatte her şeyi tamamladılar. Evdema ekibine canı gönülden Teşekkür ederim. Kesinlikle etrafımda ihtiyacı olan kişilere önereceğim. İhtiyacı olan düşünmeden, gönül rahatlığıyla seçebilir. Hayırlı İşleriniz olsun.


25 Eylül 2021

Merhaba; ilk kez uygulamayı kullandım ve ilanı koyduğum anda ilgi gösterdiler. Mükemmel bir firma, güzel teklif verdi ve hiç sıkıntısız dakikalar içinde taşıma işlemini gerçekleştirdik. Profesyonel ekip bütün eşyaları paketlediler. Taşıdığım evdeki odalara tek tek yerleştirdiler. Kurumsal firmaların avantajı biz müşterileri hiç mağdur etmiyor. Hatta eski evimde çöpe atmam gereken eşyaları bile attılar. Tavsiye ederim. Anlayışlı ve hızlılar. Sevgiler...


13 Eylül 2021

Arkadaşlar geldiler ve çatır çatır taşıdılar. Süreci kibar ve saygı çerçevesinde ilerlettiler. Bir kere bile söylenmediler. Temiz iş. Biz memnun kaldık.


12 Eylül 2021

Mükemmel 10 - KAĞITHANE > ESENYURT

Firmadan memnun kaldım, her konuda yardımcı oldular, tavsiye ederim.


11 Eylül 2021

Fiyat fayda dengesi yok çünkü aldıklarının çok fazlasını hakkediyorlar. Ellerine sağlık çok teşekkür ederim kesinlikle taşınmada şehir içi şehir dışı tek tercih ve önerim.


1 Eylül 2021

Mükemmel 10 - ESENLER > ESENLER

Çok memnun kaldık. Hem çok hızlı hem çok dikkatli iş yaptılar. Ayrıca da çok güler yüzlü bir ekipti. Ne istersek ikiletmeden görevleri dahi olmasa bize çok yardımcı oldular. Eşyalarımızı dikkatlice kapatıp açtılar eşyalarımıza hiç zarar vermediler. İşlerini çok temiz düzenli ve hızlı yaptılar herkese tavsiye ederim.


31 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜMRANİYE

Kesinlikle düşünmeden önerebileceğim bir firma.
Fiyat, hizmet, özen, dikkat, hız ve en önemlisi güler yüz.
Bir ev taşınırken başka ne beklenir ki?
Tekrardan Yaşar bey ve Evdema nakliyat ekibine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.


31 Ağustos 2021

Firmadan aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Hiç bir problem veya sıkıntı yaşamadık her şey istediğimiz gibi oldu, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu arada taşımamız asansörlü bir şekilde yapıldı, asansör hem taşımayı hızlandırıyor hem daha sağlıklı ve problemsiz bir taşıma olmasına sebep oluyor. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir firma.


16 Kasım 2020

Çok ani ve programsız bir şekilde taşınmaya karar verdik ve sonrasında hızlı bir şekilde nakliye arayışına girdik. Birden çok firma ile iletişime geçip çok farklı fiyatlar aldık. Zamanımız kısıtlı olduğundan sebep biran önce karar vermek zorundaydık. Sonrasında konuşmaları ile bize güven veren Evdema nakliyat ile anlaştık. Taşıma günü konuştuğumuz saatte Evdema nakliyat ve ekibi geldi. Eşyalarımı düzgün, gayet dikkatli ve profesyonel şekilde araca yüklediler. Taşınacağım yer 8 kat olup asansörü taşıma için kullanılmayan bir bina idi, firma kendi taşıma asansörü ile geldi ve eşyalarımı 8 kata asansör ile çok hızlı ve zararsız bir şekilde taşıdılar. Taşımaya gelen ekip ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım Evdema nakliyattan aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Firma ve firma çalışanlarına çok teşekkür ederim.


26 Ekim 2020

Mükemmel 10 - AVCILAR > ÜMRANİYE

Hiç bir sorun olmadan eşyamızı taşıdık. Özellikle Yaşar ve Muhammed'e görevlerini dört dörtlük yaptıkları için teşekkür ederim.


6 Kasım 2018

Taşınma işlemi gayet güzel gerçekleşti; tek şikayetim, bana göre fiyatın biraz daha aşağıda olması gerekirdi.


3 Nisan 2018

Evdema firması araca 2 farklı evin yüklemesi yapılacak dedi. Biz de kabul ettik. 2750 fiyat verildi. Küçük bir Araç geldi bizim eşyalarımız anca sığar dedik. Firma biz 2 evi de sığdırırız dedi. Bizim eşyalar kamyona tam sığdı. Diğer eve yer kalmadı. Firma da bu size özel araç oldu, fiyat 4750 dedi. Biz söyledik, veremeyiz deyince de şirket sahibi Veysel, biz almasını biliriz diye tehdit etti. Televizyon, koltuk, mikrodalga fırın ve bir çok eşya da kırıldı. Firma bu konuda da duyarsız kaldı. Aman uzak durun. Biz bu firmaya, Gonca hanıma güvendik hata yaptık siz yapmayın. Tüm haklarımız da haram olsun.


19 Kasım 2017

Yatak odası gardropların çeşitli yerlerinde 4 5 parçada tv ünitesinin 2 yerinde çizikler oluşmuş olup fotoğraflayıp firmaya gönderdiğimde 1500 km yol geldi normaldir, rötuşlarla giderileceği söylendi. 1 çift ayakkabı, ütü masası, çamaşır kurutma askılığım ve gardropun 1 parçası kayıp edilmiş. Defaatle aramam neticesinde ütü masası ve çamaşır kurutma teli getirilmiş olup ayakkabım gardrobun parçası getirilmemiş olup geri dönüş de yapılmamıştır.ayrıca bir kaç parça eşyam da yer olmadığı gerekçesiyle orada bırakılmıştır. Mesleğim gereği daha önce 4 defa ev taşıdım, bu kadar özensiz ve alakasızını görmedim. Mağduriyetimin giderilmesi hususunu rica ederim.


13 Kasım 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ERZİNCAN

Öncelikle Evdema nakliye firmasına böyle güzel bir hizmet verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Gelen ekipten çok memnun kaldım, hepsi işini bilen ve işini severek yapan insanlardı. Dedikleri saatte geldiler, eşyalarımızı istediğimiz gibi paketlediler ve özenle araca taşıma işlemi yapıldı. Taşıma esnasında Gonca hanımın bizi araması ve taşıma ile ilgili bir problem olup olmadığını sorması bizi ayrıca çok memnun etti. Bu bizim için çok önemliydi ayrıca Erzincan'da da tekrar arayıp teyit etmesi gerçekten güvenilir ve kurumsal bir firma olduğunu bize hissettirdi. Onun için firma yetkilisine ve çalışanlarına çok çok teşekkür ederim.
-

Not: Firmanın vermiş olduğu hizmete karşılık diğer firmalara nazaran fiyatları da uygun. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.


2 Kasım 2017

Taşınmam gerçekleşti, Evdema nakliye firmasından çok memnun kaldım. Herhangi bir problem yaşamadım, gerçekten işini iyi bilen ekipti. Elemanların gerek davranışları gerek ilgileri bizi çok memnun etti. Evdema nakliyat çalışanlarına ve bizimle iletişime geçen Gonca hanıma çok teşekkür ederim. Evini taşıtmak isteyen herkese tavsiye ederim.


30 Ekim 2017

Mükemmel 10 - MALTEPE > MALTEPE


2 Ekim 2017

EVDEMA ile anlaştım, son ana kadar kendilerinin geleceğini sanıyordum ama uğur nakliyata ait küçük bir kamyon geldi. Evdema ve Enakliyat ile iletişime geçtim eşyalar sığmaz hem bana anlaştığım değil başka bir firmanın arabası geldi ne yapabilirim dedim. Gelen kişilerin işin ehli olduklarını eşyaları sığdırabileceklerini söylediler. Bayram öncesi sıkışık bir zamana geldiği için yüklemeyi çaresiz kabul ettim. Ben zaten büyük eşyalar hariç tüm eşyaları koli yapmıştım. 15.30 da yüklemeye başladılar 23.30 da bitirdiler. Aslında bitiremediler bir kaç eşyam kaldı, kalan eşyaları ertesi gün kargoya vermek istedim onlarda camlı bölümleri var diye kabul etmediler. O eşyalarımdan vazgeçmek zorunda kaldım. İstanbul'a geldiğinde de sorun yaşadım Gardolabını monte edemediler. Anlatacak çok şey var ama tek kelimeyle berbat diyebilirim.


9 Eylül 2017

Firma ile iletişim konusu biraz sıkıntılı oldu. Sabah 9 da gelineceği söylendi fakat öğlen 1 de geldiler. Eşyaları taşıyan arkadaşlar çok efendi ve işini iyi yapan insanlar. Hepsine teşekkür ediyorum.


25 Haziran 2017