ŞN

Şenollar Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 13 Mart 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
132 Müşteri Değerlendirmesi, 159 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10123 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10127 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10129 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10130 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10129 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi

Şenollar Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BİTLİS

Sürecin başlangıcından taşınmanın tamamlanmasına kadar tüm hususlarda (iletişim, hizmet kalitesi, ödeme için tolerans) çok memnun oldum. İyi ki varsın Şenollar Nakliyat.


30 Kasım 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > VAN

İstanbul Van arası taşıma yaptılar şimdiye kadar 4 kere ev değiştirdim bu kadar işinin ehli bu kadar kibar ve içten insanlarla karşılaşmadım hem yüklerken hem indirirken çok dikkatli ve titiz davdılar daha uygun fiyat veren firmalar da oldu tercihimde yanılmadığım için mutluyum.
Not taşınacağım evde mesafe olmasına rağmen sorun çıkarmadan taşıdılar teşekkür ederim, şiddetle tavsiye ederim.


17 Aralık 2021

Çok iyi 8.2 - İSTANBUL > GAZİANTEP

İstanbul’dan Gaziantep’e evimi taşıdılar. İstanbul’da 5 kişi gelerek paketleme ve yükleme yapıldı. Taşıma boyunca bazı eşyaları götürmemeyi teklif ettiler ben de götürmeleri gerektiğini söyledim sonuç olarak bütün eşyam araca yüklendi ancak sığmayanlar aracın üzerine paketlendi. Normalde aracın üçte ikisinin benim eşyamı alacağı söylenmişti. Eşya sığmadığı için her şey tek tek söküldü. 2 gün sonunda araç Gaziantep’e geldiğinde araç üzerinde benim eşyalarım dışında eşyalar olduğunu da gördüm. O zaman başka bir ev eşyasının da taşındığını anladım. Ben bu hususu başta konuşmadım. Belki benim sormam gerekiyordu ama karşı taraf da söylemedi. Sonuç olarak eşyam taşındı. Tek benim eşyam da taşınsa aynı şekilde gelecekti. Paketleme konusunda iyiydiler sadece orta sehpamı paketlemedikleri için çizik ve köşelerde vuruklar oluştu. Bir de bisikletim hasar almış durumda. Diğer eşyalar sağlam geldi. Gaziantep’e geldikten sonra asansör kurulumu gerekiyordu 2 saat ev önünde asansör bekledik. Bence önceden ayarlanması gerekirdi. Saat 13:00 gibi geldiler.Gaziantepte 2 kişi çalıştı firmadan sadece. Firma yetkilisi il dışına nakliyede hep bu şekilde olduğunu söyledi. Çalışan 2 kişiden 1 tanesi neredeyse tüm işi yaparken şoför olan diğer personel sadece asansöre yükleme yaptı onun dışında çoğu iş diğer abiye kaldı. O da elinden geleni yaptı. Yatak odasını kurarken çok zorlandı. Dolap kapaklarını takarken eşimle yardım ettik. Diğer personel yok gibiydi. Nerdeyse tek başına çalıştığı için de kurulum gece 22:30 gibi bitti. En uygun teklifi veren firmaydı. Bu fiyata bu kadar olur diye düşünüyorum. Sonuç olarak ben buraya getirdiğim eşyamı geri götürmeyeceğim için gözden çıkarmıştım yine de büyük parça eşyalarım hasar görmedi uygun fiyata tercih edilebilecek bir firma olduğunu düşünüyorum. Zamanlama konusunda biraz daha hızlı olabilirler sadece teşekkürler.


4 Eylül 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BATMAN

İşlerini hakkıyla yapıyorlar, ben İstanbul'dan Batman'a taşındım çok memnun kaldım ve herkese öneririm.


31 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - MUŞ > KOCAELİ

Fiyat açısından cidden uygun fiyat verildi. Üstelik verilen fiyatta pazarlık dahi yaptılar sağolsunlar. Ben memnun kaldım. Eşya paketlemesini onlar yaptı ve iyiydi. Tavsiye ederim. Tek uyarım lütfen eşyaların fotoğraflarını ve tam olarak olduğunu doğru olarak söyleyin ki abiler zor durumda kalmasın. Teşekkür ederim.


27 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - MERSİN > İSTANBUL

Eksik hiçbir şey yoktu. Teşekkürler.


17 Temmuz 2021

Mükemmel 10 - HATAY > KOCAELİ

Gayet memnun kaldım. Son derece dikkatli iş yapıyorlar ve oldukça saygılı ve nazik insanlar. Problemsiz bir Nakliye tecrübem oldu.


30 Haziran 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > VAN

Bir daha olsa yine Efsun nakliyatla taşırım evimi. İşim gereği, bunca senedir ev taşıyorum, yalnız şimdi asıl taşımacılığın nasıl olduğunu gördüm. Koltuk takımının ayaklarını söktüklerinde şaşırdım; sorduğumda ayakların kırılmaması için olduğunu söylediler. O zaman çok profesyonel olduklarını anladım. Hiç bir eşyamız kırılmadı veya zarar görmedi. Personel olağan dışı iyiydi. Saat konusunda çok dakikler. Ne zaman dedilerse o zaman geldiler, aldılar, yüklediler, getirdiler. Her aradığımda telefonuma çıktılar. Teşekkürler Efsun nakliyat.


5 Haziran 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ADANA

İstanbul'dan Adana'ya anahtar teslim taşıma hizmeti aldım. Eşyalarım parsiyel olarak taşındığı için oldukça uygun bir fiyat teklifi ilettiler. Anlaştığımız saatte eve geldiler, tüm eşyaları özenli bir şekilde paketlediler ve aynı şekilde Adana'ya anlaşılan günde getirip, eşyalarımda herhangi bir hasar olmadan tüm yerleştirme ve kurulum işlemlerini yaptılar. Özet olarak aldığım hizmetten oldukça memnunum ve Sabahattin Beye süreçteki ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.


23 Şubat 2021

Mükemmel 10 - SİİRT > İSTANBUL

Gayet memnun kaldık işçileri ve işçilikleri de tam olarak başarılı. Bir daha nakliye işim olursa gene aynı işçilikte işçilerle çalışırım. Teşekkür eder ellerinize sağlık dilerim. Başarılar Efsun nakliyat.


18 Şubat 2021

Mükemmel 10 - ADANA > İSTANBUL

Taşımayı yapan arkadaşlar çok ilgililerdi. Taşıma sırasında eşyalarda herhangi bir bir sorun çıkmadı. Kendilerine ve Enakliyat firmasına çok teşekkür ederim. Taşımlarda her zaman kendilerini tercih edeceğim.


3 Şubat 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MERSİN

Her konuda mükemmel hizmet, çok memnun kaldım.
Herkese tavsiye ederim.


30 Ocak 2021

Mükemmel 9.4 - SİİRT > İSTANBUL

İstanbul'dan Siirt'e 2 yıl sonra Siirt'ten İstanbul'a güvenle, rahatlıkla evim kazasız belasız taşındı arkadaşlara teşekkür ediyorum.


30 Eylül 2020

Mükemmel 10 - BİTLİS > KONYA


16 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - VAN > İSTANBUL


5 Haziran 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MALATYA

Gayet memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.


23 Şubat 2020

Taşıma gayet güzeldi zamanlama hızlı oldu paketleme de problem çıkmadı. Çalışanlar gayet güler yüzlüydü. Tekrar tercih edeceğim bir firma.


25 Aralık 2019

Uygun fiyata profesyonel bir taşıma gerçekleşti. Tahminimizden daha erken ve çok da yorulmadan süreci atlattık. Hiçbir eşya zarar görmedi, kırılmadı. Ekstra konularda da yardımcı oldular. Bütün çalışanlara teşekkür ederim.


5 Aralık 2019

Mükemmel 10 - ESENYURT > ESENYURT

Memnunum teşekkür ederim, herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadık, tavsiye ederim.


27 Kasım 2019

Herkese tavsiye ederim. Sorunsuz ve hızlı bir çalışma yapıyorlar. Söylediğim tarihte ve saatte geldiler. Hiç düşünmeden evinizi taşıya bilirsiniz teşekkürler Efsun nakliyat.


24 Kasım 2019