ŞN

Şenollar Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 13 Mart 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
132 Müşteri Değerlendirmesi, 159 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10123 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10127 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10129 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10130 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10129 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi

Şenollar Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - ŞANLIURFA > EDİRNE

Şanlıurfa'dan Edirne'ye bir buçuk günde hiçbir eşyada çizik dahi olmadan taşıdılar. Ellerine emeklerine sağlık...


27 Şubat 2018

Mükemmel 9 - İSTANBUL > ANKARA

Merhaba, taşınmadan önce bir çok firma ile görüştüm ince eleyip sık dokudum, Enakiyat firması ile iletişime geçtim ve en sonunda Efsun nakliyat ile anlaştık, uzun süredir taşıma işi yapmadığım ve internet ve telefon üzerinden anlaştığımız için biraz kuşkuluydum açıkçası, lakin efsun nakliyat bu kuşkularımı ortadan kaldırdı, dedikleri saatte geldiler çabucacık eşyaları paketlediler ve taşınma işlemini gerçekleştirdiler, eşyamda taşınma sonrası kırık dökük bir durum hiç oluşmadı sadece bir çay bardağı kırılmış o kadar :) bu sebepten gönül rahatlığı ile kendileri ile çalışabilirsiniz. Umarım taşınma durumunda olan herkes kazasız belasız sıkıntısız bir taşınma geçirir çünkü çok katmanlı bir işlem ve çok fazla kişi ile muhatap oluyorsunuz, en azından efsun nakliyat benim için nakliye sıkıntı sorun ve stresini ortadan kaldırdı. Kendilerine teşekkür ederim.


22 Şubat 2018

Son derece hızlı bir şekilde hiçbir eşyama zarar vermeden taşıdılar evimi. Yine taşınırsam mutlaka Efsun nakliyatı tercih ederim.


21 Şubat 2018

İnanılmaz düzenli, temiz ve pratik bir taşıma işlemi gerçekleştirildi. Çalışan arkadaşlar hem çok nazik hem de çok yardımseverler. Hiçbir konuda beni üzmeyip ne istediysem yerine getirdiler. Koskoca bir evin bu kadar kolay taşınabileceğini hiç düşünmemiştim. Herkese tavsiye ediyorum. Tüm ekibe teşekkürler.


20 Şubat 2018

Mükemmel 10 - KIRKLARELİ > BATMAN

Her şey güzeldi, firmaya da size de çok teşekkür ediyorum sağ olun.


20 Şubat 2018

Teşekkür ediyoruz.


12 Şubat 2018

Paketlemesinden taşımasına kadar her şey güzel geçti. En ufak bir sorun olmadı. Emeklerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.


10 Şubat 2018

Hiç sorunsuz bir taşınma gerçekleştirdik Efsun nakliyat sayesinde. İşlerini hızlı ve dikkatlice yaptılar. Güler yüzlü bir ekip. Biz çok memnun kaldık ve eğer bir daha nakliyat ya da taşınma durumumuz olursa kesinlikle kendileri ile çalışacağız. :)


10 Şubat 2018

Gelen İnan bey ve yanındaki tüm arkadaşlar işlerinde gerçekten temiz ve titiz bir işçilik örneği gösterdiler. Nakliye firması ve arkadaşlara emeklerinden dolayı çok teşekkür eder herkese nakliyat firmasını tavsiye ederim.


12 Ocak 2018

Arkadaşlar zamanında gelerek taşımaya başladılar. Eşyalarımız ufak tefek şeyler dışında zarar görmeden yeni evimize nakledildi. Gayet kibar ve hızlı çalıştılar. Kurulumlarda istediğimiz değişiklikleri gerçekleştirdiler. Daha önce konuştuğum diğer firmalar duvara mobilya montajını kabul etmemelerine rağmen, Efsun nakliyat bu işlemi problemsiz olarak gerçekleştirdi. Hem uygun fiyat hem de sorunsuz hizmet için herkese tavsiye ediyorum.
Sözleşilen saatte gelinmesi, paketlenmesi, aracın uygunluğu, taşıma ve demonte-monte hepsi baştan konuşulduğu gibiydi.


29 Aralık 2017

Mükemmel 10 - AVCILAR > AVCILAR

Kesinlikle tavsiye ederim. Ekip takım çalışmasına çok uygun. Koordineli şekilde sevk ve idare edip birbirini tamamlıyor. Zaten benim bu firmayı tercih etme nedenimde uyumlu olmalarıydı. Beyaz eşya ve mobilyaları kırmızı köpüklü malzeme ile sarıyorlar. Bu sardıkları malzeme eşyada çizik ve darbeleri engelliyor. Taşıma ve kurulumlar çok başarılı. Gardrobım satın aldığım firma tarafından ilk kurulumdaki hatalarını tekrar kurulumda ben söylemeden düzelttiler. İşinin ehli mütevazı insanlar. Herkese tavsiye ederim.


17 Aralık 2017


8 Aralık 2017

Verilen teklif, eşyaların görülmesi sonrası artsa da genel olarak memnun kaldık.


5 Aralık 2017

Efsun nakliyat ile kusursuz bir taşıma atlattık. Uygun teklifi nedeniyle başta endişe etsem de yorumların ne kadar tutarlı olduğunu yaşayarak öğrendim. Hem uygun fiyat hem de sorunsuz hizmet için herkese tavsiye ediyorum.
Sözleşilen saatte gelinmesi, paketlenmesi, aracın uygunluğu, taşıma ve demonte-monte hepsi baştan konuşulduğu gibiydi. Taşımanın hep aynı kişiler ile yapılmasının da sorunsuzluk ve uyum açısından faydası büyük. Diğer firmaların yorumlarında gördüğüm saygısızlık, sonradan para isteme, mırın kırın gibi olumsuzluklar yaşanmadı. Tüm çalışanlar sadece işini yapmaya odaklı.

Sabahattin Bey ve ekibine çok teşekkürler.


4 Aralık 2017

Mükemmel 10 - AVCILAR > ESENYURT

Taşıma işi zor ve stresli bir iş. Enakliyat'da verdiğim ihale sonucu Efsun nakliyatla anlaştım ve zorlu süreci güzel bir şekilde atlattık. Tecrübeli ve samimi arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum, işi uzmanına bırakın içiniz rahat olsun.
Kesinlikle tavsiye ediyorum...
10 üzerinden 10 👏👌👍


28 Kasım 2017

Evim 2+1 olmasına rağmen çıkan eşya 4+1'e anca sığdı. Arkadaşlar sağ olsun düşük fiyat vermelerine rağmen en ufak bir ek ücret talep etmediler. Ekstra taleplerimi de yerine getirdiler. Pratik ve güler yüzlü bir ekip, herkes tercih edebilir.


27 Kasım 2017

4 kişi tam zamanında geldiler, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, son derece dikkatli ve özenliler. En önemlisi işlerinde profesyoneller. Daha önce başka bir firma ile çalışmıştık, epeyce sorunlar yaşamıştık ama bu firma ile hiçbir olumsuzluk yaşamadık. 4-5 saatte sorunsuz bir şekilde işlerini tamamladılar. Bundan sonra da nakliyat işlerimiz olursa kendileriyle çalışmak isteriz, tekrar teşekkürler.


22 Kasım 2017

Ufak tefek çizikler dışında sorunsuz ve eğlenceli bir taşınma oldu. Sabahattin Bey ve ekibi gayet hoş sohbet ve güler yüzlüler. İki çekyatım asansöre sığmayınca 11 kat merdivenlerden taşımak zorunda kaldılar. Ellerine sağlık.


20 Kasım 2017

Mükemmel 9 - BAĞCILAR > BAKIRKÖY

Arkadaşlar zamanında gelerek taşımaya başladılar. Sağ olsunlar taşıma esnasında ekstra isteklerimiz kırmadan gerçekleştirdiler. Eşyalarımız zarar görmeden yeni evimize nakledildi. Gayet kibar ve hızlı çalıştılar. Taşıma esnasında bizi hiç strese sokmadılar. Kurulumlarda istediğimiz değişiklikleri gerçekleştirdiler. Kendilerine buradan da çok teşekkür ediyorum.


10 Kasım 2017

Gelen tüm arkadaşlar çok iyiydi, hiç şikayet etmeden her şeyi istediğimiz gibi taşıdılar.
Her zaman ulaşılabilir ve dikkatli hareket ettiler, hiç zarar gören eşyamız olmadı.


7 Kasım 2017