ŞN

Şenollar Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 13 Mart 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
132 Müşteri Değerlendirmesi, 159 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10123 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10127 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10129 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10130 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10129 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi

Şenollar Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MERSİN

Öncelikle ekip olarak gayet olumlu yaklaşımları için teşekkür ederim. Taşıma esnasında hiçbir problem yaşamadık.

Söz verilen saatte gelip eşyalar sorunsuz bir şekilde yüklendi ve İstanbul'dan Mersin'e gitmesine rağmen beklediğimizden kısa sürede sorunsuz teslim edildi.

Sebahattin beye ve ekibine teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ediyorum!


18 Ekim 2017

Gayet temiz iş yaptılar, hiç bir sıkıntı çekmeden taşınma işlemimizi bitirdik. Ellerine sağlık tüm personelin.


14 Ekim 2017

Sabahattin bey ve ekibine çok teşekkür ederim.


11 Ekim 2017

Deneyimli, güler yüzlü, profesyonel, anlayışlı ve tüm özverileri için Sabahattin Bey ve ekibine tarafınız aracılığı ile sonsuz teşekkürler. Bir daha ki taşınmamızda (umarım kendi evimize olur) muhakkak arayacağım tek firma.


9 Ekim 2017

Mükemmel 10 - AVCILAR > ESENLER

Taşınma öncesi iletişim ve anlaşma mükemmel.
Toplama ve paketleme aşaması mükemmel.
Çalışanların yardımseverliği ve işlerini yapmaları mükemmel.
Eşyaların taşınması mükemmel.
Mobilya kurulumu ve ince işçilik mükemmel diyemeyeceğim, bu konuda sorunlar yaşadım çünkü aceleci davranıldı, dikkat edilmedi.
Son maddeye rağmen puan kırmadım ama son memnun olmadığım madde oldukça canımı sıktı.
Gerekli uyarıları yaparak bu firmayı tercih edebilirsiniz.


3 Ekim 2017

Efsun Evden eve nakliyat firmasının personeline çok teşekkür ederim. Özellikle Sebahattin Bey'in çabasına ve pozitif yaklaşımına ayrıca teşekkür ederim. Özellikle mobilya mevzusunda de montaj ve montaj hizmetleri 10 üzerinden 10 puanı hakkediyor. Hatta daha önceden sallanan, yanlış montaj edilmiş TV ünitesi bile düzeltildi. Paketleme hizmeti de gayet güzeldi. Çok büyük olan gardırop'un kapakları sonunda asansöre sığmayınca dar olan ve sırf dönülerek inilen servis merdivenlerinden azami ölçüde dikkat gösterilerek 11 kat aşağı taşındı. Ayrıca varış noktasında apartman girişinin belirtilenden daha uzak olmasına rağmen bu hiç sorun edilmedi.


1 Ekim 2017

Mükemmel 9 - İSTANBUL > İZMİR

Başarılı ve sorunsuz bir taşıma için Sabahattin bey ve ekibine teşekkürler.


22 Eylül 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ADANA

İstanbul'dan Adana'ya efsun nakliyatla anlaştım. Tam zamanında yüklemeye geldiler. Çok güzel paketleyip Adana'ya getirdiler. Montajları çok güzel yaptılar. Hatta mutfak tezgahını alçak yapmışlardı. Bulaşık makinesi için güzel bir çözüm geliştirdiler. Kesinlikle tavsiye ederim işlerinde çok profesyoneller. İnsan ilişkileri ve verdikleri teklif de çok iyiydi. Ellerine, ayaklarına, yüreklerine sağlık.


11 Eylül 2017

Mükemmel 10 - AVCILAR > ESENYURT

Zamanında siteye giriş yaptılar, mobilyaları ve paketlenmemiş eşyaları özenle paketlediler. Daha önce başka bir firma ile kabus gibi bir taşınma yaşamıştık, gözümüz korkmuştu. Efsun Nakliyatla korktuğumuz sorunları yaşamadık. Teşekkürler.


6 Eylül 2017

Müthiş 8.6 - BEŞİKTAŞ > KADIKÖY

Sabahattin bey ve ekibine teşekkür ederiz. Sorunsuz bir taşınma oldu.
Herkese tavsiye ederiz.


3 Eylül 2017

Sorunsuz bir taşınma gerçekleştirmeme yardımcı oldukları için Efsun Nakliyat a çok teşekkürler. Zamanlama konusunda da söz verdikleri saatte geldiler. Güler yüzlü, uyumlu bir ekipti. Ayrıca çay ikramları da çok güzel oldu sabah sabah iyi geldi:) kesinlikle herkese tavsiye ederim. Bir daha ki taşınmama kadar sizlere iyi çalışmalar dilerim.


31 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - BEYKOZ > BEŞİKTAŞ

Her şey söz verilen zamanlamayla, söz verildiği şekilde gerçekleşti. Ayrıca mutfağa girmeyen buzdolabımız extra çabayla kapakları sökülüp tekrar monte edilerek yerine yerleştirildi. Çalışan arkadaşlar hiç bir ricamızı geri çevirmedi. Sebahattin bey ve ekibine teşekkür ederiz.


25 Ağustos 2017

Herkese öneriyorum, paketleme konusunda yanlış iletişimden küçük bir aksaklık yaşasak da, kibarlıkları, iyi niyetleri ve işlerine olan saygılarıyla sabah 7'den akşam 6'ya kadar hiç durmadan çalıştılar. Çok teşekkür ediyoruz.


21 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MERSİN

Sabahattin bey ve ekibine teşekkür ederim. Sorunsuz bir taşınma işi oldu. Her türlü talebimizi güler yüzleriyle karşıladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.


17 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - BEŞİKTAŞ > BEYKOZ

Bütün çalışanlar çok güler yüzlü ve deneyimliydi. Başta Sabahattin bey olmak üzere tüm ekibe çok teşekkür ederiz. Hiçbir ürünümüzde bir sıkıntı yaşanmadan yeni evimize geçtik. Demonte ve monte işlerinde de çok başarılılar. Herkese tavsiye ederiz.


12 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - ESENYURT > ARNAVUTKÖY

Efsun firmasını herkese tavsiye ediyorum. Hiç şikayet etmeden zamanında işlerini bilerek yaptılar. Tüm ekibin ellerine saglik . Hızlı ve zamanında en önemlisi hiç bir sorun yaşanmadı.


5 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - FATİH > ESENLER

Taşınma stresi derken sağolsunlar Selahattin bey ve ekibi sizdeki tüm negatifliği tersine çevirip rahat bir taşınma için ellerinden geleni yaptılar. Nasıl olacak nasıl bitecek derken sorunsuz bir şekilde bitiverdi. Herşey çok özenliydi. Çok karmaşık olan çocuk ranzasını bile mükemmel kurdular. Ekstra olabilecek şeyleri bile hiç dert etmeden hallettiler. Efsun Nakliyata çok teşekkürler herkese tavsiye ederim


5 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MANİSA

Bugüne kadar evimi taşıttığım -ki çok taşındım- en iyi firmaydı. Sabahattin ve Cahit beyler başta olmak üzere tüm çalışanlar güler yüzlü ve işini iyi yapan insanlar. Başlangıçtan itibaren iletişim dört dörtlüktü. Tüm koşulları baştan konuşmuş olmamıza rağmen sorun çıkmasını önceki deneyimlere binaen bekliyordum ama hiçbir sorun yaşamadık. Eşyayı kısa sürede çok profesyonelce yüklediler. İki ayrı yerde eşyayı indirdiler. Hiçbir istek ve uyarımıza hayır demediler. Zamana riayet tam not alır. Cevdet beyle kaçta buluşalım dediysek on dakika önce oradaydı. Fiyat biraz pahalı gibi gelmişti başta ama şu anki düşüncem aldıkları parayı son kuruşuna kadar hakettikleri yönünde. Helal olsun. Hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Kendi deneyimime binaen şiddetle tavsiye ediyorum.


5 Ağustos 2017

Efsun Nakliyat'tan çok memnun kaldık! Çok acil bir taşıma hizmeti almak istedik ve en iyi şekilde yardımcı oldular. Dolaplarımızı sökme ve monte etme işini de hakkıyla yaptılar.
İşimiz sandığımızdan çok daha kolay oldu, çok teşekkürler!


2 Ağustos 2017

Öncelikle çalışanların güler yüzlülüğü ve saygısına hayran kaldık. Nakliye için gerekli tüm ekipmanlara sahiplerdi ve çalışkanlıkları söz verdikleri saatte başlamaları ve bitirmeleri bizi çok memnun etti. Eşyalarımıza da herhangi bir zarar gelmeden taşınma işlemini tamamladılar. Gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim bir firma. Teşekkürler Efsun nakliyat.


2 Ağustos 2017