YN

Yaprak Nakliyat

9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 30 Mart 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Bu hafta 3 kişi iletişime geçti.
288 Müşteri Değerlendirmesi, 456 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.7
  • Müthiş
  • 9 - 10207 Kişi
  • 7 - 840 Kişi
  • 1 - 641 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10229 Kişi
  • 7 - 828 Kişi
  • 1 - 631 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10242 Kişi
  • 7 - 822 Kişi
  • 1 - 624 Kişi
  • Çalışanlar
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10237 Kişi
  • 7 - 827 Kişi
  • 1 - 624 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 10242 Kişi
  • 7 - 818 Kişi
  • 1 - 628 Kişi

Yaprak Nakliyat Müşteri Yorumları

Gerçekten profesyonel hizmet sunuyorlar. Tüm ekip güler yüzlü. Sundukları hizmet fiyat tekliflerine göre gerçekten çok üstün. Bir taşıma işi olursa kesinlikle tercih edeceğim firma. Emeği geçen tüm arkadaşlara bir kez daha teşekkür ederim. :))


14 Mart 2019

Mükemmel 9.6 - ESENLER > ARNAVUTKÖY

Sorunsuz geçen taşınma sürecimizde; Tuncay beye ve ekibine sonsuz teşekkürler ediyorum. Kolaylık ve başarılar dilerim.


14 Mart 2019

Mükemmel 10 - ESENLER > ESENLER

Öncelikle taşınma işinin ne kadar zor olduğunu biliyoruz.
Sabah 7 de geleceklerini söylediler ve 10 dakika erken gelerek zamanlamayı mükemmel yaptılar.
Taşınan eşyalarda her hangi bir sorun çizik veya kırık yaşanmadı. Ayrıca güler yüzü hiç eksik etmediler, ellerine emeklerine sağlık biz çok memnun kaldık tavsiyelerde de bulunacağız. Aynı şekilde kendilerine çok teşekkür ederiz, Allah yardımcıları olsun.
Maksimum kaliteyi minimum fiyatla verdiler tekrar teşekkür ederiz. 🙏


10 Mart 2019

Mükemmel 10 - SARIYER > SARIYER

Uygun fiyat olunca çekinmiştim ancak yaptıkları işte ustalar. Hem hızlı hem dikkatli bir şekilde hasarsız evimi taşıdılar. Yeni evimdeki mobilyaların yerlerini ve düzeltimi bile yaptılar. Ellerine sağlık.


7 Mart 2019

Tavsiye edilecek en iyi firmalardan.
Taşıma işlemi bu kadar kısa sürede, 3 saatte sorunsuz ve güvenilir bir şekilde eşyalarımız taşındı. Çalışanların güler yüzü ve her konuda yardımcı olmaları çok güzel. Söyledikleri saatten çok erken gelip işlerini çok güzel yaptılar özellikle gardolaptan makinelere kadar her şeyi kurulu bir şekilde sorunsuz hallettiler. Hatta bozuk olan gardolabımızı bile yaptılar. Eşyalarımızda hiçbir hasar olmadan sağ olsunlar teslim ettiler.


7 Mart 2019

Mükemmel 10 - AVCILAR > KAĞITHANE

Öncelikle belirtmeliyim ki daha iyisi olduğunu düşünmüyorum. Tuncay Bey ve ekibi büyük bir titizlikle tüm eşyalarımı paketledi ve sıfır hasarla yeni evime yerleştirdiler. Hatta sıkıntılı mobilyalarımıda onardılar. Çok düşük fiyat çok yüksek kalitede bir firma. Yine taşınsam başka firma tercih etmem. Ellerinize sağlık.


6 Mart 2019

Mükemmel 10 - ESENLER > BAĞCILAR

Tecrübeli bir ekip kısa sürede taşınma işlemini bitirdiler herhangi bir zararımız olması.


5 Mart 2019

Mükemmel 10 - AVCILAR > ESENYURT

Bugün İstanbul Yaprak firmasından evden eve nakliyat hizmeti aldık.İletişimde hiç sıkıntı yaşamadığımız gibi hizmette de hiç sorun yaşamadık.Birçok firma arasında fiyat konusunda en çok esneklik gösteren firma oldu. Anlaşmış olduğumuz saatte dakik olarak geldiler, güler yüzlü ekipleriyle tahmin ettiğimizden çok daha kısa sürede 1 saati bulmadan eşyaları araca yüklediler ve aynı hızla yeni evimize taşıyıp montajları gerçekleştirdiler.2-2,5 saat gibi kısa bir sürede taşınma işlemimizin bitmesini sağladılar. Emeklerine sağlık diyerek tüm ekibe tekrar teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.


2 Mart 2019

Mükemmel
Tavsiye ediyorum


1 Mart 2019

Herşey cok iyiydi.Eşyalar hasarsız taşındıÇalışanlar çok kibar ve saygılıydı.Mobilyaların cizilmemesi için paketleme sistemi çok iyi.Biz çok memnun kaldık.İyi ki bu firmayı tercih ettik.Herkese tavsiye ederim.Teşekkürler.


27 Şubat 2019

Mükemmel 9.1 - ÜMRANİYE > KAĞITHANE

Çok hızlı toparlamaları ve aynı şekilde hızlıca dizmeleri çok iyiydi. Çalışanların diyalogları aşırı saygılı davranışları zaten çok güzel. Ucuz ve kaliteli bir nakliyat olsun istiyorsanız yaprak nakliyata başvurabilirsiniz. Güvenilir bir firma olduğunu düşünüyorum.


27 Şubat 2019

Tuncay bey in ilk günden bugüne kadar ilgisi ve alakası harikaydı. Tam sözleştiğimiz gün ve saatte taşınma yerinde bulundular. Taşıma ve paketleme işlemleri ve sonrası kurulum son derece titiz ve sorunsuzdur. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.


27 Şubat 2019

İst yaprak ailesine ve e nakliyat çalışanlarına çok teşekkür ederim.2 genç arkadaş geldi çok titiz ve temiz çalıştılar Allah hepsinden razı olsun esyalara zarar vermeden taşıdılar tüm istanbullulara tavsiye ederim


26 Şubat 2019

Mükemmel 10 - SARIYER > ŞİŞLİ

Tek bir eşyam bile kırılmadan en ufak bir zayiat olmadan taşındım. Arkadaşlar hem profesyonel hem sıcakkanlı ve samimi. Sizin yerinize bütün sorunlarla ilgileniyorlar, iletişime açıklar ve son derece pratik ve sonuç odaklılar. Herkese öneririm... İçiniz çok rahat bir şekilde eşyalarınızı teslim edebilirsiniz.


26 Şubat 2019

İstanbul'da taşınmak için başka firmadan teklif bile almanıza gerek yok. Gördüğüm, duyduğum en iyi nakliyat firması. Bir önceki nakliyat firmasının bazı mobilyalara verdiği zararları bile ellerinden geldiğince düzelttiler, ellerine sağlık. Tuncay Beye ve yanındaki arkadaşlara teker teker gösterdikleri özenden dolayı teşekkür ederim.


24 Şubat 2019

Firmanın telefonla konuşmayı kaydetmesine rağmen, faturalı dememe, ihaleyi kdv dahil açmama rağmen extra %18 istendi. Fatura kesilmedi. Konsol ve Gümüşlükte kırık ve çizik küçümsenmeyecek (tadilat zorunlu) boyutta. Özür yerine, 'bilerek, isteyerek mi? kasten mi yaptım?" savunması.
İyi niyetle yola çıkanın, nereye varacağının garantisi yok. Olmadı...


21 Şubat 2019

Merhaba Tuncay bey ve ekibi belirttikleri saatten daha Kısa bir sürede evimin taşınma işlemini tamamladılar. Ayrıca herhangi bir hasar kırılma yıpranma vs gibi bir durum ile karşılaşmadan 2 saat bile sürmeden ev taşınma işlemi tamamladık destekleri ve yaklaşımları için tüm ekibine ve şahsında e nakliyat ailesine ve Tuncay beye teşekkür ederim yolu daim olsun..


16 Şubat 2019

Güler yüzlü ve işine saygılı insanlar. Memnun edebilmek için ellerinden geleni yaptılar. Son dakika plan değiştirmemeize rağmen herşeyi anlayışla karşılayıp ne gerekiyorsa yaptılar. Başta Tuncay Bey ve tüm arkadaşlara teşekkürler. Sonraki taşınmamda ilk arayacağım isim oldunuz.


15 Şubat 2019

Çok profesyoneller zamanında geldiler ve çok hızlı taşıyarak erkenden işimiz bitti,kesinlikle tavsiye ediyorum yaprak nakliyatı,güvenilir iyi bir firma


9 Şubat 2019

Zamanında gelerek kırmadan dökmeden, hatta daha önce bozulmuş olan mobilyalarımızı da tamir ederek, hızlı ve profesyonelce taşınma işlemimizi gerçekleştirdiler. Herkese rahatlıkla tavsiye edebiliriz.


9 Şubat 2019