YN

Yaprak Nakliyat

9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 30 Mart 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Bu hafta 9 kişi iletişime geçti.
288 Müşteri Değerlendirmesi, 456 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.7
  • Müthiş
  • 9 - 10207 Kişi
  • 7 - 840 Kişi
  • 1 - 641 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10229 Kişi
  • 7 - 828 Kişi
  • 1 - 631 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10242 Kişi
  • 7 - 822 Kişi
  • 1 - 624 Kişi
  • Çalışanlar
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10237 Kişi
  • 7 - 827 Kişi
  • 1 - 624 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 10242 Kişi
  • 7 - 818 Kişi
  • 1 - 628 Kişi

Yaprak Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - AVCILAR > ESENYURT

Bu güzel firmayı bulmam ve son derece hızlı dönüş ve diğer firmalar ile yarı fiyata taşıma işlemimi yaptıkları için çok teşekkür ederim.


28 Temmuz 2020

Paketleme yok denilecek kadar amatörce ama insanların yaklaşımları güzel lakin biraz daha profesyonel olunursa güzel olur. Acele edip zaman kazanmak yerine daha profesyonel, daha titiz olunmasını düşünüyorum örneğin. Benim evim anahtar teslim taşınacaktı ama mutfak ve giyim eşyalarını biz topladık, iyi ki de toplamışız çünkü ellerinde koli yoktu ama arkadaşların yaklaşımı gayet iyi sadece acele edip zaman kazanacağım diye bir kaç yere zarar verildi ama önemi yok.


18 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ADANA

İstanbul'dan Adana'ya yaprak Nakliyat ile taşıma yaptırdım. Paketleme olsun, elemanların davranışı olsun çok memnun kaldım. Mehmet Şirin Bey Yaprak taşımacılık sahibi ve ekibine çok teşekkür ediyorum, her zaman şansları ve yolları açık olsun.


16 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - FATİH > FATİH

Çok iyi bir firma, çok iyi çalışıyorlar, çok hızlı ve zamanlılar, çok dikkatliler beklediğimden 10 kat iyi iş çıkardılar. Demonte işlemi ve kurulumda iyiler, fiyat konusunda da çok uygun, bazı kaliteden bahseden firmalara 2 gömlek ağır basarlar.


14 Temmuz 2020

Mükemmel 9.4 - BURSA > İZMİR

Çalışkan ve dürüst bir firma. Zamanında geldiler, hasarsız taşıdılar ve teslim ettiler. Teşekkürler..


13 Temmuz 2020

Siteden verdiği teklife sadık kalmadı. 5 adam yerine 4 adam getirdi. Yanlarında merdiven dahi getirmemişlerdi. Paketleme işleri tamamen Türk işi idi. Battaniyelere sarılan malzemeler zarar gördü. Şifonyerimin ayağı kırıldı. 5. Adam olarak bizzat kendim çalıştım. Perdelerimi kendim çıkarıp paketledim. Buzdolabımı boşaltmayı neden yapmadık diye fırça yedik. Başlarındaki Mehmet bey sürekli şikayet ederek ve bahaneler bularak malzemeleri taşıdı. Bu fiyata bu iş olur dedirttiler. Marangoz iyi idi. Beyaz eşyalarım zarar görmedi. Mobilyaların dayanıklılığını görmüş oldum sayelerinde. Bunca sıkıntı üzerine fazla para isteyemedi tabi ki.


13 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > TEKİRDAĞ

Çok kibar, çok düzgün konuşup iletişim kuran eğlenceli bir ekip.

İşlerini çok iyi biliyorlar ve çok iyi yapıyorlar. Yeni eve ne zaman yerleştiğinizi anlamıyorsunuz bile, hızlı çalışan bir nakliyat şirketi.

İsteklerinizi açık açık söylediğinizde sizi dinleyip harfiyen yerine getiriyor arkadaşlar. Tüm eşyalarım piyano da dahil kırılmadan dökülmeden şehir değiştirip hızlıca taşındı.

Bu fiyata bu performansı hiçbir yerde bulamayacağınız iddia ederim.

Tuncay bey ve arkadaşlarına içten teşekkürler ediyorum.


4 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - FATİH > ARNAVUTKÖY

Sitedeki bir çok nakliyatçıdan daha uygun fiyat.
Samimiyet ve iş prensibi açısından gayet başarılı.
Zamanlama ve ürünlere gösterilen özen..
Ve en önemlisi Albayrağımızın altında temsili görev yapıp başka işlere tamah etmeyen Tuncay bey ve kardeşinden Allah razı olsun. Allah böyle insanları etrafımızdan eksik etmesin. Güvenebilirsiniz. Şiddetle tavsiye ediyorum.


22 Haziran 2020

Mükemmel 9.5 - MALTEPE > MALTEPE

Çalışanların hem işlerinde çok hassas olmaları hemde müşteriyle iletişimde çok dikkatli ve saygılı olmaları takdire şayan.
Özverili çalışmanızdan dolayı teşekkürler.


12 Haziran 2020

Mükemmel 10 - SARIYER > KADIKÖY

Öncelikle çok kibarlar, kolay iletişim kurabilirsiniz. Yaptıkları işin hakkını veriyorlar. Hızlılar, dikkatliler, eğlenceliler :)
Ne talep ettiysek yerine getirdiler. Biz çok memnun kaldık. İşlerini iyi yapmaları ve küçük hatalarda bile büyük mahcubiyet duymaları bence önemli bir detay..
Teşekkür ederiz, ihtiyacı olan arkadaşlarımıza mutlaka sizi tavsiye ediyor olacağız..
Sağlıkla kalın, Allah, kaza bela vermesin..


27 Mayıs 2020

Mükemmel 9.8 - KAĞITHANE > AVCILAR

Firma çalışanları çok ilgililer ve tam istediğimiz saatte geldiler. İstanbul'un bir ucundan öbür ucuna o kadar kısa sürdü ki taşınmamız hepimiz şaşırdık. Daha önce 6-7 kez taşınmamıza rağmen bu kadar profesyonel ve kolayca taşındığımızı hatırlamıyorum. Eşyaların bizim tarafımızdan paketleneceği ve sadece taşımayı onların yapacakları şeklinde fiyat almıştım fakat saramadığımız, paketleyemediğimiz eşyalarımızı da zarar görmesinler diye kendileri sarıp getirdiler. Eşyalarımızı kendi eşyaları gibi koruyup hiçbir zarar vermeden 3 saat içinde taşıdıkları için teşekkür ederim. Bir daha eşya taşınması gerekirse ulaşacağımız tek firma İstanbul Yaprak Nakliyat olacak.


17 Mayıs 2020

Mükemmel 10 - SARIYER > ÜSKÜDAR

Daha önceden Erkan nakliyat ile anlaştık sonrasında sürekli saat konusunda erteleme yaparak beni mağdur ettiler. Daha sonra Enakliyat üzerinden bu arkadaşlarla görüştüm ve Erkan nakliyatın zamandan yarattığı mağduriyeti çok kısa sürede çözdüler. Çok başarılı, çok aktif ve çok tecrübeli arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim. Saygılı ve dürüst insanlar çalışmayan bin pişman olur.


15 Mayıs 2020

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > BAĞCILAR

Hem samimi hemde işini profesyonel yapan bir ekip. Aldığımız hizmetten süper ötesi memnun kaldık. Paketlemeden taşımaya, beyaz eşya kurmaya ve hatta mobilya kurulumuna kadar hızlı ve işinin hakkını vererek çalıştılar. Taşındığımız yeni ev tarafını asansör ile taşıma yaptılar, zaten hızlı bir ekipti işleri daha da ultra hızlı oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.


29 Nisan 2020

Mükemmel 10 - SARIYER > SARIYER

Tuncay bey ve ekibine teşekkürler. Hiç kötü yorum olmaması ilk başta düşündürmüştü beni, hatta arayıp sordum neden kötü yorum yok diye. Ancak taşınma işlemi başlayınca anladım. Çok titiz, çok düzenli ve planlı bir çalışma yürüttüler. Gayet titiz hiç bir zayiat vermeden bir taşıma yapıyorlar. Paketsiz hiç bir ürün götürülmüyor. Özellikle Tuncay bey en ince detaylara kadar takip ediyor. 2.Taşınmam oldu ve daha iyisini görmemiştim. Ücret konusunda gayet iyi ve ekstra hiç bir şey istenmiyor merak etmeyin. Benim kadar titiz ve bir çok şeye takılabilen birisiyseniz gönül rahatlığıyla evinizi teslim edebilirsiniz. 10 üzerinden 10. Tuncay bey ve ekibine tekrar teşekkür ederim."

Adil Söyük


28 Nisan 2020

Arkadaşlar hemen teklif verip acelem olduğunu söylediğim için de sağ olsunlar hemen geldiler ve eşyalarımı özenle taşıdılar. Teşekkür ederim.


7 Nisan 2020

Konuştuğumuz gibi tam vaktinde geldiler. Çalışanları gayet kibar ve ilgililer, taşınma esnasında herhangi bir sorun veya hasar olmadı. Fiyat olarak diğer teklifler den daha cazipler. Evini taşımak isteyenlere tavsiye ederim. Yaprak Nakliyat ve çalışanlarına ilgi ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim.


4 Nisan 2020

Ben çok memnun kaldım, sanki kardeşlerimle ev taşıyormuşum gibi hissettim. Firma personellerinin davranışı nezaketi ve uyumu mükemmel. Siz bir şeyleri eksik yaptınız diye kimse söylenmiyor, hemen kendi evi gibi eksiği kapatıp hallediyorlar. Özellikle çok hızlılar, beni 3 saatte Taşıdılar, zaman çok kısıtlı olmasına rağmen mahcup etmediler. Vallahi ne kadar teşekkür etsem az, Allah razı olsun. Bundan sonra da hep onlarla çalışmak isterim.


28 Mart 2020

Nazikler. İkili ilişkileri iyi. Eşyalarımıza zarar gelmedi. Dakiktiler. Söyleyebileceğim tek kötü şey heyecanlı çalışıyorlar ama işlerinde iyiler.


15 Mart 2020

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > ŞİŞLİ

Her şey çok iyi. Hem fiyat hem çalışanlar.


10 Mart 2020

Emrah arkadaşa ilgi ve alakasından dolayı teşekkürler. Bu ekip Emrah sayesinde daha çok ekmek yer. :)


28 Ocak 2020