ÜN

Ünal Nakliyat

9.1 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 30 Mayıs 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SULTANBEYLİ
Bu hafta 3 kişi iletişime geçti.
100 Müşteri Değerlendirmesi, 191 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 1081 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1084 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1087 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Çalışanlar
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1087 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1084 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 611 Kişi

Ünal Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - MUĞLA > İSTANBUL

Bir çok defa başka firmalarla evden eve taşıma yaptırdık, her seferinde ya eksik ya çizik eşyalarla karşılaştık.
Fethiye-İstanbul arası taşımamızda Ünal Nakliyat ile bu tür endişelerimizin olmayacağı bir dostluk da kazandık. Temiz, dürüst ve çalışkan bir aile şirketi.. Artık nakliye şirketi arama derdimiz ortadan kalktı.


8 Mayıs 2017

Ünal beyin taşımanın başından sonuna kadar irtibatta olması güzeldi. Eşyaları yerinde görüp ona göre fiyatı netleştirmek de iyi oldu. Planlamış olduğumuz tarihlerde gelip eşyaları aldılar ve söyledikleri tarihte bıraktılar. Yüklemede 5 kişi idiler indirmede 2 kişi ama benim için zaman çok sıkıntı değildi. Ufak tefek kırık ve çizikler haricinde büyük bir sıkıntı olmadı. Personeli biraz daha profesyonel ekipten oluşsa fena olmazdı. Özellikle mobilyacı daha iyi olabilirdi. Fiyat olarak iyi idi. Emeği geçenlere teşekkürler.


26 Nisan 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Ünal bey ve ekibine teşekkürlerimi iletiyorum. Gerçekten şoför ağbimizin babacanlığı ve çalışan arkadaşlarımızın saygılı hareketleri, hızlı bir şekilde işi aksatmadan dikkatli davranışları bizleri mutlu etmişlerdir. Hayırlı işler bol kazançlar.


23 Nisan 2017

Mükemmel 9.5 - ANKARA > İSTANBUL

Ünal bey ve ekibi ile Ankara'dan İstanbul'a parça eşya taşıması gerçekleştirdim. Paketleme hizmetleri, çalışan davranışları ve kendileri ile iletişim kurma konusunda gayet memnun kaldım. Taşıma ve paketleme konusundaki hız ve gösterdikleri özen çok iyiydi. Firma için sunulan hizmetin kalitesine bakıldığında fiyatın gayet uygun olduğunu söyleyebilirim.


15 Nisan 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > UŞAK

Evimizi bu hafta İstanbul'dan Uşak'a taşıdık, acil bir taşınma olduğu için sadece 2 gün önceden haber vermeme rağmen sorunsuzca evimi taşıdılar. Hiç ihtimal vermememe rağmen tam dedikleri saatte geldiler, hiç bir eşyamız zarar görmedi. İşlerinin ehli oldukları kadar samimiler de. Tüm ekibin ellerine sağlık, teşekkürler.


10 Nisan 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ELAZIĞ

Taşınmama yardımcı olan Ünal nakliyat çalışanları Salih bey ve Erhan ustaya çok ama çok teşekkürler. Taşınmak isteyenler gerçekten tereddütsüz bu firmayı ve çalışanlarını tercih edebilirler. Taşınmamda emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.


2 Nisan 2017

Mükemmel 10 - SAMSUN > İSTANBUL

Sorunsuz hizmet, saatinde eşyalarım teslim alındı, beyaz eşyalar düzgünce sarılıp Ünal beyle anlaştığımız günde teslim edildi. Ünal bey ile sürekli görüşme halindeydik ilgi ve taşımada gösterilen özen için teşekkür ederiz.


23 Mart 2017

Mükemmel 9 - İSTANBUL > ORDU

Nakliye öncesi ve sonrası verdiği hizmet ve uygun fiyat için Ünal Beye ve ekibine çok teşekkürler.


20 Mart 2017

Mükemmel 9.7 - İSTANBUL > İZMİR

Kaliteli ve güler yüzlü hizmet. Her türlü montaj ve demontaj işi yapıldı.


20 Mart 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Bu hafta evimi Avcılar'dan Fethiye'ye taşıdım. Sistemden ilk onayladığım anda beni Ünal bey (Firma sahibi olmasına rağmen) devamlı, ilgili ve irtibatta olarak yardımcı oldu. Paketleme, taşıma ve taşıma süresi gerçekten çok iyi. Söz verdiklerinden fazlasını yaptılar. Fiyat performans açısından da değerlendirirsek param sonuna kadar helal olsun. Taşıyan arkadaşlardan Sedat ve Orhan ustaya ayrıca teşekkürler. Kesinlikle tavsiye ederim.


8 Mart 2017

Mükemmel 9.2 - İSTANBUL > MUĞLA

Öncelikle Ünal bey ve Ahmet beye her şey için teşekkürler. İstanbul Datça arasında taşınan eşyalarım büyük bir özveri ile
yerine ulaştırıldı. Bazı eşyalarda ufak tefek çizikler olsa da hiç sorun değil, her şey kusursuzdu.


6 Mart 2017

Mükemmel 9.8 - BEYKOZ > BEYKOZ

Gayet temiz bir çalışma çıkarıldı. Kırılan, dökülen, çizilen hiç bir şey olmadı. Firma yetkilisi gün boyunca gelişmelerden haberdar olmak için sürekli iletişimde kaldı. Nakliyemiz sürecinde müşteri memnuniyeti her planda ön planda tutularak oluşabilecek sorunların çözümüne derhal müdahale edildi. İyi bir firma arıyorsanız hiç düşünmeyin arkadaşlarla çalışabilirsiniz.


19 Şubat 2017

Müthiş 8.5 - İSTANBUL > MANİSA


18 Şubat 2017

Mükemmel 9.5 - ÜMRANİYE > MALTEPE

Ekip gayet profesyoneldi. Çalışanlar canla başla çalıştılar. Hepsine ve firma sahibi Ünal beye çok teşekkür ediyorum.


6 Şubat 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ERZİNCAN

Firma yetkilileri ilgili ve samimi. Eşyalar düzgün ve hasarsız bir şekilde taşındı. Firma yetkililerine teşekkür ederim.


30 Ocak 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ADANA

Problem yaşamak istemeyen kişilere kesinlikle önerebileceğim bir firma. Daha önce 4 kez ev taşıdım ilk defa hiçbir eşyam kırılmadı ve çizilmedi. Hava şartları oldukça zorlu olmasına karşın çok hızlı bir şekilde eşyalarımızı söz verdikleri gibi getirdiler. Ufak tefek fazla eşya vs. şeyler hiç problem edilmiyor ve ekstra para mevzusu geçmiyor. Çalışan arkadaşlar çok çok efendi ve söz verdiklerinden önce gelip sizi bekliyorlar. Tekrar taşınma durumum olursa kesinlikle tereddütsüz arayacağım ve herkese önerebileceğim bir firma. Firma sahibi Ünal Bey'e ve ekibine buradan tekrar teşekkür ediyorum.


2 Ocak 2017

Mükemmel 10 - TUZLA > ÜSKÜDAR

İşini bilen çok iyi, sıcakkanlı ve yardımsever davranan çalışanlar. Taşıma konusunda çok hızlı ve titiz davranıyorlar. Fiyat konusunda gayet makul. Teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.


29 Aralık 2016

Sabah 8 de gelip elektrik olmamasına rağmen mağdur bırakmayıp eşyalarımı özenli bir şekilde taşıyıp daha sonra yerleşmemde yardımcı olan tüm Ünal nakliyat ailesine teşekkür ederim.


23 Aralık 2016

Kış şartlarından dolayı gecikmeler ve uzun mesafeden dolayı ufak tefek hasarlar olsa da güzel bir taşınma işlemi gerçekleşti. Özellikle paketleme işlemleri gerçekten iyiydi.


9 Aralık 2016

Mükemmel 10 - KARTAL > SANCAKTEPE

Paketleme harika, hiç bir malzeme zarar görmedi. Özenle sardılar, çalışan arkadaşlar güler yüzlü ve işini severek yapıyorlar. Zamanında taşıdılar. Ekstra taleplerimizi yerine getirdikleri ve itiraz etmeden, ayrıca ekstra ücret istemeden taşıdılar. Kendilerine verdikleri hizmetten dolayı çok teşekkür ederim. Aldıkları parayı sonuna kadar hak eden bir firma. Eğer tekrar taşınma işim olursa Ünal Nakliyatı tercih edeceğim memnuniyetle :). Firma olarak memnun kaldığım için severek tavsiye edeceğim bir firma, içiniz rahat olsun. İlgi ve alakaları çok güzel. Ayrıca Enakliaya'a da teşekkür ediyorum böyle güzel hizmeti ve firmayı bizle buluşturduğu için.

Herkese iyi çalışmalar.


7 Kasım 2016