ÜN

Ünal Nakliyat

9.1 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 30 Mayıs 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SULTANBEYLİ
Bu hafta 3 kişi iletişime geçti.
100 Müşteri Değerlendirmesi, 191 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 1081 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1084 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1087 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Çalışanlar
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1087 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1084 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 611 Kişi

Ünal Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.2 - İSTANBUL > TRABZON

İstanbul’dan Trabzon’a taşındım. İşlerinde profesyoneller ve her şey mükemmel. İletişimi, paketlemesi ve çalışanlarının sohbeti gönül rahatlığıyla taşınabilirsiniz, işinin ehli insanlar. 1+1 ev taşıdım eşyalarımdan kırılan olmadı, paketleme ekibinden nakliyat şoförüne kadar hepsi uğraşan emekçi insanlar. Buradan Şoför Mümin abiye, Barış abiye ve İstanbul’da paketleme yapan Hüseyin ve Karslı kardeşlere selamlar :)


6 Nisan 2021

Çok fazla eşyam yoktu taşıtacak ama kısa sürede hızlıca taşıdılar, efendi ve düzgün insanlardan oluşan bir ekip. 20 gün sonra taşınacak bir evimiz daha var kesinlikle bu firmayı tercih edeceğim ilgi ve alakalarına teşekkür ederim.


5 Nisan 2021

Nakliye organizasyonu konusunda sorunsuz firma.


4 Nisan 2021

Mükemmel 10 - SULTANBEYLİ > PENDİK

Ünal evden eve nakliye gerçekten üstlerine yok, işini hakkıyla yapan kişiler, güler yüzlüler. Şu anda Corona varken bile uygun fiyatlar. 10 numara 5 yıldız veriyorum. Alanında başarılı bir ekiple iş yaptıkları için önce saygı duyuyorum ve gayet güzel bir şekilde nakliyat işim tamamlandığından dolayı teşekkür ederim, iyi çalışmalar dillerim, emeklerine sağlık.


31 Mart 2021

Çok iyi 8.3 - GİRESUN > İSTANBUL

Ünal Nakliyat ile 2 kez çalışmış olduk artarda. Giresun İstanbul arası parça eşya nakliyatta eşyalarımız eksiksiz geldi ancak sanırım ıslanmışlar yol üzerinde çünkü eşyalarımızın kenarları kalkmış. Tabi paketleme bize aitti bunu belirtmem gerekir. Ümraniye Sancaktepe evden eve nakliyatta küçük eşyalarımızı biz koliledik. Onlar mobilyalarımızı demonte edip paketleyip montajını yaptılar. Minik ufak tefek çizik dışında gayet sağlam bir şekilde eşyalarımızı kurdular. Keyifli bir şekilde, muhabbetle işlerini yaptılar. Memnun kaldık. Teşekkürler.


30 Mart 2021

Mükemmel 10 - SAMSUN > İSTANBUL

Samsun’dan İstanbul’a eşya taşıması yaptık, tek başıma yapamadığım onca şeyi güvenle emanet ettim, paketlemeleri, taşımaları, iletişimleri çokça iyi. Endişelenmeden mutlaka güvenin, teşekkürler.


8 Mart 2021

Eğer işiniz acele ve herşeyimiz kolilenmişse hemen taşıyorlar sorunsuz. Fakat eksik bir şeyiniz saksı kavanoz tüp gibi malzemeleri ekstra olarak söyleyip ayarlamanız gerekiyor. Zamanları kıymetli olduğu için alelacele herşeyi ayarlamanız gerekiyor. Hangisi hangi odaya gidecek diye kolilelere yazmaya fırsat bulamıyorsunuz dikkat edin. Bu konularda anlasabilirseniz sorun çıkmaz. Hayırlı işler dilerim.


25 Şubat 2021

Çalışanların eşyaları kendi eşyası gibi sahiplenip titiz çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.
Hiç bir eşyamıza zarar gelmedi ve özenle çalıştılar.


22 Şubat 2021

Mükemmel 10 - TUZLA > PENDİK

Merhaba, öncelikle taşıma firması olarak çok araştırma yaptım.

İlk taşımam olduğu için çok özenli olmasını istedim. Araştırmalarım sırasında Enakliyat ile karşılaştım. Ünal beyin ilgi ve alakasından dolayı Ünal nakliyeyi tercih ettim. İyi ki de burayı tercih etmişim, kolilerimi o kadar özenli ve güzel taşıdılar ki bize hiçbir iş kalmadı desem yeridir.

Menderes ve Davut abiler işinin ehli onları tercih etmeniz önerimdir. Her türlü kolaylıkları sağladılar. Benim düşünmeme gerek bile kalmadı. Çok teşekkür ederiz ÜNAL nakliye ve elemanlarına, sağlıcakla kalın.


12 Şubat 2021

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > PENDİK

Sorunsuz ve güzel bir şekilde taşıma gerçekleşti. Ben çok memnun kaldım. Çalışanlar epey tecrübeliydi ve çok yardımcı oldular. Üstelik fiyatları da çok iyi. Bu güzel taşıma için teşekkürler ayrıca ekip çalışanlarına da ayrı ayrı teşekkür ederim, bir kez daha taşınacak olsam bu firma ile çalışırım, çevremdeki eş dost akrabalarıma önereceğim, iyi çalışmalar diliyorum.


12 Şubat 2021

Merhabalar, öncelikle Enakliyat çalışanlarına çok teşekkür ederim. Firma eşyamı tertemiz bir şekilde taşıma işlemini gerçekleştirdi, emeği geçen herkese teşekkürler, Ünal bey ve ekibine çok teşekkür ederim.


12 Şubat 2021

Çalışan hiçkimsenin bana ve aileme hakaret etmeye hakkı yoktur. Bu benim eşyama verilen maddi zarardan daha önemlidir. Bunun dışında, benim iznimi almadan eşyamın benim çarşafımla halımla örtümle taşınmış olması nasıl bir uygulamadır, taşımacılıktır. Yırtılan çarşaflarımın, üzerine basılan örtülerimin halılarımın yenisinin iadesi için ne gerekiyorsa yapacağım. Hepsinin resimleri videoları mevcuttur.


11 Şubat 2021

Mükemmel 10 - TRABZON > İSTANBUL

İlginiz ve iş disiplininiz için çok teşekkür ederim. Daha önce de bir kaç kez taşınmak zorunda kaldık hemen hemen hepsinde sorun yaşadık. Ayrıca çevreme önereceğim tek firma sizsiniz emeği geçen bütün ekibe teşekkürler.


25 Ocak 2021

Mükemmel 10 - ÇORUM > KOCAELİ

Umduklarımız ve bulduklarımız... Önce insan, karakter, dürüstlük, liyakat, zamanlama, özveri... Ve kazanmak. Başta hizmet anlayışı ile site kuran Enakliyat ekibine ve bu ekibe kalitesiyle artı değer kazandıran ÜNAL NAKLİYAT ve taşıma ekibi Mevlüt kardeşim başta olmak üzere herkese teşekkür eder, ÜSTÜN HİZMET, zamanlama ve ciddiyet ile ekonomik ölçü arıyorsanız mutlaka Enakliyat'ı tercih edip ÜNAL beyle görüşün derim.


26 Haziran 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > TRABZON

Ünal bey ile tüm çalışanlarının nezaketi, iyi niyeti ve disiplinli iş ahlakları için çok teşekkürler. Bu zor süreci oldukça kolay hale getirdiler bizim için. İletişimleri, iş ahlakları ve uygun fiyat ile kaliteli taşımacılık hizmetleri için minnettarız. Tekrar teşekkürler arkadaşlar. Hayırlı bol kazançlarınız olsun inşallah.


29 Mayıs 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAKARYA

Tecrübeli ve deneyimli.


11 Mayıs 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KAYSERİ

Ünal nakliyat ekibi öncelikle iletişim kurabileceğiniz, sizin isteklerinize cevap verebilecek bir firma... Gayet titiz bir şekilde, sorunsuz ve güzel bir paketleme ile nakliyemi gerçekleştirdiler. İlgili ve iyi niyetliler, İstanbul'dan Kayseri'ye sorunsuz taşıma için teşekkür ederim...


30 Aralık 2019

öcellikle e nakliyat ve ünal nakliyata çok teşekkür ederim. Zamanlama harika Eşyalar çabukca taşındılar güleryüzlü
deneyimli bir ekip emeği geçen herekeze çok teşşekür ederim.


10 Eylül 2019

Başarılı bir nakliyat firması. Nakliyat fiyatları da verdikleri kaliteli nakliyat hizmetine göre oldukça uygun tavsiye ediyorum. Taşınma ihtiyacınız olduğunda tereddüt etmeden Ünal nakliyat firmasından hizmet alabilirsiniz.


9 Eylül 2019

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > KARTAL


27 Ağustos 2019