UN

Ulusal Nakliyat

9.6 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 25 Mayıs 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / MALTEPE
127 Müşteri Değerlendirmesi, 177 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10112 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10117 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10120 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Çalışanlar
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10118 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10118 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 64 Kişi

Ulusal Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

Hepsinin ellerine sağlık aldıkları para helal olsun. Kusursuz bir şekilde taşımayı yaptılar ve çok güzel bir şekilde kurdular. Tekrar hepsine teşekkür ederim.


9 Ocak 2017

Yoruma hemen şöyle başlayayım, Osman ve Bekir olmasaydı kesinlikle taşınamazdım. Sebebine gelince ben evi toparlayamadım ve aksi gibi o gün öğlen doktor randevum vardı ve ben Anadolu yakasındaydım randevum Avrupa yakasında. Osman ve Ömer benim eşyaları çok muntazam paketlediler, taşıdılar birde üstüne benim yerime eşyaları topladılar. Ben gittim, onlar evi tamamen taşımışlar, montajı yapmışlar daha ne diyebilirim onlar için bilmiyorum. İyi ki onları aramış ve tanımış oldum. Şimdi herkese onların telefonunu vericem. İşleri ve görevleri olmadıkları halde her şeyi yaptılar emeklerinize ve yüreğinize sağlık. Gene yorum yazıcam eczane şu an çok kalabalık:)


4 Ocak 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜMRANİYE

Çok teşekkür ederim, sorunsuz ve güler yüzlü ekip çok memnun kaldım.. Tavsiye ederim.


3 Ocak 2017

Duvara sabitleme yapmıyorlar bunu yeni eve taşındıktan sonra öğrendim onun haricinde beklemediğim bir şey olmadı. Tek bir tane tabak kırılmış birde bulaşık makinasında önemsiz bir çizik oluşmuş beklediğimden daha iyi oldu. Tavsiye ederim.


3 Ocak 2017

Mükemmel 9.3 - ÜMRANİYE > ÜMRANİYE

Sadece küçük bir gecikmeyle zararsız, ziyansız, sorunsuz ve hızlı bir nakliye işlemi gerçekleşti.


2 Ocak 2017

Ekip olarak gerçekten çok iyiler. İlk başta biraz korktuğum lakin taşıma esnasında ve taşımada kararımın ne kadar doğru olduğunun kanıtı oldu. İyi hizmet, iyi taşıma ve güler yüz. Her şey için teşekkürler. Emeğinize sağlık. Bence herkesin tercihi olmalı.:)


26 Aralık 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > EDİRNE

Güler yüzlü ve cana yakın arkadaşlar çalışıyor. Çok kısa zamanda oldu her şey. Memnun kaldım, tavsiye ederim.


16 Aralık 2016

Hayatımda 5. Kere taşınma hizmeti aldım bu kadar sorunsuz ve güzel başka bir taşıma hizmeti almamıştım.

Teşekkür ederim Bekir Bey ve ekibine.


11 Aralık 2016

Mükemmel 10 - PENDİK > TUZLA

Bizim ilk taşınmamız değil, bir çok kere taşındık fakat ne kadar çok taşınmış olsak da nakliyeci arkadaşlar hep bizleri korkutmuştur, acaba sıkıntı çıkacak mı?
Şöyle söylemeliyim ki kesinlikle ULUSAL nakliyeye Bekir Beye ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, hem işleri açısından hem de en önemlisi güler yüzlü ve kibar olmalarından dolayı çok memnun kaldık. Kesinlikle tevsiye ediyorum pişman olmazsınız.
Emeklerine, ellerine ve kollarına sağlık ULUSAL NAKLİYE.


8 Aralık 2016

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KARTAL

Çok güler yüzlü ve yardım severlerdi. Gayet sorunsuz ve hızlı bir şekilde taşındık ve yerleştik. Beklentimizin çok üzerinde bir hizmet aldığımı söyleyebilirim.


2 Aralık 2016

Fiyatın düşüklüğü başta tedirgin etmişti ancak gayet yeterli ve kaliteli bir hizmet aldım.


29 Kasım 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KARS

İstanbul'dan Kars'a taşındım. Ulusal nakliyata çok teşekkür ederim.

Gerçekten gerekenden fazlasını yapan Ulusal nakliyatı herkese tavsiye ederim. Tüm memur arkadaşlarıma tavsiye ederim.
Eşyamızı aldığı gibi diğer evimizde de aynı şekilde yerleştirdiler. Çok teşekkür ederim, saygılar.


10 Ekim 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ERZURUM

İstanbul'dan Erzurum'a ulusal nakliyat ile Bugün taşınmış bulunmaktayım. Pazartesi günü sabah evime gelip taşıdılar ve çarşamba sabahı Erzurum'da daha öğle olmadan taşınmam bitti. İhaleyi ilk verdiğimde ucuz fiyat verdiklerini gördüğümde biraz kuşkulu bakmıştım ama daha sonra yorumlarını okuyup Ulusal nakliyatla taşınmaya karar verdim ve hayatımın doğru kararını vermişim. Benim gibi devlet memurları taşınmanın ne demek olduğunu bilir. Onun için söylüyorum ki güvenle ve huzurla eşyanızı ulusal nakliyata emanet edebilirsiniz... Güler yüzlü hizmet, taşınma sırasında gösterdikleri özen ve itina ile bir tek parçam bile kırılmadan taşındım... Size de tavsiye ediyorum... Ulusal nakliyat ailesine gösterdikleri bu özen ve itina için çok ama çok teşekkür ediyorum memur bir kardeşleri olarak.


5 Ekim 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BAYBURT

Öncelikle bu sayfada yapılan yorumların firmalar tarafından yapıldığını düşünüyordum ama anlaştığım farklı bir nakliyecinin son anda vazgeçmesinden ötürü daha önceden bu sayfada eşyalarımın İstanbul'dan Bayburt'a taşınması konusunda teklif veren firmaları incelemeye başladım ve en uygun teklif veren ULUSAL Nakliyatın teklifini onayladım ve vakit geçmeden şirket yöneticisi Osman Bey benimle iletişime geçti. Eşyalarımın resimlerini gönderdim. Memur olduğumdan ötürü taşınmanın gün ve saatinin benim için çok önemli olduğunu belirttim ve çok inanmasam da söylenilen sözlere inanmak zorunda kaldım ama iyi ki de inanmışım. Nakliyeci arkadaşlar dedikleri saatte kapımda oldular, henüz toplamadığım eşyaları kendileri topladılar ve mobilyalarımı sökerek harika bir şekilde paketleyerek gayet düzenli şekilde araçlarına yüklediler. Bu işlemler sırasında Osman Bey, kardeşi ve babası da gayet güler yüzlü bir şekilde bizimle iletişim kurdular. Eşyalarım söylediğimden çok daha fazla olmasına rağmen fiyat konusunda ekstra hiçbir ücret talep edilmedi. Eşyalarım yine Osman Bey tarafından söylenilen zamanda Bayburt'ta kapımda oldu ve aynı özenli şekilde taşınması ve montalanması aynı güler yüzle birlikte sağlandı. Yeni evlendiğimden dolayı bir çok kırılır esyam olmasına rağmen bir tane bile kırık eşya ile karşılaşmadım. Yorumu çok uzattım belki ama gerçekten on üzerinden on olan bir nakliye hizmetiyle karşılaştım ve daha şimdiden tayinde taşınacak polis memuru arkadaşlarıma önerdim. Her şey için ULUSAL Nakliyat firmasına eşim ve kendi adıma uygun fiyata, 4 gün gibi kısa sürede anlaşıp sorunsuz şekilde yaptıkları hizmetten ötürü teşekkür ediyorum.


22 Haziran 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BOLU

Uzun zamandır kafamı meşgul eden taşınma sorunumu nasıl çözeceğimi düşünürken internette Enakliyat'a rastladım, üye oldum, taşınma bilgilerini girdim ve teklifler gelmeye başladı. Bu arada Muhammed Bey aradı, bana sistemle ilgili bilgi verdi, ki bunların hepsi yaklaşık 5 dk içinde gerçekleşti. Derken en uygun fiyat veren firmayı seçtim, yorumlarını okudum ve iletişime geçtim. Sağolsunlar o kadar yardımcı oldular ki, ne oluyoruz ya? Türkiye'de bu kadar müşteri memnuniyeti önemseniyor mu? yoksa internette asılsız bir site mi dedim kendi kendime..:) Taşınma zaman dilimini uzun aralık vermeme rağmen 2 gün içinde taşınma işimi sorunsuz halleden ulusal nakliyattan Barış Bey'e, benimle sürekli iletişim halinde olan Osman Bey'e, eşyallarımı büyük titizlikle taşıyan Fırat Bey ve arkadaşına, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Taşınmayı düşünenlere Ulusal nakliyata güvenmekle ne kadar doğru seçim yapacaklarını hatırlatmak isterim. Başka bir taşınma mevzu bahis olursa yine Ulusal nakliyatı tercih edeceğim. Tüm ekibin eline ve emeğine sağlık
dr. Melek Arık
aıbu tıp fak nöroloji


13 Haziran 2016

Mükemmel 9.7 - İSTANBUL > BURSA

Eşimin işlerinden dolayı sürekli şehir değiştirmek zorunda kalıyoruz. Her zaman ya eşyamız eksik ya kırık yada getirecekleri günden 2 yada 3 gün geç geliyordu. Ama tanıştığımız Ulusal nakliyat ile böyle sorunlarımız kalmadı. Oldukça hızlı, güvenilir, güleryüzlü, ekonomik işlerini canla başla yapıyorlar. Eşyalarınızı gönül rahatlığıyla verebileceğiniz tek adres bence. Bundan sonra benim ve çevremin tek adresi Ulusal nakliyat her şey için sonsuz teşeķürler.


26 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - SANCAKTEPE > KARTAL

Osman Bey ve ekibine çok teşekkür ederiz. Tekrar taşınırsak kendileriyle çalışacağız. Ekip olarak çok organize çalışıyorlar ve hepsi samimi ve saygılı arkadaşlar.


23 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - KADIKÖY > MALTEPE

Taşınmamda emeği geçen tüm çalışanlara öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bu şekilde profesyonelce taşıma beklemiyordum açıkçası ama son derece iyi niyetli, düzgün bir iş gerçekleştirdiler. Ulusal nakliyata teşekkürler. Taşınacak arkadaşlara gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.


14 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > YALOVA

İlk ev taşımamda Ulusal Nakliye ile çalışmak büyük bir şanş oldu benim için. Başta çekincelerim vardı, ancak arkadaşların çalışmalarını, davranışlarını gördükten sonra çekincelerim yerini gönül rahatlığına bıraktı. Bütün ekip iyi ve güleryüzlüydü. Birinci adresten alınan eşyaları ikinci adrese bıraktıktan sonra, ekstra olarak üçüncü bir adresten başka bir eşya daha alınmasında da bana fazlasıyla yardımcı oldular, hepsinden Allah razı olsun.
Evini taşımak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İçiniz rahat olsun.


30 Nisan 2016

Memnun kaldım sayılır yani paketleme daha mükemmel olabilirdik.


26 Nisan 2016