UN

Ulusal Nakliyat

9.6 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 25 Mayıs 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / MALTEPE
127 Müşteri Değerlendirmesi, 177 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10112 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10117 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10120 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Çalışanlar
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10118 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10118 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 64 Kişi

Ulusal Nakliyat Müşteri Yorumları

Arkadaşlar oldukça deneyimli bir gruptu. Hiç bir sıkıntı çekmeden kazasız belasız bitirdiler. Ellerine sağlık.


14 Nisan 2017

Ulusal Evden Eve Nakliyat ile Mart ayında evimizin taşınmasını gerçekleştirdik.
Fiyat teklifinin alınıp onay aşamasına kadar firma sahipleri Bekir bey ve Osman Bey'in bizimle kurdukları iletişimleri gayet iyi idi. Taşıma öncesi eve expertiz göndererek taşınacak eşyaları yerinde görüp değerlendirdiler. Taşınma günü sözleştiğimiz saat olan saat 9.00 da gelip öğleden sonra saat 3.00 te tüm nakliyat ve montaj işlemlerini tamamlamışlardı. Çalışanların hepsi işini iyi bilen ve saygılı personeldi. Taşıma sırasında hiç bir eşyamıza zarar gelmedi. Gayet memnun kaldık. Herkese Ulusal Nakliyatı tavsiye ederim.


14 Nisan 2017

Mükemmel 9.4 - KADIKÖY > KARTAL

Davranışlar ve iletişim çok iyi.
Taşıma zamanlaması mükemmel.


14 Nisan 2017

Mükemmel 9.2 - MALTEPE > MALTEPE

Genel itibariyle düzgün çalışan insanlar. Sadece beyaz eşya bağlantılarına dikkat ediniz. Hiç bir sorun olmadan taşınabileceğiniz genç, ve dinamik bir firma. Bir kez daha teşekkürler.


3 Nisan 2017

Müthiş 8.8 - KADIKÖY > KADIKÖY

Ulusal Nakliyat Osman Bey şimdiye kadar gördüğüm çok az sayıdaki düzgün, nezaketli ve iş ahlakı düzgün firma yetkilisi.
Tam zamanında geldiler, bağırış çağırış olmadan çalıştılar.
Montajlarını düzgün yaptılar. Hatta unutulan dolap askısının yenisini yaptırıp getirdiler.
Tekrar tercih ederim.


1 Nisan 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > TUZLA

Arkadaşlar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. İşlerini bitirmeden kesinlikle gitmiyorlar. Çok hızlılar. Fiyat hizmet kalitesi çok iyi. Çalışanların hepsi aynı ailenin üyesi ve koordinasyon çok iyi. Eşyalarda tek bir çizik bile olmadı. Nazik insanlar. Ne gerekiyorsa siz belirtmeden yapıyorlar.


30 Mart 2017

Arkadaşlar iyi bir iş çıkardılar, memnun kaldık teşekkür ederiz.


24 Mart 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

İnanılmaz güler yüzlü ve çalışkan insanlar. Tam zamanında geldiler ve de çok hızlı biçimde eşyaları taşıdılar. Oldukça büyük olan karyola başı asansöre sığmadığı için oldukça ağır ve biçimsiz olan bu parçayı bir arkadaş sırtında 9 kat indirdi ve buna rağmen güler yüzlülüğünden hiçbir şey kaybetmedi.
Taşınma sırasında evde ya da eşyalarda hiçbir zarar olmadı. Oldukça profesyonel bir firma ve ekipleri çok iyi. Şiddetle tavsiye ederim.


22 Mart 2017

Mükemmel 10 - KARTAL > TUZLA

Son derece kibar ve işlerini iyi yapan insanlardı. Kesinlikle memnun kaldım.


21 Mart 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > MALTEPE

Ulusal evden eve nakliyat firmasına çok teşekkür ederim. İnanın çok memnun kaldım. Güler yüzlü, çalışkan ve dürüst insanlar. Ulusal nakliyat firmasını tavsiye ederim. Emin olun ki düşünmeden, içiniz rahat bir şekilde Ulusal nakliyat ihtiyacınızı karşılayacaktır.
Saygılarımla, sevgiyle kalın.


10 Mart 2017

Mükemmel 9.4 - MALTEPE > PENDİK

Öncelikle Ulusal nakliyat ile taşıma yapmadan önce tanımadığım bir firma olduğu için tedirgindim diyerek yaşadığım deneyimi aşama aşama belirteyim.

Firma temsilcisi Osman ile saat 8 de buluşmak üzere anlaştık ancak Osman 8'e 15 dk kala arayıp 15 dk kadar gecikebileceklerini belirtti ve o kadar geciktiler ki benim için çok önemli bir ayrıntı bu. Bence şeffaflık ve dürüstlük konusunda önemli bir gösterge. 15-20dk kadar gecikmelide olsa geldiler, hızlıca toplamaya başladılar. Mutfağı paketlemede kullandıkları beyaz kağıt sayesinde kap kacak tertemiz ve kırıksız ulaştı. İyi bir organizasyon ile hızlıca eşyaları taşıdılar. Paketlemedeki tek sorun odaları ayrı ayrı belirtir bir şekilde kolilemedikleri, poşetlemedikleri için bize ayırma konusunda ekstra bir iş çıktı. Tavsiyem renkli kalemler ile her odadan çıkan eşya üzerine işaret koysalar gittikleri evde rahatça ayrım yapabilirler. Mobilyaları ve beyaz eşyaları düzgün bir şekilde söküp takma işini yaptılar. Bir daha taşıma işim olunca kendileri ile iletişime geçerim fiyatta anlaşırsak yine kendilerini tercih ederim.

Artıları;
Hiç homurdanma duymadım (bu ne kadar büyük dolapmış, bu kadar yürüme mesafesi mi olur vb.)
Ekipmanları yeterliydi (bizim koli bitti, bizdeki bant bitti, bizde streç yok, sizin matkabınız var mı vb cümleler duymadım)
Saygısızlık olmadı (komşular apartmandan çıkarken, girerken biri dönüp bakmadı ben görmedim en azından)

Eksileri;
Sadece bir arkadaş bize bahşiş ne düşünüyorsun dedi bu beklentinin olması normal ama dile getirilmesi beni rahatsız etti.
Aslında bu yazdığım bir eksi değil ama yinede yazacağım, ekipten sadece Mehmet abi, Bekir abi ve Masun güler yüzlü ve hoş sohbetti. O kadar eşya taşıyıp yorulan birinden birde güler yüz beklemek belki saçma ama demek ki yapılabiliyormuş dedirtti.

Son olarak Abdullah adında genç bir arkadaş getirmişlerdi durmadan, konuşmadan çalıştı keşke ona ayriyeten bahşiş verseydim diyorum şimdi.


8 Mart 2017

Ulusal evden eve nakliyat firmasına çok teşekkür ederim. İnanın çok memnun kaldım. Baba oğul birlikte güler yüzlü, çalışkan ve dürüst insanlar. Ulusal nakliyat firmasını tavsiye ederim. Emin olun ki düşünmeden, içiniz rahat bir şekilde Ulusal nakliyat ihtiyacınızı karşılayacaktır.
Saygılarımla, sevgiyle kalın.


2 Mart 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

Herşey yolunda idi .ellerine sağlık teşekkür ederim
Tavsiye ederim
Çok sağolun .sorunsuz bir taşınma gerçekleşti


2 Mart 2017

Bugün taşıma işlemi gerçekleşti. Yorumlara bakarak karar vermiştim ve hiç pişman olmadım. Gayet zamanında ve titizlikle işlerini yaptılar.


16 Şubat 2017

Mükemmel 9 - İSTANBUL > KARABÜK

Firma işini profesyonel şekilde yapıyor. Dedikleri zamanda gelip işe başladılar. Güzel bir şekilde başlayıp bitirdiler. Taşıma sırasında bir tek baza başlığım zarar görmüştü onunda parasını hemen iade ettiler. Teşekkürler.


16 Şubat 2017

Mükemmel 9.8 - MALTEPE > MALTEPE

Biraz geç oldu ama yorumlara bakarak ne kadar doğru tercih yaptığımızı anladık. Aldığımız hizmetten çok memnun kaldık hem fiyatı çok uygun hem çalışanlar profesyonel. Tercih edenler kesinlikle memnun kalacaklardır. Tekrar teşekkür ederiz, bu kadar fazla eşyaya rağmen fiyatı değiştirmediler ve ne desek yaptılar. Kazancınızı sonuna kadar hak ediyorsunuz. Helal olsun. Bol kazançlar.


30 Ocak 2017

Mükemmel 9.8 - PENDİK > SULTANGAZİ

Çok memnun kaldık. Hem hızlı hem özenli taşıma oldu hayret ettik. Zaten işinin ehli olduğu belli. Eşyalarda ne kayıp ne de en ufak çizik olmadı. Çalışanlar güler yüzlü. Bence güvenebilirsiniz.


29 Ocak 2017

Mükemmel 10 - EYÜPSULTAN > KADIKÖY

Ev ve ofis eşyalarımı harika bir özenle paketleyerek, zamanından önce gelerek, büyük bir özveriyle taşıyan Ulusal Nakliyat ekibine teşekkür ederim. Son derece yüksek motivasyona sahip, her ayrıntıyı soran, profesyonel, taşınmanın son dakikasına kadar her daim güler yüzlü, esprileri ile taşınma kabusunu keyifli hale getiren muhteşem bir bir ekip. Ben çok memnun kaldım, şiddetle tavsiye ederim.


27 Ocak 2017

Mükemmel 10 - TUZLA > MALTEPE

Bekir bey, Osman bey ve kardeşleri sayesinde taşınmak çok kolay oldu. Çalışkanlıkları, dürüstlükleri, efendilikleri ile aldıkları parayı sonuna kadar hak ettiler. Fiyat olarak son derece uygun ve kaliteli bir hizmet aldım. Tavsiye ediyorum.


21 Ocak 2017

Tüm çalışanlar iyi niyetli. Zamanlama çok iyi. Tam istenilen saatlerde geldiler ve işlerini bitirdiler. Eşyalarımda herhangi bir zayiat olmadı. Paketleme konusunda iyiler. Memnun kaldım. Eşyanın sökülmesinde, takılmasında, montalanmasında ve taşınmasında herhangi olumsuz bir durum görmedim. Ulusal evden eve nakliyata tekrar teşekkürler.


20 Ocak 2017