TN

Turkuaz Nakliyat

9.6 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 23 Haziran 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ÇEKMEKÖY
91 Müşteri Değerlendirmesi, 125 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1074 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1084 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1087 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1085 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 1079 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Turkuaz Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.2 - KADIKÖY > KADIKÖY

Taşıma günü zamanından önce gelerek, müsait ilk andan itibaren hızlı bir şekilde işe başladılar.
Ufak tefek ek taleplerle ilgili koşulsuz yardımcı oldular.
Tahmin edilen sürede eski evden hareket edilerek, yeni eve vaktinde varıldı ve burada da yine itinalı bir şekilde taşımayı sağladılar.
Ufak tefek problemler dışında genel olarak memnun kaldım diyebilirim.
En iyi tarafı güvenilir bir ekiple çalışmaları. Bu tür işlerde ekibin içerisine dışarıdan günübirlik ya da geçici adam alındığında büyük problemler çıkabiliyor.
Kısacası özverili, güler yüzlü ve güvenilir bir ekiple taşınmam mümkün olduğu kadar problemsiz şekilde gerçekleştirildi.

Artıları yukarıda saydım. Eksileri de belirtmek boynumuzun borcu.
1- Takım elbiselerimi askı dolabına sığmadığı için bir kolinin içerisine koymuşlar. Ertesi gün elbiseleri dolapta asılı göremeyince fark ettik.
Bu konuda bana danışılmadığı, ya da yanlış inisiyatif alındığı için 1 puan paketleme hizmetinden kırdım.
Takım elbiseler yerine gömlekleri koliye koysalardı bu kadar problem etmezdim. Ziyadesiyle tüm elbiseler kuru temizlemeye ütüye gitti, ek masraf oluştu.
2- Salon takımı içerisinde yer alan ve evin tek kritik ve hassas (kırılma, çizilme, ezilme vb.) eşyası olan, yemek masası takımı ve vitrin grubunda ufak tefek hasarlar meydana gelmiş. Bu konu üstünde ısrarla durmama rağmen malzemeler zarar gördü. Biraz daha özen belki daha iyi olabilirdi.
Paketleme hizmetinden 1 puan daha kırmamın nedeni budur.
3- Anlaştığım fiyatı belirlerken minimum efor harcatarak ve maksimum kalite alacağımı bekliyordum. Ancak bu işin doğası gereği olması gereken iş akışı kendiliğinden işliyor. Bu konuda yüksek puanlı firmaların daha itinalı ve özenli olması, ezbere yöntemlerini geliştirmeleri gerektiğini düşünüyorum.
Dolayısıyla bu konuda da Fiyat fayda dengesinden 2 puan kırdım.


9 Ekim 2017

Mükemmel 10 - TUZLA > TUZLA

Tam zamanında süreç tamamlandı. Harika bir operasyon oldu. Ekip de çok iyi idi. Hiç bir eşyam zarar görmeden işlem tamamlandı. Şiddetle tavsiye edilir.


29 Eylül 2017

Arkadaşlarımızı özellikle Mobilya söküp takan arkadaşımızı (şaka değil, işin uzmanı bir arkadaş mobilyalarınızı söküp takıyor) tebrik ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Daha evvel yazılan yorumlara bakarak seçmiştim arkadaşları, hata etmediğimi gördüm. Firma seçerken yaptıkları toplam iş sayısı ve ortalamasına dikkat edin. Sizi zaten yönlendirecektir. Selametle...


27 Eylül 2017

Gerçekten başarılı bir taşınma süreci geçirdik. Turkuaz firmasına teşekkür ediyorum.


19 Eylül 2017

Firma taşınma sabahı tam zamanında ancak eksik personelle göreve başladı. Kalan personel daha sonra gelse de taşınma işlemi tam zamanında tamamlandı. Personel, güler yüzlü, saygılı, iyi giyimli gençlerden oluşuyordu. Verilen hizmetten genel olarak memnun kaldık.


18 Eylül 2017

Mükemmel 10 - PENDİK > BEYKOZ

İlk görüşmeden itibaren iletişimi çok iyi. Çoğu firmaya göre gayet uygun, aile bütçesini düşünen bir fiyat verdiler. Paketleme taşıma ve yerleştirme çok çok iyiydi özenle ve güzel bir şekilde paketlendi eşyalarım çok teşekkür ederiz. Beyaz eşyalarıma da hiç bir şekilde zarar verilmedi aynı gün içinde kullanmaya başladım. Çalışan arkadaşlar saygılı idiler hızlı bir çalışma oldu. Hatta bozuk olan yatak odası dolabımızın sürmeli kapısını da yaptılar eskisi gibi oldu bunun için ayrıca teşekkür ederiz. Gönül rahatlığı ile bu firmaya güvenebilirsiniz. Biz yorumlara güvenerek bu firmayla anlaşmıştık iyi ki de öyle yapmışız. 👍🏻


17 Eylül 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

Öncelikle mutabık kalınan zamanlamaya uyulması, sonra eşyaların zarar görmeden transferinin yapılması ve en önemlisi çalışanların davranışları ve özverili çalışmalarından çok memnun kalacaksınız. İstanbul dan Bursa ya hiçbir sorun yaşamadan taşındım. Teşekkürler Yılmaz Bey, Özellikle en büyük teşekkür sana sevgili Mehmet. Diğer emeği geçen arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Tereddüt yaşamadan Turkuaz Nakliyatı seçebilirsiniz.


16 Eylül 2017

Mükemmel 9.8 - KARTAL > KADIKÖY

Sorunsuz, kayıpsız bir taşınma süreci geçirdim. İletişim ve zamanlama konusunda asla problem yaşanmadı. Çalışanların davranışları kusursuzdu. Maliyet açısından avantajlı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.


8 Eylül 2017

Mükemmel 10 - MALTEPE > ÜMRANİYE

Turkuaz Nakliyat Firmasından çok memnun kaldık. Taşınma gününden 2-3 gün önce telefonla arayıp hatırlatma ve bilgilendirme yapmaları, taşınma günüde erken gelmeleri, çalışanlarının hızlı ve çok kibar olmaları firmanın ne kadar profesyonel olduğunu gösteriyor. Hem fiyat hem kalite noktasında gönül rahatlığı ile herkese tavsiye edebileceğim firma.


27 Ağustos 2017

Arkadaşlara ilgisinden dolayı teşekkür ederim. problemsiz bir taşıma oldu.


22 Ağustos 2017

Turkuaz Nakliyat teklif veren firmalar arasından en ucuz firmaydı. Tüm eşyaları onların toplayarak paketlemesi konusunda anlaştık. Tam zamanında 4 kişilik bir ekiple evdeydiler. Makul bir zamanda taşınmayı gerçekleştirdiler. Genel anlamda taşınma ile ilgili başarılı olsalar da paketleme konusunda sınıfta kaldılar.
Mobilyaların paketlenmesi başarılıydı.
Tüm mutfak eşyaları / ev eşyaları / giysiler ve diğer ev gereçlerinin paketlenmesinde ise sınıfta kaldılar. Özellikle bolca koli getirmeleri konusunda uyarmama rağmen, 2-3 koli getirildi. Tüm eşyalar karmakarışık, özensizce büyük çöp torbalarına ve kendi varilerine koydular. Gardropların tüm çekmeceleri boşaltılıp torbalara tıkıldı.
Taşınılacak eve gelince ilk olarak kafa aşağı yerleştirilmiş printerın mürekkebinin her yere aktığını gördük. Tüm mutfak eşyaları kendi varillerine konulduğu için tek tek mutfağın her yerine boşaltıldı. Şimdi kara kara nasıl yerleştireceğimizi düşünüyoruz.
Hangi eşyanın nerede olduğunu bulmak imkansız. Perdeler buruş buruş bir torbadan çıktı. Buzdolabından çıkan gıdaların üzerinde ayak paspası vb.
Eşyalarınızı siz paketliyorsanız iyi fakat, nakliye firmasının paketlemesindeki durum yukarıdaki gibi.


20 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - MALTEPE > KADIKÖY

Taşınırken gösterdikleri özen ve yardımları için Turkuaz ailesine teşekkür ederiz.


19 Ağustos 2017

Tek sıkıntı buzdolabındaki bozulacak yiyeceklerin, dökülür denilip alınmaması oldu. (yiyecekleri kendi sepetime koyduğum halde!) Storlar da dahil, kolilerin tamamını kendim paketledim. Sadece büyük eşyalar sökülüp düzgün bir şekilde paketlenip montajı yapıldı. Kırılan birkaç şeyin haricinde gayet iyiydi.
Enakliyat firma çalışanlarına hassas ilgilerinden dolayı çok teşekkürler.


17 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - MALTEPE > ATAŞEHİR

Taşınma işlerinden oldum olası gözüm korkmuştur ve ilk defa 3+1 evi bir başımıza taşıma kararı aldık. Gelen 29 tekliften nişanlımın ısrarı ile Turkuaz nakliyatı seçtik (savunması kendini iyi ifade eden, düzgün bir beyefendi ile konuştum olmuştu) şimdi diyorum ki iyi ki bu ısrarı kabul etmişim. Öncelikle pazar günü sabah 08:00 olarak anlaştığımız saatten de önce gelip aşağıda sözleştiğimiz saati bekleyen bir ekiple karşılaştık. Eve gelip göz attıklarında eşyalarımızın çokluğunu bildiğim için gelecek tepkilerden endişeli bir bekleyiş içinde olmama rağmen, ekibin lideri Mehmet Bey paketlememizi çok başarılı bulduğunu söyleyerek bizi tebrik etti. Ardından tüm ekip eve gelerek tek tek günaydınlaştık, sonra nereden başlayacaklarına karar verdiklerinde de aşağıdan ekipmanlarını getirip işe koyuldular ve paketlenmeden taşınan hiçbir şey olmadı. Her biri birbirinden kıymetli beş kişi; Mehmet Bey, Yusuf Bey, Burhan Bey, Hoca ve Can işlerini kusursuz bir şekilde tamamlayıp bize huzurlu bir taşınma yaşattılar. Gerçekten çok çok teşekkür ederiz. Eski evimiz 4. katta asansörsüz bir daire olmasına ve çok yorulmalarına rağmen yeni evimize 9. kata hem asansörlerle hem de sığmayan eşyaları da kendi güçleri ile herhangi bir problem olmadan taşıdılar, birde kurulması çok güç olan 6. kez monte edilmesi gereken dolabı bizi zorda bırakmamak için kurdular, tekrar çok teşekkür ederiz.
Yeniden taşınma işimiz olsa ya da çevremizdekilerin ihtiyacı olsa hemen tavsiye edeceğiz.
Çok teşekkürler Turkuaz nakliyat.


15 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > KADIKÖY

Merhaba, belirlediğimiz zamanda gelen firma çalışanları son derece özenli bir şekilde paketlemeyi gerçekleştirdiler, aynı şekilde taşınma işlemini sağladılar. Kanepelerimiz merdivenlerden geçmeyince iple çekerek balkondan aldılar. Bu işlem için çok emek harcadılar. Allah hepsinden razı olsun. En uygun ücreti ödeyip iyi bir hizmet aldığımız için herkese teşekkür ediyorum.


9 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - DÜZCE > İSTANBUL

Elinize sağlık, gayet sorunsuz ve her açıdan zahmetsiz bir taşıma oldu bizim için. Bereketli kazançlarınız olsun...


7 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - AVCILAR > BAKIRKÖY

Gelen arkadaşlar gayet düzgün ve çalışkan bir görüntü verdiler. Sorunsuz bir şekilde taşıma gerçekleşti. Teşekkür ederim.


4 Ağustos 2017

Mükemmel 9.8 - KADIKÖY > MALTEPE

Arkadaşlar gerçekten her şeyi sorunsuz şekilde hallettiler. Çok güler yüzlü ve çalışkan bir ekip.


31 Temmuz 2017

Arkadaşların hepsi genç dinamik insanlar süper hızlı ve düzgün hatasız bir taşınma gerçekleştirdik ekip şefi ekibi birbirleri ile diyolok içinde organize oluyorlar davranışlarıda çok iyi ben ve ailem memnun kaldık tüm ekibe ve enakliyat organizesine çok teşekkür ederiz


29 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

Öncelikle bir çok firma içinden özenle seçtiğim firmanın beklentimin üstünde olması beni gerçekten memnun etti.

Erken saatte gelmeleri, ekstra bir ücret talep etmeden bazı eşyalarımızı paketlemeleri beni çok mutlu etti. Ayrıca hem dikkatli, hem de hızlı bir taşınma oldu.

Çalışanlar gayet profesyonel, güler yüzlü ve firma sahibi çok düşünceli birisi. Avizelerimi söktü ve ekstra bir kaç işlem yaptı. Ücretini vermeyi teklif ettim ancak kabul etmedi. Bu durumda tekrar tekrar tercih edeceğim bir nakliye şirketi oldu.

Taşınıyorsanız hem hesaplı hem güvenli. Tavsiye ederim.


27 Temmuz 2017