TN

Turkuaz Nakliyat

9.6 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 23 Haziran 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ÇEKMEKÖY
91 Müşteri Değerlendirmesi, 125 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1074 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1084 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1087 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1085 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 1079 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Turkuaz Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - KARTAL > PENDİK

03.02.2018 tarihinde Kartal'dan Pendik'e evimi taşıdım. Mehmet Beyle yaptığımız telefon görüşmemize istinaden dedikleri saatten daha erken geldiler ve eksik kalan bütün eşyalarımızı paketlediler. Boşalttığımız ev 8.katta ve asansörün küçük olmasına rağmen hiç bir eşyamda bırakın kırığı çizik bile olmadı. Ayrıca gelen arkadaşlar çok enerjik ve güler yüzlüydü. Bundan sonra bütün çevreme gözüm kapalı tavsiye edeceğim. Bütün Turkuaz Nakliyat ekibine gerçekten çok teşekkür ederim. İyi ki sizi seçmişim dedirttiniz bana.


5 Şubat 2018

Mükemmel 9.3 - ÜMRANİYE > PENDİK

Arkadaşlar çok cana yakınlar ve işinin ehli oldukları çok bariz belli. Taşıma günüm değişmek zorunda olmasına rağmen sorunsuz bir şekilde ertesi gün gelip taşımayı yaptılar. Müşteri memnuniyetini baz alarak iş yaptıkları için firmayı kutluyorum ve taşıma yaptıracak arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.


1 Şubat 2018

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Sorunsuz, ev yada eşyalar zarar görmeden taşındık. Fiyatları diğer firmalara göre çok daha uygun. Çok memnun kaldık.


30 Aralık 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜMRANİYE

Hayatımda ilk defa ev taşıdım ve inanılmaz kolay oldu. Sabah söyledikleri saatten erken gelip 2 saat içinde evi taşıdılar 3 kat merdivenle. Çalışanlardan uf öf duymadım ayrıca çalışanlar çok efendi ve düzgünler. Bir daha taşınacak olsam şirket arayışına hiç girmem, gözünüz kapalı bu firma ile çalışabilirsiniz.


11 Aralık 2017

Mükemmel 9.5 - MALTEPE > MALTEPE

Merhaba, yorumları inceleyerek Turkuaz Nakliyat ile çalışmaya karar verdik. Gerçekten de çok hızlı ve sorunsuz bir taşınma oldu. Başta Mehmet Bey olmak üzere tüm ekibe teşekkürler, çok fazla mobilyanın demontaj-montaj yapılması gerekiyordu Mehmet bey büyük bir ustalıkla hepsinde yardımcı oldu gerçekten bizim için çok önemliydi. Sadece ahşap masanın ayaklarını ambalaj/paket yapsalardı yeni boyanmış duvarların çizilmesi önlenebilirdi onun dışında ekipteki herkesin ağır eşyaları bile nasıl ustalıkla taşıyıp indirebildiler hayran kaldık. Yarım günde tüm taşınma süreci bitmiş oldu, tekrar hepsine teşekkür ederiz.


7 Aralık 2017

Mükemmel 10 - TUZLA > TUZLA

Arkadaşlar taşımaya tam zamanında geldi. Tüm eşyaları özenle sarıp nakliyeyi hızlı bir şekilde tamamladılar. Herkese tavsiye ederim çok başarılılar...


4 Aralık 2017

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > BURSA

Taşınmaya anlaştığımız zamanda gelip başladılar. Şehirlerarası olmasına rağmen söyledikleri saatte bütün taşınma işlemlerini bitirdiler. Bu kadar hızlı ve hatasız olacağını beklemiyordum. Gerçekten problemsiz bir taşınma olduğu için hem Turkuaz Nakliyata hemde bizimle iletişime geçip taşınma işlemlerinin doğru ve anlaşıldığı gibi olup olmadığını kontrol eden, sorun çıksa dahi çözeceğini hissettiren Enakliyat sitesine çok teşekkür ederiz.


18 Kasım 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Gerçekten gözümde öyle büyüttüğüm taşınma işini o kadar profosyonel güleryüz ve saygıyla yaptılarki
Herkese tavsiye ediyorum


11 Kasım 2017

Mükemmel 10 - PENDİK > ATAŞEHİR

Çok özenli, dakik ve saygılı arkadaşlar. Buradan da teşekkür ediyorum.


10 Kasım 2017

Dürüst ve iletişimi iyi bir ekip. Mobilyaların hepsini sarmadılar. Tüm taşınma iki saat sürdü. Sadece yan bloka taşındık. Fazla da eşya yoktu. Daha özenli olmaları gerekirdi ki, sırf bu yüzden iki tane hamal tutmamak yerine taşıma firması çağırmıştım. Üç sene önce de taşıma yaptım benzer şekilde, eşyalarda tek çizik olmadı. Bu sefer ufak tefek çizik ve kumaş hasarları oldu. Pazartesi, az eşya, yan blok. Acele etmeye gerek yoktu.


9 Kasım 2017

Mükemmel 9.5 - ÜMRANİYE > TUZLA

Tam zamanında geldiler. Özenerek taşıdılar. Mehmet Bey mobilyaları özenerek ustalıkla söküp taktı. Emeklerine sağlık.


30 Ekim 2017

Mükemmel 9.2 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

Öncelikle merhaba, Turkuaz nakliyat ile evimi taşıdım, tam denilen saatte gelip güzel bir şekilde evimi taşıdılar, ellerine sağlık ve çok teşekkürler.


30 Ekim 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Bugün taşınmamız gerçekleşti. Turkuaz Nakliyat’tan çok memnun kaldık. Ek birkaç şey istediğimizde dahi asla kırmadılar çok yardımcı oldular. Çalışanlar işlerini disiplinle hızlıca yaptılar. Mutfakta en ince bardaklarda, tabaklarda bile hiçbir kırılma olmadan yeni evimize yerleştik. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Çok memnun kaldık! Tekrardan teşekkürler Turkuaz Nakliyat :)


29 Ekim 2017

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > KADIKÖY

Yağmur yağışı ve otopark sorunlarına rağmen düzgün ve temiz bir şekilde işlerini yaptılar. Extra işlerde dahi yardımcı oldular. Ayrıca Enakliyat ekibi de her an telefonla ilgilendi. Tekrar herkese teşekkürler.


25 Ekim 2017

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Söz verilen saatte kapımızdalardı, gerçekten kişilikleri düzgün ve temiz insanlara evimizi güvenerek taşıttık. Hiçbir aksaklık yaşamadan taşınma işlemimizi gerçekleştirdiler. Hepsine teşekkür ederiz.


23 Ekim 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > ÜMRANİYE

Merhaba,
Turkuaz nakliyat firmasıyla çalışmaktan çok memnun kaldım.
Sabah konuştuğumuz saatte arkadaşlar geldi.
Taşınacağımız evin asansörüne sığmayan 3 adet ağır eşyayı 13 kat of demeden çıkardı arkadaşlar. (Ekstra hiç bir ücret ima bile etmediler.)
Gözünüz kapalı evinizi teslim edin.


16 Ekim 2017

Mükemmel 9.6 - PENDİK > MALTEPE

Turkuaz nakliyat çalışanlarına çok teşekkürler. Mehmet usta özellikle ellerine sağlık. Belirtilen saatte gelmeleri önemli bir husus. Ayrıca mobilya (raylı dolap kusursuz monte demonte) ve beyaz eşyalarımızın hasarsız şekilde nakliyesi sağlandı. Yapılmasını rica ettiğimiz ekstra taleplerimizi de kırmadan yerine getirdiler.
Hem fiyat uygun olsun hem de kaliteli ve sorunsuz taşıma olsun istiyorsanız Turkuaz Nakliyat...
Enakliyat uygulaması da taşınma aşamasındaki sıkıntıları en aza indirgemiş onlara da ayrıca teşekkürler. Sürekli telefonla irtibat halindeydiler.


16 Ekim 2017

Mükemmel 10 - BURSA > İSTANBUL

Firma tam vaktinde geldi, hızlı ve çok başarılı bir şekilde eşyalar paketlendi. Mobilyalarıma hiç zarar gelmedi, gelen ekip çok iyiydi. Bir tek tabağım bile kırılmadı çok çok memnun kaldım. Bir daha taşınmam gerekirse yine bu firmayı tercih edeceğim.


14 Ekim 2017

Mükemmel 10 - ESENLER > ÇEKMEKÖY

Taşınma sürecinde hiç bir sorun yaşamadım, arkadaşlar çok özenli davrandılar, paketleme çok güzeldi hiç bir eşyam zarar görmedi. Her şey için teşekkürler.


11 Ekim 2017

Öncelikle fiyat alınma ve iletişim gerçekten çok olumluydu. Mehmet Bey gerçekten ilgili ve yardımsever. Gelen ekip de çok profesyoneldi. Her şey bir düzen içinde gerçekleşti. Fiyat teklifleri açısından en düşük değildi ama yapılan işlem sistemdeki çok taşınma gerçekleştirmiş diğer popüler firmalardan çok iyiydi diyebilirim. 2 senede bir ev değiştirdiğim için bu yapılan taşınma şimdiye kadar ki diğer taşınmalarımdan çok daha iyiydi. Öncelikle Mehmet Beye ve bize gelen ekibe teşekkürlerimi sunarım. Böyle devam etmelerini dilerim.


9 Ekim 2017