SN

Stil Nakliyat

9.1 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 22 Eylül 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
621 Müşteri Değerlendirmesi, 912 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.8
  • Müthiş
  • 9 - 10451 Kişi
  • 7 - 8105 Kişi
  • 1 - 665 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10520 Kişi
  • 7 - 856 Kişi
  • 1 - 645 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10531 Kişi
  • 7 - 848 Kişi
  • 1 - 642 Kişi
  • Çalışanlar
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10530 Kişi
  • 7 - 848 Kişi
  • 1 - 643 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10488 Kişi
  • 7 - 871 Kişi
  • 1 - 662 Kişi

Stil Nakliyat Müşteri Yorumları

Yorumlara bakarak bu firmayı tercih ettim. Gelen ekibin sorumlusu Yasin bey işi iyi koordine etti (tek sıkıntı masanın üstündeki ayna duvara monte olup olmadığına bakmadan çektiği için kırıldı). Size tavsiyem mutlaka ekibin başında durmanız. Bu şekilde eşyalarınız en az zararı görür. Ayrıca avize montajı, duvara monte olan eşyalar ve ocak bağlantısını yapmıyorlar. Nakliye firmalarının kendilerince sebepleri var ama benim yorumum firmaların bunları yapmamalarında bana sundukları sebepler elle avuçla tutulacak sebepler değil. Mobilya dışındaki eşyaları Paketlemede sandık kullanmadılar poşet ve kartonlara sardılar ama iş görüyor. Ekip Yasin bey dahil 4 kişi geldi ama Bu ekipte gerçekten çok çalışkan 2 arkadaş vardı biri Şeref diğeri de Hakan. Çok saygılı ve iş bitirici arkadaşlardı. Umarım iş verenlerde bunun farkındadırlar.

Uzun lafı kısası Herkesin emeğine sağlık. Ufak tefek şeyler taşınırken mutlaka oluyor. Bu firmayı tercih edebilirsiniz.


11 Ağustos 2020

Mükemmel 9.6 - İSTANBUL > İZMİR

İstanbul'dan İzmir'e eşyalarımızı Stil firması sorunsuz bir şekilde taşıdı. Firma yetkilisi en başından beri verdiği bütün sözleri yerine getirdi. Taşıma ekibinin başındaki Muhammed ustaya teşekkürler. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Stil firmasına teşekkür ederim.


10 Ağustos 2020

Mükemmel 9 - İSTANBUL > İZMİR

Stil firması ile İstanbul Aliağa arasında ev eşyası taşıması yaptırdım. Firma denilen saatte aracını yollayarak ürünleri demonte edip, paketlemesini yapıp saat 16:45'te almış olduğu ürünleri ertesi gün sabah saat 10:00’da İzmir/Aliağa’ya tam, eksiksiz ve hasarsız bir şekilde teslimatı gerçekleştirdi. Aldığımız hizmetten gayet memnun oldum. Çabuk ve seri teslime ihtiyacı olanlara öneririm!!!


10 Ağustos 2020

Müthiş 8.9 - BEŞİKTAŞ > KADIKÖY

Gayet güzel iş yaptılar, hizmetten memnun kaldım. Paketleme çok güzel, hızlı oldukları kadar dikkatlilerde. Tavsiye ederim.


5 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ERZURUM

İstanbul’dan Erzurum’a bir koltuk takımı, bir genç odası dolabı, bir ankastre fırın ve birkaç tane halı gönderdik. Firmadan ve tüm süreçten memnun kaldık. En baştan sonuna kadar iletişim çok iyiydi. Eşyalarda da herhangi bir hasar meydana gelmedi.

İnternette eşya taşımayla ilgili çok fazla kötü tecrübe yazılmış. Benzer şeyler benim de başıma gelmesin diye firmaya Whatsapp'tan detaylı bir şekilde eşya sayısını ve fotoğraflarını gönderdim. Siz de hangi firma olursa olsun yazılı olarak belirtin tüm detayları. Eve gelen çalışan eşyaların birinden habersizdi mesela (uyanıklık değildi kesinlikle, temiz biriydi zaten) ben de hemen yazışmayı gösterdim bir sıkıntı çıkmadı. Bu firmadan sorun çıkacağını sanmıyorum ama yorumumda genel tavsiyeler de vermek istedim.

Firma baştan sona anlayışlı yaklaştı. Başından sonuna kadar tek bir kişiyle muhatap oldum, şoför eşyaları teslim edince de firmanın bana verdiği IBAN numarasına kapora dışında kalan ücreti gönderdim. Pazar günü teslim edildi, EFT de yapabilirsiniz dediler, o derece anlayışlıydılar. Yine de haksızlık olur diye aynı bankadan teslim edilme esnasında havale yaptık. Böylece iki tarafta da bir mağduriyet oluşmamış oldu.

Evden (sokaktan değil, bazı firmalar böyle detayları belirtme gereği duymayabiliyor, o sebeple her detayı anlaşacağınız firmayla mutlaka konuşun) teslim alıp eve teslim ediyorlar. Biz eve teslim ettirmedik köy yollarını gösterdim, oraya büyük aracın girmeyeceği söylendi. İstanbul'daki evimizden teslim almaya başka bir araçla geliyorlar bu arada, şehirlerarası araç çok büyük olduğundan mahalle arasına girmesi sıkıntı oluyor.

Eşyaları streç filme benzeyen değişik bir malzemeyle sardılar. Zarar gelir zannettim ama zaten tırları oda gibi bölerek taşıyorlarmış. Eşyalar üst üste gelmiyor yani. Koltuk takımımızın ayaklarında hiçbir hasar oluşmamıştı.

Özetle memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim. Dilerim bu şekilde çalışmaya devam ederler.


4 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ERZİNCAN

Şehirler arası eşya taşıma için anlaştığım Stil nakliyat firmasının profesyonel paketleme hizmeti, çalışanlarının ilgisi ve kibar davranışının yanı sıra araçları son derece iyiydi. Söz verdikleri zaman diliminde teslimatı yaptılar. Kendilerini internet sisteminden bulduğum ve ilk kez şehirler arası taşımacılık yaptırdığım için yaşadığım tedirginliği anlayışla karşılayıp, bana gerekli desteği verdiler. Firma yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ederim.


27 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > BAĞCILAR

Ne olduğunu anlamadan taşınıyorsunuz!
Taşınma işlemi çoğu zaman çileye dönüşüyor. İnternette ararken bu siteye denk geldim ve tüm tereddütlerime rağmen Enakliyat üzerinden ilan açtım ve Stil firması ile anlaşıp taşındım.

Erken saatlerde geldiler ve öğlen 2 gibi yeni evime taşınmıştım bile. Arkadaşlar çok hızlı ve özenli çalışıyor. Özel hassasiyet gereken bir malzemeyi belirttiğinizde ayrıca özen gösteriyorlar.
Çalışanları saygılı ve gayet kibarlar. Hiçbir problem yaşamadım.
Varsa mobilyanızı ve tüm beyaz eşyalarınızı yeni taşındığınız evde monte ediyorlar. Hasar gören bir eşyam olmadı.

Sadece bir ev sahibi olarak tavsiyem hızlı ulaşmak istediğiniz bazı günlük kıyafetleriniz olabilir bunları taşınmadan önce ayrı bir yere grup haline getirir ve taşınma sırasında gelen arkadaşlara söylerseniz onları ayrıca üzerine yazarak paketliyorlar. Sonrasında eve yerleşene kadar bazı eşyalarınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Memnun kaldığım bir taşınma oldu. Firma ile anlaşmadan önce tereddütlerim vardı. Müşteri yorumlarını okuyarak karar vermiştim bu firmaya. Yorumların gerçek olduğunu deneyimledim ve sonuçtan gerçekten memnun kaldım.
Çalışanlarınıza teşekkür ederim.


23 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAKARYA

Kaliteli ve profesyonel ekibi ile sorunsuz bir nakliye hizmeti için kesinlikle tercih etmenizi öneririm. Fiyat dengesi de her bütçeye uygun.


20 Temmuz 2020

Mükemmel 9 - İSTANBUL > AYDIN

Güzel iletişimi için Muhammet beye, özenli ve dikkatli çalışmaları için Mesut ve Mustafa beye çok teşekkür ederiz. İstanbul'dan Aydın'a sorunsuz ve tam zamanında taşındı eşyalarımız.


19 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - BATMAN > İSTANBUL

Emeğinize sağlık, çok memnum kaldım.


19 Temmuz 2020

Mükemmel 9.7 - MARDİN > İSTANBUL

Hem tecrübeli. Hem söyledikleri gibi her şey. Biz çok memnun kaldık, gönül rahatlığı ile taşıyabilirsiniz eşyalarınızı.


19 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - SAKARYA > İSTANBUL

Kibarca uygun fiyata taşıdılar teşekkürler.


16 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Harika bir nakliyat 👍


15 Temmuz 2020

Mükemmel 9.7 - İSTANBUL > AYDIN

Eşyalar sorunsuz olarak ve tek günde şehirler arası taşındı. Teşekkürler.


11 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - ADANA > İSTANBUL

İşinin ehli temiz bir ekip.


10 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > DÜZCE

Öncelikle sorumlu olan Yakup bey'e ve çalışan ekip arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Çok ilgili ve özenli çalıştılar çok memnun kaldım teşekkür ediyorum.


10 Temmuz 2020

Mükemmel 9.6 - ÜSKÜDAR > KADIKÖY

Gayet güzel taşıma oldu.


9 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Çok memnun kaldık teşekkür ederiz.


8 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > ÜSKÜDAR

Çabucak ve sorunsuz bir şekilde halledildi işim, teşekkür ederim.


6 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - EYÜPSULTAN > KARTAL

Öncelikle Stil nakliyat firmasına minnetlerimi iletmek isterim. İletişim, taşıma zamanlaması ve taşımadaki üstün başarıları için öncelikle Yakup ve Muhammet beye sonrasında tüm ekip arkadaşlarına çok çok teşekkürler.

Stil firmasını bulmadan önce arkadaş tavsiyesi ile bulduğum mücahit nakliye firması taşınmama son gün kala beni yarı yolda bırakmış olup Stil nakliye firması sayesinde zamanında taşınmamı gerçekleştirebildim.

Problem yaşamamak istiyorsanız. Zamanında taşınmanızı gerçekleştirmek istiyorsanız. Profesyonel çalışan Stil nakliye firması ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.


4 Temmuz 2020