SN

Stil Nakliyat

9.1 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 22 Eylül 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
621 Müşteri Değerlendirmesi, 912 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.8
  • Müthiş
  • 9 - 10451 Kişi
  • 7 - 8105 Kişi
  • 1 - 665 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10520 Kişi
  • 7 - 856 Kişi
  • 1 - 645 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10531 Kişi
  • 7 - 848 Kişi
  • 1 - 642 Kişi
  • Çalışanlar
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10530 Kişi
  • 7 - 848 Kişi
  • 1 - 643 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10488 Kişi
  • 7 - 871 Kişi
  • 1 - 662 Kişi

Stil Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.7 - İSTANBUL > GİRESUN

Gayet güzel bir taşıma oldu. Çok ilgili davrandılar. Teşekkürler.


2 Mart 2020

Mükemmel 10 - KOCAELİ > DÜZCE

Her şey için teşekkür ederim, sorunsuz bir taşıma oldu.


28 Şubat 2020

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > MALTEPE

Özgür bey, Muhammed bey, Fatih bey ve Yasin bey inanılmaz yardımcı oldular. Her açıdan tertemiz bir taşınma oldu. Ellerine, emeklerine sağlık, kesinlikle öneriyorum. Gözünüz kapalı seçebilirsiniz. Bu fiyata bu hizmet harika!


27 Şubat 2020

Mükemmel 9.4 - İSTANBUL > MUĞLA

İstanbul Beyoğlu'dan Muğla Fethiye'ye parça eşya için bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aradım. Taşınacak eşya kolilerde ve bavullarda çoğunluğu kızımın seramik ürünleri ve kırılacak değerli eşyalar olduğu için riskliydi. Firmadan gelen İbrahim bey çok titiz ve dikkatli bir şekilde taşıdı, saygılı ve düzgün tavrıyla tam puan aldı. Bize verilen süreden daha erken gelmeleri bizi mutlu etti. Gelince de aynı titizlikle eşyalar evin içine kadar taşındı. Her şey sapasağlam ve temiz bir şekilde elimize ulaştı. Açıkçası bu kadar iyi bir sonuç beklemiyorduk uzak mesafe olduğu için. Ancak işini seven, düzgün ve dürüst insanlarla her türlü zorluk aşılabiliyormuş. En başından beri telefonla bilgi veren, ilgilenen ve emek veren herkese teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.


17 Şubat 2020

Taşıma güzel geçti.


17 Şubat 2020

Mükemmel 9.9 - İSTANBUL > DİYARBAKIR

Yakup Bey’e ilgisi için teşekkür ederim. Onun iyi iletişimi sayesinde eşyaların nakliye süreci sorunsuzca gerçekleşti. Kendisine tekrar teşekkürler.


14 Şubat 2020

Mükemmel 9.1 - İSTANBUL > KONYA

İnternetten bulduğum, hiç görmediğim bir firma ile hem de farklı bir şehirden yönlendirerek eşyamı taşıtacağımı hiç düşünmezdim. Eşya gelene kadar çekincelerim hep vardı. Enakliyat yetkilileri de arayıp bilgilendirme yapınca biraz daha rahatladım. Sonuçta takip ettiklerini bilmek güzel. Eşyamı İstanbul'dan yüklerken başında duran arkadaşım gayet güzel bir çalışma ile demontaj ve paketleme yaptıklarını söyledi. Konya'da da güzel bir şekilde ürünü kurup işlemi tamamladılar. Sadece 2 gün geliş süresi uzadı. O da ilk planlanan tarihten daha önce eşya alındığı için olabilir. Sürekli iletişim halinde olabiliyorsunuz. Hem şoför hem de firma sahibi ile hızlı ve anlık iletişim sağlayabiliyorsunuz. Hiç yorulmadan sorunsuz bir taşıma oldu teşekkür ederim.


12 Şubat 2020

Her şey için teşekkürler, firma gayet işinin ehli.


7 Şubat 2020

Enakliyat sitesini ilk kullanışım ve her müşteri gibi benim de çekincelerim vardı.

Bütün fiyat veren firmaları araştırdım, yorumlarına baktım ve aralarında eleme yapıp bir kaç firmayla görüşme yaptım. İçlerinde saçma tekliflerle gelenler de oldu tabi.

Baştan söyleyeyim benim eşyalarım öyle hafif ve kolay taşınacak eşyalar değildi. Bir çok dolap mevcut evimde ve dolaplar gibi avangart salon oturma takımım yine avangart konsol ve masa mevcut. Yani işin açıkçası evimi taşımak hiçte kolay bir iş değil. Hele ki 6. Kata asansörsüz ve ağır eşyaları çizmeden titizlikle taşımak hiç kolay değil.

Ama Egekoç Nakliyat işini profesyonelce halletti eşyalarımda ne bir çizik nede bir hasar var çok ustaca demontaj ve montaj yaptılar yetkili Yasin bey ve mobilyacı Yasin beye ayriyeten teşekkürlerimi sunarım.

Bu saatten sonra daha nakliye firması aramayacağım kesindir çünkü bu kadar zor bir taşımayı hem ustaca bitirdiler hem zarar vermediler hemde fiyatları diğer firmalara göre makuldü.

Kısacası bu yorumu okuyan arkadaşlar biliyorum yorumu çok uzun yazdım ama dikkate alın diye bu kadar uzun tutuyorum Egekoç iyi usta ve samimi bir firma. Eşyalarıma da en az bana gösterdikleri özeni gösterdiler sizlere çekinmeden tavsiye edebiliyorum bu yüzden.

Tekrar tekrar teşekkür ederim Egekoç.


1 Şubat 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Her yönden kendilerine çok teşekkür ediyorum.


1 Şubat 2020

Mükemmel 10 - BURSA > ANTALYA

Bursa-Antalya arası taşınmamızda Egekoç firmasını tercih ettik ve çok memnun kaldık. Taşınma esnasında Mehmet Bey ve diğer çalışma arkadaşları çok güven verdiler. Söyledikleri zamanda evde oldular ve hızlı bir şekilde paketlemeyi tamamladılar. Tüm eşyalarımız özenli bir şekilde paketlendi ve araca istiflendi. Yol boyunca sürekli iletişim içerisindeydik, ve bilgi sağladılar. Anlaşılan vakitte eşyalarımız teslim edildi. Mobilyaların demontajı ve montajı çalışan arkadaşlar tarafından profesyonelce yapıldı. Eşyalarımızı nasıl teslim ettiysek o şekilde geri aldık. Buradan Mehmet Bey`e, çalışma arkadaşlarına ve telefon yoluyla sürekli destek sağlayan firma yetkilisi Muhammed Bey`e kendim ve eşim adına teşekkür ederim. Tereddüt etmeden Egekoc firmasını tercih edebilirsiniz.


1 Şubat 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Gayet ilgili bir firma ve yetkili. Aslında ilk kez Enakliyat kullandım, çok şüphe ile yaklaştım ama şükürler olsun sorun yaşamadım. Enakliyat da benim taşıma işimi yapan firma da gayet başarılı. Teşekkür ederiz.


31 Ocak 2020

Müthiş 8.5 - İSTANBUL > VAN

Fiyat performans açısından tercih edilebilir. Bir kaç mobilya parçası eksik geldi. Ancak genel olarak eşyalarda problem yoktu. Söyledikleri tarihten önce eşyaları ulaştırdılar.


30 Ocak 2020

Mükemmel 9.7 - GEBZE > GEBZE


11 Ocak 2020

Teşekkür ederim, kötü havaya rağmen sıkıntı olmadan taşındım.


6 Ocak 2020

Mükemmel 9.7 - İSTANBUL > ÇANAKKALE

İlgili ve saygılı arkadaşlar, belirttikleri tüm opsiyon ve zamanlamaları eksiksiz uyguladılar. Taşınma zor bir süreç ancak öncesinde gözünüzde büyüttüğünüz işler araya böyle organizasyonlar girince üzerinizden baya bir yük kalkıyor. Tüm firma yetkililerine ve çalışanlarına, ayrıca Enakliyat organizasyonuna verdikleri olanaklar için teşekkürler.


5 Ocak 2020

Mükemmel 10 - TUZLA > ŞİŞLİ

Gayet hızlı, iyi niyetli arkadaşlardı. Teşekkürler.


19 Aralık 2019

Müthiş 8.8 - İSTANBUL > ANTALYA

Egekoç nakliyat firmasına ve Enakliyat site yetkililerine teşekkür ederim. Herkese tavsiye edeceğim.


24 Kasım 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Göstermiş olduklari ilgi ve alaka çok iyi, zamanında gelip sorunsuz paketleme işlemi yapıp ve sorunsuz bir şekilde taşınma işlemini gerçekleştirmişlerdir. Hiç bir eşyamiza zarar gelmemistir. Egekoç firmasına özellikle Muhammet ve Mesut beye teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim.


5 Ekim 2019

Mükemmel, taşınan herkese tavsiye ederim.


14 Eylül 2019