ŞN

Şirin 34 Nakliyat

9.6 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 21 Haziran 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
262 Müşteri Değerlendirmesi, 393 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10213 Kişi
  • 7 - 837 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10247 Kişi
  • 7 - 812 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10249 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Çalışanlar
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10251 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10241 Kişi
  • 7 - 817 Kişi
  • 1 - 64 Kişi

Şirin 34 Nakliyat Müşteri Yorumları

10 numara 10 yıldız. Harika, sözüne sağdık, zamanında geldiler 3 saatte teslim ettiler. Özenli, efendi, güvenilir, saygılı insanlar. Tek bir eşyama dahi zarar verilmedi. Ben çok memnun kaldım. Tekrar çalışacağım.


17 Ekim 2016

Müthiş 8.8 - BAKIRKÖY > BAKIRKÖY

Firma sorumlusu Mesut Bey, ilk konuşmamızdan itibaren son derece açıklayıcı ve olumlu konuştu. Tek sıkıntımız şu oldu, anlaşmaya vardığımızda aracın sabah 7:30'da geleceği bize söylendi. Ancak taşınmadan bir gün önce arayarak başka bir sevkiyat olduğunu ve öğlen saatlerinde gelebileceklerini söylediler. Bu durum işimizi biraz aksatsa da haber vermiş olmalarına bile seviniyor ve bu sorumlu davranışları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Çünkü saatlerce haber vermeden bekleten firmalar olduğunu, hatta kararlaştırılan günde gelmeyen firmalar bile olduğunu işittik.
Taşınma esnasında eşyalarımız zarar görmedi. Biz zaten neredeyse tamamını paketlemiştik. Yalnızca büyük eşyaların, mobilyaların paketlemesini firmaya bıraktık. Genel olarak aldığımız hizmetten ve çalışanların tutumlarından memnun kaldık. Her biri efendi ve çalışkan insanlardı.


3 Ekim 2016

10 Eylül 2016 da evden eve nakliyat işimizi şirin nakliyat ile gerçekleştirdik. Gerçekten çok profösyönel çalışıyorlar. Eşyalarımda en ufak bir çizik dahi yok, ve personel gayet kibar ve işin ehli. Fiyat olarak da uygun. Bir daha taşıma işim olsa yine şirin nakliyatı seçerdim. Teşekkürler Şirin Nakliyat


10 Eylül 2016

Söylenilen saatte geldiler. Eşyaları düzenli ve itinalı kendi evlerini taşır gibi taşıdılar. Çok hızlı ve düzenli bir taşıma oldu. Ayrıca çok cana yakın ve güler yüzlü bir ekip. Aileden gibiler 😊Mesut Bey ve ekibine çok teşekkür ederim.


9 Eylül 2016

Çok iyi 8.4 - MALTEPE > BAĞCILAR

Mutfak malzemesini paketleme vasat. Diğerleri fena değil. Tabi bir takım hasarlar da var. 2 adet sıfır aldığımız saksımız malesef eksik.


25 Ağustos 2016

Mükemmel 9.7 - İSTANBUL > BURSA

10 ağustosta taşındık. Mesut Bey den koordinasyondan (ki bizden kaynaklı sorunlara verdiği çözümler) ve iletişimden dolayı çok memnun oldum. Paketleme, montaj ve demontajda da özenli ve iyilerdi.
Taşınmayı düşünenlere fiyattan (bizim taşıma işlemine 1450 ile 2400 arsındaki tekliflerden 1800 e taşındı) ve özenden dolayı tavsiye ederim.
Mesut Bey ile iletişim için ve hassasiyetinizi iletirseniz yardımcı olacağına inanıyorum.
Mesut ve ekibine teşekkür ederim...


21 Ağustos 2016

Sorunsuz bir taşınma istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum. Anlaştığımızdan fazlasını yaptılar.


20 Ağustos 2016

Daha önceden anlaştığımız gibi sabah 7 civarı geldiler ve Üsküdar'dan Başakşehir'e taşınma işlemi 11 civarı tamamlandı. Genel olarak memnun kaldık.


15 Ağustos 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Çalışmalarından davranışlarına kadar hepsi 10 numara. Her işimizi eksiksiz yaptılar. Kırık mobilyamızı bile sağlamlaştırdılar. Aldıkları para helal olsun.


8 Ağustos 2016

Müthiş 8.8 - ŞİŞLİ > KADIKÖY

Zamanında geldiler, taşıma hızlı ve düzgün oldu ve kırılan eşyamız da yok. Tavsiye ederim.


6 Ağustos 2016

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > BAĞCILAR

Zamanından önce gelindi, hızlı ve düzgün bir şekilde taşındı. Gönül rahatlığı ile seçebileceğiniz bir nakliyat firması, teşekkür ederim.


1 Ağustos 2016

Mükemmel 9.8 - BEYOĞLU > BEYOĞLU

Başından itibaren iletişim ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım. Tarif ettiğim adresi hemen buldular ve anında çalışmaya koyuldular. Çok efendi ve saygılılardı, hiç of demediler ve hiç bir konuda şikayet etmediler. Eşyalarımda da hasar yok, beyaz eşyaları güzelce sararak taşıdılar. Demonte ve monte işlemlerini hızlıca yaptılar. Çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.
Mesut Bey ve tüm ekibe buradan bir kez daha teşekkür ederim.


27 Temmuz 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > EDİRNE

Ben çok teşekkür ederim. Gelen arkadaşlar gerçekten işinin erbabıymış. İlk defa evden eve taşıma yaptırdım ve çok şükür çok memnun kaldık. Tekrar teşekkür ederiz.


24 Temmuz 2016

Daha iyi olabilirler, biraz agresif davranan bir eleman haricinde diğerleri iyiydi.


19 Temmuz 2016

Taşınma herkesin malumudur çok can sıkıcı bir durum. Bu durumu neredeyse kusursuz biçimde gerçekleştirdikleri için arkadaşlara teşekkür ediyorum. Taşıma işlerine saat 7'de başladık. Saat 12 olduğunda taşıma tamamen bitmişti. Gelip mobilyaları sardılar, gardrobu söktüler, ıvırzıvırların bir kısmını yetiştirememiştik onları kolilere doldurdılar. Sonrasında gelip kurulumunu tamamladılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Fayda maliyet açısından 10 üzerinden 10'u hak ediyor.


18 Temmuz 2016

Sorunsuz şekilde taşınmamıza yardımcı oldular. Hepsine çok teşekkür ederim.


12 Temmuz 2016

İstanbul Kağıthane'de mahalleden mahalleye taşıma işlemi gerçekleştirdik. gerçekten işin ehli insanlardır. Sabah 7 de başlandı ve öğlen 13:15 gibi tüm taşıma işlemi sonlanmıştır. Taşıma sırasında çok dikkatliydiler ve özenle taşıma gerçekleşmiştir. Taşıma esnasında 1 bardak bile kırılmamıştır. Arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ellerine emeklerine sağlık. Çok memnun kaldım.


12 Temmuz 2016

Mükemmel 10 - ÇATALCA > FATİH

Dedikleri saatte geldiler, sözünün arkasında duran bir firma. Telefonda ilk konuşmamız sonrasında bir iç ferahlığı ile firmayla anlaştım. İyiki de anlaşmışız. Gerçekten çok memnun kaldım. Eşyalarımda hiçbir problem olmadı kırılma v.s. Tüm çalışan arkadaşlara tekrardan teşekkürler. Gönül ferahlığı ile hiç düşünmeden karar verebilirsiniz.


1 Temmuz 2016

Mükemmel 10 - BAKIRKÖY > BAKIRKÖY

Kararlaştırdığımız saatin bir dakikasını aşsaydınız bari be kardeşim. Bugüne kadar ki aldığınız nakliye hizmetlerini unutun. Ben böyle bir hizmet görmedim. Geldiler arı gibi paketleyip, toplayıp, götürüp, açıp kurdular. Koca ev öğlen olmadan öbür eve komple yerleşti. Eee tamam taşıyorsunuz da Allah aşkına söyleyin; o abi marangoz mu? nakliyeci mi? Makineleri, yatağı, bazasını, dolabını, portmantosunu tıkır tıkır kurdu. Hata sayısını söylüyorum: SIFIR.
O kadar kafa karışıklığımı işe başladıkları anda yok ettiler. Örnek vermek adına söylüyorum, kumandayı bile düşürmediler. Aldıkları para sonuna kadar helal olsun. Teklif bile almayın direkt arayın gelip işinizi halletsinler.
Allah yolunuzu açık etsin. Tekrar teşekkürler. Bu karşılaşma adına bir teşekkür de Enakliyat'a tabi ki.

Bir sorum daha vardı unuttum: En yüksek puan 10 du değil mi? Yanlış yapmış olmayalım. 😀


15 Haziran 2016

Mükemmel 9.5 - SARIYER > SANCAKTEPE

Firmaya teşekkür ederim.


9 Haziran 2016