ŞN

Şirin 34 Nakliyat

9.6 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 21 Haziran 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
262 Müşteri Değerlendirmesi, 393 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10213 Kişi
  • 7 - 837 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10247 Kişi
  • 7 - 812 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10249 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Çalışanlar
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10251 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10241 Kişi
  • 7 - 817 Kişi
  • 1 - 64 Kişi

Şirin 34 Nakliyat Müşteri Yorumları

Çalışanları son derece güler yüzlü ve özverili idi. Söyledikleri vakitte gelip makul bir sürede taşıma işlemini gerçekleştirdiler. Taşıma yapılan apartmanda asansörün çalışmamasına rağmen Onur Bey biz böyle anlaşmamıştık diye bir tutum serzeniş sergilemediler. O gün çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ediyor ve taşıma yapacak üyelere tavsiye ediyorum.


3 Mayıs 2017

Tereddütlerim vardı taşımadan önce fakat taşınma işlemi başladıktan sonra gereksiz olduğunu gördüm. İşlerini gayet iyi yaptılar, özellikle beyaz eşya ve mobilyalar için özel kılıflarının olması önemliydi. Montaj işine bakan ustaya ayrıca teşekkür etmek gerekiyor, kesinlikle işinde dikkatli. Ben memnun kaldım, umarım anlaşan her kim olursa o da memnun kalır.


28 Nisan 2017

Mükemmel 10 - MALTEPE > ATAŞEHİR

Enakliyat'a ve Şirin nakliyata çok teşekkür ederim. Hiç problem yaşamadan çok hızlı bir şekilde eşyalarımız taşındı.
Kesinlikle tavsiye ederim.


20 Nisan 2017

Mükemmel 9.5 - BEYLİKDÜZÜ > ESENYURT

Şirin nakliyatın taşınmamıza olan desteklerinden oldukça memnun kaldık. Tavsiye ediyoruz.


20 Nisan 2017

Son derece profesyonel çalıştılar. Çok memnun kaldık. Teşekkürler.


14 Nisan 2017

Firma sabah erkenden gelerek hızlıca öğlene kadar evimizi taşıdı. Eşyalarımız hiç bir şekilde zarar görmedi, her şeyi dikkatlice söküp monte ettiler. Emeklerine sağlık.


3 Nisan 2017

Ürün hassasiyeti konusunda biraz eksiklikleri vardı ancak güler yüz ve çözüm odaklı olmaları bu açıklarını kapattı. Teşekkürler hepsine.


1 Nisan 2017

Mükemmel 9.8 - SARIYER > BEYLİKDÜZÜ

Eşim her ne kadar kavanozların olduğu paketin araçta unutulduğunu düşünse de bir yerlerden çıkar gözüyle bakıyorum. Neyse gelelim deneyimlerime, öncelikle çok hızlılardı, biz onlara zor yetiştik. 7.30 gibi geldiler, yeni eşyaların tamamen yukarıya çıkarılıp kurulması ve vedalaşmamız saat 12.30 - 13.00 civarında oldu. 5 kişi geldiler ve hiçbiri halinden şikayetçi değildi, istekli çalıştılar ve son derece saygılılardı. Kırılacak şeyleri biz kolilemiştik gerçi ama yine de hiçbir eşyamız kırılmadı, hiçbir mobilyamızda veya evde hiçbir çizik bile oluşmadı. Beyaz eşyalar sapasağlam, demonte ettikleri mobilyaları aynen eskisi gibi kurdular eksiksiz. Biz çok memnun kaldık. Verilen teklifler arasında da en uygun tekliflerden bir tanesi olduğunu da belirtmeliyim. Mesut Bey ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz.


9 Mart 2017

Merhaba,

Küçük eşyaların ve kişisel eşyalarımı kendim kolilere koymuştum. Büyük eşyaları da demonte edip, sarıp paketleyip yüklediler. Beyaz Eşyaları da dikkatli bir şekilde sarıp taşıdılar. Aynı şekilde taşınacağımız eve gelince eşyaları gösterdiğimiz yere kurdular. Hatta buzdolabım ve gardolabım belirtilen yerlere sığmadığı halde ellerinden geleni yaptılar. Ben hizmetten memnun kaldım. Taşınacak kişilere tavsiye ederim.


7 Mart 2017

Mükemmel 9 - FATİH > ESENLER

Zamanlamaya tam olarak uyuldu ve hiçbir sorun yaşamadan taşınma işlemi tamamlandı. Teşekkür ederiz.


6 Mart 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > EDİRNE

Çok güzel taşıdılar. Çok profesyonelce yaptılar işlerini. Gayet Güler yüzlü arkadaşlar. Hepsine teşekkür ediyorum. Kimse pişman olmaz. Gönül rahatlığı ile eşyalarınızı teslim edebilirsiniz. Teşekkürler.


27 Şubat 2017

Gerçekten çok memnun kaldım, sıcak kanlı ve samimi insanlarla nakliyemizi tamamladık. Şirin nakliyata çok teşekkür ederim.


26 Şubat 2017

Mükemmel 10 - ESENYURT > ESENYURT

Mesut Bey ve ekibi gerçekten çok iyilerdi. Bu kadar dikkatli olacaklarını beklemiyordum, sağlam takılmamış dolabı bile tekrar kurarken daha sağlam hale getirdiler. Bir daha taşıma durumu olursa tekrar bağlantı kuracağım tek yer... Tekrardan teşekkür ederim...


21 Şubat 2017

Mükemmel 9.8 - BAĞCILAR > ÜSKÜDAR

Gözünüz kapalı çalışabileceğiniz bir firma.
İhaleler arasında uygun teklif veren firmalardan biriydi, aklımızda soru işaretleri kalarak tercih etmiştik. Fakat sorunsuz ve hatta çıkan sorunları da çözerek sıkıntısız bir taşıma gerçekleştirdiler. 4 aylık bebeğimizle taşındık. Hem işimizi kolaylaştırdılar hem de hızlı bir şekilde taşıdılar.
Normalde yorum yapmaya üşenirim, sevmem. Ama iyi yorumu fazlasıyla hak ettiler.
İşini iyi yapan iyi insanlar hep olsun, daha çok olsun ve bol bol para kazansınlar.


15 Şubat 2017

2 gün önce Şirin nakliyat tarafından eşyalarım taşındı.
Hiç bir sorun yaşamamakla birlikte çok memnun kaldık. Eşyalara verdikleri özen bizi çok memnun etti. Bir daha taşınacak olsam kesinlikle başka nakliye firması aramam.
Herkese tavsiye ederim.


13 Şubat 2017

Ne yazayım ki bir tane çay bardağı bile kırılmadan ev taşıdı adamlar. Hepsinin ellerine sağlık ve çok hızlı vede taşımada uzman olmuşlar artı çok saygılı kişiler. Buradan firma sahibi Mesut Beye ayriyeten teşekkürler.


9 Şubat 2017

Gerçekten bu kadarını beklemiyordum!
Sıfır sıkıntısız eşyam güvenle ve süper zamanla taşındı.
Mesut Bey ve ekibinin güler yüzlü tavırları güzeldi.
Zamanında gelip taşınması, benim toplanmam açısından güzel oldu.
Buradan Mesut Bey ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum, bol kazançlar.


1 Şubat 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÇEKMEKÖY

Şirin İstanbul Nakliyat tarafından, karlı kış gününde evimiz sağ salim ve hızlıca taşındı. Söylenen saat, hatta öncesinde geldiler. Eşyalarımıza hiç bir zarar gelmedi. Çalışanlar çok güler yüzlü ve saygılı davrandılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.


30 Ocak 2017

Mükemmel 10 - ESENYURT > ESENYURT

Çok fazla taşınma tecrübesi olan biri olarak belirtmeliyim ki, Bugüne kadar ki en sorunsuz, en alakalı ve hızlı taşınmamızdı. Ekip çok beyefendi, güler yüzlü ve hızlı arkadaşlardan kurulu. Liderleri Mesut bey çok ilgili ve iyi niyetli bir profesyonel. Sadece bir vazo kırılması dışında hiçbir hasar olmaksızın çok titizce ve hızlı bir şekilde taşındı eşyalarım. Gözü kapalı tercih edilebilir bir firma. Umarım bir daha taşınmam ama ihtiyacı olan tanıdığıma tereddütsüz öneririm Şirin İstanbul nakliyatı.


19 Ocak 2017

Mükemmel 9.2 - KAĞITHANE > KADIKÖY

Şirket sahibi Mesut Bey'in iletişimi ve yaklaşımı çok olumlu. Herhangi bir hesaplanamayan duruma hazırlıksız yakalanmış olunsa bile çözüm önerileriyle sorunların üstesinden hemen geliyor. Arkadaşlar çok titiz bir taşıma gerçekleştirdiler. Koca evin eşyalarında tek bir kırık bile olmadan taşınma tamamlandı. Uzun süren araştırmalar sonucu seçtiğim bir firma. Herkese öneriyorum.


16 Ocak 2017