SN

Semt Nakliyat

8.8 /10Müthiş
  • Üyelik Tarihi: 10 Mart 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ÜMRANİYE
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
87 Müşteri Değerlendirmesi, 160 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.5
  • Müthiş
  • 9 - 1063 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 617 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.8
  • Müthiş
  • 9 - 1065 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1073 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Çalışanlar
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1068 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 1070 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 613 Kişi

Semt Nakliyat Müşteri Yorumları

Çok iyi.


15 Eylül 2018


14 Eylül 2018

Mükemmel 9.8 - KADIKÖY > KADIKÖY

Özhan nakliyat çok ilgili bir firma. Bütün çalışanları çok kibar ve Çalışkan. Sizinle sürekli irtibat kurarak her şeyin yolunda olduğunu teyit ediyorlar dolayısıyla taşınma günü son dakika sürprizleri yaşamıyorsunuz. Mobilyaları gayet emniyetli bir şekilde paketleyerek zarar gelmemesini sağlıyorlar. Bütün bunları yaparken çok hızlı olmaları da ekstra puan. Her şey için teşekkürler.


12 Eylül 2018

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Gelen arkadaşların işi hızlı ve sağlam şekilde çözümleyip yapması gayet başarılı. Keyifli şekilde nakliye işini gerçekleştirdik. Sadece az daha dikkatli olmaları daha güzel olur. Nakliye işi olanlara tavsiye ederim.


12 Eylül 2018

Mükemmel 10 - İZMİR > İSTANBUL

Özhan nakliyat ile 5 eylül 2018 tarihinde evimi izmirden kocaeliye taşıdım.kafamda milyonlarca soru isareti vardı.ilk ev taşıma tecrübem olacaktı.E nakliyat sitesinden bilgilerimi girdim ve bana en güzel en uygun teklifi özhan nakliyat verdi.mehmet bey ile iletisime gectik.mehmet bey sagolsun varolsun beni rahatlatan cumleleri kurduktan sonra kendimi ona emanet ettim.gozunuz kapali mehmet beye ve ekibine guvenebilirsiniz.tasinma surecinde basindan sonuna kadar yardimlarini desteklerini esirgemeyen mehmet beye sonsuz tskr ler.tasima esnasinda adem bey ve seref bey sanki kendi evinin esyasini tasiyorlarmis gibi hassas ve dikkatli paketleme yaptilar ve evimizi tasidik.sonuc olarak ozhan nakliyat ve ekibi profesyonel bir sekilde islerine asiklar.iciniz gonlunuz rahat bir sekilde kendinizi mehmet beye emanet edin ve tasinmanin keyfini cikarin.


8 Eylül 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ZONGULDAK

Birkaç günde mutfaktaki tencereleri, tabakları bile toplayamamıştım. Özhan Evden Eve Nakliyat firması çalışanları 1 saat gibi kısa bir sürede 2+1 evimdeki mobilyaların sökümünü ve paketlemesini yaparak yükleme işini temizlikten ve özenden taviz vermeden başarıyla tamamladılar. İlk kez taşınma olayım olduğu için çok tedirgindim eşyalara zarar gelebilir diye. Ancak benim paketlediğim koliyi bile tekrar paketlediler. Eşyaların taşınması ve kurulumunda son derece başarılılar. Telefon numaralarınız rehberimde kayıtlı, ihtiyaç durumunda ilk tercihim olacaksınız.
Başta Mehmet Bey ve Adem Bey olmak üzere; tüm Özhan Evden Eve Nakliyat çalışanlarına teşekkür ederim...


8 Eylül 2018

En az 5 parça mobilyamda ufak olsa da hasar mevcut ve yatağımız parmak girecek şekilde delinmiş. Köşe takımının ayağı kırıldı ve mobilya montajı çok sağlam yapılmadan emaneten takılıp bırakılmış. En olumsuz tarafı ise konuşup anlaştığımız fiyat üzerine 200 TL ekstra para istendi ve vermek zorunda kaldım maalesef.


6 Eylül 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

İstanbul'dan İzmir'e taşındık. 3 Eylül'de İstanbul'dan yükledikleri eşyaları 4 Eylül'de İzmir'de teslim ettiler. Fiyat konusunda Özhan Bey'in yardımcı olması ile başlayan memnuniyet sürecimiz, taşımaya gelen arkadaşların olumlu davranışları ve pratik çözümleri ile devam etti. Sanki kendi eşyalarını taşıyormuş gibi özenli ve gayretli çalışmaları takdire şayan. Bir kaç küçük hasar dışında eşyaları neredeyse kusursuz teslim aldık. İlk kez taşınan ve stresi had safhada yaşayan biri olarak Özhan Nakliyat'ı herkese öneririm. Adem Bey başta olmak üzere Fırat ve diğer tüm arkadaşlara emekleri için teşekkür ederim.


6 Eylül 2018

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > ANKARA

Özhan Nakliyat, sürecin başından itibaren sonuna kadar bize yardımcı oldu. Hiçbir eşyam zarar görmedi ve zamanında teslim sağlandı. Tavsiye edebileceğim bir firma.


4 Eylül 2018

Mükemmel 10 - KADIKÖY > ATAŞEHİR

Profesyonel, güler yüzlü ve güvenilir. Teşekkürler Özhan nakliyat!


29 Ağustos 2018

Çok iyi 8.4 - İSTANBUL > İZMİR

Çalışanlar anlayışlı saygılı.
Zaman konusunda başarılılar.


28 Ağustos 2018

Mükemmel 10 - ANKARA > KOCAELİ

6 Taşınma işlemi yaşayan birisi olarak tereddütle anlaştım. Fakat Özhan Bey’in telefondaki nezaketi, tüm süreçleri yakından takip etmesi, hatta taşınma tarihini benim değiştirdiğim tarihe göre yeniden düzenlemesi için teşekkür ederim. Sürekli bilgilendirmede bulundu. Taşınma günü söyledikleri saatte geldiler. Hiçbir eşyaya zarar vermeden; hatta bizden daha hassas bir şekilde eşyayı yüklediler. Adem Bey’in tüm eşyalara kendi eşyası gibi bakması, en ince ayrıntısına kadar bizden daha hassas düşünmesi için ayrıca teşekkürler. Eşyaları indirirken de aynı hassasiyetle davrandılar. İlk defa bir taşınma işleminden sonra bu kadar büyük memnuniyet yaşadım.
Özhan Beye ilgisi, Adem bey ve taşıma ekibine nakliye esnasındaki mükemmel hassasiyetleri için çok teşekkür ediyorum.
İlk defa bir nakliye firmasıyla tek tek sarılarak, helalleşerek, çok çok teşekkür ederek ayrıldım. Gözünüz kapalı, gönül rahatlığıyla tercih edebileceğinizi sık sık taşınan birisi olarak söyleyebilirim. Makul fiyata alacağınız en iyi hizmet. Hatta yüksek fiyatlılara kaliteli gözüyle bakanların bir de makul fiyatlarıyla Özhan Bey ve Adem Beyi tercih etmelerini tavsiye ederim.


19 Ağustos 2018

Mükemmel 10 - TUZLA > KADIKÖY

Özhan nakliyattan oldukça memnun kaldık. Mehmet Bey sağolsun bir dediğimizi iki etmedik. Oldukça hızlı ve seri bir şekilde paketlediler ve eşyalarımızı taşıdılar. Özellikle Fırat çok yardımcı oldu. Evi yerleştirirken yerini beğenmediğimiz koltukları tekrar tekrar taşıdılar. Giderken aceleyle lambaları takmayı unuttular. Ama süreçten oldukça memnun olduk.


18 Ağustos 2018

Çok iyi 8 - KADIKÖY > KADIKÖY

Tam zamanında geldiler. Çok özenli paketlenmedi gibi gelse de hiçbir şey kırılmadı, çizilmedi. Dolapların sökülüp monte edilmesinde oldukça başarılıydılar. Mutfaktan bir bardak bile kırılmadı. Tam zamanında da bitirdiler. Akşam olmadan öğleden sonra bütün eşyalar yeni eve girmişti. Tek sorun ufak tefek, arabaya sığmayan eşyalar oldu o da muhtemelen benim ıvır zıvırımın çok olmasından kaynaklandı. Arkadaşların eline sağlık.


16 Ağustos 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Firma ile sürekli iletişim halindeydik paketleme hizmeti, taşıma zamanlaması, çalışanların davranışlar olumlu yöndeydi, eşyalarımıza hiçbir şekilde zarar verilmedi çok hızlı ve kaliteli bir hizmet aldım.
Gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.


11 Ağustos 2018

Mükemmel 10 - MALTEPE > KARTAL

Son derece organize ve yıkıp dökmeden işlerini profesyonelce yapan bir ekip... Teklif sürecinden işin bittiği ana kadar çok ilgililer özellikle firma sahibi Mehmet bey taşınma sürecindeki tüm sorunlarımızı çözümcü yaklaşımı ile giderdi. Taşıma için gelen ekipte son derece disiplinli. Doğrusu sorunsuz bir taşınma için Özhan Nakliyatı tercih edebilirsiniz. Taşındığımız site yönetiminin yetkilisi bile, son derece profesyonel bir ekiple anlaşmışsınız, son yıllarda gördüğüm en kusursuz ekip diye bizlere teşekkür etti. Gerçekten işlerinde çok iyiler. Mehmet beye ve ekibine teşekkür ederiz... Çok hızlı ve kısa sürede taşınma sürecimizi tamamladılar üstelik bir bardak bile kırılmadan.


11 Ağustos 2018

Mükemmel 9.8 - KAĞITHANE > KARTAL

Kamyonun üçte biri kalmışken yeni binamızdaki asansör bozuldu. 7. Kata kalan taşımayı yapabilmek için Özhan Bey asansörlü taşıma gönderdi. Ekstra ücreti ödedik elbette ama taşımayı yapan 4 kisilik ekibin gece 11 e kadar sabırla, özveriyle ve yüksek bir çabayla işi tamamlamaya odaklanması takdirleri bol bol hak ediyor. Ekibe buradan teşekkür ediyorum. Mehmet Usta kızın analı babalı büyüsün, sağ ol Abbas Usta marifetli adamsın vesselam. Özhan Bey Hayırlı işleriniz olsun.


10 Ağustos 2018

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > KADIKÖY

10 numara bir taşınma oldu. Çok hızlılar, paketleme de çok dikkatli yapılıyor, hiç kayıp vermedik. Özellikle Fırat kardeşime teşekkür ederim.


7 Ağustos 2018

Mükemmel 10 - İZMİR > İSTANBUL

Özhan Nakliyat ile evimizi İzmir'den İstanbul'a taşıdık. Hem de hiçbir eşyamız zarar görmeden, paketleme süper :)
Taşınma sürecinde nakliyat firması çalışanlarının iyi niyetleri, kendi evinin eşyasını taşıyormuş gibi sahiplenmeleri, işlerini yaparken gösterdikleri özveri, eşyalar zarar görmesin diye çabalamaları ve zamanla yarışır gibi hızlı olmalarından çok memnun olduk. Özellikle Adem Beyin tabiri caizse 'tam bir atom karınca' gibi işini hem çabucak hem de özenerek yapması bize iyi ki bu firmayı seçmişiz dedirtti. Hem uygun fiyat hem de eşyalarınızın güvende taşınmasını istiyorsanız mutlaka Özhan Nakliyat'ı tercih edin. Ben çevremdeki herkese gönül rahatlığı ile bu firmayı öneriyorum çünkü eminim ki benim evimi taşırken gösterdikleri özveriyi herkese gösterirler. Ayrıca firma çalışanlarının hem bizimle iletişim kurarken hem de genel davranışlar olarak kibar olmaları ve üsluplarına dikkat etmeleri bizi çok memnun etti. Biz Özhan Nakliyat firmasından güvenli ve sorunsuz bir taşıma gerçekleştirdikleri için çok memnun kaldık. Herkese güvenle öneririz.


3 Ağustos 2018

Mükemmel 10 - ESENYURT > ÜMRANİYE

Öncelikle taşıma işleminin başından sonuna kadar sürekli arayarak hem bilgi veren ve yönlendirme yapan müşteri temsilcisi Ümit beye teşekkür ediyorum. Nakliye firmasının belirttiği saatte işinin başında olması, sistemli ve hızlı aynı zamanda sessiz bir şekilde işlerini yapmamaları gerçekten takdire şayan. Taşıma güvenliği olarak buzdolabını boşaltırken 4 tane yumurta içerisinde kalmış, dolap içerisindeki yumurtalar sapa sağlamdı. Elinize emeğinize sağlık. Hepinize teşekkür ederim.


2 Ağustos 2018