SN

Semt Nakliyat

8.8 /10Müthiş
  • Üyelik Tarihi: 10 Mart 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ÜMRANİYE
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
87 Müşteri Değerlendirmesi, 160 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.5
  • Müthiş
  • 9 - 1063 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 617 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.8
  • Müthiş
  • 9 - 1065 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1073 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Çalışanlar
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1068 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 1070 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 613 Kişi

Semt Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - KARTAL > KADIKÖY

Hiç bir sorun yaşamadık. Tam zamanında ve hiç bir kırık dökük olmadan taşıdık. Teşekkür ederiz. Güler yüzlü ekipteki herkese teşekkür ederiz.


10 Kasım 2018

Hiç kimseye tavsiye etmem.


6 Kasım 2018

Genel hatlarıyla iyi bir iş çıkardılar. Ufak tefek sorunlar olsa da fiyat kalite dengesine göre bence süperdiler. Teşekkürler.


2 Kasım 2018

İlk temasın kurulmasından nakliyenin tamamlanmasına kadar gecen sürede ekip; iletişim, titizlik ve ustalık açısından üstün performans gösterdi. Geçmiş taşınma deneyimlerime bakarak Özhan nakliyatın güven veren başarılı bir ekip olduğunu çok rahatlıkla söyleyebilirim.Mehmet Usta, Adem, Samet ve diğer arkadaşlar montajı zorlu ve riskli (büyük ebatlardaki cam kaplama gardırop en ufak bir zarar gelmeden sökülmesi, 8 kat merdivenle taşınması ve dar bir alana montajının çok temiz bir şekilde yapılması) eşyaları sıkıntısız bir şekilde nakliye ettiler. Bu ekiple çalışılmasını şiddetle tavsiye ederim.


2 Kasım 2018

Paketlemelerin hepsinde dolaplarda masalarda düşünebileceğiniz her eşyada bantlama sistemi kullanmışlar. Hala bantları temizlemeye uğraşıyorum.


1 Kasım 2018

Genel olarak gayet iyi bir taşınma süreci yaşadık. Ekibe teşekkür ediyorum.


22 Ekim 2018

Mükemmel 9 - MALTEPE > ÜSKÜDAR

ekip çok samimiydi, oldukça hızlı ve işlerini sağlam bir şekilde yaptılar. oldukça memnun kaldım.


13 Ekim 2018

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > KADIKÖY

Özhan bey ile işin başından itibaren görüştük gerçekten saygılı bir beyefendi firmasını tavsiye ederim.


8 Ekim 2018

Temiz işçilik.


8 Ekim 2018

Gördüğüm en acemi taşıma şirketiydi, hiç bir şey düzgün paketlenmemiş. Her şey ya kolilerin içine atılmış ya da büyük poşetlere doldurulmuştu. Kırılmayan biblom, ayakkabım, kırışmayan kıyafetim kalmadı. Demontaj yaptıkları mobilyaları geri monte edemediler. Monte etmeye çalışırken eski vida yerleri yerine her yerine matkap ve vida sokulmuş tekrar mobilyacı getirmemize rağmen her yerleri delik. Görünen ön malzemede delikler var. Monte ettikleri eşyaların hepsinden parça artırdılar,yaptık deyip o şekilde bıraktılar. Gardrop vidaları bile eksik takılmış üstümüze yıkılıyordu. Sehpa köşeleri bile zedelendirilmiş. Sadece mutfak kırılacak eşya varillere düzgün sarıldı onda bile yemek takımının iki tane servis tabağı kırılmıştı. Giderken de çay bardağını bile kırmadık diyerek gittiler, avizelerim bile mahvolmuştu. Koliler açılmadığından dolayı gittikten sonra gördüm bir çoğunu. Avizeler hiç sarılmadan koliye atılmış. Bebek yatağımın her yerinin boyası atmış. Daha bir kere kullanmış olduğu elektrikli araba buzdolabımı camdan sarkıtıp ağaca çarptırmak sureti ile kullanılmaz hale gelecek şekilde kırdılar. Anlaşma yapılırken her şeyi taşırız dediler sonrasında Yok yiyecek akar yok deterjan dökülür yok tüpü indirmeyiz. Anlaşma yapılırken kıyafet dolabı gelir denildi takım elbiseler poşetlere tıkılmıştı. Sonra da çalışanlar her şirket böyle taşır dedi çıktı. Gördüğüm en kötü taşınmaydı.


7 Ekim 2018

Eşyalarımı toplamaya dedikleri saatten önce geldiler. Yeterli sayıda eleman vardı, bu yüzden çok rahat yetişti. Hiçbir eşyada çizilme veya kırılma olmadı. Hizmetten çok memnun kaldık tavsiye ederim.


3 Ekim 2018

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Ankara-İstanbul arası gerçekleştirdiğimiz taşımayı Adem Bey sayesinde çok keyifli ve rahat geçirdik. Hem samimiyeti hem becerisi hem de işine olan tutkusu bizi çok huzurlu hissettirdi. Taşımadan bir gün önce eve gelip geç saatlere kadar bizim günlerce içinden çıkamadığımız paketleme işlerinde hiç düşünmeden bizden daha çok çabalayıp yardımcı oldu. Gerçekten işinin ehli ve samimiyet abidesi biri. Taşındığımız 27. evimiz ve hiç bu kadar rahat taşınmamıştık. Adem Bey özelinde tüm Özhan Nakliyata çok çok teşekkür ederiz.


29 Eylül 2018

27.08.2018 günü evimi Özhan nakliyat ile taşıdım. Özhan beye ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum. Yeni evli olduğum için eşyalarımda çok yeniydi, bu yüzden zarar görmesinden çok tedirgindim. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık. Çok hızlı ve titiz bir taşıma oldu. Herkese tavsiye ederim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.


28 Eylül 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

İletişimde güçlük yaşamadık. Çok dakiklerdi. Çalışanlar saygılı ve güler yüzlüydü. Kendilerine çok teşekkür ederiz.


28 Eylül 2018

Çok iyi 8 - İZMİR > İSTANBUL

Özhan bey gayet ilgili bir işveren. İzmir'den İstanbul'a ev taşımamızda genel olarak servislerinden memnun kaldık. Oluşan sorunlardan bazıları, taşımacılar arasında gerginlik yaşanması, Adem beyin yaptım dediği montajı iki sefer de yapılmamış bırakması -ki bu işten kaçmak adına yalan söylemektir-, Özhan beyin nakliye gerçekleşmeden ödeme yapmanıza gerek yok demesine rağmen taşımacıların yol parası istemesi ve üzerimizde o kadar nakit olmadığını, ihtiyaçları varsa çekebileceğimizi söylediğimizde sinir bozucu bir tavır sergilemesi. Ardından bahşiş verin demeleri. Paketleme çoğu konuda iyiydi ama bazı çizikler oluşmuş tabii. Saat konusunda erken gelme oldu ama gecikme olmadı. Daha önce telefonla sormamıza rağmen, davlumbazı sökmekten takmaktan kaçınıldı. Yatak başlığını özellikle aksini söyleyip monte etmeden bırakıp gitmişler. Sanki görülmeyecek, anlaşılmayacak. Bütün gün işini tam yapmaya çalıştığını söyleyen bir insan bu konuda yalan söyleyip gitmemeli. Nakliye için anlaşırsanız bu gibi detaylara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Özhan beye inceliği için teşekkür ederim.


28 Eylül 2018

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Güler yüzlü, hızlı ve saygılı çalışanlar. Uygun fiyat.


24 Eylül 2018

Mükemmel 10 - MALTEPE > MALTEPE

Gerçekten çok memnun kaldığım bir ev taşıma hizmeti verdiler, 10 numara taşıma firması. Eşyalara en ufak bir zarar gelmedi, demontaj ve montaj işlemleri de çok güzel bir şekilde yapıldı. Ayrıca gelen arkadaşlardan Hikmet, Fırat, Taner ve Adem'in de destekleri ve çalışmalarına çok teşekkür ediyorum, gerçekten özenli, titiz ve hızlı bir şekilde çalışıp evi kısa sürede teslim ettiler. Hatta extradan çıkan işlerde de en ufak sorun çıkarmadan halledip destek oldular. Tavsiye edebileceğim bir firma.


23 Eylül 2018

Mükemmel 9.2 - MALTEPE > MALTEPE

Taşıma işlemim sorunsuz geçti. Gelen arkadaşlar son derece profesyonel olup eşyalarıma en ufak zarar bile vermediler. Hatta kendi paketlediğim sıvıların akması sonucu açıp kendileri tekrar paketleme yaptı. Birbiri ile uyumları sayesinde çok kısa sürede toparlanma gerçekleşti.
Ekibin 5 kişi olması paketleme , montaj/demontaj işlemlerini hızlı hale getirdi.
Enakliyat sayesinde yollarımız kesişen Özhan Nakliyat çalışanları Adem, Vurgun, Hikmet, Fırat ve Mehmet Usta’ya ayrıca teşekkür ederim. Elinize sağlık...


21 Eylül 2018

4 kez taşındım ve içlerinden en amatörce çalışan firma idi. Onlar için uygun olan taşınma tarihini seçmiş olup onlardan önce gidip başında durmamış olmam nedeniyle (daha önce belirtmedikeleri) sıvı eşyaları taşımamaları nedeniyle en az 200 tl zarara uğradım. Ayrıca özel eşyaları alın çıkın hepsinin paketlemesi bize ait demelerine rağmen (ve ben mutfak eşyası hariç) evdeki her şeyi paketlemiş olmama rağmen neden bunları bıraktınız en zor iş mutfak toplamak gibi sözler söyleyip surat astılar. Eve gelen eşyalarımın çoğunun kırık olması. Vantilatör ve süpürge dahil. Gardrop kapağını taşırken avize kırmaları ve de en önemlisi gardrop eksik ve yanlış kurup (hem yatak odası hem çocuk odası) ikisinin de ayaklarını kırıp bunları belirtmeden çekmeceye atmış olmaları. Onlar gittikten sonra kapağı açınca devrilen çocuk odası gardrobunu (2 yıl önce bellona'dan alınan gayet sağlam bir dolap) ve yatak odası gardrobunu tamamen söküp eşimle saatlerce kurmak için uğraşmamız... Daha ne anlatabilirim bilmiyorum.


20 Eylül 2018

İyi 7.6 - TUZLA > MALTEPE


18 Eylül 2018