ÖN

Özçelik Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 18 Mart 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
103 Müşteri Değerlendirmesi, 111 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1095 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 1099 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1098 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10101 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1097 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 61 Kişi

Özçelik Nakliyat Müşteri Yorumları

İlk defa taşınma oldu Özçelik nakliyat ve ekibi hızlı ve dikkatliler taşımanın bu kadar rahat ve kolay olacağı aklıma gelmezdi. Özçelik firmasını arayıp rahat bir şekilde, hiç bir şeye karışmadan evinizi taşıyabilirsiniz.


7 Ocak 2018

Tam zamanında gelip, titiz bir paketleme ve taşıma ile güler yüzlü ve yardımsever hizmetleri bizi çok mutlu etti. Bütün eşyaları özenle paketleyip çok dikkatli taşıdılar. Ekibin hepsi işini çok iyi yapan, saygılı insanlardan oluşuyor. Tüm emekleri ve özenleri için hepsine tek tek teşekkür ederiz. Gönül rahatlığıyla eşyalarınızı ve evinizi emanet edebilirsiniz.


30 Aralık 2017

Mükemmel 10 - BAKIRKÖY > BAKIRKÖY

Öncelikle enakliyat.com.tr'nin iletişimi, ilgileri ve yardımcı olma gayretleri mükemmel. Özçelik nakliyattan Necmettin beyle ilk telefon görüşmemde oldukça güven verici ve profesyonel yaklaşımı çok iyiydi. Söylediği saatte geldiler ve sabah olmasına rağmen en ufak bir gürültü bile olmadı. Eşyalar paketlenirken yeni gibi özenli ve sağlam paketleme yapıldı ve eşyalarda önceden olan ezilme veya çizikleri göstererek sonrasında yanlış anlama olmasın diye uyardı buda çok ciddi ve profesyonel olduklarını gösterdi. Çözüm odaklı eksiksiz çalıştılar bir an önce bitse de gitsek derdi yoktu. Kesinlikle hiç düşünmeden çalışabilirsiniz. Yorumları okudum ve öyle karar verdin bu yorumları da sizlere yardımcı olsun diye yazdım. Tekrar enakliyat.com.tr'ye ve Özçelik nakliyattan necmettin bey ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum, nakliyat işi olan herkese ve çevredekilere önereceğim tek firma.


28 Aralık 2017

Mükemmel 9.8 - ÇATALCA > ÇATALCA

Gayet yeterli ve güvenilir. Necmettin bey ile iletişime geçtikten sonra gerisine karışmayın o hallediyor. Paketlemesi kısa mesafe taşımalar için yeterli, ancak siz yinede daha farklı paketleme isterseniz ellerinde malzeme mevcut. İlgileri ve alakaları güzel çalışanların eline sağlık. Eşyaları düzenli şekilde paketleyip taşıdılar ve dikkat ettiler. Herhangi bir zararım olmadı. Emeği geçenlere teşekkür ederim.


24 Aralık 2017

Necmettin bey inanılmaz pratik bir o kadarda kaliteli çalışıyor. İletişimi çok kuvvetli ve sizin istekleriniz onun için emir niteliğinde. Zamanında gelmesi temiz isi ve Güleryüz'leri Ekibiyle kesinlikle pişman olmayacaksınız. Kendisine %100 referans oluyorum 😊😊


22 Aralık 2017

Mükemmel 10 - SİLİVRİ > ESENYURT

Tasinmamizin 1 hafta oncesinde teklifi onaylamamla firma sahibi ile baslayan hızlıca sorularıma cevap alabildim ve taşınma işlemini başından sonuna takip etti. Çalışan arkadaşlar iyi bir paketleme yaptılar, eşyalara herhangi bir zarar gelmedi. Fiyat da oldukça makuldü. Ekibe teşekkür ederim. Firmayı memnuniyetle tavsiye ediyorum...
Bunlar cok klasik sozler.
Ben iyisimi icimden geldigi gibi soyleyim. Disardan birileri ile degilde aileden birileri ile tasimis gibi keyif aldim. Ha birde yiyip icselerdi cok ekonomik olmasalardi iyiydi ama neyse🙄..gorusmemek uzere, demek zorundayim.. cunku tekrar tasinmak istemiyorum 😄 velhasil biz karsilikli helallesebildik darisi Necmettin Bey ve ekibini tercih edenlerin basina diyelim.


15 Aralık 2017

Mükemmel 10 - BAKIRKÖY > AVCILAR

Necmettin Bey ve beraberindeki ekibe hızlı ve sorunsuz taşıma hizmeti için çok teşekkür ederim.


10 Aralık 2017

Kesinlikle çok memnun kaldık. Söyledikleri gibi saat sabah tam 7 de geldiler ve çok hızlı çalışıyorlar. Bebeğim olduğu için mutfak tabakları ve diğer birçok şeyi toplayamadım ama sağ olsunlar onlar topladı ve çok güzel paketlediler. Saat 11 de taşınma işimiz bitmişti, emeğinize sağlık Necmettin bey ve ekibi.


6 Aralık 2017

İnanılmaz nakliyatçılardı gerçekten herkese kesinlikle tavsiye ediyorum... %100 mutlu oluyorsunuz, tam saatinde ve inanılmaz hızlı ekibiyle her şeyi sorunsuz güzel bir şekilde hallettiler. Enakliyat sayesinde böyle bir ekiple taşındığımız için çok mutluyuz. Herkese tavsiye ediyorum, evinizi taşıyacaksanız bu firmaya güvenin. 😊 Bundan sonra her işlemimizi size yaptıracağımız kesin, teşekkürler Özçelik nakliyat.


27 Kasım 2017

Özçelik Nakliyat'tan Necmettin bey ve çalışma arkadaşları (kardeşleri) gayet düzenli bir iş bölümü halinde kusursuz çalıştılar. Hem iletişimleri oldukça kuvvetli ve siz ne isterseniz tam olarak onu yapıyorlar. Arı gibi derler ya hani aynen öyle çalıştılar 2 saat içinde tüm eşyalar 5.kattan aşağıya asansörsüz bir şekilde indi ve bir bardak dahi kırılmadı, bir mobilya bile çizilmedi. Necmettin bey ve diğer arkadaşlar eşyalarda önceden var olan kusurları, çizikleri size mutlaka söylüyorlar paketlerken, bu oldukça güven verici bir yaklaşım.
Tüm ustalar işlerinin ehli montaj aşamaları dakikalar içinde tamamlanıyor.

Kendileri ile taşınmaktan gerçekten keyif aldık :) başta kendi çevrem olmak üzere tüm herkese tavsiye ederim.
Enakliyat Sümeyye hanıma da ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim.


24 Kasım 2017

Zamanında geldiler. Temiz paketleme yaptılar. İtinalı bir taşıma gerçekleştirdiler. Mükemmele yakın bir taşınma işlemi gerçekleşti. Tüm personel son derece saygılı ve anlayışlı. Özenle paketleme yapıp çok dikkatli ve son derece hızlı çalışıyorlar. İşlerini titizlikle yerine getirdiler. Firma gerçekten emsallerine nazaran yaptığı hizmetin karşılığını fazlasıyla hak etmektedir. Türkiye'ye böyle hakkaniyetli ve müşterisini düşünen firmalar lazım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.


17 Kasım 2017

Başta Necmettin Bey olmak üzere Özçelik ekibine çok teşekkür ederim.


13 Kasım 2017

Firmadan bana göstermiş olduğu nakliyat işleminden, güler yüzlü ve zamanlı çalışmalarından çok memnun kaldım. Montaj ve demontaj işlemleri oldukça başarılıydı. Güler yüzlü ve işini hakkıyla yapan, bu zamana kadar gördüğüm en iyi nakliyatı bana yaşatan Necmettin beye ve ekibine çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.


27 Ekim 2017


25 Ekim 2017

Güzel insanlar. Bir sözümle her dediğimi yaptılar.


23 Ekim 2017

Zamanında gelindi erkenden bitirdiler. Fiyat uygun ve makuldu. İşlerini düzgün ve dikkatli yaptılar. Herkese tavsiye ederim.


21 Ekim 2017

Teşekkürler.


18 Ekim 2017

Fiyatı uygunsa hizmeti düşüktür diye tedirginliğim vardı ilk başta ama öyle değildi arkadaşlar. Oldukça doğal, samimi, güler yüzlü insanlar. Çalışkan ve pratikler. Kendi eşyaları gibi sizin eşyalarınıza özen gösteriyorlar. Sadece biraz daha sistematik çalışabilirler ama bu müşteriye olumsuz yansıyan bir durum değil, kendileri açısından iyi niyetle belirtmek istedim. Bir daha ki sefere ev taşıdığımızda ilk tercihimiz olacaktır. Teşekkürler Necmettin bey ve ekibine...


2 Ekim 2017

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > ŞİŞLİ

Özçelik nakliyattan o kadar memnun kaldım ki. Çok hızlı ve temiz çalışıyorlar. İnsana güven veriyorlar. Çok teşekkür ederim. Böyle güzel insanlarla çalıştığınız için.


11 Eylül 2017

Mükemmel 9.8 - ESENYURT > ŞİŞLİ


28 Ağustos 2017