ÖN

Özçelik Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 18 Mart 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
103 Müşteri Değerlendirmesi, 111 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1095 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 1099 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1098 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10101 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1097 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 61 Kişi

Özçelik Nakliyat Müşteri Yorumları

Necmettin bey işin başında duruyor kendi evi gibi taşıdığı için çok teşekkür ederiz hızlı, güvenli ve profesyonel bi şekilde teslim ettiği için ekibine ve kendisine çok teşekkür ederiz.


22 Temmuz 2019

Özçelik nakliyat ve Necmettin Bey başta olmak üzere çalışanları çok ilgili planlı gayet temiz düzenli hızlı sıkıntısız her türlü soruna çözüm odaklı çalışmaları ile taşınmamı hemen hallettiler. Artık benim özel nakliyatım oldu diyebilirim taşınacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla hiç düşünmeden fiyat performans olarak 10 üzerinden 10 diyebileceğim Özçelik nakliyatı tercih edebilirler.


16 Temmuz 2019

Müthiş 8.5 - AVCILAR > AVCILAR

Hiçbir sorun yaşanmadan taşınmamızı sağladıkları için teşekkürler. Dikkatli ve özenli çalışmalarından dolayı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.


22 Nisan 2019

İşinde çok iyi bir ekiple çalıştık. Her şeyi çok pratik bir şekilde toplayıp yerleştirdiler. Hiçbir sorunla karşılaşmadık. Fiyatı sonuna kadar hak eden bir hizmet sunuyorlar. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ellerine sağlık.


11 Nisan 2019

Özçelik nakliyatı herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum. Çalışanlar hem çok profesyonel hem de dikkatli. Hiç bir eşyamıza zarar vermeden taşıdılar. Tüm eşyalarımızı paketleyip taşıdılar. Mobilyalarımızı dikkatli bir şekilde demonte - monte ettiler. Teşekkürler Necmettin Bey


5 Nisan 2019

Her şey zamanında ve özenli yapıldı. Konuşulan her şey yerine getirildi. Kesinlikle güvenebilirsiniz.


20 Şubat 2019

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > GÜNGÖREN

Öncelikle firma yetkilisi benimle içten ve dürüst bir şekilde iletişim kurdu. Benim istediklerimi söylemeden önce kendisi bunları yapacağını söyledi. İşlerinde ciddi bir şekilde organize olduklarını müşahede ettim. Taşınacak olan herkese bu firmayı dürüstlüğü ve titizliğinden ötürü tavsiye ederim.


9 Şubat 2019

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > AVCILAR

Necmettin Bey ve ekibi evimi sorunsuz bir şekilde hiçbir eşyama zarar vermeden taşıdı. Fiyat fayda dengesi olarak mükemmeldi. Kendilerine çok teşekkür ederim.


8 Şubat 2019

Eşyaları paketlemeleri gayet iyiydi. Taşınırken eşyalara ve mobilyalara herhangi bir zarar gelmedi. Eşyaları paketleyip araca indirmeleri son derece hızlıydı.


29 Ocak 2019

Mükemmel 9.8 - BAĞCILAR > ESENLER

Necmettin Bey ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim. Zamanında gelmeleri çalışma hızı düzeni ve yardımsever hareketleri hep olumluydu çok memnun kaldım taşınmanın bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim. Teşekkürler.


20 Ocak 2019

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > ŞİŞLİ

Profesyonel bir firma, her şeyi dört dörtlük yaptılar. Rahatlıkla bu firmayı tercih edebilirsiniz. Mobilya ustaları var, hasarsız taşıma yaptılar. Çok teşekkürler.


15 Ocak 2019

Bana göre gayet düzenli zamanında taşıma paketlemesi güzel iş takibi yerinde hoş bir nakliye oldu.
Kısacası çok memnun kaldık herkese tavsiye ederiz. Ben kendimde bütün arkadaşlara tavsiye ediyorum.
Enakliyat sitesini çok beğendim güzel bir sistem güzel ilgileniyorlar aynı zamanda da bilgilendiriyorlar çalışanlarına teşekkür ederim.


14 Ocak 2019

Çok taşındık ama en kolayı, en hızlısı ve en iyisi buydu. İşlerini çok iyi ve hızlı yapan bir ekip. Eşya toplama kısmı da onlardaydı, 4 saat içinde evi toplayıp taşıyıp yerleştirdiler. Tebrik ediyorum olağanüstü hızlı oldukları için. Üstelik hava buz, kar var.6 kişilik bir ekip geldi, herkes gayet ciddi, işini yapıyor, eve girer girmez anında başladılar işe. 0 hata. Tek bir kırık, çizik, kayıp vs hiç bir şey yok. Temiz bir iş oldu doğrusu. Üstelik ne çıktığımız evde ne yeni evde tek çizik vb hiç zarar oluşmadı. Hangi eşyanın nereye ait olduğunu üstüne yazdılar ve o odaya bıraktılar. Bu çok kolaylaştırdı işimizi. Taşındığımız günün akşamı oldu ve biz %90 yerleştik. Tekrar teşekkür ediyoruz, emeğinize sağlık, her kuruşu hak ediyorsunuz.


7 Ocak 2019

Hiç tereddüt etmeden Özçelik Nakliyat ile taşınmayı düşünebilirsiniz. Tam zamanında gelen firma görevlileri özenli ve düzenli toparladıktan sonra aynı şekilde yeni evimize nakliyeyi gerçekleştirdiler. En önemlisi evde kurulumu eksiksiz yaptılar. Güler yüzlü ve anlayışlı olmaları ve iş yapmaktan kaçınmamalarıda tercih edilmeleri için çok büyük bir sebep. Taşınmayı düşünen tüm üyelere kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca evde kurulum yaparken yapmış oldukları ekstra tadilatlar içinde çok çok teşekkür ediyorum kendilerine. En uygun fiyat ve kaliteli hizmet her zaman ikisi bir arada bulunmuyor.


29 Aralık 2018

Mükemmel 10 - BEYOĞLU > BEŞİKTAŞ

Necmettin Bey ve ekibine çok teşekkürlerimi sunarım. Tüm vaatlerini yerine getirip özverili ve ivedi bir şekilde taşınma işlemimizi gerçekleştirdi.
Emeğinize sağlık tekrardan teşekkürler.


28 Aralık 2018

Mükemmel 10 - ARNAVUTKÖY > FATİH

Özçelik Nakliyat ekibine içten teşekkür ediyorum. Çok sağlam ve profesyonel taşımacılık hizmet vermişti. Zaman, iletişim, fiyat, çalışanlar çok iyidir. Herkese tavsiye ederim.
Yerli veya yabancı müşteriler için en ideal bir seçimdir!
Selam ve saygılarımızla,
İyi seneler.


26 Aralık 2018

Özçelik nakliyat firmasını, hakkında yapılan olumlu referanslardan ve yorumlardan dolayı tercih ettik ve çok memnun kaldık. Yanılmadığımıza memnunuz. Gerek olacak olsa yine aynı firmayı tercih ederiz. Necmettin beye çok teşekkür ederiz elinize sağlık. Gerçekten işini hakkıyla yapan, saygılı, inisiyatif alan firma. Bugüne kadar pek çok firmayla çalıştık ancak sadece iki firmadan memnun kaldık birisi de Özçelik nakliyat oldu. Herkese tavsiye ederiz. Pişman olamazsınız.


18 Aralık 2018

Mükemmel 9.4 - GÜNGÖREN > BAĞCILAR

Özçelik nakliyat firmasını yorumlara bakarak buldum. Yapmış olduğu nakliye hizmetinden memnun kaldım. Belirlenen saatte gelip hızlı ve güvenli bir şekilde işlerini tamamlayıp gittiler. Emeklerine sağlık.


17 Aralık 2018

Fiyat performans oranı çok iyi. Paketlemeyi arkadaşlar yaptı. 1 metrekarelik tablomu dahi sorunsuz taşıdılar. Tam zamanında gelmelerini çok taktir ettim. Gittiğimiz sitede asansörün bozulmasını dahi efendilikle karşıladılar. Orada tamiri bekledik beraber. Bu ekibi tavsiye ederim.


1 Aralık 2018

Mükemmel 10 - BAKIRKÖY > ÇATALCA

Gayet anlayışlı ve özverili bir firma eşyaları sorunsuz bir şekilde yerinden alıp yeni yere taşıdılar. Firma sahibi ve çalışanları düzgün insanlar bundan sonraki bütün taşıma işlerinde Özçelik nakliyat seçimimiz olacaktır.


19 Kasım 2018