HN

Haliloğlu Nakliyat

9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 2 Nisan 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
115 Müşteri Değerlendirmesi, 182 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.8
  • Müthiş
  • 9 - 1084 Kişi
  • 7 - 819 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1094 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 611 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1090 Kişi
  • 7 - 815 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Çalışanlar
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1094 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1094 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 610 Kişi

Haliloğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - GAZİANTEP > DÜZCE

Haliloğlu nakliyat taşıma konusunda en kaliteli firma diyebilirim. Sağ olsunlar söyledikleri gün ve saate geldiler. Eşyaları ben paketlemiştim, hiç bir kırık, dökük olmadan yerine hızlı bir şekilde getirdiler. Taşıma süresi boyunca sağ olsun Esat Bey irtibat halindeydi.


8 Aralık 2016

İstanbul'dan taşınma konusunda aklımdaki tüm endişeleri gideren kaliteli bir firma. Sağ olsunlar söyledikleri saatten önce gelip taşıma işlemlerini hallettiler ve kazasız belasız evimi taşıdılar. Kırık dökük yok. Eşyaları ben paketlemiştim ama sağlam olsun diye yeniden paketlediler. Çalışanlara ve firmaya gerçekten teşekkür ederim. Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz. Pazarlığa da açıklar.


3 Aralık 2016

Haliloğlu nakliyat Esad bey, söylediklerinin hiçbirini yerine getirmedi. Komisyoncu olduğunu söylemedi. Kendi adamlarımız dedi anlaşırken fakat başka firma gönderip komisyonunu aldı. Ben tüm olumlu ve olumsuz detayları eksiksiz iletmeme ve özellikle üstüne basa basa belirtmeme rağmen benim verdiğim bilgilerin hiçbirini gönderdiği firmaya iletmeyerek hem beni hem firma çalışanlarını mağdur etti. Evin katı ve merdiven dairesinin darlığı, asansör olmayışı, eşya asansörü kurulamaz değişi halkında yönlendirdiği firma elemanlarını bilgilendirmeyişi, eşya asansörlü ve eşya asansörsüz fiyatını aynı verip bana asansör kurulamazsa o parayla artı işçi getirip eşyanızı sıkıntısız taşıyacağız deyip sonra da benim uyardığım hususlarda (merdiven dairesinin darlığı gibi) sorunlarla karşılaşınca benden asansör için artı 500 tl maliyet istemesi, ben uyarınca da elemanları zor durumda bırakıp artı adam getirmeden nasıl taşıyorsanız taşıyın adam bulamam deyip o kadar zor ve sıkıntılı eşyayı 3 kişinin omuzlarına yüklemesi... Yani anlayacağınız Haliloğlu nakliyat tam anlamıyla düzenbaz, hiçbir yükümlüğünü yerine getirmeyen, anlaşılan hususları yapmayan, komisyoncu, mağdur edici bir firmadır. Taşıma işini yapan METROPOL NAKLİYAT çalışanları Kazım, Yunus ve Ferhat'a hakikaten özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederim. Hatta kendi yevmiyelerinden, ceplerinden verip muhitten 2 eleman daha bulup işi özveriyle yaptılar hepsi sağolsun.
KISA VE ÖZ MAĞDUR EDİLMEK istemeyen uzak dursun.


2 Aralık 2016

Müthiş 8.8 - ŞIRNAK > KARABÜK

Eşyaların hasarsız bir şekilde geldiği için teşekkürler... Sıkıntısız bir şekilde eşyalar geldi.


28 Kasım 2016

Çok iyi 8 - İSTANBUL > ORDU

Söz verdikleri zamanda gelmemeleri dışında herhangi bir problem yaşamadım. Bir daha ihtiyacım olursa bu firmayı tercih edebilirim.


27 Kasım 2016

Her taşımada olabileceği gibi ufak tefek sıkıntılar haricinde bir problem yaşamadım. Fiyat ve hizmete bakıldığında herkese öneririm.


24 Kasım 2016

Kesinlikle uzak durun bu firmadan. Neredeyse tüm eşyalarım zarar gördü. İki kişi gelmiş ev taşıyorlar evden eve taşıma firmasıyız diye reklam yapıyorlar. Kesinlikle dürüst bir firma değil uzak durun!!!!!!


24 Kasım 2016

İnternetten, önce tedirginlik yaşamıştım. Ama sonra yorumları okudum ve şimdi gerçekten iyi ki seçmişim diyorum. Çalışanlar efendi ve saygılı. Eşyalarıma benden daha çok değer verip titizlikle paketleyip taşıdılar. Zamanından daha hızlı eşyaları teslim gerçekleşti. Fiyat konusunda da gayet iyi. 1 bardağım bile kırılmamış😊 her şeyi bıraktığım gibi aldım. Teşekkür ediyorum ellerinize sağlık. Bir daha ki taşınmamda adresim yine HALİLOĞLU NAKLİYAT;)


21 Kasım 2016

SAKIN BU FİRMAYLA ANLAŞMA YAPMAYIN! beni çok mağdur ettiler. Anlaştığımız tarihte gelmediler o tarihten bir gün sonra başka bir firma yönlendirdiler o gelen firma 300 TL fiyat farkı aldı. Tam taşınma günü olduğu için mecburen kabul ettik ayrıca mağduriyetimizi de gidermediler. Kesinlikle ve kesinlikle bu firmadan uzak durun üç buçuk aydır verdiğim paranın peşindeyim bir sonuç alamadım.


21 Kasım 2016

Başta iletişimde her şey güzel ve olumluydu. Taşınma sırasında fiyat artımı yaptılar ve anlaşmazlığa girdik istedikleri fiyatı verince taşınma onaylandı.


21 Kasım 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KIRŞEHİR

Haliloğlu nakliyat firmasıyla anlaştığımız tarih ve saatte gelmiş olup eşyalarımızı paketleyip kolileyip çok dikkatli bir şekilde araca yüklediler. İstanbul Kırşehir 630 km sağ salim sıkıntısız bir şekilde getirdiler ve yine aynı özeni göstererek eşyamı evime taşıyıp kurdular. Vermiş olduğum evden eve nakliyat ücretinin karşılığını fazlasıyla emek vererek ödediler, Allah razı olsun çok teşekkürler.


18 Kasım 2016

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Güzel bir taşıma oldu. Ambalajlamalar çok iyi yapıldı. Ekip tecrübeli ve iyi teşekkürler.


16 Kasım 2016

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > ERZURUM

Öncelikle şunu söylemeliyim "ev taşıyacağım ama bir tek bardağım kırılmasın diye bir beklenti yanlış. Tercih edilebilecek dürüst, güler yüzlü, işinin erbabı bir firma. Söyledikleri tarihte geldiler, paketleme ve taşıma gayet başarılı idi. Evden eve nakliyat fiyatı olarak da diğer firmalardan daha makul bir fiyata anlaştık. Fatih ve Esat Bey'e teşekkür ediyorum.


16 Kasım 2016

Mükemmel 10 - GAZİANTEP > AYDIN

Haliloğlu nakliyata teşekkür ediyorum. Eşyalar Gaziantep'den Aydın'a 24 saat içinde ulaştı, temiz ve hiç yıpranmamış şekilde. Yükleme ve indirmede yardımcı oldular arkadaşlar sağ olsunlar.


14 Kasım 2016

Çok iyi 8.1 - İSTANBUL > ANKARA

Zamanlama ve firma çalışanları gayet iyiydi.


12 Kasım 2016

Mükemmel 10 - KONYA > İSTANBUL

Esat Bey evimizin taşınmasının tüm aşamalarında benimle iletişim halinde oldu. Hiçbir problem yaşamadık. Eşyalar hasarsız olarak yeni evimize ulaştı. Esat Haliloğlu nakliyata teşekkür ediyorum.


8 Kasım 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KARS

Esat Bey ve ekibine teşekkürler. Eşyalarım yeni olduğu için taşınırken biraz tedirgindim, eşyalara bir şey olacak diye.
Enakliyat uygulamasında Haliloğlu nakliyata yapılan yorumları okuduktan sonra eşyalarımı bu firmaya emanet edebilirim diye düşündüm. Ve sonuçta bu firmayla anlaştım.
Sağolsunlar Esat Bey ve ekibi çok yardımcı oldular, eşyalarımı zarar görmeden teslim ettiler. Tekrar taşınsam hiç tereddüt etmeden yine Haliloglu nakliyat ile taşınırım.
Sonuç olarak güvenebileceğiniz bir nakliye firması.


30 Ekim 2016

Çok iyi 8 - İSTANBUL > KONYA

Esat bey gayet ilgili. Taşınma sorunsuz gerçekleşti. Teşekkürler.


30 Ekim 2016

Genel olarak, güzel bir evden eve nakliyat hizmeti verdiler. Fakat paketleme işlemini yapanlar ile son taşıma işlemini gerçekleştiren arkadaşların biraz daha eğitilip daha profesyonel hizmet vermesi daha doğru olacaktır.


17 Ekim 2016

Müthiş 8.5 - İSTANBUL > ERZURUM

İnsan ilişkilerinde gayet nezaketli ve anlayışlı arkadaşlar. Nakliye konusunda da titiz ve hızlı çalışılıyor, büyük eşyalar paketlenip streçle sarıldı. herhangi bi kırık dökük parçaya rastlamadım. Memnun kaldım,problem olmadı. Esat bey ve haliloğlu nakliyata teşekkür ederim.


15 Ekim 2016