HN

Haliloğlu Nakliyat

9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 2 Nisan 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
115 Müşteri Değerlendirmesi, 182 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.8
  • Müthiş
  • 9 - 1084 Kişi
  • 7 - 819 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1094 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 611 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1090 Kişi
  • 7 - 815 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Çalışanlar
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1094 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1094 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 610 Kişi

Haliloğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Çok iyi 8 - İSTANBUL > ANTALYA

Taşınma konusunda gerçekten profesyonel bir şirket tavsiye ederim.

Ellerinize sağlık.


3 Nisan 2017

Mükemmel 9.8 - ANKARA > MARDİN

Mantıklı fiyat teklifi verdiler. Verdikleri sözleri yerine getirdiler. Sorun yok, bundan sonra ilk tercihim olur.


1 Nisan 2017

Mükemmel 9.8 - KONYA > İSTANBUL

Genç, saygılı, pratik, hızlı ve temiz işçilik teşekkürler.


17 Mart 2017

Genel olarak memnun kaldım. Ancak bazı eksiklikleri yok değil, özellikle taşımaya gelen personelin davranış şekli hiç hoş değildi. Zaman konusunda bir sıkıntı olmadı tam zamanında teslim ettiler. Enakliyat yetkililerine ayrıca teşekkür ederim taşıma öncesi yapmış oldukları uyarılar ve sorumlu iş takibi için. Her şey için teşekkürler.


14 Mart 2017

Çok iyi 8.2 - İSTANBUL > ZONGULDAK


26 Şubat 2017

Mükemmel 9.6 - KOCAELİ > GAZİANTEP


20 Şubat 2017

Mükemmel 9.7 - ZONGULDAK > İSTANBUL

Esat Bey ve ekibine, ve de Enakliyat yetkililerine sonsuz teşekkürler.
Taşıma işi hep gözümü korkutan bir konu olmuştur. Tek parça eşya olsa da, şehir dışına yapılacak bir taşıma olacağı için oldukça tedirgindim. Enakliyat sitesini keşfetmemle, firma seçimi konusu benim açımdan daha kolaylaşmış oldu. Gelen teklifleri verdikleri fiyatla beraber, kullanıcı yorumlarını okuyarak da değerlendirmeye çalıştım. Bu noktada Haliloğlu Nakliyat'tan yana tercihimi kullandım. Taşımanın her aşamasında verdikleri hizmetten çok memnun kaldım. Özellikle Esat Bey'e taşıma sürecindeki ilgisi ve desteğinden ötürü müteşekkirim. Kendileriyle her zaman gönül rahatlığıyla çalışabilir, ve firma arayışında olanlara da tavsiye ederim.
Enakliyat'a da bizlere sundukları bu hizmetten ve müşterilerine verdikleri yerinde yönlendirmelerinden ötürü teşekkür ederim. İlk kez bu ortamı kullanıyor olmama rağmen, güvenilir bir nakliyat sitesi olduklarını kanıtladılar.
Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. İyi günler dilerim.


13 Şubat 2017

Mükemmel 10 - BALIKESİR > İSTANBUL

Ben böyle firma görmedim. Her şeyiyle şahane. Eşyanın taşınacağı günden 1 gün önce gelip ertesi güne çok az iş bırakarak eşyamı titizlikle yüklediler. Saatinden çok önce teslimatı gerçekleştirdiler. Hiçbir eşyamda ufacık bir çizik bile yoktu. Yemek bile yemediler vakit kaybı olmasın diye. Tek bir sorun yaşamadım. Allah razı olsun. Çok ekonomik ve çok iyiler. Başka firmalar aynı gün eşyayı asla teslim edemeyiz derken adamlar saatler öncesinden işi bitirdiler. Her şey için çok teşekkür ederim ESAT Bey, OSMAN Bey. İyi ki sizi tanıdım.


12 Şubat 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > AKSARAY

Hızlı ve güvenli bir nakliyattı. Çok teşekkürler. Herkese tavsiye ederiz.


9 Şubat 2017

Mükemmel 10 - TEKİRDAĞ > ANKARA

Birbirine ters olan iki nokta arasında taşımam gereken iki parça eşyamı çabuk ve güvenli bir şekilde taşıdılar. Firma yetkilisinin ilgisi çok iyiydi. Kendisine ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Üstelik ekonomik ve düzgün bir taşıma gerçekleştirdiler. Taşıma zamanlaması ve söz verildiği saatlere tam olarak uydular. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz tavsiye ediyorum 10/10


6 Şubat 2017

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

Güler yüz ve pratik çalışma sonucu muhteşem iş çıkaran bu güzel insanlara teşekkür eder herkese şiddetle tavsiye ederim 🙏🏻


6 Şubat 2017

Çok iyi 8.2 - İSTANBUL > ADANA

Sürekli iletişim halinde kaldık, zamanında teslimat sağlandı teşekkür ediyorum. Paketleme işlemini ben yapmıştım zaten o yüzden oylama yapmamın anlamı yok.


1 Şubat 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Haliloğlu nakliyata teşekkür eder taşımacılıkta başarılarını dilerim. Benim eşyamı İstanbul'dan Antalya'ya getirdiler. Sağ olsunlar çok memnun kaldım. Eşyaları itina ile taşıdılar, güler yüzlü, saygılı, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir ekipti. Herkese tavsiye ederim.


25 Ocak 2017

Mükemmel 9.6 - İSTANBUL > İZMİR

Hızlı ve güvenli. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.


31 Aralık 2016

Mükemmel 9.6 - İSTANBUL > İZMİR

İlk defa taşındığım için tereddütlerim vardı fakat Haliloğlu nakliyat bu tereddütlerimi sıfıra indirdi. İş için İstanbul'dan İzmir'e taşınmam gerekiyordu. Beni arayan Esat Bey ile konuştuk daha sonra Fatih Bey ile birlikte evime gelip ücretsiz keşif ve şartları konuştuk. İşin başından sonuna kadar benimle hep irtibat halinde oldular. İzmir'deki evime kapıdan sığmayan koltuğumu terastan taşıyarak beni büyük bir yükten kurtardılar. Güven ℅100, gönül rahatlığı ile eşyalarınızı taşıtabilirsiniz. Esat, Fatih ve babaları Mehmet Beye teşekkürler.


29 Aralık 2016

Mükemmel 10 - OSMANİYE > TEKİRDAĞ

Öncelikle Haliloğlu nakliyat firmasını seçerek doğru karar verdiğimi söyleyebilirim. Tüm eşyalarım güzel bir şekilde paketlendi. Çalışan arkadaşlar gayet güler yüzlü ve işinde uzman kişiler. Haliloğlu nakliyat yöneticileri Fatih ve Esat Bey sürekli benimle iletişim halindeydiler. Bu firmayı ısrarla tavsiye ediyorum. Teşekkürler Haliloglu nakliyat.


19 Aralık 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Sağ olsunlar her konuda yardımcı oldular...


13 Aralık 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ERZURUM

Haliloğlu nakliyat firması ile enakliyat.com.tr sitesi üzerinden İstanbul'dan Erzurum'a gidecek eşyalarımın ihalesi için anlaştık. Firma yetkilisi Esat Bey sağ olsun baştan sona kadar ince ayrıntısına kadar her şeyle ilgilendi. Güzel, efendi ve nezaketli bir dille bütün sorularıma olumlu cevaplar vererek taşınma konusunda içimi rahatlattı. Eşyalarımızı İstanbul'dan gelen arkadaşlar tam saatinde kapıda oldular aynı hassasiyet ve titizlikle paketleyip araca yüklediler aynı şekilde Erzurum'a da eşyalarımız zamanınında ve eksiksiz bir şekilde ulaştı. Çok güzel bir şekilde eşyalarımı indirip yerleştirdiler herhangi bir kırık dökük veya zarar ziyan olmadı. Çalışan arkadaşlar gayet profesyonel ve efendi insanlardı. Fiyat olarak da gayet güzeldi. Kısacası başta HALİLOĞLU NAKLİYAT Esat Bey ve ekibine, Enakliyat sitesine çok teşekkür ederim. Bundan sonra ki iş hayatlarında başarılar dilerim. Bir daha ki taşınma işimde yine bu firmayı tercih edeceğim. Herkese tavsiye ederim. İyi günler...


12 Aralık 2016

Müthiş 8.5 - HATAY > KARS

Ev eşyalarımı enakliyat.com.tr internet siteniz aracığı ile İstanbul'dan - Kars merkeze Haliloğlu Nakliyat Firmasına taşıttım. Taşınma işlemi sırasında bir sorunla karşılaşmadım. Haliloğlu Nakliyat Firması söz verdiği saatte geldi, eşyalarımı düzgün ve dikkatli bir şekilde yükledi ve söz verdiği günde ve saatte ise Kars'ta teslim etti. Elemanları eşyaları indirirken ve kamyondan boşaltırken de gayet dikkatli ve profesyoneldi. Eşyalarımı hiç bir hasara uğratmadan düzgün bir şekilde taşıdılar. Firma yetkilileri ile çalışanları güler yüzlü ve söylenenlere karşı hassas, oldukça dikkatli idi...

Bu taşınma işlemi sırasında tek yaşadığım olumsuzluk ise; eşyalarımın bir kısmı Karadeniz Ereğli'den geç gelince (eşyaların İstanbul'a varışında yaklaşık 8 saatlik bir gecikme oldu!) firma yetkilisi; aynı kamyonla eşyaları taşınacak başka bir müşterinin, eşyalarını artık alamayacakları için (benden kaynaklanan gecikmeden dolayı?) sitede verdikleri taşıma fiyat teklifine 700 TL.'lik bir fark koyarak taşıma ücretini bu yeni fiyattan talep etti. Bende site yöneticileri ile irtibata geçtikten sonra ödemeyi bu yeni fiyat üzerinden yaptım. Oysa taşıma kamyonu Kars'a geldiğinde tam olarak doluydu ve gecikme dolayısıyla iptal ettiklerini söyledikleri Iğdır müşterisinin eşyaları da kamyonda yüklü idi. Bur da benim hatam gecikme durumlarında ek fiyat talep etmeleri konusunu en baştan anlaşma yaparken net olarak konuşmamam ve kaideye bağlamamam oldu. Sizler taşınma anlaşması sırasında bu konuyu mutlaka konuşup ona göre tedbir ve fiyat alın lütfen! Sonra ek ücret talebiyle karşılaşmayın.

İyi günler...Teşekkürler...


9 Aralık 2016

Mükemmel 10 - ŞANLIURFA > İSTANBUL

Israrla tavsiye ederim.


8 Aralık 2016