EN

Evnet

9.7 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 30 Eylül 2018
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
97 Müşteri Değerlendirmesi, 158 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1079 Kişi
  • 7 - 815 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1091 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1090 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1091 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1090 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 61 Kişi

Evnet Müşteri Yorumları

Yıllardır ilk defa doğru dürüst bir nakliyat firmasına denk geldim. Gerek zamanlamaları, gerek titizlikleri ve en önemlisi de çalışanların davranışları mükemmeldi. Özellikle Tarkan Bey işinin ehli ve gayet ilgiliydi. Sürecin, başından sonuna kadar düzgün ilerlemesi için elinden geleni yaptı. Gönül rahatlığı ile Tekinel Nakliyat firmasını tercih edebilirsiniz.


24 Nisan 2019

Mükemmel 10 - TUZLA > TUZLA

Tarkan Bey ve ekibi çok özverili bir şekilde çalışarak kısa bir sürede taşınmamı sağladılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum.


23 Nisan 2019

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY


8 Nisan 2019

Mükemmel 9.7 - PENDİK > PENDİK

Çok memnun kaldım tavsiye ederim.


28 Mart 2019

Tarkan bey ve ekibi çok profesyonel bir şekilde eşyalarımı evimden alıp yeni evime yerleştirilmesini gerçekleştirdiler.
Tekliflerde en yüksek fiyatı veren Tekinel nakliyatı tercih ettim, hiçte pişman olmadım aldıkları parayı sonuna kadar hak eden bir ekip çok teşekkür ederim Tarkan bey ve ekibine.


19 Mart 2019

Evimize gelen iki beyefendi de çok kibar ve işlerini mükemmel yapan insanlardı. Herhangi bir sorun yaşamadan çok kısa sürede bir çizik dahi olmadan taşınma işlemi tamamlandı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.


16 Mart 2019

Mükemmel 9.5 - İSTANBUL > SAKARYA

Gerçekten ilk defa çok mükemmel bir hizmet aldım. Hiç yüz yüze görüşmeden her şeyi istediğim, planlandığı ve söz verdikleri şekilde gerçekleştiren, hiç bir problem çıkarmayan ve extra talepte bulunmayan ve de en uygun fiyatı vermiş olan bu firmayı herkese tavsiye ediyor, tüm süreci başarıyla yürüten Tarkan Kök'e tekrar teşekkür ediyorum.


15 Mart 2019

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

Tekinel Nakliyat Firma sahibi Tarkan Bey ve yanında bulunan tüm ekibine çok çok teşekkür ederim. Yaptığı işi layıkıyla, büyük bir ciddiyetle, zamanında ve teminat vererek yapan en önemlisi de bu kadar sempatik(esprili) bir nakliye firma çalışanları ile daha önce karşılaşmadım. Kardeşimin ve benim ev eşyalarımı tek bir çizik dahi olmadan taşıdılar. Her ayrıntıyı düşünerek ev eşyalarının toparlanması ve yerleştirilmesinde bizlerin de fikrini aldılar... Sevgiyle kalın, yolunuz açık olsun. :)


13 Mart 2019

Tarkan bey ve ekibinin ellerine sağlık. Böyle titiz ve dürüst ekiplerin var olduğu bilmek gerçek bu ülkede ümit verici. Her şey için teşekkür ederim.


13 Mart 2019

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

bu kadar özverili ve özenli bir çalışma süreci yöneten arkadaşlara ilk kez denk geldim. Evinizi, eşyanızı güvenle teslim edebilirsiniz.tarkan ve ömer arkadaşlarada cok tesekkurler guler yuzlu isini iyi yapan bir nakiliyat herkeze tafsiye derim


12 Mart 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAKARYA

Tarkan Bey ve ekibini saygılı, tecrübeli, dürüst ve titiz oldukları için kutluyorum. Sıkıntısız bir taşınma oldu bizim için. Çok teşekkürler.


9 Mart 2019

Müthiş 8.5 - İSTANBUL > MUĞLA

Genel olarak bir sıkıntı yaşamadık. Firma yetkilisi Tarkan bey’e teşekkür ederim.


5 Mart 2019

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > KAĞITHANE

Bu hafta sonu taşınma işimizi çok şükür gerçekleştirdik. İyi ki de Tekinel'i tercih etmişiz. Muhteşem bir ekiple gerçekten çok başarılı bir şekilde taşınma sürecimizi atlattık. Tek bir eşyam bile zarar görmedi çünkü bütün ekip çok dikkatli ve özenle çalıştılar. Ekibinin basından hiç ayrılmayan ve tüm süreçte emeği gecen Tarkan beye de çok teşekkür ediyorum. Sakin ve sorunsuz bir taşınma istiyorsanız gerçekten tercih edebileceğiniz bir firma.


3 Mart 2019

Öncelikle tarkan bey ve ekibine çok teşekkür etmek istiyorum , ihtiyacımız olan zamanda bize nakliye hizmeti sağladı kendisine taşınma günü içerisinde ulaşıp aynı gün nakliyemizi gerçekleştirdik. Ekip son derede profesyonel olup çok kısa zamanda evi toparlayıp yola çıktı.iletişimleri son derece kuvvetliydi her durumdan bizi haberdar etti . Kolay bir taşınma süreci yaşadık teşekkür ediyorum


27 Şubat 2019

Yoğun kar yağışına rağmen arkadaşlar gayet özenli ve dikkatli olarak eşyayı taşıdılar ve tek bir çizik dahi oluşmadı. Diğer tekliflere göre daha düşük fiyat verdikleri için huylanmıştım ama boşunaymış. Kesinlikle işin hakkını veriyorlar.


25 Şubat 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MERSİN

İlk defa evimi taşımış biri olarak çok memnun kaldım gayet güzel paketleme ile eşyalarıma hiç bir zarar gelmemiştir. Tarkan bey ve ekibine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim. Verdikleri fiyat teklifini kuruşunu kadar hak ettiler.


25 Şubat 2019

Mükemmel 10 - İZMİR > SAKARYA

Firma, ilk ihaleyi aldığı andan itibaren taşıma, paketleme ve zamanlama konusunda bilgilendirmede bulundu ve tüm isteklerimizi yapmak için elinden geleni yaptı. Eşyalarımız eksiksiz ve hasarsız şekilde bize ulaştı. Gönül rahatlığıyla eşyalarınızı teslim edebilirsiniz.


20 Şubat 2019

Ekibin genç arkadaşlardan oluştuğunu görünce deneyimsiz sanmıştım. Taşınma sürecinde işlerini profesyonel anlamda iyi diyebileceğim şekilde yaptıkları için teşekkür ediyorum. Eşyalarım profesyonelce paketlendi, yeni yerlerine hiç bir zedelenme olmadan zamanında ulaştı ve kuruldu. Güler yüzleri, çözüm odaklı yaklaşımları ile sorun yaşamadan taşınma işlemim tamamlandı. Bir yıl önce tanıdık vasıtasıyla yaptığımız nakliyattan daha iyi bir fiyat teklifi yaptılar. Bir daha taşınacak olsam hiç şüphe duymadan sizi tercih ederim. Taşınma konusunda firma arayan kişilere de, bu firmayı tercih etmelerini tavsiye ederim.
Zor bir süreci, zorlaştırmadan, sorunsuzca ve desteğinizle mutlu bir şekilde atlattım. Ekibinize yürekten teşekkürler...


18 Şubat 2019

Mükemmel 9.8 - MALTEPE > KARTAL

Firmadan çok memnun kaldık. İşlerini layığıyla yaptılar. İşin doğasından kaynaklı kırılabilir eşyalardaki birkaç kırılma bir de stor perdelerin klipslerini unutmaları dışında bir problem yaşamadık. O kadar aksilik de her taşımada yaşanabilir. Hızlıca taşıyıp bir diğer işe geçmek için işini savsaklayan firmalara benzemiyorlar. Sanki kendi evlerini taşıyormuş gibi çalışıyorlar. Firma çalışanlarının iletişimi de çok iyiydi. Çözüm odaklılar. Bir dediğimizi iki etmediler. Tarkan Bey liderliğinde koordineli bir çalışma var. Bundan sonra da ev taşıyan arkadaşlarımıza önereceğiz.

Başarılarının devamını diliyorum.


18 Şubat 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Öncelikle Tekinel nakliyat çalışanlarına yardımları için teşekkür ederim.
Tekinel evden eve nakliyat firması gerçekten profesyonel bir ekip ile hizmet vermektedir.
İlk görüşmede ne konuşulduysa aynı konuşulduğu gibi ve fazlasıyla hizmet vermektedirler.
Tam zamanında taşıma hizmetine geldiler, paketleme olsun, kurulum olsun çok profesyoneller. Tesisatçısı olsun, elektrikçisi olsun, mobilya montajcıları olsun, taşımacı arkadaşlar olsun gerçekten işlerini temiz, titiz ve çok hızlı bir şekilde paketleme, taşıma, kurulum yapıyorlar.
Müşterilerinin tam istediğini ve ekstra konulardaki yardımlarını da demeden geçemeyeceğim.
Gerçekten kaliteli, temiz, özenli bir firma ve ekip çalışan personeli de gerçekten işini bilen sıcak kanlı arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ellerinize sağlık.
Tekinel taşımacılık tanışmaktan hizmetten dolayı çok mutlu oldum.
Pişman olmayacağınız bir ekip ve firma inanın içiniz rahat eder mutlu olursunuz.
Herkese iyi akşamlar.


31 Ocak 2019