EN

Evnet

9.7 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 30 Eylül 2018
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
97 Müşteri Değerlendirmesi, 158 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1079 Kişi
  • 7 - 815 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1091 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1090 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1091 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1090 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 61 Kişi

Evnet Müşteri Yorumları

Daha önce tüm eşyaların fotoları gönderilmesine ve telefonda detaylı bilgi verilmesine rağmen çok küçük araç gönderildi. Kabul edilmeyince anlaşılandan daha yüksek fiyat talep edildi, mecburiyetten onay verdik. Arkadaşlar iyi niyetli biçimde işlerini yapmak isteseler de gün boyu kendi hatalarının şikayetini dinledik. Talep edilmesine rağmen karton kutu iletilmedi. Eşyalardaki ufak tefek hasarlara rağmen eşyaların taşınmış olması bile yeterli geldi.


22 Ekim 2019

Tekinel nakliyat ile evimi taşıdım. Samimi ve işinin ehli arkadaşlar. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.


18 Ekim 2019

Mükemmel 9.8 - KAĞITHANE > ÇEKMEKÖY

Ilgi ve alakalarindan , duzenli ve temiz calismalarindan dolayi cok memnun kaldik.Hicbir esyamizda tek kirik cizik yoktu . Mobilyalarin montajini eksiksiz ve duzgun bir sekilde yaptilar.Konustugumuz saatten yarim saat once gelerek islerine verdikleri onemi gosterdiler.Duzenli calismalarindan dolayi kendilerine tesekkur ederim


12 Ekim 2019

Mükemmel 10 - BEYKOZ > SARIYER

Çok memnun kaldık. Özenli bir firma.iletisimi de düzgün.
Tesekkurler


8 Ekim 2019

Gayet güzel bir taşınma oldu. Sorunsuz bir şekilde bitirdik.


3 Ekim 2019

Mükemmel 9.4 - EYÜPSULTAN > BEYKOZ

Fiyat ve fayda dengesine göre iyi bir hizmet aldığımı belirtmeliyim. Güvenebileceğiniz bir evden eve nakliyat firması.


1 Ekim 2019

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Şimdiye kadar ev taşıdığım en iyi firma.daha önceki nakliyecilerin parçaladıkları dolaplarıda tamir ettiler.tavsiye ederim


24 Eylül 2019

Mükemmel 9.4 - SARIYER > KADIKÖY

Tekinel Nakliyetı enakliyat.com üzerindeki yorumlar üzerine tercih ettik, ben de bir yorum yapmak isterim;
Tarkan Bey bizimle tekliflerini onaylar onaylamaz iletişime geçti. Dışarıdan aldığımız fiyatlara göre fiyat/fayda dengesi iyiydi. Dışarıdan asansör de kurdular ve gayet temiz bir çalışma oldu. Sabah tam söyledikleri saatte geldiler. Taşıma tahminimden uzun sürdü, bunda Avrupa yakasından Andadolu yakasına taşınıyor olmamızın etkisi de epey oldu. küçük eşya paketlemesinin hepsini kendimiz yaptığımız için paketleme hizmetine 10 vermedim, bilmiyorum çünkü ancak büyük eşyaları gayet güzel söktüler, paketlediler, taşıdılar ve tekrar monte ettiler.


18 Eylül 2019

Mükemmel 10 - KAĞITHANE > KADIKÖY

Birçok ev taşımasına şahit oldum, bu arkadaşlar işinde kesinlikle prof ve aşırı cana yakınlar, arkadaş gibi olduk, fazlasıyla memnun kaldım. Her şey için çok teşekkürler, kesinlikle tavsiye ederim.


18 Eylül 2019

Öncelikle firma sahibi Gürkan Bey e çok teşekkür ederim inanılmaz alakalı ve saygılı biri.
Aynı zamanda taşınma esnasında işin başında duran murat beye de teşekkür etmeliyim.
Maalesef benim şanssızlığımdan kaynaklanan bazı sorunlar da yaşanmadı değil. Kırılan bir kaç parça ve ufak bir iki hasar insanlık hali onlarda olabilir.
Ama ben kendisine de anlaşacak olan kişilere de mesafe ölçüm konusunda ve taşınma detayı konusunda hassasiyet gösterilmesini tavsiye edebilirim. Sonradan kimseye ekstra yükümlülük binmemiş olur.


9 Eylül 2019

Mükemmel 10 - MALTEPE > ATAŞEHİR

Evet kolay değildir taşınmak. Fakat eşyayı taşıtmak daha da zordur. Hal böyle olunca,insan arayış içerisine giriyor. Çok geçerli sebepten ötürü 1 yıl içinde 2 kere taşınmak durumunda kaldım. İlk taşınmmamız iyiydi diyebilirim, ikinci taşınmmamızı aynı firmayla yapamadık zaman uymadığı için. Ben de firma arayışına girdim.Kötülememek adına isim vermeyeceğim. Bir siteden 10'a yakın teklif aldım. İçlerinden bir tanesi ile anlaştık. Çok uzatmadan söylemek istiyorum. Nakliye maceramız karakolda bitti. Siz siz olun sözleşmesiz asla anlaşmayın. Verdikleri teklifin iki katını istemek gibi adilik yapabiliyorlar. Bir haberci, bir gazeteci olarak şunu söylemek istiyorum. İyi araştırmak ve yorumları dikkate almak gerekiyor. Hani dedim ya sözleşmesiz asla kabul etmeyin diye,sütten ağzı yanan ben değilmişim gibi, Tekinel firması ile sözleşmesiz taşıma yaptırdım.Bunun en önemli sebebi ise firma sahibi olan Tarkan kardeşimin telefondaki konuşmasıdır. Bir insanın karakterini, kurduğu cümle ve o cümle içinde kullandığı kelimelerden analiz edebilmek mümkündür. Geldiklerinde sözleşme yapalım diyemedim düşünün. Şimdi az biraz detaya girip şunu aktarmak istiyorum. Site de aynı gün iki taşınma gerçekleşeceği için zaman kısıtlaması vardı ve ben Tarkan'a saat 9 da başlamanız lazım,11 de siteden çıkmanız gerekiyor dedim. Bana hallederiz abi demesi her ne kadar beni korkutsa da ☺️ saat 11:10 da siteden 10 dakika rötarla çıkmayı başardılar. Diğer taşındığımız sitede asansörler küçük olduğu için 7. kata neredeyse tüm beyaz eşya ve bazaları sırtlarında taşıdılar. Her ne kadar İlkan isimli kardeşimin gözleri asansörlerin küçüklüğünü görünce kocaman olsada ☺️ pizza eşliğinde enerji takviyesiyle taşıma işlemi başarı ile gerçekleşmiş oldu. Ben haklarını helal etmelerini istedim gerçi ama bir de buradan helallik istemiş olayım bu vesileyle. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz demekten hiç kaçınmıyorum. Sevgiler güzel yürekli insan Tarkan kardeşim. Sevgiler Tekinel Nakliyat.


15 Ağustos 2019

Mükemmel 9.3 - İZMİT > KARTEPE

Güler yüzlü saygılı çalışkan ekip, zamanında geldiler kırmadan dökmeden seri ve temiz taşınma oldu elinize sağlık.


7 Ağustos 2019

Gayet memnun kaldık, gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz


30 Temmuz 2019

Açıkçası telefon görüşmelerinde ne söylesek sıkıntı yok hallederiz dedikleri için çok tereddütte kalmıştık. Gerçekten sıkıntısız bir taşınma oldu. Hiç bir sorun yaşamadık. Arkadaşlar son derece itinalı ve hızlı çalıştılar. Bizim söylemeyi unuttuğumuz ekstra eşyaları bile sıkıntı yok siz isteyin yeter ki diye sıcak bir yaklaşımla taşıdılar. Son derece memnun kaldık.Arkadaşlara tekrar teşekkür ediyoruz ve nakliye ihtiyacı olanlara tavsiye ediyoruz.


29 Temmuz 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAKARYA

Son yıllarda sürekli ev taşımak zorunda kaldım ve bu nedenle çok tecrübe kazandım. Taşınma hizmeti aldığım firmalar içinde en iyisi Tekinel Nakliyat oldu. Eşyalarım hiç zarar görmeden taşındı. Hiçbir isteğimi geri çevirmeden, her konuda müthiş yardımcı oldular. Ekipteki herkesin güler yüzlü, olumlu insanlar olması böyle zorlu bir işi bile eğlenceli hâle getirdi. Benim önceden hesapta olmayan işlerime de destek oldular. Evinizi eşyalarınızı kendilerine rahatça teslim edebilirsiniz. Kutluyorum ve başarılar diliyorum.


28 Temmuz 2019

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > ÜSKÜDAR

Gayet memnun kaldık, zamanında geldiler, tüm eşyaları paketlediler ve hasarsızca taşıdılar, hiç bir sorun yaşamadık.


19 Temmuz 2019

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Harika bir taşınma deneyimi yaşadık. İlk andan itibaren kurulan düzgün ve güler yüzlü, ilgili iletişim taşınmanın sonuna kadar devam etti. Taşınma konusunda oldukça titiz ve daha önceden gergin tecrübeleri olan biri olarak söylüyorum bizi hiç germeden, son derece uyumlu çalıştı arkadaşlar. Deneyimi olanlar bilir, taşınmanın en zor taraflarından biri eşyaların yerlerinden alınıp yeni eve yerleştirilmesi sırasında gelen ekibin dağılarak dört bir yandan sizi sıkıştırması olur. Bu ekip hem birbirleriyle hem bizimle çok iyi ve güler yüzlü bir iletişim kurarak her şeyin sorunsuzca ve tam istediğimiz şekilde yerleşmesini sağladı. Mobilya demontaj ve yeniden montaj aşamalarında hiçbir sorun yaşamadık, daha önceden sıkıntılı olan bir dolabın kapağını tamir bile ettiler. Hem uygun fiyatlı hem de son derece iyi bir hizmet veriyorlar. Herkese tavsiye ediyorum.


10 Temmuz 2019

Hem firma sahibi Serkan Bey, hem de kardeşleri Tarkan ve Gürkan Beyler gerçekten çok başarılı bir iş çıkardılar. En başta nasıl konuşup anlaştıysak, işi de aynı şekilde gerçekleştirdiler. Aile şirketi olduğu için taşımaya gelen ekip tamamen akrabalardan oluşuyordu ki, öyle sağdan soldan toplama kişiler yoktu. Tam söz verdikleri saatte gelip, tam söyledikleri saatte bitirdiler. Teşekkür ederim.


1 Temmuz 2019

Taşınma işimizi üstlenen Tekinel nakliyat çok teşekkür ederim. Taşınma işlemi tam zamanında başladı ve erkenden bitti. Eşyalarımda en ufak bir sorun olmadan tamamlandı. Gönül rahatlığıyla seçebileceğiniz bir firma, tabi Enakliyattan Sümeyye hanıma çok teşekkür ediyorum ilgilerinden dolayı.


26 Haziran 2019

Mükemmel 9.4 - ÜMRANİYE > ÇEKMEKÖY

Tekinel nakliyata başta Tarkan bey olmak üzere teşekkür ederim. Planlanan saatte, güvenli paketlemeleri, her türlü eşyanın eksiksiz demontajı-montajıyla sorunsuz şekilde taşınma gerçekleşti. Her detay ile ilgilendiler. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.


26 Nisan 2019