ÇN

Çerkezoğlu Nakliyat

9.4 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 20 Şubat 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bugün 1 kişi, bu hafta 20 kişi iletişime geçti.
334 Müşteri Değerlendirmesi, 494 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10286 Kişi
  • 7 - 833 Kişi
  • 1 - 615 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 10300 Kişi
  • 7 - 820 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10283 Kişi
  • 7 - 832 Kişi
  • 1 - 619 Kişi
  • Çalışanlar
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10297 Kişi
  • 7 - 827 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10290 Kişi
  • 7 - 829 Kişi
  • 1 - 615 Kişi

Çerkezoğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MALATYA

İstanbul'dan Malatya'ya eşyalarımız gayet mükemmel bir hassasiyetle taşındı.
Gerek işçilik gerek ikili görüşmeler gerek zamanlama
teşekkür ediyorum.


27 Şubat 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > NEVŞEHİR

Bu hizmete alabileceğimiz en uygun fiyat teklifini buradan aldık, arkadaşlar yardımcı oldular eşyalarımız sıfır olmasına rağmen sapa sağlam teslim edildi, kurulumunu yaptılar. Eşyalarda hasar olması durumuna karşı sigorta yapılıyor, bunun dışında eşya paketlemeleri vs. çok temizdi. Kolileriniz varsa boyutlarını çok büyük tutmayın kamyona istifi zorlaşabiliyor. Başta Ersin bey ve Bora bey olmak üzere Çerkezoğlu nakliyata ve bize aracı olan Enakliyat'a teşekkür ederim, sürekli kontak halinde kalıp olası bir durumda ne zaman isterseniz ulaşabilirsiniz.


26 Şubat 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BİNGÖL

Paketlemeden taşımaya montajlamaya kadar her şey dört dörtlük, yoğun yağan kara kapanan yollara rağmen eşyalarımı zamanında teslim ettiler, eşyalarımın fazla çıkmasına rağmen herhangi bir extradan ücret isteme gibi durum olmadı, bora bey gayet düzgün ve beyefendi biri tam bir esnaf. Kısacası dürüst ve işinin ehli insanlar, paketlenmeyen kolilenmemiş eşyalarımı bile lafını etmeden kolilediler, teşekkürler her şey için.


30 Ocak 2022

Mükemmel 9.7 - KOCAELİ > ANKARA

Bora Bey başından itibaren bizlerle çok ilgilendi, deneyimli bir ekip oldukları en baştan belliydi. Güvenle tercih edebilirsiniz.


23 Ocak 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BATMAN

Taşınma konusunda ilk deneyimimdi ve kaygılarım vardı. Taşınma sürecinin hiçbir aşamasında sorun yaşamadım. Herhangi bir eşyam zarar görmedi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bora bey'e de gerek işini özenle yapması gerekse nezaketi nedeniyle ayrıca teşekkür ederim.


22 Ocak 2022

Çok iyi 8.1 - İSTANBUL > MALATYA

İş takibi konusunda çok iyi bir firma. Teklif verdiğim andan itibaren sürekli arandım. Sonra gelip eşyalara baktılar. İki ayrı fiyat teklifi aldım. Gitmeyecek bazı eşyalar olduğunu belirttim. Nitekim çocuk odası gitmedi ve verdikleri fiyatta gayet makuldü. Söyledikleri fiyatta anlaştık. Dedikleri gibi gününde geldiler eşyaları yüklemeye başladılar. Ancak yüklemenin sonuna doğru eşyaların çoluğunu bahane gösterip agresifleştiler. Başka bir adresten iki adet tek kişilik baza alınılacağını söyleme rağmen sanki hatalı bilgi vermişim gibi neden yataklarını da söylemedin. Neden başlığında söylemedin diyerek acayip davranışlar sergilediler. Karşımdaki kibar beyefendi başka bir kişiliğe büründü. Ancak e nakliyat yetkilileri beni arayıp bu tarz şeylerle karşılaşacağımı söylemişler ve beni sistem üzerinden Sözleşme yapmam konusunda uyarmışlardı. Bende bu sözleşmeyi yapmıştım. Aramızdaki anlaşmazlığı e nakliyat firmasını arayarak birazda anlaştığımız fiyata ekleme yaparak çözdük. Sözleşme yapmayı ve her şeyi ayrıntılı yazmayı herkese tavsiye ederim. Bana keşke baştan fiyat artışını söyleselerdi de bu davranışları yapmasalardı. Çünkü ailem bir alt katta tüm olanları duydu ve çok tedirgin oldu. Süreç içerisinde Enakliyat yetkilileri de beni başından beri bu gibi davranışların olabileceği hakkında uyarmaları açıkçası iş bitince daha çok anlamlı oldu. Her şeye rağmen yaptıkları iş çok zor ve çok yorucu. Aldıklarını fazlasıyla hak ediyorlar. Olumsuz hava koşullarına rağmen beklentimin üzerinde işi teslim ettiler. O yaptıklarını açıkçası bir çeşit iş hilesi diye düşündüm. İstediği noktaya varınca tekrar yine kibar bir insan ilgili alakalı bir hal aldılar. Söylediğim gibi çok zor bir işleri var aldıkları sonuna kadar helal. Keşke hep nazik kalsalar.


20 Ocak 2022

Mükemmel 10 - MALATYA > İSTANBUL

Nakliye konusunda tek geçeceğim bir firma, gözü kapalı tavsiye ediyorum. Malatya'dan İstanbul'a eşyalarımda bir çizik bile olmadan ve denilen zamanda teslim edildi, çok teşekkür ediyorum.


14 Ocak 2022

Mükemmel 9.6 - İSTANBUL > SAMSUN

Ben yüklemeden gelen arkadaşların tutumuna kadar her şeyine on numara beş yıldız veriyorum, teşekkürler ama bugün rötarlı oldu sadece ilk deneyimimiz olduğu içinde endişelendim tabii ki ama sorunsuz teslim edildi eşyalarım. Çerkezoğulu nakliyata teşekkürler, artık eşya işimiz olursa tekrar buluşmak dileğiyle.


18 Kasım 2021

Mükemmel 9.5 - SAMSUN > İSTANBUL

Merhaba; nakliye konusunda kesinlikle uzman ekip var. İlk iletişimden eşyaların yüklenmesi, yola çıkılması ve eve girene kadar sürekli bilgilendirildim. Eşyaların hiçbirinde bir çizik dahi yok. Çerkezoğlu firmasına teşekkür ederim...


14 Kasım 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > HATAY

Başta Bora beyin ilgisine ve bahtiyar beyin gayretine çok teşekkür ediyorum. Nakliye işlemi bitene kadar ilgileri mükemmeldi. Eşyalarımızda hiçbir problem olmadan taşıma sağlandı ve kurulumlar gayet güzel oldu. Emeklerine sağlık, teşekkürler.


8 Kasım 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > TOKAT

İstanbul'dan Niksar'a sorunsuz bir şekilde taşıma işlemimi gerçekleştirdiler. Bora bey ve Ersin beye sonsuz teşekkürler...


1 Kasım 2021

Mükemmel 9.6 - İSTANBUL > MUĞLA

Mükemmel bir taşımacılık, randevu saatlerine sadık, sessiz ve sade bir konuşma saygılı davranışlar. İstanbul'dan Dalaman'a nakliye taşımacılığı yaptılar hiçbir sorun yaşamadım. İlgilenenlere tavsiye ediyorum. Bora beye çok teşekkür ederim.


28 Ekim 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Silivri'den Ankara'ya eşyamı taşıttım. Hepsi işinde profesyonel işinin ehli insanlardı. Taşınma işi olanlar için kesinlikle tavsiye ederim fiyat olarak da profesyonellik olarak da kesinlikle mükemmel firma.


25 Ekim 2021

Mükemmel 9.2 - İSTANBUL > DİYARBAKIR

İstanbul'dan teslim aldığı eşyalarımı, 3 farklı şehire parça parça güvenle teslim etti. İletişimi iyi. Parça eşya taşımacılığında değerlendirilebilir.


23 Ekim 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ŞANLIURFA

Temiz işçilik ve zannımda teslim. İstanbul Şanlıurfa teslimatım sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Arkadaşlardan gerçekten memnun kaldık, elinize emeğinize sağlık.


6 Ekim 2021

Çok iyi 8.2 - KOCAELİ > RİZE

Zamanlaması ve firma iletişimi iyiydi. Paketleme tam istediğim kadar olmasa da iyiydi. İki yerde de aynı montajcı olmaması dezavantaj oldu. Fiyatına göre genel olarak memnun kaldım. Önemli bir sorun yaşamadım. Firmaya başarılar.


4 Ekim 2021

Müthiş 8.6 - İSTANBUL > GAZİANTEP

✓..............


1 Ekim 2021

Mükemmel 9.9 - İSTANBUL > DİYARBAKIR

Herhangi bir sorun yaşanmadan nakliyatı yaptırlar. Çalışanlar gayet ilgiliydi. Hiçbir sorun yaşamadım.


20 Eylül 2021

Mükemmel 10 - KOCAELİ > ARDAHAN

Ciddi anlamda güvenilir, hızlı ve kaliteli bir taşınma gerçekleştirdiler. Firma söylediklerini kusursuz bir şekilde yerine getirdi. Yine en çok şaşırdığım olay, kırık olduğunu düşündüğüm bebek beşiğini demontaj edip getirdiler ancak tamir edip kurulumunu yaptılar, bir nevi tamir hizmeti de sunuyorlar. Her sorunuzu cevaplayıp kısa sürede çözümleyerek sizleri memnun ediyorlar. Bu kadar uzun mesafe de bile sorunsuz bir taşınma gerçekleştirdim. Çok teşekkürler Bora Bey ve taşınmanın başından sonuna iletişimde olduğum Kenan Bey, bir sonraki taşınma işleminde de hem Enakliyat sitesini hem de mümkünse sizi tercih edeceğim.


14 Eylül 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > NİĞDE

Sorunsuz, güzel ve güvenilir şekilde eşyalarımız zarar görmeden gereken yere ulaştı ellerinize sağlık.


11 Eylül 2021