ÇN

Çerkezoğlu Nakliyat

9.4 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 20 Şubat 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bugün 3 kişi iletişime geçti.
332 Müşteri Değerlendirmesi, 492 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10285 Kişi
  • 7 - 832 Kişi
  • 1 - 615 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 10298 Kişi
  • 7 - 820 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10281 Kişi
  • 7 - 832 Kişi
  • 1 - 619 Kişi
  • Çalışanlar
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10295 Kişi
  • 7 - 827 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10288 Kişi
  • 7 - 829 Kişi
  • 1 - 615 Kişi

Çerkezoğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Çerkezoğlu firması ile Enakliyat sitesi sayesinde tanışma fırsatım oldu. İstanbul Diyarbakır arasına 1500 km vermiş olduğu teklif ile anlaşma sağladık. Gün olaraktan sözleşme tarihimize ve saatine riayet ederek kamyon evimize geldi ve sanki kendi evlerini taşıyor gibi paketleme yaparaktan işlerini düzgün yaptıklarını kanıtladılar. eşyalarımız Diyarbakır'a söz verildiği tarih aralığında geldi ve kırılan dökülen hiçbir şey olmadı. En önemlisi ise konuşulan fiyat üzerine hiçbir fiyat eklemesi yapılmadı. İşini hakkıyla yapan başta Öztürk bora kardeşime ve ekibine teşekkür ediyorum, ellerine sağlık, yolları açık olsun.


26 Haziran 2022

Mükemmel 10 - GAZİANTEP > KOCAELİ

Taşınma süreçleri çok zor olmasına rağmen sakin ve bilgilendirici hali ile Bora bey çok yardımcı oldu. Çalışanları da gayet güzel bir çalışma yaptı. Güvenilir bir firmadır. Her şey için teşekkürler.


21 Haziran 2022

Mükemmel 9.4 - İSTANBUL > GAZİANTEP

Her şey güzeldi taşıma gayet iyiydi taşınacak arkadaşlara tavsiye ederim. Çalışanları da gayet güzeldi ellerine, emeğine sağlık.


18 Haziran 2022

Mükemmel 10 - RİZE > İSTANBUL

Nakliye firmasının yaklaşımı ve tavrı gerçekten çok güzeldi her şekilde yardımcı oldu taşıma paketleme vs mükemmeldi.


7 Haziran 2022

Mükemmel 10 - KOCAELİ > TRABZON

Ekibe ilgi alaka güler yüz ve saygılarından dolayı teşekkür ederim. Eşyamı sorunsuz bir şekilde alıp teslim ettiler. Fiyat hususunda hem gerekli kolaylığı sağladılar hem de bazı firmalar gibi konuşulan fiyatın dışında herhangi bir bahane ile farklı bir rakam istemediler. Gönül rahatlığı ile taşıyabilirsiniz.


1 Haziran 2022

Mükemmel 10 - ARTVİN > KASTAMONU

Öncelikle Bora Beyin ilgi ve alakası, nezaketi için çok teşekkür ederim. İlk kez şehir dışına taşınan biri olarak çok fazla kafamda soru işareti vardı; eşyalar çizilmeden kırılmadan ulaşır mı, firma güvenilir mi gibi vs. fakat Bora Beyin açıklamaları ve güvencesi, Enakliyat yorumları sayesinde itimat ettiğim bu nakliye firması beni ziyadesiyle memnun etti. Herhangi bir sorun yaşamadım zamanlama, toplama, taşıma hepsi sorunsuz geçti diyebilirim. Taşınacaklar için kesinlikle önerilecek bir nakliye firması şüpheniz olmasın.


30 Mayıs 2022

Mükemmel 9.9 - KOCAELİ > HATAY

Uzun bir yolculukla taşınma çok zor bir deneyim ama bunu Çerkezoğlu firmasıyla başarı ile tamamladık. Firma sahibinin her konuda yardımsever ve hoşgörülü davranışı sayesinde zor bir süreci fevkalade bir şekilde atlatmış olduk. Bundan sonraki süreçlerde ev taşıyacak olanlara tavsiye ederim.


30 Mayıs 2022

Mükemmel 9 - İSTANBUL > SAMSUN

Bora bey ile İstanbul’dan Samsun’a evimizi taşıdık düzgün ve temiz insanlar. Saygılı ve sakin tavrından dolayı 1 gün geç gelmiş olsa da kendisine bir şey diyemedik. Emekleri için Teşekkür ederiz.


29 Mayıs 2022

Mükemmel 9.6 - İSTANBUL > GAZİANTEP

Taşıma öncesi arayıp tam dedikleri zamanda evden eşyaları paketleyip teslim aldılar. Ödemeyi karşı taraf yapacak dedim hiç itiraz etmediler. Dedikleri gün ve saatte karşı tarafa evin içine kadar götürmek suretiyle teslimatı tam zamanında yaptılar. Doğrusu hiç beklemediğim kadar profesyonel ve işlerini doğru düzgün yapan bir nakliyat firması, hepsine teşekkür ederim.


25 Mayıs 2022

Kesinlikle tavsiye ederim. Çok güzel taşındı eşyalarım. Bora bey çok ilgiliydi. İletişimi çok güzeldi. Bir kez daha eşya taşıtırsam kendisiyle taşıtırım. Firmaya ve çalışanlarına teşekkürler.


25 Mayıs 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

İstanbul’dan Ankara’ya ve Hatay'a eşya taşıttık. İlgi ve özen iyiydi, sorunsuz ve uygun şekilde eşyalarımı teslim ettiler, memnun kaldım.


24 Mayıs 2022

Müthiş 8.7 - İSTANBUL > ANKARA

Genel olarak tutumlarından ve verilen hizmetten memnun kaldım. Bir daha taşınacağım zaman kendileriyle iletişime geçmeyi düşünürüm kesinlikle.


22 Mayıs 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ADANA

İstanbul'dan Adana'ya taşındık. Bora Bey anlaşma öncesi gerekli bilgilendirmeleri yaptı. Sorduğumuz her şeye cevap alabildik. Sürecin başından sonuna kadar sorunsuz geçti. Hiçbir eşyama zarar gelmedi. Kendisi ve çalışanları gayet sakin, güler yüzlü, kibar, saygılı ve profesyonel insanlar. Taşınma çok stresli olur diye düşünüyordum ama endişelendiğim hiçbir nokta olmadı sayelerinde. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum bundan sonra taşınacak olan herkese kendilerini tavsiye edeceğim.


10 Mayıs 2022

Mükemmel 9.7 - İSTANBUL > GAZİANTEP

Teşekkürler, ellerinize sağlık.


2 Mayıs 2022

Mükemmel 10 - KOCAELİ > HATAY

Çerkezoğlu nakliyat Bora beye çok teşekkür ederim... Her yönüyle mükemmel, profesyonel, saygılı, seviyeli, dürüst ve güler yüzlü bir kişiliktir... Kesinlikle tavsiye ederim... Böyle firmalara ve şahıslara gerçekten ihtiyacımız var... Yolun açık olsun Bora bey.


23 Nisan 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MERSİN

Evimiz özenle taşındı hiçbir problem yaşamadık. Bir malzememize dahi zarar gelmedi üstelik arızalı mobilyalarımızı tamir ettiler. Bora bey çok ilgiliydi. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz kesinlikle tavsiye ederiz.


22 Nisan 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Çok memnun kaldık. İtinayla paketleyip tertemiz taşıdılar, kesinlikle herkese öneriyorum.


7 Mart 2022

Mükemmel 10 - TEKİRDAĞ > ANKARA

Fiyatta yardımcı olması ve özverili çalışması sebebi ile Bora bey ve ekibine teşekkür ederim.


7 Mart 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MALATYA

İstanbul'dan Malatya'ya eşyalarımız gayet mükemmel bir hassasiyetle taşındı.
Gerek işçilik gerek ikili görüşmeler gerek zamanlama
teşekkür ediyorum.


27 Şubat 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > NEVŞEHİR

Bu hizmete alabileceğimiz en uygun fiyat teklifini buradan aldık, arkadaşlar yardımcı oldular eşyalarımız sıfır olmasına rağmen sapa sağlam teslim edildi, kurulumunu yaptılar. Eşyalarda hasar olması durumuna karşı sigorta yapılıyor, bunun dışında eşya paketlemeleri vs. çok temizdi. Kolileriniz varsa boyutlarını çok büyük tutmayın kamyona istifi zorlaşabiliyor. Başta Ersin bey ve Bora bey olmak üzere Çerkezoğlu nakliyata ve bize aracı olan Enakliyat'a teşekkür ederim, sürekli kontak halinde kalıp olası bir durumda ne zaman isterseniz ulaşabilirsiniz.


26 Şubat 2022