BN

Boydak Nakliyat

9.7 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 30 Ocak 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
74 Müşteri Değerlendirmesi, 92 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1068 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1071 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1069 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1072 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1070 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Boydak Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - KOCAELİ > BİLECİK

Gerçekten sorunsuz bir taşıma gerçekleştirdiler. Teşekkür ederim. Söyledikleri saatte geldiler. Anlaştığımız gibi her şeyi paketlediler ve anlaştığımız ücreti aldılar. Ekstra bir ücret talep edilmedi. İnsanlık olarak da çok iyiydiler. Bir daha taşınırsam yine Boydak nakliyatla taşınırım. Hiç düşünmeden seçebilirsiniz Boydak nakliyatı.


22 Ocak 2018

Çok sağlam taşıdılar hiç problem yaşamadık. Teşekkür ederiz.


31 Aralık 2017

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Yeni evlendiğimiz için eşyalarımız yeni ve benim için çok değerli. Eşyalarımın hasar görmesinden çok korkuyordum. Ama Boydak nakliyat ciddi anlamda eşyalarıma kendi eşyalarından daha fazla özen gösterip demontaj, paketleme, taşıma ve montajlamayı profesyonel bir ekiple sorunsuz şekilde gerçekleştirdi. Nazik, kibar, güler yüzlü ve güven veren bir ekip. Ev eşyası değerli olan, taşınmayı düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim. Zor beğenen biriyimdir ama çok memnun kaldığım için yazmak istedim. Teşekkürler, yaptığı işin hakkını veren iyi insanlar.


30 Aralık 2017

Mükemmel 9.3 - ÜMRANİYE > ÜMRANİYE

Sabah tam vaktinde kapıdalardı. İtina ile sökme, paketleme, taşıma ve takma işlerini yaptılar. Organize bir ekip olarak çalışıyorlar. Kendileri ile çalışmaktan memnun kaldık. Diğer bazı firmalar gibi sonradan fiyat değişikliği yapmaya çalışmadılar.


28 Aralık 2017

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Ankara'dan İstanbul'a eşyalarım taşındı. Gerçekten arkadaşlar eşyaların montajından paketlemesine taşınmasına ve demontaj yapılmasına kadar geçen sürede çok güzel, özverili, kaliteli ve özenerek taşıdılar. Mallarımda en ufak bir çizik, kırık veya ezik yok gerçekten işlerinin ehliler.


22 Aralık 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Teşekkürler.


6 Aralık 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAMSUN

Tek kelimeyle mükemmel. İstanbul'daki evimi samsuna taşıdım. Hızlı, pratik, güvenli, temiz çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Taşınmadan önce kara kara düşünüyordum, böyle bir firma bulduktan sonra düşünmeye gerek yokmuş, iyi ki Boydak firmasını seçmişim. Zamanlama, paketleme, taşıma, kurulum hepsi mükemmeldi. Bir daha evimi taşırsam kesinlikle boydaki tercih edeceğim. Allah razı olsun.


3 Aralık 2017

Tek kelimeyle mükemmel.
Konuyu biraz detaylandırmak gerekirse, ilk kez taşınma deneyimim olacaktı ve çok tedirgindim. İlk telefon görüşmesinde dahi yaklaşım tarzları ve pozitif iletişimleri sayesinde stresten uzak bir taşınma serüveni yaşamış olduk. Konuştuğumuz saat ve dakikada kapımın önünde hazır olan kamyonu görünce şaşırdım doğrusu. Zira İstanbul’da geç kalmışlıklara o kadar alışığız ki zamanlama çok iyiydi. Evden sökülen tüm eşyalarım sorunsuz bir şekilde, son vidasına kadar monte edildi. Talep edilen ücreti son kuruşuna kadar hak ettikleri düşüncesindeyim.
Tüm ekibe tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Elleriniz dert görmesin, Rabbim emeklerinizin karşılığını kat kat misliyle versin.


1 Aralık 2017

Hafta sonu evimin taşınmasında bana yardımcı olan Baydok firmasına çok teşekkür ederim. Zamanlama, güler yüz, fiyat ve iş yapış şekli tümü her anlamda harikaydı yolunuz acık olsun. Taşıma konusunda gözünüz kapalı arayın.


20 Kasım 2017

Mükemmel 10 - TUZLA > PENDİK

Ellerine sağlık işlerini bu kadar düzgün yapan bir taşımacılık firması görmemiştim. Her şeyiyle on numara bir iş çıkardılar.


19 Kasım 2017

Taşınmak kafamda büyüyen bir işti. Boydak Nakliyat ekibi taşınmayı keyifli hale getirdi. Eşyalara gösterdikleri özen, dakik oluşları ve en önemlisi eşyalarınızı emanet ederken verdikleri güvey duygusu ile benden tam puan aldılar.

Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Hem Boydak Nakliyat hem de Enakliyat ekibine ayrı ayrı teşekkür ederim. Sorunsuz bir taşınmayı sayelerinde gerçekleştirdim.


17 Kasım 2017

Mükemmel 10 - ÇAYIROVA > ÇAYIROVA

Çok memnun kaldık. Teşekkür ederiz.


8 Kasım 2017

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Sorunsuz taşınma için çok teşekkür ederim, kesinlikle tavsiye ederim.


6 Kasım 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BALIKESİR

Her şey için teşekkür ederiz. Herhangi bir problem yaşamadan taşıma işlemini tamamladık. Neredeyse şehir içi fiyatına şehirler arası hizmet aldık. Arkadaşların hepsi adam gibi adamlar. Uygun fiyat sizi yanıltmasın. Mükemmel hizmet uygun fiyat.


6 Kasım 2017

Mükemmel 9.4 - MALTEPE > MALTEPE

Son derece hızlı bir şekilde taşındık. Hizmetten çok memnun kaldım. Yalnız bazı eşyaları evde bırakıp mutfak eşyalarını taşıtmamamıza rağmen fazladan 100 TL ödemeseydik daha iyi olurdu.


30 Ekim 2017

Kesinlikle tavsiye ederim. Hızlı ve kaliteli çalışıyorlar. Hiç sorun yaşanmadı.


16 Ekim 2017

Taşınmak stresli bir iş. Eşyaların hırpalanacağını düşünmek hele birde bu işi hiç tanımadığım insanlarla gerçekleştireceğim fikri beni iyice geriyordu. Bundan dolayı eşyalarımın paketlerini kendimiz yaptık, zorlu oldu ve 3 gün sürdü. Bazı kırılacak eşyaları arabam ile kendim taşıdım. Nakliyat şirketinden mümkün mertebe az hasar alarak bu işi atlatmak istiyorduk.

Boydak şirketinin fiyatı makuldu ve müşteri yorumları da güzeldi. Görüştük, evin resimlerini gönderdim ve fiyatı netleştirdik. 13.10.2017 08:00 de (bu sabah) oradayız dediler. Sabah 8 olmadan gelmişlerdi. 6 kişiler, ben en fazla 5 kişi gelirler diye tahmin ediyordum. Hemen çalışmaya başladılar. Hala ortada kalan ıvır zıvırlar vardı. Kolileme işi bana ait olduğundan onları kolilemek için koli istedim. Abi sen bize bırak hepsini hallederiz dediler, baktım arı gibi çalışıyorlar. İyi dedim. Onları eşyalarla bırakıp dışarı kahvaltı etmeye gittim. Bir güzel kahvaltımı ettim döndüm baktım işleri yarılamışlar. Yaklaşık 3 saatte evi boşalttılar.

Eve yerleştirmeleri de 3 saat sürdü. Mobilyaların montajını güzel yapmışlar. Eşim mutfağın yerleştirmesini biraz evvel bitirdi. Bana senin getirdiklerinden 2 bardak kırık çıktı onların getirdiklerinde sorun yok dedi. Boşuna zahmet çekmişim. Neyse bitti bu stresli süreç. Kiracıyım ve gene taşınmam gerektiğinde stres yapmadan kimle iletişime geçeceğimi artık biliyorum. Teşekkürler Boydak nakliyat.


13 Ekim 2017

Mükemmel 10 - PENDİK > TUZLA

Firma çalışanlarına teşekkür ederim temiz ve güvenilir işçilik için tavsiye ederim.


7 Ekim 2017

Ellerine sağlık, arkadaşlar efendi ve dürüst çalışıyorlar.


6 Ekim 2017

Mükemmel 9.4 - İSTANBUL > YALOVA

Hızlı ve başarılı.


3 Ekim 2017