BN

Boydak Nakliyat

9.7 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 30 Ocak 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
74 Müşteri Değerlendirmesi, 92 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1068 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1071 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1069 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1072 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1070 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Boydak Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - TUZLA > TUZLA

Taşınma işlemi için yaklaşık 40 firmadan teklif geldi. En uygun fiyat teklifini Boydak Nakliyat'tan aldım. İlk taşınma tecrübem olduğu ve mobilyalarımın tamamı yeni olduğu için, ilk başta tereddüt etmeme rağmen yorumları okuyunca kendilerini tercih etmeye karar verdim. İyi ki de öyle yapmışım. Daha önceden belirlediğimiz gün, tam saat 8 de whatsapp tan göndermiş olduğum konum ile evin önüne geldiler. O günde şansımıza yağmur yağıyordu fakat Akif Bey mobilyalarım beyaz olduğunu görünce ekibine hepsinin sarılmasını söyledi. Gerçekten çok hızlı bir şekilde söküm işlemlerini yaptılar, sarıp çıkarttılar. Yaklaşık 3 saat içinde tüm ev kamyona yüklendi. Aynı şekilde 3 saat gibi bir sürede de yeni evime taşınma işlemim sona erdi. Ekipten gerçekten memnun kaldım. Gayet özenli çalıştılar, ne istediysek yaptılar. Hatta yatak odası gardolabındaki daha sökmeden fark ettikleri kırığı hemen beni çağırarak uyardılar. Ayrıca hiçbir mobilyam ya da beyaz eşyam zarar görmedi. En önemlisi de gerçekten işlerini güler yüzle yaptılar. Bir daha taşınacak olsam yine hiç tereddüt etmeden kendilerini tercih ederim. Sizde tercih ederseniz kesinlikle pişman olmazsınız. Tekrar Akif Bey ve ekibine teşekkür ederim.


23 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - PENDİK > TUZLA

Boydak Nakliyat ekibi, öncelikle her şey için teşekkürler.

Taşınma sürecindeki iletişim, ilginiz, önem ve titizlikle çalışmanız işinize verdiğiniz değeri gösterir. Bu da sizleri seçicilikte ön plana çıkartır.
Eşya paketlemesinin cam bölümünü kendim yapmış ve kırılmaya karşı çok önlem almamış olmama rağmen eşyalara hiç bir hasar gelmemiştir. Sadece bir tek bardak kırıldı onu da kendimiz rafa yerleştirme esnasında kırdık. :)

Tavsiyem ve önerim Boydak Nakliyatı seçmenizde tereddüt etmenize gerek yoktur. Yüksek tavsiyelerle seçmenizi öneririm.
Taşıma hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim.
Sevgilerimle.


22 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

Çalışanların iletişim ve hizmet anlayışı mükemmel. Ne istediysek tereddüt etmeden kibarca hallettiler ayrıca daha önceden yanlış takılan dolap kapaklarını bile söylemeden tamir ettiler. Herkese tavsiye edebileceğimiz bir firma, çok memnun kaldık teşekkür ederim.


10 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - KADIKÖY > MALTEPE

Arkadaşlar çok profesyonel ve hızlı bir şekilde taşınma işlemimizi gerçekleştirdiler. Hiçbir eşyamıza zarar gelmedi, paketleme, montaj hepsi on numara. Beklentilerimizin çok üzerinde hizmet aldık. Teşekkürler Boydak nakliyat.


8 Mayıs 2018

Gerçekten süper bir firma. Tüm arkadaşlar çok ilgili ve işlerinin ehli. Tam vaktinde geldiler her şeyi sorunsuz paketlediler ve kurup işlerini bitirdiler. Hatta evde arızalı olan mobilyaya bile yardım ettiler. En önemlisi bunları yaparken somurtmadan, söylenmeden severek yaptılar. Hepsine tek tek teşekkür ederim. Düşünmeden tercih edilebilir.


7 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - BAŞAKŞEHİR > TUZLA

İşlerinde çok başarılı ve çok hızlı bir ekip, aldıkları paranın fazlasıyla hakkını verdiler. Eşyalarımın hiç birinde en ufak hasar bile olmamıştır. Hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Gözünüz kapalı güveneceğiniz bir firma. Çok memnun kaldım.


30 Nisan 2018

Mükemmel 10 - MALTEPE > KADIKÖY

Hem ilgi alakaları hem mütevazı davranışları hemde hızlı ve titiz davranışlarıyla çok memnun kaldığım firma.
Taşıttığım eşyalarda en ufak çizik bile olmadı. Asansör arızalı olmasına rağmen bir tane olumsuz kelime etmediler. Allah hepsinden razı olsun. Şüphe etmeden eşyalarınızı güvenle taşıtabilirsiniz.


9 Nisan 2018

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Gerçekten güvenebileceğiniz profesyonel bir ekip. Nakliyem kusursuz bir şekilde gerçekleşti. Çok memnun kaldım. Kesinlikle öneriyorum.


31 Mart 2018

Mükemmel 10 - TUZLA > MALTEPE

Akif bey ve arkadaşları tüm taşınma işlemimi sadece 3 saat içerisinde eksiksiz tamamladılar. Eşyalarımda hiçbir sıkıntı oluşmadı, kendilerine teşekkür ediyorum. Profesyonel bir firma.


27 Mart 2018

Mükemmel 10 - DARICA > DARICA

Taşıma için gelen arkadaşlar son derece profesyonel ve işinin ehli arkadaşlardı, evi çok kısa sürede azami özen göstererek taşıdılar. Bütün endişelerim sayelerinde bertaraf oldu, hepsine teşekkür ediyorum. Bu firmayı düşünen arkadaşlar tereddüt etmesinler.


26 Mart 2018

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

Her konuda yardımcı oldular, çok hızlı ve temiz taşınma oldu.
Bu kadar rahat bir taşınma olacağını düşünmüyordum.
%100 tavsiye ederim, tekrar taşınma durumum olur ise ilk arayacağım firmadır.


20 Mart 2018

Çok iyi 8.4 - PENDİK > PENDİK

Taşınma günü sabah zamanında 08:30 gibi geldiler. Evin yerleştirilmesi akşam 18:30'u buldu. Beklediğimden uzun sürdü. Verdikleri teklifin üzerine herhangi bir ek para istemediler. 5 kişi olarak geldiler. Aldığımız hizmete göre fiyat uygun oldu.
Yaşanan aksaklıklar; cam olan mutfak avizesi paketlenirken kırıldı. Salonda bulunan yemek masasının montajı sırasında küçük vida kullanılması gereken yerlerde uzun vida kullanılmış. Yemek masasının görünen beyaz kısımlarında 6 adet vida 5-6 cm civarında dışarı çıkmıştı. Bunu firma evden gittikten sonra fark ettik. Vidaları söküp bant ile kapatmaya çalıştım. Yine firma evden gittikten sonra fark ettik, deri mutfak sandalyesi yırtılmış. Bu aksilikler olmasa iyi olurdu. Ancak genel olarak tüm taşıma işlerinde böyle sorunlar yaşanıyor diye duyuyoruz.


14 Mart 2018

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > MALTEPE

Onur Bey ve ekibi işlerini son derece iyi ve güler yüzlülükle yaptılar. Kırıksız, çiziksiz, eksiksiz ve titizlikle eşyalarımızı taşıdılar. Hepsine teşekkürlerimizi iletir, herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.


7 Mart 2018

Mükemmel 9.4 - ÜMRANİYE > ATAŞEHİR

Sorunsuz, tüm taahhütlerini yerine getirdiler.
İşlerini hakkıyla yapıyorlar, çok deneyimliler.
İsmail, Battal ve Akif bey ile diğer çalışanlarına çok teşekkür ederim.


1 Mart 2018

Ekibin başında yer alan Akif Beye ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim. Konuştuğumuz saatten de önce evin önünde hazır bulundular ve gayet anlayışlı, güler yüzlü ve pratik bir şekilde taşınma sürecimizi hallettiler. Hiçbir sıkıntı yaşamadık ve anlayışlı, profesyonel tutumları ile kendilerini seçmiş olmakta yanılmadığımızı gösterdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.


17 Şubat 2018

Mükemmel 10 - PENDİK > MALTEPE

Başarılı, memnun kaldım.


16 Şubat 2018

Mükemmel 10 - GEBZE > GEBZE

Uygun fiyata güler yüzlü ve profesyonel bir ekip ile çalışmak istiyorsanız Boydak Nakliyat'ı tercih edebilirsiniz. 3+1 ev eşyamı tek parça kırılmadan, çizilmeden 4 saatte taşıyıp yerleştirdiler. Destekleri için teşekkür ederim.


4 Şubat 2018

Sorunsuz bir taşıma oldu, ellerine sağlık.


2 Şubat 2018

Mükemmel 10 - MALTEPE > ÜMRANİYE

Çok memnun kaldık. Söylendiği gibi verdiği sözleri tutan bir firma. Gönül rahatlığı ile anlaşabilirsiniz.


28 Ocak 2018

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > KADIKÖY

Eşyalar minimum hasarla taşındı. Firmayı güvenle kullanabilirsiniz.


25 Ocak 2018