AN

Ayazoğlu Nakliyat

9.1 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 8 Nisan 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / PENDİK
153 Müşteri Değerlendirmesi, 374 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.8
  • Müthiş
  • 9 - 10112 Kişi
  • 7 - 820 Kişi
  • 1 - 621 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 10127 Kişi
  • 7 - 812 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10133 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Çalışanlar
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 10128 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 10127 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 616 Kişi

Ayazoğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - SAMSUN > İSTANBUL

Çok memnun kaldım, eşyalarımı eksiksiz teslim aldım.


13 Nisan 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Her şey son derece planlı ve programlı sorunsuz gitti. Son derece düzgün bir firma. En ufak bir sorun yaşanmadan taşınabilirsiniz. Tavsiye ederim.


12 Nisan 2021

Eşyalara hiç zarar vermeden şehirlerarası taşımayı gerçekleştirdiler. Taşıma, demonte, monte işlemlerinin hepsini yaptılar. İşlerini yaparken ustaca davrandılar. Daha önceki taşımamda yanlış monte edilen mobilyaları çok iyi monte ettiler. Eksik gedik hiçbir şey bırakmadılar. Herkese tavsiye ederim.


28 Mart 2021

Mükemmel 10 - BURSA > İSTANBUL

Profesyonel ekibe sahip bir firma, özü sözü bir insanlar daha önce tanımak gerekirdi. Her şey dört dörtlük emeğinize sağlık.


23 Mart 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ADANA

Mehmet bey ve arkadaşlarının ellerine sağlık. Her konuda yardımcı oldular. Eşyalar sağlam şekilde teslim ettiler. Fiyat uygun, hizmet süper tavsiye ederim.


15 Mart 2021

Mükemmel 10 - ADANA > İSTANBUL

Zamanında geldiler, çok hoşgörülerdi, eksiksiz, güzel ve korunaklı şekilde taşındı eşyalarım. Mehmet beye teşekkür ederim.


26 Şubat 2021

Mükemmel 9.8 - KOCAELİ > MUĞLA

Tam bir fiyat/performans firması.

İzmit / Fethiye arası taşınma işimiz için anlaştık ve taahhütlerini eksiksiz yerine getirdiler. Mobilyalarımızda yer yer darbeye bağlı bozulmalar mevcuttu ama genel olarak hakkını veren bir firma. Ben iş ilanına ekstradan motosiklet yazmadığım için 500 TL ekstra istendi, bunun pek mümkün karşılanabilir bir rakam olmadığını söyleyince 250 ye anlaştık. Fiyat, eşya ve taşınacak her şeyin önceden netleştirilmesi gibi bir özel durum var. Buna dikkat eder ve her şeyi açık şekilde belirler fiyatları ve ücretlerin tamamını önceden anlaşırsanız tadından yenmeyecek bir iş ortaya çıkabilir.

Genel olarak her türlü işlemden memnun kaldık. Geç yorum yazmamın nedeni ise tv'yi ancak şimdi açabildik ve kutusuz şekilde firmanın paketlemesiyle taşınmış olmasına rağmen çizik yok. Bence başarı budur 🏅 Ömer beyin ekstra ilgisi ve hoş sohbeti içinde ayrıca memnuniyetimizi belirtmek isterim.

Kesinlikle Öner bey ile çalışın.


22 Ocak 2021

Mükemmel 9.5 - İSTANBUL > KAYSERİ

İstanbul'dan Kayseri'ye evimizi düzenli, hasarsız ve zamanında taşıdığınız için Ayazoğlu Nakliyat firmasına ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Özellikle bize her konuda yardımcı olan Hülya hanıma tekrar teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz...


15 Ocak 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Her şey istediğim gibi oldu, elemanlar işinin ehli, ofisteki Hülya hanım çok yardımcı oldu, ekip başı Ömer bey her şeyimle çok ilgilendi.

Şimdiye kadar çok taşındım ama Ayaz oğlu nakliye firması gibi firma görmedim. Çok memnunum, herkese tavsiye ediyorum.


13 Ocak 2021

Mükemmel 10 - KARTAL > TUZLA

Harika bir firma!

Sorgusuz, sualsiz her şeyi paketleyip götürüyorlar :) ve mırın kırın etmiyorlar.

Çok ilgililer, hiçbir şeyi ekstra olarak görmüyorlar. Hem çok ucuz hem çok kaliteliler.

Şüphesiz bir şekilde tekliflerini değerlendirebilirsiniz.


8 Ocak 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SİVAS

Güler yüzlü, anlayışlı ve son derece yardımcı olan müşteri temsilcisi başta Hülya hanım olmak üzere aldığı ücreti sonuna kadar hak eden değerli araç şoförümüze, alnının terini esirgemeye taşıma elamanlarına ve profesyonel taşıma hizmetlerinden dolayı tüm Ayazoğlu nakliye çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Makul fiyatları ve ilgi alakalarından dolayı kesinlikle tavsiye ediyorum. Gözünüz kapalı bir şekilde eşyalarınızı teslim edip güvenebilirsiniz. Bu insanlar bu işi gerçekten hakkıyla yapıyorlar. Teşekkürler Ayazoğlu.


7 Ocak 2021

Mükemmel 10 - BURSA > İSTANBUL

Halil bey ve ekibi çok başarılı bir iş çıkarttılar. Kusursuz denebilecek bir taşınma deneyimi oldu. Daha önceki taşınmalarımda çok sıkıntılar yaşamıştım. Bu sefer sıkıntısız geçti. Ayazoğlu nakliyata güvenebilirsiniz.
Ben çok memnun kaldım.


2 Ocak 2021

İnanılmaz hızlılardı, hepsi ayrı ayrı işin ehli Maşallah, çok teşekkür ederim.


2 Ocak 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAKARYA

Güler yüzlü bir ekipleri var. Paketleme, taşıma zamanlaması, personelin ustalığı her şey harika. Hizmetlerinden ötürü Halil bey ve ekibine teşekkür ederim.


29 Aralık 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAKARYA

Düşünmeden arayın derim.

Paketleme ve personelin güler yüzlülüğü harika.
Anlaştığımız saate tam riayet ettiler.
Çalışmalarından ötürü Hülya hanım ve ekibine çok teşekkür ederim.


29 Aralık 2020

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Güler yüzlü personeliyle ve itinalı çalışmalarıyla gayet mükemmeldi. Zamanlamaları ve dikkatli çalışmaları bana ayrı bir güven verdi.
Bu itinalı çalışma için teşekkürler Ayazoğlu nakliyat.


26 Aralık 2020

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Hızlı ve önemli taşımacılık teşekkür ederiz.


25 Aralık 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAKARYA

Kendi evimi İstanbul'dan Sakarya Karasu'ya taşıttım. Hizmetten ve ücretinden çok memnun kaldım. Aynı firmayı bu sefer babamın evini taşıması için seçtim. Paketleme vs de harika.


14 Aralık 2020

Emeklerine saygı gösteriyorum ama fiyat konuşuldu ve yüklendi ama taşınıcak adrese geldi fark istediler. Asansörcüye 100 tl fark verecektim, temiz ev taşınılacak eve ayakkabıyla girilmez olmaz dediler ama girdiler ve temiz ev leş gibi oldu. Korona zamanında bazı eşyalarım özellikle mobilyalar vura vura zarar gördü, evin duvarları da aynı şekilde zarar gördü. Ben hiç memnun kalmadım gardolabı biz sökmüştük uğraşmasınlar diye, gelince taşısınlar diye. Taşındığımız yerde “biz monte edemeyiz, biz sökmedik” dediler ben tarif ederim parçaların yerini dedim ama yok montaj hiç bir parçaya yapmadılar, emeklerine diyeceğim yok, kolay değil eşya taşıması ama dikkatli temiz işçilik olabilirdi.


5 Aralık 2020

Sanırım hayatımda bir daha bu kadar kötü bir firmaya denk gelmeyeceğim. Son derece üçüncü sınıf bir firma. Hem şirket hem de anlaştıkları kişi hizmette sıfır.

Özelikle başlangıçta problem istemediğimi belirtmiştim. Hatta kendisini Hülya hanım diye tanıtan bir zat: Merak etmeyin arkadaşlarımız güzel bir şekilde paketleme için gelecekler demişti. Gelen kişi 55 yaşlarında bir adam. Sadece bir kişi:) güler misin ağlar mısın.
Şirket hiçbir bilgiyi adama vermemiş. Taşınma günü adam telefonda: "Sen neredesin, konum at, adres nerde" diye ultra çirkin bir üslupla konuşmaya başladı. Bu nasıl bir iştir? .
Resimde gördüğünüz gibi kırmızı jelatinli paketleme yok. Toz toprak içinde her şey. Halı gibi bazı eşyaları hiç paketlemedi adam. Tam 4 defa ikaz etmeme rağmen halıyı olduğu gibi aracın içine yükledi!
eşyalar yüklendikten sonra yine aynı saygıdan yoksun bir şekilde "bana biraz para ver" dedi. Halbuki ödemeyi şirketle konuşmuştum.

Birkaç parça eşya için 2 bin lira para veriyorum sonucunda aldığım hizmete bak!


3 Aralık 2020