AN

Ayazoğlu Nakliyat

9.1 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 8 Nisan 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / PENDİK
153 Müşteri Değerlendirmesi, 374 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.8
  • Müthiş
  • 9 - 10112 Kişi
  • 7 - 820 Kişi
  • 1 - 621 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 10127 Kişi
  • 7 - 812 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10133 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Çalışanlar
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 10128 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 10127 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 616 Kişi

Ayazoğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

İlgili ve özenli arkadaşlar, problem olacağını sandık ama kolayca taşıdılar evimizi. Teşekkür ederiz.


6 Mayıs 2022

Mükemmel 9.4 - İSTANBUL > ANKARA

Arkadaşların özverili çalışmasıyla, eşyalarımız hasarsız bir şekilde nakledildi ve montajı sağlıklı şekilde yapıldı. Emeği geçenlerin eline sağlık, herkese tavsiye ederim.


23 Nisan 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

İstanbul'dan Bursa'ya taşınma işimizi için anlaştık. Sabah erkenden gelip hemen çalışmaya başladılar. Paketleme, indirme, taşıma ve kurma işlemlerinde özenle çalıştılar, hiçbir sıkıntı yaşamadık. Halil bey ve diğer arkadaşlara teşekkür ederiz, çok memnun kaldık.


15 Nisan 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > AYDIN

Çok güzel bir deneyimdi. Gayet ilgili alakalı bir taşımacılık hizmetini yerine getiriyorlar. Mehmet bey ve ekibi Sarıgazi'den Kuşadası'na gelene dek sürekli iletişim halinde oldukları için eşyalarımı sağlam ve özenle taşıdıkları için çok teşekkür ederim. Şayet bunu okuyan diğer kullanıcılara şiddetle AYAZOĞLU nakliyatı tavsiye ederim. Gerek fiyat gerek ilgi, özen ve disiplin konusunda daha önce böyle ilgili insanlarla çalışmadım. Tekrardan Mehmet bey ve ekinine sonsuz teşekkür ediyorum saygılarımla.


11 Nisan 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAMSUN

Bu kadar başarılı bir süreç olacağını tahmin etmemiştim. Taşınma zamanlaması, eşyaların paketlenmesi, yükleme ve teslim işlemler hepsi sırayla çok hızlı ve kaliteli bir şekilde gerçekleşti. Eşyalarımda herhangi bir sorun yaşamadım. Firma yetkilileri ve Enakliyat sürekli iletişim halindeydi. Bu insana güven veriyor. Firma yetkilisi Hülya hanım, Esat bey, Suat bey ve Enakliyat'a bu taşınma sürecindeki destekleri için teşekkür ederim.


3 Nisan 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Herhangi bir sorunla karşılaşmadık zamanlama çok güzeldi her şey için teşekkür ederiz.


1 Nisan 2022

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Merhaba öncelikle başta hülya hanıma, Ömer beye ve tüm taşıma ekibine teşekkür ederim, her şey anlaştığımız gibi oldu. Sorunsuz ve hızlı bir şekilde taşınma işlemi tamamlandı.


28 Mart 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KAYSERİ

Çok memnun kaldık teşekkür ederiz.


23 Mart 2022

Müthiş 8.6 - İSTANBUL > KOCAELİ

Çok memnun kaldım çalışanlar hem çok hızlı hem de anlayışlı insanlardı. Hiç bir eşyama zarar gelmeden taşındım yeni eve yerleştim. Teşekkür ederim.


22 Mart 2022

Müthiş 8.9 - ÜSKÜDAR > ÜMRANİYE

Her şeyiyle eşyalarımız güzel paketlenip, kırıksız eksiksiz, muntazam bir şekilde taşındı ve montajlaması yapıldı. Biz memnun kaldık, tavsiye ederim.


28 Şubat 2022

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜMRANİYE

Evde taşımasında profesyonel olduklarını gördüm. Taşıma ve yerleştirmede daha doğru monte işlerini çok iyi yaptılar. Her şey için teşekkür ederim.


17 Ocak 2022

Mükemmel 9.2 - İSTANBUL > MUĞLA

Emeği geçen işçisine, şoförüne ve yöneticisine teşekkür ederim. Memnun kaldım, eşyamı eksiksiz ve hasarsız teslim aldım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.


17 Ocak 2022

Mükemmel 9 - İSTANBUL > ANKARA

Hülya hanım çok ilgili bir şekilde nakliye gününü değiştirmemize rağmen işimizi kolaylaştırdı. Fiyat olarak makuldü çalışan arkadaşlar işini hızlı ve olabildiğince düzgün bir şekilde hallettiler. Bir iki eşyam hasar gördü ancak yapılan işin nevi buna çok müsait. Genel olarak aldığım hizmetten memnunum. Hülya hanıma ve taşımacı arkadaşlara teşekkür ederim.


13 Ocak 2022

Mükemmel 10 - BEYKOZ > BEYKOZ

Memnun olduk.


1 Ocak 2022

Mükemmel 10 - İZMİR > İSTANBUL

Bugüne kadar taşımacı konusunda talihsiz deneyimler yaşadığımız için çok titizlenerek seçim yaptık, binlerce kez sorduk, binlerce kez teyitleştik, Hülya hanım ve ekibi o kadar sabırlı ve özverili ki hiç usanmadan defalarca sorularımızı cevapladı. Taşıma günü söz verilen saatte ekip tam donanımlı ekipmanları ile çok hızlı ve dikkatli şekilde eşyalarımızı paketleyip taşıdılar ve hiçbir sorun olmadan da nakliyemizi gerçekleştirip özenli şekilde kurulumu yaptılar. Kılı kırk yaran bir müşteri olarak ben memnuniyetimi bildiriyorsam her şey kusursuz demektir. Herkese gözü kapalı tavsiye ederim🙏🏻 Taner beye ve Hülya Hanıma sonsuz teşekkürler.❤️


23 Aralık 2021

Çok iyi 8.1 - İSTANBUL > İZMİR

Ömer Uray ve ekibi gayet başarılı bir ekip ellerine sağlık.
Müşteri olarak memnuniyetimi belirtmek istedim.
Teşekkürler ekibinize.


25 Kasım 2021

Mükemmel 9.9 - ANTALYA > İSTANBUL

Satisfied, thank you for the service.


13 Kasım 2021

Mükemmel 10 - TUZLA > TUZLA

Halil bey ve ekibine gerçekten çok teşekkürler özellikle saygıları ve davranışları için. Aşırı titiz, özenli ve hızlıydılar. Eşyaların büyük kısmını kendileri paketlemesine rağmen öğleden önce iş bitti. Eşyalarımda bir tek çizik bile yok. Aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar. Ellerine sağlık.


30 Ekim 2021

Rezalet, böyle bir şey yok! Taşınmak için Enakliyat'a yazdım bir çok teklif geldi Ayaz oğlu firmasının teklifini kabul ettik. Gönderdikleri kamyon şoförü eşyaları gelip gördü, daha önce de resimlerini çekip gönderdim. Adam eşyaları yükledi sadece gardırop sökülecekti bana bin lira daha vereceksin dedi ben firmayla 3700 liraya anlaşmıştım. Neden bin lira kardeşim dediğimde eşyan çok e resimleri gördünüz, gelip gözünle de gördün neden o zaman itiraz etmedin. Bağırıp çağırmaya başladı şoför. Fazla olan sadece arabamın 4 adet kış lastiğiydi bu defa 350 lira ver vermesen götürmem dedi. Araya komşularım girdi eşim tüm eşyayı indir bir kuruş vermem dedi. Adam zar zor gitti. Eşyamız İstanbul'a evde iki kızım karşıladı nakliye aracını Allah sizi inandırsın bütün eşyaları bir odaya atmış mutfak salon yatak odasının hepsi berbat durumda. Sadece gardırobu monte etmiş. Bazaları gelişi güzel atmış baza başlıklarını öylesine arkaya koymuş vidalanmamış. Ne çamaşır nede bulaşık makinasını yerine takmamışlar üstüne üstlük kızıma beş yüz istemiş beyefendi. Ayıp be ayıp merdiveni bile kayıp yok aklı olan bu firmayla muhatap olmasın inanın eksik bile söyledim, sıfır sıfır sıfır.


24 Ekim 2021

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > ADANA

Muhammed Bey ve ekibi saygılı ve çalışkandılar. Yol uzun olduğu için bir çerçevemin camı kırılmıştı o konuda birazcık daha özenli olunabilirdi. Vaktinde gelmeleri ve bilgilendirme işlemleri için Hülya Hanım'a da çok teşekkür ederim.


20 Ekim 2021