AN

Ankara Yücel Nakliyat

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 22 Şubat 2015
  • Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE
171 Müşteri Değerlendirmesi, 224 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 10135 Kişi
  • 7 - 819 Kişi
  • 1 - 617 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10150 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 611 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10157 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Çalışanlar
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10151 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10144 Kişi
  • 7 - 816 Kişi
  • 1 - 611 Kişi

Ankara Yücel Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - SİNCAN > KEÇİÖREN

Oldukça uygun bir fiyata taşımayı sağlam bir şekilde gerçekleştiren firmanın hizmetinden memnun kaldım. Teşekkür ederim.


26 Mayıs 2016

Müthiş 8.7 - ETİMESGUT > NALLIHAN

Denilen saatte geldiler. Herhangi bir sorun yaşamadık. Zarar gören eşyamız olmadı. Tavsiye ederim.


25 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - DÜZCE > ANKARA

Kalite varsa rakip yok. Ankara Yücel nakliyata da uygun bir söz. Gerçekten hak ediyorlar bu övgüyü, özellikle Hamza Bey'e teşekkürü bir borç bilirim. Ağızlarından çıkan söz senet ve taşırken en ince ayrıntıyı bile düşünmekteler, eşyalarımız güven içinde taşındı. Herkese tavsiye edilir.


25 Mayıs 2016

Mükemmel 9.8 - ANKARA > BAYBURT

İyi bir firma.


23 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - ÇANKAYA > ÇANKAYA

Gayet ilgililerdi, nakliye zamanından önce sürekli arayarak teyid aldılar. Zamanlama ve profesyonellik çok iyi ayrıca güvenilir insalar. Hamza Bey ve ekibi ailedenlermiş gibi yardımcı oldular. Bir kere çalışırsanız ne kadar profesyonel olduklarını anlarsınız. İşleri hiç aksatmadan ve çok hızlı yaptılar. Ankara'da ev ya da ofis taşıyacak herkese şideetle tavsiye ediyorum.


19 Mayıs 2016

Mükemmel 9.6 - ANKARA > AYDIN

Firma hiçbir eşyamıza zarar vermeden evimizi Ankara'dan Didim'e 2 gün içinde taşıdı. Zamanlamaları çok iyiydi, hiçbir talebimize olumsuz cevap vermediler. Teşekkürler.


1 Mayıs 2016

Gönül rahatlığı ile eşyalarınızı emanet edebilirsiniz. Hiç bir problem olmadan zamanında işlerini yaptılar. Çok teşekkür ederiz.


11 Nisan 2016

Mükemmel 9.4 - GÖLBAŞI > ETİMESGUT

Firma elemanları 4 kişi olarak belirlediğimiz vakitte geldiler. Gelen kişiler Suriyeli yada çocuk vb değillerdi. Çalışanlar akrabaymış zaten. Bana karşı saygılı idiler. İşlerinde tecrübeli oldukları belliydi. Mobilyalarımı güzel bir şekilde paketleyip taşıdılar ve yeni evime monte ettiler. Genel anlamda bir sorun çıkmadan eşyalarımı taşıdılar. Memnun olduğumu söyleyebilirim. Yalnız önceden kapora ödemiştim. Ödemeyi yaparken kaporayı unutup normal ücreti ödemişim. Sanırım onlarda farkında değillerdi.


1 Mart 2016

Çok memnun kaldım. Hızlı ve dikkatli çalışıyorlar. Tüm eşyalarım sağlam bir şekilde yeni evime taşındı. Kesinlikle tavsiye ederim başka bir firmayla anlaşmayın. Bir dahakine yine bu firma ile eşyalarımı taşıtacağım. Teşekkürler.


28 Ocak 2016

Mükemmel 9.6 - AFYONKARAHİSAR > ANKARA

Tam dedikleri saatte geldiler.Ama bir eleman eksik geldiler, kamyona eşya yüklemesinde kamyonda bir kişi vardı,eşim de kamyona gitti ve bütün eşya yüklemesinde kendi elemanları kadar çalışmak zorunda kaldı. Bu anlamda memnun kalmadık.Ama eşyalarımız ufak çizikler dışında hasarsız taşındı,taşındığımız yerde istediğimiz yerlere eşyalar yerleştirildi.Bir aile şirketi ve çalışanlar iyi insanlar.Celal Bey eşya yüklemesinde oldukça dikkatli ama demonte yapan kişi babası o biraz dikkatsiz ve sabırsız çalışıyor.Genel anlamda memnun kaldık.Teşekkürler.


24 Eylül 2015

Firma evden eve nakliye olarak talep edilmiş, talepte kıyafetler ve mutfak eşyaları dışında bütün eşyaların firma tarafından toplanacağı belirtilmiştir. Ancak firma tarafından 1 adet koli dahi toplanmamıştır. Firma sadece büyük eşyaları battaniye ile özenli sararak taşımış, diğer eşyaları genel olarak battaniye ile bohçalama şeklinde toplamıştır. Deri koltuk, mutfak sandalyesi, masalar, sehpalar, komodin ve yatak odası mobilyalarının tamamı zedelenmiş, mobilyalarda çizilmeler olmuştur. Firma ile 1700 TL için anlaşılmasına rağmen firma Ankara'da eşya indirilirken 4. katta bulunan daireye merdivenin dar olduğunu belirterek (Merzifon'da eşyayı toplarken en az 30 kez ev taşıdık o siteye demelerine rağmen) eşyayı indirme aşamasında dışarıdan asansör sistemi olmadan taşıma olursa eşyalar kırılabilir diyerek 150 TL ek ücret talep edilmiş tarafımızca 100 TL verilmek zorunda kalınmıştır.
Firma eşyayı toplamaya başladığında genel olarak eşyanın çok olduğu konusunda söylenerek eşyayı toplamış, ilk başlarda gergin bir ortam oluşmuştur.


13 Eylül 2015

Güleryüzlü bir ekip. Evimizi çok hızlı bir şekilde olabildiğince dikkatli taşıdılar. Biz memnun kaldık.


12 Eylül 2015

Mükemmel 10 - ÇANKAYA > ÇANKAYA

Firma mobilya, beyaz eşya ve paketlediğimiz diğer tüm küçük kırılabilir eşyalara zarar vermeden kısa sürede taşınmamızı tamamlamıştır.


4 Eylül 2015

Mükemmel 9.2 - ÇANKAYA > GÖLBAŞI

Enakliyat.com.tr ve Yücel Nakliyat'a teşekkür ederim. Evimizin taşınması süreci güzel geçti. Hanifi, Celal Yücel ve ekibi bu sıkıntılı işimizi oldukça profesyonel bir çalışmayla hallettiler. Anlaştığımız gün ve saatte geldiler, mobilya ve beyaz eşyaların paketlemesinde sorun olmadı; kırılma, çizilme olayı hiç yaşanmadı. Çalışanların iletişimi ve saygısında da sorun yoktu. Taşınacak kişilere gönül rahatlığıyla Yücel Nakliyat firmasını tavsiye edebilirim. Ancak taşınmak isteyenler küçük eşya, büyük eşya ayrımı yapmadan hangi eşyaların ne şekilde ve kim tarafından toplanıp paketleneceğini ayrıntılı olarak yazsınlar. Firmadan talebinizi net olarak yazın ki son dakika süprizi yaşamayın. Biz küçük bir anlaşmazlık yaşadık ama iki tarafın iyi niyeti sayesinde problem çözüldü. Bütün ekibe tekrar teşekkürler.


31 Ağustos 2015

Yücel nakliyatla anlaştık, sabah saat 10 da evinizi yüklüyoruz dediler. Buna güvenerek saat 23'e biletimi aldım. Geliyoruz, ha geldik ha emniyete gittik, polis nezarete attı filan diyerek saat 21 gibi geldiler. Geldiler ama gelen Yücel nakliyat değil başka bir firma, aradım Yücel nakliyatı abi bunlar kim diye, onlarla biz ortağız beraber çalışıyoruz aynı işyerindeyiz iş yeri adresimiz aynı filan dedi. Gelen adama soruyorum, Tekirdağ firmasıyım giderken boş gitmemek için senin evi de o tarafa götüreceğim diyor. Yücel nakliyatı aradım tekrar daha da telefona bakmadı zaten. Evi taşıyıp ertesi günü mesai var ona yetişeceğim diye taşımıyorum gidin de diyemedim gelen adamlara. Neyse evi yüklerken dedim sözleşme filan yapacğız diye tamam dediler. Evi yükledik, sözleşme kağıdı kalmamış arabada, sözleşme yapamayacağız demezler mi, saat gece 00 oldu sözleşme kağıdı bulalım. Anlayacağınız yücel nakliyat bizi başka bir nakliyeciye devretmiş. Telefonda konuşurken kesin kendi arabam ve kendi elemanlarım gelecek diyordu. Daha uygun fiyata anlaştığım Uzmanlar nakliyat diye bir firma vardı, onları boşver Allah bilir kime devredecektir onlar seni demişti, adam kendisi devretti bizi başkasına.

ev mi_?
evi getirdiler :)


30 Ağustos 2015

Mükemmel 10 - SİNCAN > ETİMESGUT

Kısa sürede sorunsuz taşıma işlemi diye ben buna derim. Düşünmeden tercih edebilirsiniz, tüm ekibe teşekkür ediyorum.


28 Ağustos 2015

Gelen evden eve nakliye firması dediği saatte geldi, hemen eşyaları taşımaya başladılar. Gayet efendi kişilerdi. Kırılan ve zarar gören eşyam olmadı. Kısa bir zaman dilimi içerisinde de yeni evimize taşındık. Kendilerine teşekkür ediyorum. Taşınmayı düşünenler Yücel Nakliyatı gönül rahatlığıyla seçebilirler.


24 Ağustos 2015

Mükemmel 9.8 - ETİMESGUT > ETİMESGUT

Hanifi Beye teşekkür ederim sözlerinin eri insanlar. Sıkıntı yaşamadan evimi taşıdılar. Allah işlerinin bereketini artırsın. Ankara'da herkese tavsiye ederim.


13 Ağustos 2015

Mükemmel 10 - ÇANKAYA > KEÇİÖREN

Zamanında geldiler. Çok gürültü yapmadan, gereksiz yorumdan kaçınarak güzel bir şekilde evden eve nakliyat gerçekleşti. Çok efendi insanlar. Bağrış çağrış olmadan taşınmak isteyenlere tavsiye ediyorum.


3 Ağustos 2015

En düşük fiyat veren ve en yüksek puana sahip olan firma olduğu için tercih ettim. İyikide tercih ettim. Bazı eşyaları eksik yazmama rağmen sıkıntı çıkarmadılar. Çok pratik ve hızlılardı. Eşyalara hiçbir zarar vermediler. Çok memnun kaldım. Kesinlikle evden eve nakliyat yapacak olanlara tavsiye ederim.


26 Temmuz 2015