AN

Ankara Yücel Nakliyat

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 22 Şubat 2015
  • Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE
171 Müşteri Değerlendirmesi, 224 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 10135 Kişi
  • 7 - 819 Kişi
  • 1 - 617 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10150 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 611 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10157 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Çalışanlar
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10151 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10144 Kişi
  • 7 - 816 Kişi
  • 1 - 611 Kişi

Ankara Yücel Nakliyat Müşteri Yorumları

Hanifi bey ve ekibine müşteri odaklı hassas çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.


31 Ağustos 2016


31 Ağustos 2016

Bir an önce taşıyıp diğer işe yetişme telaşıyla eşyalara zarar vererek taşıma gerçekleşti.


30 Ağustos 2016

Fiyat oldukça uygundu. Taşıma hizmetinde iyiler ama acele etmeden eşyaların özelliklerine göre dikkat ederek kendilerine de ağırlık yapmayacak şekilde taşıma daha iyi olacaktır. Ağır eşyaları mümkün olduğu kadar taşınan eşyaya ve yere dikkat ederek en az iki kişi taşıma yapılsa işleri yavaşlasa da piyasada güzel bir yer edinirler. Genel olarak memnun kaldım.


27 Ağustos 2016

Her şey çok güzeldi. Helalleştik ayrıldık.


24 Ağustos 2016


23 Ağustos 2016

Mükemmel 10 - MAMAK > ÇANKAYA

Beklentilerimin çok üstünde bir hizmet aldım. Gerek Yücel nakliyata gerekse Enakliyat firmasına teşekkürlerimi sunuyorum.


16 Ağustos 2016

Mükemmel 10 - YENİMAHALLE > SİNCAN

Söz verdikleri vakitte geldiler. Güzelce paketlediler. Başlarında Hanifi abi bizzat kendisi işin içindeydi. Taşıma işini dikkatli yaptılar. Montalamayıda güzelce yaptılar. çok memnun kaldık. Hepsine çok teşekkür ediyorum.


15 Ağustos 2016

Mükemmel 10 - ETİMESGUT > ÇANKAYA

Bağlıca mahallesinden Bahçeli'ye taşındık. Celal Bey, Hamza ve babasının bize gösterdiği ilgi ve kolaylık gerçekten hiçbir firmanın yapamayacağı türdendi. Eşya taşıtanlar olarak bizlerin hiçbir isteğini kırmadılar ve kendilerinden büyük fedakarlık yaparak taşıdılar. Ankara'da en büyük firma nedir bilemem ama bu insanlar işlerini gerçekten iyi yapıyorlar ve övgüyü hak ediyorlar. Bir daha ev taşırken kesinlikle kendileri ile iletişime geçeceğim. Kendilerine yapılan yorumları hak ediyorlar.


13 Ağustos 2016

Mükemmel 9.5 - ANKARA > ÇORUM

Firma yetkilisi Celal Bey'in ses tonundan güvenilir olduğunu tahmin etmiştim, yanılmadığımı bugün gördüm. Hem hızlı ve temiz çalışmaları hem de makul fiyatlarıyla kesinlikle tercih edilmesi gereken bir firmadır. Aile şirketi oldukları için oldukça uyumlu çalıştılar. İşlerinin ehli insanlar. Hayati Bey'e, Hamzalara ve tabii ki Celal Bey'e teşekkür ediyorum. Enakliyat'a da ayrıca alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.


7 Ağustos 2016

Çok iyi 8.3 - ÇANKAYA > ETİMESGUT

Fiyat fayda dengesi olarak ideal bir iş çıkardılar ancak eksi yönleri;

- Kendi kolilediğim cam eşyalardan bir kaç tanesi koliden kırık çıktı. Kamyona yerleştirilirken olduğunu düşünüyorum çünkü bir kaç kez kolinin sertçe atılma sesini duydum.
- Gardırobun arka kontraplaklarından biri demontaj esnasında kırıldı! Koli bandı! ile yapıştırıldı.
- Yatak bazası evden çıkarılırken duvara sürtüldü ve bazanın döşemesinde 10 cm kadar deformasyon oldu.
- Eve getirilen eşyalar yere kontrolsüz şekilde bırakıldığından yeni boyattığım duvarda 40 cm kadar siyah sürtme izi var.
- Eşyaların korunması için beraberlerinde getirdikleri battaniyelerde daha sonradan fark ettiğimiz dayanılmaz bir ağır koku vardı ve taşımanın üzerinden 4 gün geçmesine rağmen buzdolabından irite edici bir koku yayılmaya devam ediyor.

Yukarıda bahsettiğim olumsuz durumlara karşın bildirilen zamanda ve 4 kişilik bir ekiple hızlı bir taşıma gerçekleştirildi.

Bu web sayfasının yardımcı araçlar sekmesinde yer alan "taşıma sözleşmesi" formunun çıktısını iş yerinde unutmuş olmamdan dolayı taşıma öncesinde firma yetkilisine imzalatamadım. Kesinlikle imzalatılması gereken bir doküman.


25 Temmuz 2016


12 Temmuz 2016

Mükemmel 10 - ANKARA > YOZGAT

Tam istediğim zamanda gelip güleryüzle taşıma yapan ekiplere başta Ahmet Bey olmak üzere diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim. Eşyaları taşırken çok güzel paketleme yapıp, dikkatlice taşıdılar. Araç malzeme açısından hiç bir sıkıntı yaşamadım. Kaliteli kişilik ve kaliteli işçilikleri sayesinde çok kısa sürede güvenli bir şekilde taşıma yapıldı tekrar ev taşıyacak olursam tek tercihim olacak ve eşe dosta tavsiye edebileceğim bir firmadır. Ayrıca telefonla yapılan irtibatta da hiçbir sıkıntı çekmedik.


8 Temmuz 2016

Çok iyi 8.2 - GÖLBAŞI > ÇANKAYA

Zamanında geldiler ve sorunsuz taşınma oldu. Ancak ekip paketleme konusunda yeterli değildi. Bu firmayı paketlemeyi kendiniz yapıyorsanız tavsiye ederim.


2 Temmuz 2016

Mükemmel 10 - ÇANAKKALE > ANKARA

Celal Bey ve Hanifi Bey önderliğinde diğer çalışan arkadaşların azimleriyle Ramazan gününde zorlu bir işin üstesinden başarıyla geldiler. Ambalajlama, güven, titizlik hepsi 10 numara. Gerçekten işlerinde çok profesyonel bir firma, bir daha taşınsam yine bu firmayı tereddüt etmeden tercih ederim.


29 Haziran 2016

Mükemmel 10 - SİVAS > ANKARA

Eşyanın büyük bir bölümünü biz paketlediğimiz için ince işçilik konusunda yorum yapmam doğru olmaz ama genel paketlemesi mükemmele yakın. Anlayışlı, güleryüzlü, çalışkan baba ve oğullardan oluşan işinin ehli bir ekip. Eşyamıza kendi eşyaları gibi özen gösterdiler. Zamanında geldiler, taşeron veya Suriyeli eleman kullanmadılar. Fiyat konusunda da oldukça uygun. Ekstra talep ve ücretlendirme ile karşılaşmadım. Bence hiç düşünmeyin. 19 yılda 8. evime taşındım ilk defa problem yaşamadım. Oruçlu halinizle döktüğünüz ter için hakkınızı helal edin.


25 Haziran 2016

Mükemmel 9.9 - ANKARA > AFYONKARAHİSAR

Güler yüzlü, sabırlı, hızlı bi hizmet aldım... İlk kez ev taşıttığım için aklımda hep sorular vardı. Bu soruların hepsinin cevabını Yücel nakliyat vererek beni rahatlattı ve her şeyi çok çabuk hallettiler. Teşekkür ederim her şey için.


16 Haziran 2016

Mükemmel 10 - ANKARA > DÜZCE

Firma yetkilisi Hanifi Bey, işinde ciddi ve pozitif bir iletişime sahip. Eşya paketlemeleri iyi. Hem battaniye hemde strec film kullanıyorlar. Eşyalarım Ankara'dan Düzce'ye sorunsuz bir şekilde taşındı. Çok dakiktiler. Hizmetleri için teşekkür ederim.


8 Haziran 2016

Mükemmel 10 - MAMAK > KEÇİÖREN

Hamza beyin esliginde tum calisanlarin samimiyeti ve guleryuzu ile nakliye sektorunde suana kadar calistigim en iyi firma. Daha once defalarca ev tasimama ragmen ilk defa boyle kaliteli bir firma ile evimi tasidim bu sektorde bir numara diyebilirim.


4 Haziran 2016

Tam zamanında taşıma işlemi gerçekleşti. En önemlisi de hiçbir eşyama zarar gelmeden yeni evime yerleşti. İşin başındaki Hamza Bey gayet ilgili ve tecrübeli birisi. Teşekkürler sizleri tavsiye edeceğim.


27 Mayıs 2016