AN

Ankara Güneş Nakliyat

9.2 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 18 Mayıs 2014
  • Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE
Bugün 1 kişi iletişime geçti.
158 Müşteri Değerlendirmesi, 272 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10122 Kişi
  • 7 - 821 Kişi
  • 1 - 615 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10135 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 10141 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 67 Kişi
  • Çalışanlar
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10131 Kişi
  • 7 - 813 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.7
  • Müthiş
  • 9 - 10124 Kişi
  • 7 - 813 Kişi
  • 1 - 621 Kişi

Ankara Güneş Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - ÇANKAYA > ÇANKAYA

Şu güne kadar sektörde isim yapmış firmalar dahil, pek çok taşıma yaşadım, ev taşıma denilen travmatik sürecin insanı nasıl yıprattığına ilk elden defalarca şahit oldum. Enakliyat üzerinden anlaştığım Güneş taşıma, şimdiye kadarki en pozitif taşınma deneyimi oldu. Hem fiyat olarak, hem zamanında gelip verimli ve hızlı bir paketleme ile özenli çalışmaları, eşyayı taşırken ehemmiyet vermeleri, düzgün ve samimi iletişimleri bu süreci yaşayan herkese tavsiye edebileceğim bir firma olduklarını gösterdi. Taşındıktan sonra etrafı temiz ve tertipli bırakmaları, aynı tertibi kendi araçlarında iş bittikten sonra bile göstermeleri, günümüzde ne yazık ki çok rastlanmayan olumlu özellikler. Güneş nakliyat Adem ve Necmettin beylere teşekkür ediyorum, hızlı ve sorunsuz evimizi taşıdılar.


5 Temmuz 2018

Mükemmel 9.6 - ANKARA > MERSİN

Evet bu zamana kadar sürekli ev taşıttırmış ve hep pişmanlıklar yaşamış biri olarak yazıyorum. Elemanlar işinin uzamanı, güler yüzlü ve anlayışlı. İstediğim zamanda ve özenle işini yaptılar. Bakın nakliye işlerinde tam anlamıyla %100 problemsiz kimse kimseden iş beklemesin biraz gerçekçi olmak lazım ufak tefek pürüzler muhakkak çıkıyor ama çözüme yönelik insanlar olmaları çok pozitif. Kısaca firma gerçekten olabilecek en sonucu alabileceğiniz firmadır. Teşekkürler Güneş(sun) nakliyat, teşekkürler Enakliyat, bir teşekkür de Necmettin kaptanımıza :)


22 Mart 2018

Mükemmel 10 - MAMAK > MAMAK

10 numara iş yaptılar. Eşyalarım zarar görmedi, iletişim sıkıntısı olmadı. İşlerinde başarılılar.


26 Şubat 2018

Genel anlamda fena değildi, aldığı ücrete göre biraz daha profesyonel olunabilirdi.


14 Şubat 2018

Firma söz verdiği günde tam vaktinde sabah erkenden geldi, çok hızlı bir şekilde eşyalarımı paketleyip araçlarına taşıdılar. Gardrobumdaki birkaç çizik dışında eşyalarım sağlam geldi. Mutfak eşyalarımda tek bir kırık bile yok. Ancak firma yetkilileri yol güzergahlarında araçlarının kayışının kopması sorununu yaşamışlar. Bu nedenle 1 gün gecikmeyle getirebildiler eşyalarımı. Bu konuyla ilgili çok üzgün olduklarını defalarca kez dile getirip özür dilediler. Özellikle taşıyan elemanlar gerçekten çok samimi ve hassaslardı, çok özür dilediler. Bu tarz sorunlarda siz de toleranslı iseniz bence kesinlikle fiyat olarak uygun hizmet veriyorlar, siz de deneyin. Ancak sadece sizin eşyalarınızı taşıyıp %100 ilgi ve hassasiyet gösterecek kurumsal bir firma beklemeyin.


3 Şubat 2018

Mükemmel 10 - ÇANKAYA > ÇANKAYA


2 Aralık 2017

Mükemmel 9.7 - ÇANKAYA > ÇANKAYA

5+1 evimizdeki eşyaları dedikleri vakitte aldılar, 6 saatte iki farklı eve yerleştirdiler. Üstelik evlerden birisi 4. kattaydı ve asansör yoktu. Çalışanlar taşıma esnasında dikkatli ve titizdiler, talimatlara uydular. Sonradan belli olan bazı isteklerimizi de kırmadan yerine getirdiler. Taşınma sürecimizi sayelerinde sorunsuz tamamladık. Herkese tavsiye ederim.


5 Kasım 2017

Güneş nakliyattan çok memnun kaldım. Arkadaşlar gerçekten işini çok düzgün ve profesyonelce hallettiler. Güvenilir ve sorunsuz bir Nakliyat.


11 Eylül 2017

Mükemmel 10 - ÇANKAYA > ÇANKAYA

Hızlı ve dikkatli taşındık, hiç sıkıntı yaşamadık, teşekkürler.


29 Ağustos 2017

İyi 7.7 - ANKARA > BATMAN

Genel olarak memnun kaldım.


11 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - ANKARA > MUŞ

Bana söyledikleri saati gerek paketleme gerekse taşınma zamanını hiç geçirmediler. Her şeyi dört dörtlük yaptılar, aldıkları ücreti fazlasıyla hak ediyorlar. Bir eşyama bile zarar gelmeden taşıdı ve kurdular. Adem bey ve yanındaki arkadaşlara defalarca teşekkür ederim. Herkese ama herkese tavsiye ederim. Saygılarımla.


2 Temmuz 2017

Eşyalar biraz hırpalanmış onun dışında iyi...


25 Haziran 2017

Mükemmel 9.2 - ANKARA > MALATYA

Firma çalışanları çok ilgililer. Eşyalarımızda kırık dökük olmadan, oldukça nazik bir şekilde şehirlerarası taşıdılar. Öyle ki, her eşya, koli vs. yere kibarca koyuldu, asla atılmadı. İki küçük meseleyi de çözseler mükemmel olacaktı. İlki, mobilyaların bazıları direk battaniyelere sarılıyor o da kumaşlarda yoğun battaniye tüyü bırakıyor, ikinci olarak da bazı mobilyaların her yeri tam sarılmadığından etrafa sürülünce çizikler oluşuyor. Genel olarak kesinlikle tavsiye ederim. Verdikleri özenli hizmet için kendilerine teşekkür ederim.


21 Haziran 2017

Çok iyi 8.4 - VAN > ANKARA

Gerek eşyaların taşınma işleminde olsun gerek ücret konusunda olsun çok yardımcı oldular, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz firmaya. Sağ olun Necmettin bey adem bey.


20 Haziran 2017

Ankara Güneş Nakliyatla haftasonu gerçekten sorunsuz ve mükemmel bir taşınma gerçekleştirdim. Firma tam söz verdiği gün ve saatte geldi, tüm evi çok profesyonel bir şekilde hiç bir şeyi kırmadan, çizmeden Oran'dan Çayyolu'na taşıdı. Ekip gerçekten çok özverili ve iyi niyetli idi. Daha önce sıkça taşınmış biri olarak samimiyetle söyleyebilirim ki gördüğüm en iyi nakliye şirketiydi. Adem bey montaj işlerini tam bir profesyonellikle, hatasız bir şekilde tek başına yaparken taşıyıcı arkadaşlar gerçekten insan üstü bir çabayla ve çok temiz ve titiz bir şekilde taşımayı yaptılar. Uygun fiyata profesyonel ve sorunsuz bir nakliyat istiyorsanız kesinlikle Ankara Güneş Nakliyatı seçin. Ramazanda Oruçlu olmasına rağmen tüm özverisiyle çalışan Başta Adem'ye ve abisi anlaşmayı yapmış olduğum Necmettin beye olmak üzere Tüm Güneş Nakliyat ekibine verdikleri mükemmel hizmet için çok teşekkür ederim.


5 Haziran 2017

Hiç tereddütte kalmadan verilmesi gereken nakliyat. Çok sağ olun Güneş nakliyat. Fiyatta olsun taşımada olsun çok olanaklı ve düzenli bir firma ellerinize sağlık. Artık nakliyat denilince akla gelen firma güneş nakliyat olur.


21 Nisan 2017


19 Ocak 2017

Merhaba ,

Daha önce siteyi kullanarak 2 taşıma yaptırmıştım. Ancak maalesef memnun kalmadım. Sıfır mobilya olduğunu söylememe rağmen yeterli paketleme malzemesi getirilmemişti. Bazı ürünler paketlenmeden, sarılmadan taşınmış.
Ekipten birine eşyaları boşaltırken yere sürterek taşıdığı için ikazda bulunduğumda Annem, Eşim ve 14 yaşında kız kardeşimin yanında A...na K... diye küfürlü konuşacak kadar dikkatsiz , helede bu küfrü benim ağzımdan çıktığını iddia edip sonrasında öyle söylemediğimi ama eşyayı sürdükleri ve çizdiklerini ifade etmemin bu demek anlamına geldiğini iddia ettiler ve defalarca ilgili küfür ailemin yanında edilmeye devam edildi.

İlgili firmada çok düzgün çalışan arkadaşlar da vardı. Yük asansörüne sığmadığı için 14 kat sırtında çıkaran arkadaş ve diğer arkadaşların işten kaçması gibi. Çalışan davranışına verdiğim 3 yıldızda firmaya değil sırtında herkes kaçarken eşya çıkaran arkadaşın hatırına verdim.

Mahvolan sıfır mobilyaların yanında düzgün taşıması için uyardığım arkadaşın küsüp çalışmayı bırakıp salon koltuklarını açıp oturup tv izlemesi şahaneydi. Ben çalışırken para verdiğim arkadaşların getirdiği adamlar.

Velhasıl kullanıp kullanmamak size kalmış. 200 yorum almamış bir firmayı ben bir daha kullanmam.


4 Ocak 2017

İlk olarak firmanın iletişimi ve taşıma zamanlamasında bir problemle karşılaşmadım.

Fakat bazı konularda biraz canınız sıkılabilir.

Nakliye için gelen çalışanlar gereksiz yorumlar yapıyorlar (Eşyan çok, bunu sökemeyiz söksek de orada takamayız vb. )

İkinci olarak her ne hikmetse Ankara'da söktükleri mobilyalardan Erzincan'da parça artırmışlar, özellikle mobilyaların vidalarının hepsini takmamışlar.

Paketlemeyi yanınızda yapıyorlar fakat aşağıda araca nasıl yerleştirmişlerse mobilyalarda çizilmeler bazı mutfak eşyaların da da kırıklar vardı.

Nakliye için gelen araç farklı bir firma adınaydı ve içinde benden önce birisinin daha eşyası vardı. Bunu anlayışla karşılarım fakat benim eşyalar araca zor sığdı ki çizilmelerin çoğuda burada oldu diye düşünüyorum. Bu konuda neredeyse beni suçlayacaklardı.

Son olarak önceliğiniz fiyatsa tercih edilebilir ama profesyonellik derseniz buna maalesef referans olamayacağım.


27 Aralık 2016

Mükemmel 9.8 - ANKARA > BALIKESİR

Her şey çok iyiydi.


26 Aralık 2016