AN

Ankara Güneş Nakliyat

9.2 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 18 Mayıs 2014
  • Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE
Bu hafta 1 kişi iletişime geçti.
158 Müşteri Değerlendirmesi, 272 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10122 Kişi
  • 7 - 821 Kişi
  • 1 - 615 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10135 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 612 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 10141 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 67 Kişi
  • Çalışanlar
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10131 Kişi
  • 7 - 813 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    8.7
  • Müthiş
  • 9 - 10124 Kişi
  • 7 - 813 Kişi
  • 1 - 621 Kişi

Ankara Güneş Nakliyat Müşteri Yorumları

Çok teşekkür ederim her şey için işlerini çok iyi yapıyorlar işleri güçleri rast gelsin.


5 Haziran 2022

Mükemmel 9.8 - ETİMESGUT > ALTINDAĞ

Taşıma hizmetinden çok memnun kaldım. Ancak taşıma ücreti yüksek oldu. Yine de hizmetleri hoşuma gitti. Teşekkür ederim.


4 Haziran 2022

Mükemmel 10 - BAYBURT > YOZGAT

Adem bey ve ekibi eşyaları güzel bir şekilde paketleyip hızlı taşıdılar, işten anlayan bir nakliye firması rahatlıkla güvenebilirsiniz. Fiyatı da gayet uygundu. Adem bey ve ekibine teşekkür ederiz.🙏🏻


19 Mayıs 2022

Mükemmel 10 - ANKARA > VAN

Sağ olsunlar taşıma sırasında oluşan sorunları hızlıca çözme eğilimde idiler.
Dedikleri saatte gelip dedikleri saatte yerine getirdiler.
Eşyanın taşınacağı yerde aracın yanaşmadı apartmanın düzeninden dolayı problem oldu alternatif yollarla çözüme ulaştılar.
Teşekkür ederim.


13 Mayıs 2022

Mükemmel 10 - MAMAK > MAMAK

Güvenilir ve hızlı paketleme, arkadaşlar dost canlısı.


9 Mayıs 2022

Mükemmel 9.6 - KAHRAMANMARAŞ > ANKARA

Güvenli ve iyi paketleme, zamanında geldiler ve hızlı yükleme yaptılar ellerine sağlık.


6 Mayıs 2022

Mükemmel 10 - ÇANKAYA > ÇANKAYA

Belirlenen saatten önce gelip işlerini özenle kıvrak bir şekilde karar verip hemen hallettiler. Her şeyi sarıp sarmalayıp ne eşyaya ne binaya zarar vermeden hızlı bir şekilde takım halinde çalıştılar.
İnşallah kendi evime geçerken de birlikte çalışacağız Güneş Nakliyat Ailesi...


5 Mayıs 2022

Mükemmel 10 - ALTINDAĞ > ÇANKAYA

Recep bey ve arkadaşları evimi özenle itina ile taşıdılar. Bir çok kez ev taşıdım çok nakliyeci ile çalıştık, lakin ilk defa bu kadar güzel hizmet verildi. Yine taşınsam yine bu kardeşlerimiz ile çalışırım. Güler yüzlü işini gocunmadan severek yapan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum...


4 Mayıs 2022

Mükemmel 10 - ANKARA > BURSA

Özverili ve titiz çalışmalarından dolayı Adem bey ve ekibine çok teşekkür ederim hiçbir konuda bizi üzmediler ve verdikleri bütün taahhütleri fazlasıyla yerine getiriler taşıma şirketine ihtiyacı olan herkese şiddetle tavsiye ederim tekrardan teşekkürler Adem bey elinize sağlık.


26 Nisan 2022

Mükemmel 9.7 - İSTANBUL > SAKARYA

Oldukça hızlı karar verip anlaştık vaktinde geldiler hızlı özenli paketleyip yüklediler. Kendim eşlik edememe rağmen kendileri eşyayı gideceği yere yerleştirdiler. Teşekkürler tavsiye ederim.


11 Nisan 2022

Mükemmel 10 - ANKARA > ZONGULDAK

Yani eşya fazla diyerek bir miktar fazla para istendi ama çok önemsemedim verdim vermeseydim de problem çıkarmazlardı insanlık kalitesi olarak gayet iyi, işlerinde güzel temiz yaptılar.


29 Mart 2022

Mükemmel 10 - ANKARA > AKSARAY

Ankara'dan Aksaray'a taşınacak olan eşyalarımı nasıl taşıyacağım derken bu siteyi gördüm ve teklif oluşturdum. Birçok firmadan teklif geldi. Firma yetkilisi Adem Bey piyasaya göre oldukça uygun teklif verdi ve anlaştık. Planlanan gün erkenden geleceklerini belirttiler arayıp "Biz geldik dediklerinde (Sabah 08:00) ben hala uyuyordum :)" 4 kişi geldiler ve 1 saat içinde bütün eşyamı özenle paketleyip yola çıktılar. Aksaray'a geldiklerinde aynı serilikle mobilyalarımı ve beyaz eşyamı yerleştirdiler. Ankara'dan nasıl çıktıysak zayiatsız teslim ettiler. Adem Bey ve ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.


5 Mart 2022

Mükemmel 10 - SAKARYA > ANKARA

Tam zamanında işlerini yerine getiren titiz ve güler yüzlü insanlar. Kesinlikle tavsiye ederim.


26 Şubat 2022

Mükemmel 9.7 - ÇANKAYA > YENİMAHALLE

Uygun fiyata, tam vaktinde ve güvenilir taşıma oldu. Kendilerine teşekkür ederim.


16 Şubat 2022

Mükemmel 10 - ANKARA > KONYA

Firma tam zamanında geldi, ürünler özenle sarıldı paketlemede ve üründe hiç bir sıkıntı yaşamadık. Çalışan arkadaşlar çok başarılıydı.


11 Şubat 2022

Mükemmel 9.4 - ANKARA > ANTALYA

Ankara-Antalya arası taşınmamızda çok güzel iş çıkardılar. Ellerinize sağlık.


28 Ocak 2022

Firma, taşıma günü sabah arayarak önce ertelemek istedi. Çünkü başka bir yerden iş almış bizi götürmek istemedi daha sonra halledeceğini söyleyerek taşeron olarak başka nakliyatçı gönderdi sözleşmede paketleme işlemlerinin tamamı nakliyatçıya ait olduğuna anlaşmamıza rağmen gelen nakliyatçı hiçbir paketleme yapmadı, dolaplarımda hep zarar oluştu koltuğu bile sarmaya uğraşmadı. Koltuğun kirlendiğini söyleyince eşyalarımın geldiğine şükretmem gerektiğini Güneş Nakliyatın dolandırıcı olduğunu Enakliyat'ın da dolandırıcı olduğunu beni kandırdıklarını sözleşmelerin geçersiz olduğunu söyleyerek eşyaları indirmeyeceğini, el koyduğunu söyledi. Polis çağırıp tutanak tutarak zaten geç geldiklerinden dolayı gece saat 9 da adamla indirmek için uğraşmak zorunda kaldık. Kar ve buz gibi havada eşyalarımı indirmeyeceğini kendince yediemine çekeceğini söyledi. Hakkında suç duyurusunda bulunacağımı polislerin de baskısıyla indirmek zorunda kaldı. Sözleşmede yazan ve anlaşılan tutar ile bu kadar is yapılacağını sözleşmenin önemi olmadığını söyledi. İki tane 18 yaşından küçük çocuk ve kendisi ile taşıma yaptılar geldiklerinde Suriyeli olan çocuğu bile getirmemişler iki kişi eşyaları indirmeye çalıştılar. Eşyalarımın hepsi çamur ve kir oldu. Dolapların alt taraflarını hep deforme etmişler. Macera arayan varsa tavsiye ederim. Hayatim boyunca yaşadığım en kötü nakliyat tecrübesiydi. Nakliyatçı bırakın zarar ile ilgili konuşmayı Eşyalarımı teslim aldığıma şükretmem gerektiğini söyledi. Abisi olsa tanımayacağını söyledi acayip bir deneyim yaşamış olduk.


23 Ocak 2022

Mükemmel 10 - ANKARA > MUĞLA

Adem bey ve ekibi söz verdikleri zamanda geldiler, eşyaları kısa sürede paketleyip yüklediler ve söz verdikleri zamanda sorunsuz bir şekilde teslim ettiler. Fatura istedim, hemen ayarladılar. Hiçbir sorun yaşamadık. İletişim, sürat, pratiklikte çok iyiler. Buradan da tekrar teşekkür ediyorum.


7 Ocak 2022

Mükemmel 10 - ANKARA > KARABÜK

Adem Bey ve ekibi, inanılmaz güzel iş çıkardı. Özenle çalıştılar paketlemesinden taşıma ve yerleştirmesine kadar her aşamada nazik ve işinin ehli insanlar. Kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim. Saygılarımla.


1 Ocak 2022

Mükemmel 10 - KONYA > ANKARA

Ankara Güneş nakliyata teşekkür ediyorum. Eşyalarımızı Konya'dan Ankara'ya taşıdılar. İnternet ortamında sözleşme yaptım. Sözleşmeye tamamen uydular ve hiç bir sorun çıkarmadılar. Güvenilir, çalışkan, dakik, dikkatli ve güler yüzlü arkadaşlar. Samimi ortamda eşyaları Konya'dan Ankara'ya getirip yerleştirdiler. Enakliyat firmasına ve yönlendirdiği Ankara Güneş nakliyat firmasından memnuniyetimi bildirir teşekkür ederim.


15 Aralık 2021