AN

Alyap Nakliyat

9.2 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 23 Ocak 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SULTANBEYLİ
65 Müşteri Değerlendirmesi, 80 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 1054 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1054 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1054 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Çalışanlar
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1056 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 68 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1053 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 65 Kişi

Alyap Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

İstanbul'dan Bursa'ya taşınmamızı mümkün olduğunca kolaylaştıran Al-Yap nakliyat firması ekibine şükranlarımızı sunuyoruz. Altı kişilik bir ekiple geldiler ve her şey çok hızlı bir şekilde ve zarar görmeden paketlendi, demonte edildi ve araca yüklendi. Başta Tevfik Bey olmak üzere tüm ekip çok uyumlu ve keyifliler. Mustafa Bey ayrı bir kalender kişilik. Gençler de çok efendi ve çalışkanlar. Herkes işini yaptı ve sabah 8'de İstanbul'da başlayan taşınma sürecimiz Bursa'da daha saat öğlenden sonra 5 iken her şeyiyle bitmişti. Herkese tavsiye olunur. Gönül rahatlığıyla taşınma sürecinizde Al-Yap nakliyata güvenebilirsiniz.


4 Eylül 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ELAZIĞ

Enakliyat firmasına teşekkür ederim. Böyle güzel bir firma ile taşınma macerasını yaşattırdığı için çok mutluyum. Özellikle marangozumuz Mustafa Bey ve patron Tevfik Bey'e teşekkür ederim.


27 Ağustos 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > HATAY

Firmadaki arkadaşlar iyi niyetli ve zamanında eşyalarım taşındı. Güvenilir bir firma herkese tavsiye ederim.


27 Ağustos 2016

Arkadaşlara teşekkür ederim taşıma işlemlerini profesyonel bir şekilde gerçekleştirdiler.


19 Ağustos 2016

Müthiş 8.6 - İSTANBUL > TRABZON

Öncelikle Enakliyat'a böyle bir hizmet verdikleri için teşekkür etmek lazım. Yalnız her taşınandan %10 pay almaları fazla. Bunu taşıma şirketleri müşteriye yansıtıyor. Bence %5 yeterli.
Gelelim nakliye firmasına. Öncelikle belirtmeliyim ki aldıkları parayı hak ettiler. En önemlisi iyi niyetliydiler. Söyledikleri zamanda gelip eşyayı güzelce paketlediler ve kısa zamanda kamyona yerleştirdiler. Ancak mükemmel olmaları için bir kaç önerim var. Birincisi eşyaları toplama konusunu teklifimde belirtmeme ve buna göre fiyat vermelerine rağmen mırın kırın etmeleri hoş değil. İkincisi müşteri yanında kendi aralarında Kürtçe konuşmaları rahatsız edici bir durum. Üçüncüsü benim eşyalarım arasına kamyondaki diğer kişinin eşyalarını karıştırmaları. Tekrar taşınsam bu firmayı tercih eder miyim? Eşyaları kendim toplama koşuluyla tercih edebilirim.


12 Ağustos 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SİVAS

Tefik Alyap nakliyat firmasına öncelikle teşekkür ederiz. Ekipte çalışanlar demontaj ve montajda yardımcı oldular, zamanında geldiler ve zamanında eşyaları gideceği yere teslim ettiler. Herkese tavsiye ederim. Enakliyat ve Tefik Alyap nakliyata teşekkür ederim.


1 Ağustos 2016

Mükemmel 9.9 - MALTEPE > MALTEPE

Gelen tekliflerden en ucuzu değildi ama kesinlikle pişman olmadım. Çalışanlar ve yetkili arkadaş çok saygılı. Çok eğlenceli, güle oynaya bir taşıma oldu. Hem çok hızlı hem çok keyifli şekilde çalıştılar. Toplamda 3-4 saatlik bir sürede bütün taşıma işlemi tamamlandı. Eşyalarımın hiçbirinde en ufak çizik dahi yok. Bir bardak bile kırılmadı. Kendilerini tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Hiç düşünmeden tercih edebilceğiniz bir firma.


23 Temmuz 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > HATAY

Alyap nakliyat firması anlaştığımız gibi sabah tam saatinde geldi. Her şeyi uygun bir şekilde paketleyip İstanbul'dan Hatay'daki evimize mükemmel bir şekilde taşıdılar ve yerine yerleştirdiler. Bütün ekip olarak saygılı ve çok iyilerdi. Yüzde yüz tavsiye ederim. Tevfik Bey ve yeğeni Emrah Bey ile ekibine çok teşekkür ederim. Emine ÇELİK ✰✰✰✰✰


20 Temmuz 2016

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > DİYARBAKIR

Taşımadan memnunum.


14 Temmuz 2016

Tavsiye ederim. Gayet güzel çalıştılar. Kendilerine teşekkür ediyorum.


12 Temmuz 2016

Müthiş 8.9 - ANKARA > İSTANBUL

Başta Tevfik bey ve firma çalışanları gereken ilgi ve alakayı göstermiş olup taşıma hususunda özverili davrandıklarını ifade etmek istiyorum. Ekibe teşekkür ederim.


1 Temmuz 2016

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KAĞITHANE

Taşındığım evimi çok hızlı tahliye etmem gerektiğinden taşınma öncesi çok stresliydik. Tevfik Bey ve ekibi ile Enakliyat portalı üzerinden iletişime geçtik. İlk telefon konuşmamızdan sürecin sonuna kadar iletişimde hiç bir problem yaşamadık. Firma söz verdiği saatte kapımızdaydı. Demonte edilen mobilyalarımız, beyaz eşyalarımız gibi paketlemesini bizim gerçekleştiremediğimiz eşyalarımız özenle paketlendi ve taşındı. Hatta bizim paketlemiş olduğumuz bazı eşyaların paketlemesininin yeterli olmayacağı düşünerek ek kolilere yerleştirildi, baloncuklu naylonlara sarıldı. Ekip çok koordine çalışarak eşyalarımızı hızla, nizami olarak kamyona yükledi. Yeni eve yerleşme sürecinde de eşyaların kurulumunu özenli ve hızlı olarak gerçekleştirildi. Bu yorucu süreci Tevfik Bey ve ekibi sayesinde olabilecek en rahat şekilde atlattık. Hem Enakliyat'a, hem de Alyap Nakliyat'a teşekkür ederim.

Tereddütsüz tercih edebileceğiniz bir firma, tavsiye ederim.


30 Haziran 2016

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > ESENYURT

Alyap nakliyata özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir şekilde taşındık. Bir daha taşınsam yada arkadaşlarıma, eşime, dostuma tavsiye edebileceğim bir firma. Ekip çalışması mükemmeldi.


27 Haziran 2016

Mükemmel 10 - BEŞİKTAŞ > SARIYER

Ekip planladığımız zaman geldi. Çok organize ve hızlı bir şekilde her şeyi paketlediler. Taşındığımız eve vardığımızda kapıda ayakabılarını çıkartarak, titiz ve özenle çalıştılar. Zarif ve dürüst insanlar, tavsiye ederim, biz çokmemnun kaldık.


26 Haziran 2016

Mükemmel 9.3 - PENDİK > PENDİK

Söz verdikleri saatte, gayet profesyonel ve kibar bir şekilde işlerinin hakkını verdiler. Kendilerine çok teşekkür ederim.


23 Haziran 2016

Mükemmel 10 - MALTEPE > MALTEPE

Hızlı, pratik ve sorunsuz bir taşınma oldu. Herkese tavsiye edebileceğim dürüst bir firma.


21 Haziran 2016

Mükemmel 9.9 - BURSA > İSTANBUL

Samimi ve özenli davranışlarından dolayı alyap firması ve çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.


18 Haziran 2016

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Sorunsuz bir taşınma oldu. Alyap nakliyatı herkese tavsiye ederim. Tüm firma çalışanlarının ellerine sağlık.


12 Haziran 2016

Mükemmel 9.5 - ÇEKMEKÖY > ÜSKÜDAR

Öncelikle Tevfik Bey'e alakasından dolayı teşekkür ederim. Fiyat konusunda da oldukça fazla yardımcı oldular. Ekip çok iyi ve hızlıydı. Hepsinden Allah razı olsun. Herkese tavsiye ederim. Gönül rahatlığı ile çalışılabilicek bir firma.


11 Haziran 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

İstanbul'dan Muğla'ya eşyalarımın taşınmasını Alyap Nakliyat Firması ile gerçekleştirdim. Teyfik Bey ve ekibine sonsuz teşekkürler. Arkadaşlar işinin ehli insanlar. Hem ucuz hem de mükemmel hizmet. Bir insan daha ne isteyebilir ki.


20 Şubat 2016