AN

Alyap Nakliyat

9.2 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 23 Ocak 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SULTANBEYLİ
65 Müşteri Değerlendirmesi, 80 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 1054 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1054 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1054 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Çalışanlar
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1056 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 68 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1053 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 65 Kişi

Alyap Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - SAKARYA > KOCAELİ

Tevfik Bey ve Şener Bey'in yakın tavrından ve samimiyetinden memnun kaldım. Sıkıntısız ve hızlı bir şekilde, tam anlaştığımız zamanda taşıma işlemi gerçekleşti. Alyap Nakliyat'a ve bize bu hizmeti sunan Enakliyat.com.tr sitesine teşekkür ederim.


29 Mayıs 2017

Mükemmel 9.8 - KOCAELİ > ANTALYA

İzmit'ten Antalya'ya planlanan zamanda hiç bir kötü sürpriz yaşamadan taşındık. Enakliyat ve Alyap firmasına teşekkür borçluyum. Tevfik bey ve Şener usta için tanıştığım en güler yüzlü ve çözüm odaklı nakliyeciler diyebilirim. Onlar için zor diye bir şey yok. Tavsiye ederim...


20 Mayıs 2017

Mükemmel 10 - ELAZIĞ > ESKİŞEHİR

Elazığ'dan Eskişehir'e gözümde büyüyen eşya taşıma işi Alyap nakliyat sayesinde kolaylıkla halloldu. Eşya taşımaya gelen arkadaşlar nazik, kibar, alçak gönüllü özellikle Serhat ve Vedat Karacık kardeşler sağ olsunlar özveri ile işlerini sıkıntısız hallettiler. Kesinlikle taşınma işinde yine aynı firmayı tercih ederim. 10 yıldızı hak eden bir firma. Tefik beyin sürekli bir problem olup olmadığı ile ilgili araması ayrı bir nezaket teşekkürler.


7 Mayıs 2017

Yedi buçukta gelmeleri konusunda anlaşmamıza rağmen taşımadan bir gün önce arayıp on bir buçuk gibi geleceklerini söylediler. Söyledikleri saatten de geç geldiler. Eşyaların açıklamadakinden çok olduğunu ve bu kadar çok olacağını bilselerdi daha fazla fiyat söyleyeceklerini ifade ettiler. Artı bir ücret ödemek zorunda kaldık bu yüzden. Eşyaların paketlenmesi konusunda sıkıntı yaşamadık. Kırılan dökülen olmadı. Fakat söktükleri kitaplığı monte etmediler. Bir daha tercih etmem gerekse çok tercih edeceğim bir firma olmaz sanırım.


25 Mart 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ELAZIĞ

Tefik bey ve arkadaşlara teşekkür ederiz profesyonel bir şekilde çalışıyorlar. Alyap gerçekten iyi firma, herkese tavsiye ederim.


5 Mart 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

İstanbul - Datça taşımamızı gerçekleştirdiler. Fiyatları diğerlerine oldukça uygundu. Tam dedikleri zamanda geldiler ve son derece özenle paketlediler. Çalışanlar işlerinde gerçekten iyiydi ve her konuda yardımcı olmaya çalıştılar. Eşyalarımızı da Datça'ya tam zamanında teslim ettiler. Hiç bir eşyamızda en ufacık bir çizik dahi olmadı ve aynen yeni evimize eşyalarımızı kurdular. Tüm montaj işlemlerini de son derece profesyonel şekilde yaptılar. Gerçekten çok memnun kaldım.


1 Mart 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > KADIKÖY

İstanbul Anadolu yakası içinde yapılan ev taşıma hizmetinde ALYAP'tan son derece memnun kaldık. Bütün ekip eşyaları özenle sardı, taşıdı ve kurdu. Güler yüzle hizmet verdiler. 8.kata merdivenden 6 kişi çıkardıkları piyanodan bile gözleri korktu ama şikayetleri olmadı. Teşekkür ederiz.


27 Şubat 2017

Müthiş 8.5 - İSTANBUL > KAYSERİ

Merhabalar,

Alyap Nakliyat'la İstanbul'dan Kayseri'ye eşyalarımı taşımak için çalıştım. Hizmetlerinden son derece memnun kaldığımı söylemek isterim. Ekip oldukça yardımcı ve güler yüzlü idi. Kendilerine son bir kez buradan da teşekkür etmek isterim.


20 Şubat 2017

Müthiş 8.5 - KAYSERİ > İSTANBUL

Genel olarak iyiydi.


7 Şubat 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

Alyap nakliyat ile dün evimizi İstanbul'dan Bursa'ya taşıdık. Firma son derece profesyonel bir şekilde taşınmamızı gerçekleştirdi. Gerek çalışanların efendiliği ve gayreti, gerek firma sahibinin işini sahiplenerek süreci yönetmesi bizi hem güvende hem de mutlu hissettirdi. Eşyamız çok fazla olmasına rağmen sabahtan akşama kadar şaşırtıcı bir şekilde aynı performansı devam ettirdiler. Dört büyük gardırobumuz çok hızlı ve özenli bir şekilde sökülerek yeniden kusursuz biçimde montesi yapıldı. Buzdolabımız kapıdan geçmeyince kapakları söküldü geçirip yeniden takıldı. Gereken her an son derece pratik ver hızlı çözümler üretildi. Yani her şey bizi şaşırtacak kadar hızlı bir şekilde gerçekleşti. Kendilerine teşekkür ediyor ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.


23 Aralık 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

İstanbul Marmaris arası taşıma için Enakliyat üzerinden önce Kale nakliyat ile anlaşmıştım fakat son dakikada bana taşımayı gerçekleştiremeyceklerini Enakliyat'tan Ümit Bey vasıtası ile ilettiler. Ümit Bey de bana Alyap nakliyat firmasını ayarladı. Tefik Bey ile hemen irtibata geçtim ve sorunsuz bir şekilde istediğim zamanda eşyalarımı taşıdı ve hasarsız bir şekilde teslim etti. Başta Tefik Bey olmak üzere Mustafa Beye ve diğer çalışma ekibine gösterdikleri özenden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tekrar bir taşınma durumum olur ise ilk irtibata geçeceğim firma Alyap Nakliyattır.


1 Aralık 2016

Arkadaşlar geçten çok iyi. Evden eve taşıma hizmetleri çok hızlı. Aynı zamanda eşyalara en ufak bir zarar dahi gelmemiş. Eşyalarımı çok olmasına rağmen kısa sürede taşındık. Arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Hem hızlarından dolayı hem güler yüzlü olmalarından dolayı. Herkese de tavsiye ediyorum.


22 Ekim 2016

Mükemmel 9.5 - KADIKÖY > KADIKÖY

Tam zamanında geldiler.Esyamiz fazla olmasına rağmen hiç bir şey söylemediler. Gayet güler yüzlü hizmet verdiler. Hiç bir sahamızda hasar olması. Kendilerine teşekkür ederim. Her kese de tavsiye ediyorum.


15 Ekim 2016

Firmadan genel olarak memnunum lakin avizeler söküldü montajı yapılmadı. Televizyon söküldü montajı yapılmadı. Su arıtmamızı ne söktüler nede taktılar. Baza başlığı sökülmüş ama montajı yapılmamış. Yinede teşekkürler.


6 Ekim 2016

Mükemmel 9.4 - İSTANBUL > TEKİRDAĞ

Başta Firma Sahibi, Tefik Bey olmak üzere çalışan arkadaşlara teşekkür ederiz. İşlerini gayet iyi ve profesyonelce yapıyorlar. Neredeyse zayiatsız taşınmamızı sağladılar. Yeni evimin(tripleks) iç merdivenleri çok dar olmasına rağmen, 3. kata çıkması mümkün olmayan tek parça çift kişilik bazayı balkondan epey bir uğraşarak çıkardılar. Taşıyan personel hızlı ve dikkatli. Kamyona eşyaların istiflenmesi konusunda çok başarılılar. Neredeyse 5+1 büyüklüğündeki eşya 85 km çok da düzgün olmayan yol boyunca hasarsız şekilde kamyonla gitti. Çalışan personel gayet saygılı ve işlerini düzgün şekilde yapıyor. Mobilya montajını yapan arkadaşa da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Hem hızlı, hemde tek başına düzgün şekilde söküp yeniden montajlama işini yaptığı için. Gönül rahatlığı ile evinizin taşınması için güvenebileceğiniz bir firma. Tekrardan başta Tefik Bey ve çalışanlarına teşekkür ederiz.


5 Ekim 2016

Mükemmel 9.5 - ANKARA > İSTANBUL

İlk kez şehirler arası evimizi taşıdık. Aldığım nakliyat hizmetinden oldukça memnun kaldım. Özellikle çalışan genç arkadaşlar hiç birşeyden şikayet etmeden 1. kattan yükleme yapıp 5. kata asansörsüz çıkardılar. Kendi adıma herkese tavsiye edebileceğim bir firma ile çalışmaktan memnunum.


21 Eylül 2016

Firma Perşembe sabahı için geleceğini belirtmişti fakat saat 9 olmasına rağmen gelmedi. Firma yetkilisi aradığında elemanlarından habersiz bir şekilde arkadaşlar geldi mi diye sordu bende halen beklediğimi söyledim. Firma yetkilisi 5 dk sonra geri aradı ve kendisinin şehir dışında olduğunu gelecek kişilerin ise Gebze'de eleman aradıklarını söyledi. Bende Bugün taşınmanın artık olamayacağını başka firma ile görüşmem gerektiğini söyledim. Bir gün sonra başka firma ile taşındım. Bu firmaya kim 5 yıldız veriyor bilmiyorum. Yorumlardan bakarak anlaşmıştım. Ben ettim siz etmeyin.


19 Eylül 2016

Öncelikle Alyap çalışanlarına çok teşekkür ederim, Büyükçekmece'deki evimden 5 inci kat ve yine Fatih 5 inci kat ve dar sokak olmasına rağmen sorunsuz taşıdıkları için emeklerine, yüreklerine ve yardımları için çok çok teşekkür ederim. Özellikle Marangozları Mustafa abiye çok teşekkür ederim, Teyfik Bey'e de iletişim için çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Nakliyeci değildiniz ailenizin evini taşır gibi taşıdınız çok çok teşekkür ederim. Alyap ailesine sevgiler.


13 Eylül 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Nakliye firmasının hizmet ve kalite anlayışı gayet güzel, çalışanlar temkinli ve pratik bir şekilde işlerini yapıyorlar gözünüz arkada kalmıyor biz memnun kaldık.


9 Eylül 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KONYA

Firmaya çok teşekkür ederiz. Güzel bir taşıma işi oldu. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.


8 Eylül 2016