AN

Alp Nakliyat

9.2 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 20 Şubat 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SULTANBEYLİ
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
42 Müşteri Değerlendirmesi, 55 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1033 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 1035 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1032 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Çalışanlar
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1037 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1034 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Alp Nakliyat Müşteri Yorumları

Hızlı, titiz ve düzenli iş oldu.


27 Eylül 2017

Mükemmel 10 - ÇANAKKALE > İSTANBUL

Enakliyat ile iki kez taşındım her iki taşınma da rahat gerçekleşti. Ancak Alp Nakliyattan daha fazla memnun kaldım, bir daha taşınacak olsam yine bu firmayı tercih ederim. Emrah Bey ve ekibi çok özverili ve itinalı çalışıyorlar. Pazar günü sabah Çanakkale'den alınan eşya aynı günün akşamına İstanbul Beykoz'a geldi. Hiç bir eşyam hasar görmeden tam istediğim sürede teslim edildi. Tekrar tüm ekibe teşekkürler.


27 Eylül 2017

Çok iyi 8 - SAKARYA > BAYBURT

Selamın aleyküm... Öncelikle taşınacak kişilere kolaylıklar diliyorum. Taşınma sürecinde insan daha bir yorgun ve gergin olabiliyor. Ancak bu noktada karşınıza samimi ve işini bilen insanların çıkması sizin için rahat bir nefes alma şansı veriyor. Bizim serüvenimiz Sakarya'dan okulumuz ve görevimiz sebebi ile Bayburt'a taşınmak ile başladı. Bu noktada Alp nakliyat temsilcisi Emrah Bayutmuş Beye anlayış ve yardımları için teşekkür ediyorum. Taşınma esnasında her defasında rahat olmamızı bize hissettiren Bülent beye ve montaj işlerini yapan İsmail bey ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum...
Rabbim yardımcınız olsun...


15 Eylül 2017

Mükemmel 9.4 - İSTANBUL > TOKAT

İşlerinin ehli ve iyi niyetli bir ekip. Küçük ekstraları da sorun etmeden tüm ricalarımızı yerine getirdiler sağ olsunlar. Hiçbir problem yaşamadım. İletişimde sorun yok, istediğiniz an ulaşabiliyor sorulara cevap alabiliyorsunuz. Bu zor süreci sayelerinde kolayca atlattık. Emekleri için çok teşekkür ediyorum.


12 Eylül 2017

Mükemmel 9.7 - BURDUR > KARS

Firmaya ve çalışanlarına teşekkür ederiz. Gayet başarılı bir nakliyat oldu. Kendileri ile bir daha çalışmak isteriz. Ayrıca Enakliyat çalışanlarına da teşekkür ederiz.


21 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - BİTLİS > DÜZCE

Gayet iyi taşımaydı. Eşyamızda bir sıkıntı yok. Çok teşekkür ederim Alp nakliyat.


18 Ağustos 2017

Çok iyi 8.4 - BİTLİS > DÜZCE

İyi fakat taşıma zamanlaması daha iyi olabilirdi.


17 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - KOCAELİ > KIRKLARELİ

Merhabalar,

Bugün Kocaeli'den Kırklareli'ne taşındım. Taşıyan firma Alp nakliyattı.
Bu zamana kadar çeşitli sebeplerle yaklaşık 15 kez ev taşıdım. Bu da 15 farklı nakliye firması demek oluyor ama Alp nakliyatın çalışma disiplinini, çabukluğunu ve güler yüzlü hizmet anlayışını başka hiçbir nakliyat firmasında görmedim.

10 üzerinden 10, teşekkürler Alp nakliyat.


11 Ağustos 2017

Çok iyi 8.2 - İSTANBUL > ORDU

Bazı sıkıntılar yaşandıysa da iletişimi hiç koparmadılar. Taşınma sürecinde ve sonrasında ilgilenildiği için sorunlar çözülmüş oldu. Çözüm odaklı çalıştıkları için teşekkürler.


30 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BATMAN

Kaliteli hizmet + güvenilir firma + güler yüzlü iletişim + işini adam gibi, dört dörtlük yapan insanlar + itinalı ve özverili çalışma = ALP NAKLİYAT

NOT: Bu yorum bağımsız ve tarafsız olarak tarafımdan yapılmıştır, firma yetkililerini tanımam da bilmem de, eşyalarını taşıtacak olan insanların aklında herhangi bir kuşku kalmaması için bunu yazmayı bir borç bildim.


22 Temmuz 2017

Mükemmel 9.8 - TEKİRDAĞ > AĞRI

İlk defa taşınma işimiz oldu ve tedirgindik. Fakat Alp Nakliyat firması bütün tedirginliğimizi güzel hizmeti ile dağıttı, çok memnun kaldık. Bundan sonra gönül rahatlığı ile her tanıdığıma tavsiye edeceğim.


13 Temmuz 2017

Diyarbakır'dan İstanbul'a taşınan eşyalarımda hiçbir hasar görmedim. Sevgi ve saygıyla temiz bir tasıma gördüm, çok eşyam taşındı ama bu kadar sorunsuz taşıma daha önce yaşamadım. Firma yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim...


8 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - BATMAN > BOLU

Eşyanın paketlenmesinden taşınmasına kadar arkadaşlar çok dikkatli davrandılar. Teslim tarihinde eşyamız geldi ve kurulumu gayet güzel yapıldı. İletişim konusunda hiç sıkıntı yaşamadık. Eşyamızı kendi eşyası gibi sahiplenen Bülent Abiye ve İsmail Kardeşime teşekkür ediyorum. Ben çok araştırdım, gönül rahatlığıyla Alp Nakliyatı tercih edebilirsiniz. Hepsinden Allah razı olsun, bizim bu sıkıntılı sürecimizde çok destek oldular.


6 Temmuz 2017

Mükemmel 9.8 - BOLU > İSTANBUL

27.06.2017 tarihinde Bolu'dan İstanbul Büyükçekmece'ye ALP NAKLİYAT ile anlaşma yaptık. Ramazan Bayramının 3. günü olmasına rağmen sözleşme saatinde sabah tam 07.00 da firma kapımın önüne gelmişti. Kısa bir sürede ve titizlikle eşyalarımı taşıdılar. Aynı günde bayram trafiği yoğunluğuna rağmen saat 17.00 de yeni yerimize gelmiştik. Benim yanlış beyanımdan kaynaklanan bir pürüzü de sağ olsunlar hiç dert etmeden giderdiler. (beyanımda ben evimin zemin kat olduğunu söylemiştim, lakin ev 3 katlıydı.). Gayet güler yüzlü ve anlayışlı bir ekip çalışması vardı. Şu an evde her şey dört dörtlük bir vaziyette çalışır durumda.
Kendilerine teşekkür ediyorum.
Başka bir nakliye işimde de gönül rahatlığı ile bu firmayla çalışabilirim.
Emeklerine sağlık.


30 Haziran 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Taşınmamızda emeği, geçen herkese öncelikle çok teşekkür ederiz. Enakliyat çalışanı Özlem hanımın taşınma organizasyonunu idare edebilmesi ve yardımları için ayrıca tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.
Alp nakliyata özellikle teşekkür ediyorum, gönderdikleri ekip arkadaşlarının taşınma esnasında paketlemeden başlayıp de-montaj ve montaj işlemlerindeki başarılı çalışmaları, taşınmada hiç hasarsız işlemi gerçekleştirmeleri, saygılı ve güler yüzlü tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.


5 Haziran 2017

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Ben fiyat uygun diye bu firmayı seçmiştim ama taşıması, zamanlama, çalışanların davranışları ve paketleme işlemi gerçekten mükemmeldi. Bence uygun fiyata değil, her zaman aranması gereken bir nakliyat firması. Salih bey Emrah bey ve ekibine sonsuz teşekkürler. 👌 Allah bol kazançlar versin inşallah...


29 Mayıs 2017

Nereden başlasam bilmiyorum, şikayet hiç hoşuma gitmeyen bir şey ama bunu es geçemeyeceğim. Taşınma gününden beri yazmamak için uğraştım. Kısaca durumu şöyle izah edeyim. Her ne kadar güler yüzlü arkadaşlar olsalar da beni sonradan üzmeyi başardılar. En azından nakliye sırasında ve sonrasında benim başıma gelenler şöyle.

• Dolaplara ait kapı kolları kırılmış ve kırılmamışçasına monte edilmiş veya montajı yapılırken kırılmış, söyleyebilirlerdi anlaşılır bir durum diğer taraftan montaj işlemi özensiz ve hasar verilerek yapılmış yani rafların altından dışarıya ucu çıkmış sivri vidalar görünüyor insanın eli değince anlıyor.

• Avizelerin elektrik bağlantıları eksik ve hatalı, anahtarı açıyorum iki tane yanıyor iki tane yanmıyor, bazılarında elektrik gel git(ışıkta titreme) var, yapamayacaksanız onuda söyleyin (ben yaptım çalışıyor).

• Dolap çekmecelerinin içerisindeki eşyalar toplanmamış taşıma sırasında eşyalarda ufak hasarlar meydana gelmiş örneğin; kolye uçları kırılmış bir de dolap ile çekmece arasına düşenlerde cabası (o manzaraya inanamadım).

• Gelen araç çok yüksek olduğu için bahçenin olduğu alandan girmedi ve taşıma mesafesi arttığı için ekstra ücret ödemek zorunda kaldım. Araç yüksekliği ile ilgili özellikle uyarıda bulunmama rağmen bu durum dikkate alınmamış (daha alçak bir aracınız yok ise başka bir firma ile görüşebilirdim).

• Yiyecekler sarılmadan kolilere konulmuş, bunların hepsini çöpe attık. Zaten koliye öylece koymanın ne anlamı var.

• 9.9 nasıl puanlanmış, hayret.


22 Mayıs 2017

Mükemmel 9.6 - KOCAELİ > MUŞ


4 Mayıs 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > RİZE

İstanbul'dan Rize'ye olan taşınma yolculuğumuzda Alp Nakliyat ile çalıştık. İlk kez ve üstelik şehirler arası taşınacağımız için korku ve tereddütlerimiz vardı. Ancak Alp Nakliyatın güler yüzlü çalışanları ve kaliteli hizmeti sayesinde sorunsuz bir şekilde taşındık. Söyledikleri saatte gelip söyledikleri saatte teslim ve kurulumu gerçekleştirdiler... Eşyalarım hiçbir zarar görmedi. Hem uygun fiyatları hemde verdikleri kaliteli hizmetten çok memnun kaldık. Alp nakliyata sonsuz teşekkürler. Allah tüm emeği geçenlerden razı olsun. İyi çalışmalar dilerim.


10 Nisan 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KASTAMONU

İstanbul - Kastamonu arası taşıma işlemim Alp nakliyat tarafından sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi. Öncelikle esnaflıktan ziyade insanlık ve cana yakınlıklarıyla, sanki ailemizden birer fert gibi insana huzur veren samimiyet ve içtenliklerinden ötürü öncelikle; firma yetkilisi Salih Bayutmuş'a, sonrasında oğulları Murat, Serhat ve Bülent abilerime canı yürekten teşekkür eder, Rabbimin bu denli dürüst ve samimi insanlara bir ömür hayırlı iş vermesini dilerim. Evini taşıtacak olup da acaba güvenebilir miyim diye düşünenlere özellikle söylüyorum hiç gözünüz arkada kalmasın bu helal süt emmiş insanlarla gözünüz arkada kalmadan taşıma işleminizi yaptırabilirsiniz. Enakliyat firmasına da böyle dürüst ve kişilikleriyle hakikaten dillere destan kişilerle beni tanıştırmış olmalarından dolayı çok teşekkür ederim.


10 Nisan 2017