AN

Alp Nakliyat

9.2 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 20 Şubat 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SULTANBEYLİ
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
42 Müşteri Değerlendirmesi, 55 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1033 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 1035 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1032 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Çalışanlar
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1037 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1034 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Alp Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - ANTALYA > İSTANBUL

Çok temiz ve çok güvenilir insanlar.
İşlerinin ehliydi bence.
Oldukça kibar ve güler yüzlü arkadaşlardı.
Evimiz eksiksiz ve sıkıntısız bir şekilde taşındı.
Kendi evlerini taşıyorlarmış gibi taşıdılar.
Yapılan iş veya ticaret bir tarafa VEFA kavramını ben bu arkadaşlarda gördüm.
Aldıkları ücret analarının sütü gibi helaldir.
Herkes işini iyi bilir lakin yapanların sayısı oldukça azdır.
Bu kardeşlerimiz işlerini hem iyi bilip hemde iyi yapanlardan.
Ben kendilerine çok ama çok teşekkür ediyorum.
Pazarları bol, işleri hayırlı olsun.


15 Haziran 2020

Mükemmel 10 - BURSA > GAZİANTEP

Bülent beye ve Cüneyt beye çok teşekkür ederim, eşyalarımızı Bursa'dan Gaziantep’e sorunsuz taşımasını yaptılar. Eşyalarımızın paketlemesinden taşınmasına daha sonra teslimat aşamasında yine montajına kadar çok dikkatli ve büyük bir özenle çalıştılar, eşyalarımızın taşınmasında hiç bir sorun yaşamadık, taşınmanın her aşamasında Bülent bey ve Cüneyt bey ayrı ayrı bizi bilgilendirdiler, her ikisinden de çok memnun kaldık. Nakliyat ile ilgili olarak önereceğim tek firma her zaman Alp Nakliyat firması olacaktır.


12 Mart 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ARTVİN

Bülent Bey ve ekibini çok yormamıza rağmen onlar bizi yormadılar çok teşekkürler. Huzur içinde taşındık Enakliyat ve ekibine sonsuz teşekkürler temiz bir taşınma oldu, tavsiye ediyorum. Bir daha taşınırsam kesinlikle Alp nakliyatı seçerim. Teşekkürler.


17 Nisan 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ERZURUM

Çok güzel bir taşınma deneyimi yaşadım. Bir çok kişinin bahsettiği taşınmaya dair olan eşyalarda kırılma, dökülme, kaybolma vs hiçbir sıkıntı yaşamadım. Çalışanlar çok güler yüzlüydü. İletişimimiz hiç kopmadı. Bu kaliteye bu fiyat gayet makul.


21 Ocak 2019

Çok iyi 8.2 - İZMİR > HATAY

Bülent bey işini iyi yapan bir insan. Mobilyaların sökümü ve kurulumunu hızlı ve güzel bir şekilde yapıyor. Anlaştığımız tarihler aralığında nakliyatı gerçekleştirdiler.


8 Mayıs 2018

Mükemmel 9.4 - İSTANBUL > ADIYAMAN

Mecburi hizmet için İstanbul'dan Adıyaman'a taşındım. Taşınma sürecim gerçekten çok iyi geçti. Birincisi en uygun fiyat verenler arasındaydı. Taşınmaya başlama öncesinden bitişine kadar sürekli irtibata halindeydik. Aklıma takılan her şeye cevap verdiler. Taşıma ekibi güler yüzlü, hoş sohbet ve ilgiliydi. Eşyaları tam saatinde teslim ettiler. Büyük bir hata, kırık falan gibi şeyler görmedik.Ufak tefek şeyler haliyle oluyor. Kendilerine teşekkür ederim. Bir daha taşındığımda aynı ekip ile taşınmak isterim :)


3 Aralık 2017

Mükemmel 10 - KOCAELİ > ANKARA

Firma tamamen çözüm odaklıydı, herhangi bir problem yaşamadık. Vadettikleri saatler gelip ürünlerin demontajını yapıp, paketlediler aynı şekilde de vadettikleri saatte teslim ettiler ve tekrar montajını yaptılar. Sürecin öncesinde ve sonrasında da sürekli irtibat halindeydik. Kesinlikle tavsiye ederim.


21 Kasım 2017

Mükemmel 9.6 - ESKİŞEHİR > MUŞ

Arkadaşlar Merhaba. Eşyam Eskişehir'den Muş'a Alp Nakliyat aracılığı ile taşındı. Nakliye firmalarına güvenmeyen ve temkinli davranan biri olarak açıkçası başta tedirgindim. Ama arkadaşların işine özenli ve dikkatli yaklaşımı güler yüzlü ve saygılı davranışları gerçekten takdir edilecek seviyedeydi. Zamanında gelen firma kaliteli ambalajlamayla söyledikleri saatte eşyamı Muş'ta kurup yerleştirerek teslim ettiler. Eşya geldikten 3 gün sonra salonumda bulunan tv arkasındaki uydu girişinin zarar gördüğünü fark ettim ve konuyu Alp Nakliyat Emrah Beye bildirdim. Emrah Bey'de zararı karşılayacaklarını söyledi. Servis cihazımı yaptı ve Alp nakliyat aynı gün ücreti bana yolladı. Bu konu Alp Nakliyatın ne kadar profesyonel olduğunu tescillemiş oldu. Alp Nakliyata ve çalışanları olan Emrah Beye, Bülent Beye, Ethem Beye ve tüm ekibe çok teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum. Bir daha ki taşımada tartışmasız aynı ekibi istiyorum.


21 Kasım 2017

Umduğum gibi değildi her şeyleri fiyasko.


12 Kasım 2017


23 Ekim 2017

Müthiş 8.8 - İSTANBUL > RİZE


12 Ekim 2017

Daha önce 5 kez taşındım. Bu kadar işini düzgün ve profesyonelce yapan firma görmedim. Çalışanlar gayet titiz ve özverili taşıyorlar. Güler yüzlüler ve dedikleri süreden önce bitirdiler. Gerçekten profesyonel olan Alp nakliyatı herkese tavsiye ederim.


9 Ekim 2017

Mükemmel 10 - KARTAL > MALTEPE

Merhaba, 08.10.2017 tarihinde daha önce anlaşığım üzere ALP NAKLİYAT firmasıyla evimizin taşınma işlemi gerçekleştirdik. Firma belirttiği saatte geldi, çalışan arkadaşlar, kibar, güler yüzlü ve ilgili davrandılar. Firma yetkilisi Emrah Bey sürekli iletişim halindeydi benimle. Ayrıca ENAKLİYAT firması da sürekli iletişim halinde kaldı benimle. Ürünlerimi eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde taşıdılar. Bu firmadan çok Memnun kaldım ve tüm herkese buradan teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla eşyalarınızı bu adres üzerinden bu firmaya taşıtabilirsiniz


9 Ekim 2017

Mükemmel 9.1 - SANCAKTEPE > KAĞITHANE

Alp Nakliyat ve ekibine çok teşekkür ederiz güler yüzleri ile çok rahat bir taşınma gerçekleşti. Eşyalarım titizlikle paketlenip taşındı ve montaj yapıldı. Her şey çok güzel sonuçlandı, tekrardan teşekkürler.


8 Ekim 2017

Mükemmel 10 - PENDİK > MALTEPE

Tam zamanında geldiler ve dedikleri sürede taşıma işlemini bitirdiler. Eşyalarımızı kendi eşyaları gibi özenle, Hiçbir yerde en ufak bir çizik bile yaratmadan taşıdılar ve istediğimiz noktalara yerleştirdiler. Kendilerine buradan tekrar teşekkür ediyorum.


8 Ekim 2017

Firma gerek iletişim gerek zamanlama ve taşıma konusunda gayet başarılı ve tavsiye edeceğim bir firma tekrar taşınma işlemim olursa yine tercih ederim. TEŞEKKÜRLER :)


5 Ekim 2017

Fiyat ve taşıma olarak ayrıca zamanlama olarak bizden önce gelip bizi beklediler. İletişim olarak Emrah beyin ilgisi ayrı bi takdire şayan. 7. Kattan eşyalarımı sıkıntısız indirip gayet güzel yerleştirdiler. Taşınacak olan herkese tavsiye ederim.


3 Ekim 2017

Gerçekten işini özenle yapan çok güvenilir bir firma. İşin akşama sarkmasına rağmen devam ettiler büyük özen gösterdiler. Çok iyi ve profesyonel çalışıyorlar. Herkese tavsiye ederim. Teşekkür ederim Alp Nakliyat.


3 Ekim 2017

Mükemmel 9.7 - İSTANBUL > AĞRI

Önceki yorumları okuyunca bu yorumların çok abartılı olduğunu düşünmüştüm ama bu yorumların belki eksiği var fazlası yokmuş onu gördüm. Kaliteli hizmeti, güzel iletişimi, ilgi ve alakası için Alp nakliyata teşekkürler.


2 Ekim 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

On numara iş yaptı arkadaşlar. 4 saatten kısa sürede tüm işlem bitti. Ellerine sağlık.


30 Eylül 2017