YN

Yıldızoğlu Nakliyat

9.1 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 23 Ekim 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
76 Müşteri Değerlendirmesi, 116 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 1060 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1063 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1063 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Çalışanlar
    9.1
  • Mükemmel
  • 9 - 1063 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 68 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1063 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 69 Kişi

Yıldızoğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Çalışanları son derece kibar, saygılı ve kendi işleri olmamasına rağmen evde bulunan bir takım teknik işlerimizi de hallettiler.
Yakında bir taşıma işimiz daha olacak gözümüz kapalı güveneceğimiz bir firma. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz verdikleri etmekten dolayı; hem uygun hem kaliteli taşıma tercih edenlere tavsiye ederim.


13 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - PENDİK > TUZLA

Yıldızoğlu nakliyat ile 1+1 evimi taşıdım. 3 saatte hiçbir eşya kaybı, kırılma olmadan, gardırop ve yatak montajı dahil bitirdiler. Tüm çalışanlarına teşekkür ederim.


10 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

Tamda anlaştığımız gibi sabah 8'de geldiler, saat öğlen 13:00 olduğunda yeni evimize yerleşmiştik. En ufak bir sorun yaşamadık. Beklediğimizden çok daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde taşındık. Çalışanların her biri birbirinden ilgiliydi ama Ömer beye yoğun çabasından ve ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Tereddütsüz bir şekilde Yıldızoğlu firmasını tercih edebilirsiniz. Ben de bundan sonra tüm yakınlarıma önereceğim.


1 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

Kesinlikle çok memnun kaldım, çok profesyonel bir firma ve çok hızlılar kesinlikle tavsiye ediyorum.


30 Nisan 2018

Yıldızoğlu nakliyat çalışanlarına çok teşekkür ederim. Beklentimin çok üzerinde yardımcı oldular.


28 Nisan 2018

Bu kadar uygun bir fiyata bu kadar iyi bir hizmet alacağımı düşünmüyordum açıkçası ama her şeyle o kadar güzel ilgilendiler ki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir firma. Her şey söyledikleri gibi oldu hiçbir eksiklik veya aksama yaşamadık her şey için çok teşekkürler...


26 Nisan 2018

Yıldızoğlu nakliye her şey için çok teşekkür ederim, çok memnun kaldım. İlk başlarda böyle bir site olduğuna inanmamıştım açıkçası bir dolandırıcılık var mı diye çok şüphe ettik ama güvenimi boşa çıkarmadınız. Yıldızoğlu nakliyatla sürekli iletişimde olmak çok rahatlattı içimi, ilginiz için teşekkürler. Paketleme de dahil stressiz, süper bir taşınma oldu, ben nasıl bitecek derken Allah razı olsun 1,5 -2 saatte evim toparlanmış ve yüklenmişti, ellerinize sağlık. Hiç kırık dökük yok çok teşekkürler, hayırlı bol kazançlı işler diliyorum...


22 Nisan 2018

Ömer Bey ve diğer ekip arkadaşların eline ve emeğine sağlık diyorum. Merdivenim dar olmasına rağmen güzel ve sorunsuz taşıma oldu. Enakliyat ekibine de ayrıca teşekkür ederim. Sayg.


21 Nisan 2018


19 Nisan 2018

Mükemmel 9.8 - SANCAKTEPE > SANCAKTEPE

Teşekkürler.


16 Nisan 2018

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > KADIKÖY

Tam zamanında geldiler. Sorunsuz bir şekilde kısa sürede taşıma yaptılar. Hiç sıkıntı olmadı. Biz nasıl istersek o şekilde sökme ve kurulum gerçekleştirdiler. Çok sakin, sessiz, dikkatli ve kibardılar. Çok efendiydiler. Çok memnun kaldık. Öyle ki şimdiye kadar yedi kez ev değiştirdik. Gerçekten de en iyisi bu arkadaşlardı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hem makul bir fiyat hem de güvenli.


11 Nisan 2018

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > MALTEPE

En çok çalışanlardan memnun kaldım. Osman ve Ferdi başta olmak üzere hepsine teşekkürler. Her şey iyiydi.


7 Nisan 2018

Personelin iletişim şekli son derece saldırgan, başta anlaşılan fiyat artıyor. Başta anlaşıldığı gibi 7 kişi değil 5 kişi geldi, eşyaların tamamını taşımadılar, evde kalan eşyalar için ertesi gün başka bir nakliye şirketi ile anlaşmak zorunda kaldık. Tüm bunların üstüne bu sitede 10 puan vermezsem kamyonlarındaki eşyaları getirmeyeceklerini söyleyerek tehdit ettiler. Getirmeye ikna edebildik fakat bu seferde kapının önüne attılar ve üstüne bir ton azar yedik.
Sonuç olarak bize sıkıntılı bir gün yaşattılar.


2 Nisan 2018

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > ÜSKÜDAR

Oldukça memnun kaldık, firmayla bundan sonraki işlerimizde de temasta olacağız teşekkür ederiz.


2 Nisan 2018

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

Sorunsuz bir taşınma oldu, çok memnunum.


30 Mart 2018

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Yıldızoğlu Nakliyat Gıda Turizm Tic.Ltd Sti firmasından 24 Mart tarihinde bir ev nakliyat hizmeti aldım. Ev taşıma süreci sürekli olarak karşıma çıkan bir durum olmadığı için çeşitli çekincelerim mevcuttu. Örneğin sabah 8 de evi taşıyabileceklerini söylediklerinde inanmamış, kesin sarkar gözüyle bakmıştım. Taşınmanın olacağı gün sabah 7.55 de telefonum çaldı ve apartmanın girişine indiğimde nakliyat için bir ekibin beklediğini gördüm. Mükemmel bir zamanlama ile taşınma sürecim başlamış oldu. Kafamı kurcalayan bir diğer konu ise taşıma sırasında eşyaların zarar görüp görmeyeceğiydi. Taşımayı gerçekleştiren arkadaşlar en ufak ayrıntısına kadar eşyaların zarar görmemesi için çabaladı ve sorunsuz olarak araca eşyaları yüklediler. Artık yeni eve gelmiştik. Bilmediğim, tanımadığım bir apartman vardı karşımda. Taşıma işlemi sırasında ses oluşur ve apartman sakinlerinden bir tepki alır mıyım diye düşünürken; işlerinde son derece profesyonel olan bu ekip evi sessiz sedasız yerleştirdi. Dolapları kurdu, takım elbise ve kıyafetleri; yanlarında bulunan özel kabin ile buruşmadan, zarar vermeden dolaplara yerleştirdi. Aldığım hizmetten son derece memnun olarak taşınma sürecini tamamlamış oldum. Tabi Sezar'ın hakkı Sezar'a mantığıyla buradan bir teşekkürü de kendilerine borç bildim. Tüm ekibe tekrardan çok teşekkür ediyorum. Nice nice sorunsuz ve memnuniyet dolu nakliyatlar yapmalarını diliyorum. Hepsinin emeğine ve ellerine sağlık...


27 Mart 2018

Taşıyacağınız ve çalışacağınız tek firma... Böyle mükemmel bir firma görmedim. Aldıkları para helal hoş olsun.

Hepinize teşekkür ederim. Emeğinize ve ellerinize sağlık.


27 Mart 2018

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Nakliyemizi düzenli ve tertipli taşıyıp yerinde montajını yaptılar. Çok memnun kaldım hepsine teşekkür ederim.


24 Mart 2018

Anamın aksiliklerine karşılık gayet kibar davranışlar sergileyen firma görevlilerine çok teşekkür ederim :) Ayrıca sorunsuz bir taşıma oldu tavsiye ederim.


23 Mart 2018

Sorunsuz bir taşınma oldu bizim için. Arkadaşlar çok dakik ve çok seri çalışıyorlar. Mobilyaların demontesi ve montajını sorunsuz yaptılar. Önemsiz birkaç detay dışında her şey usulüne uygun ve iyi yapıldı. Özellikle firma sorumlusu Ömer beye verdikleri hizmetten ötürü teşekkür ederim.


13 Mart 2018