YN

Yaprak Nakliyat

9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 30 Mart 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
288 Müşteri Değerlendirmesi, 456 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.7
  • Müthiş
  • 9 - 10207 Kişi
  • 7 - 840 Kişi
  • 1 - 641 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10229 Kişi
  • 7 - 828 Kişi
  • 1 - 631 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10242 Kişi
  • 7 - 822 Kişi
  • 1 - 624 Kişi
  • Çalışanlar
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10237 Kişi
  • 7 - 827 Kişi
  • 1 - 624 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 10242 Kişi
  • 7 - 818 Kişi
  • 1 - 628 Kişi

Yaprak Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > HATAY

Mehmet bey ilgili ve gereken her şeyi yaptı. Teşekkürler.


21 Nisan 2024

Söz verdikleri zamanda, ciddi bir sorun olmadan, olabildiğince titiz davranarak taşıma işlemini gerçekleştirdiler. Özellikle eşyanın gittiği yerdeki tedbirli tutumları için teşekkür ederim.


8 Nisan 2024

Çoğu eşya paketlenmeden gitti ve bazı eşyalar zarar gördü


28 Kasım 2023

Mükemmel 9.6 - İSTANBUL > TEKİRDAĞ

Bugüne kadar ev nakliyat işlerimizi çeşitli firmalara yaptırdık, son taşınma yaptığımız Yaprak nakliyat firmasının ilgisi, gösterdikleri gayret ve bizim her türlü isteğimize anlayış içerisinde yaklaşmaları sebebiyle bizleri en çok memnun eden firma olmuştur. Gözünüz kapalı güvenip itimat edebileceğiniz bir nakliye şirketi. Kesinlikle tavsiye ediyor ve firma ilgililerine yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz.


21 Kasım 2023

Öncelikle taşınma için Yaprak Nakliyat firması ile anlaşsam da firma taşıma işlemi için farklı bir taşıma firması ile taşıtmasından emanetine ne kadar sahip çıktığını anlayabilirsiniz.
Önce Yaprak firmasından Mehmet bey ile görüştüm. Kendisi taşıma işi için oğlunun geleceğini söyledi. Tam zamanında da oğlu olduğunu söylediği Ferhat bey geldi. Ancak eşyaların başında ben değildim. Eşim ve kayınvalidem ile kayınbabam vardı. Eşim o kadar sinirliydi ki. Eşyaları çok berbat taşıdıklarını söyleyip durdu.
Aynı gün eşyaların Ferhat bey kendisinin başka bir yere gideceğini ancak eşyaların başında da kardeşinin geleceğini söyledi.
Ve dediği gibi de başka bir firmadan olduğunu anladığım Mehmet adında başka bir arkadaş geldi. Ve ben bu arkadaşın farklı bir firmaya ait olduğunu eşyaların eve taşınması aşamasında öğrendim. Bu Ferhat bey gidip başka bir firmaya 'bir taşıma işi var. Bu benim çok değerli bir hocam. Onları kırmak istemiyorum. Elinden geldiğince yardımcı ol' falan diyip bunlara da cüzi bir ücret ödeyip eşyaları ona vermiş. Hem de baya bir aşağı ücrete. Kısacası bir anda ben en son gelen arkadaşın insafına kalmış oldum. Ferhat beyi arayıp durumu sorduğumda bir kere bile özgür dilemek şöyle dursun alamadığım hizmetten dolayı belli bir miktar paramı geri istediğimde ben o parayı vermem git nereye şikayet edersen et. Elinden geleni ardına koyma şeklinde beylik laflar etmeye başladı.
Ben de bu durumu Enakliyat'a bildirdiğimde MEHMET BEYİN FERHAT ADINDA BIR OĞLU OLMADIĞINI SÖYLEDİLER.
Yani artık ben nasıl bir kişilerle muhatap oldum gerçekten inanamıyorum.
Bu arada taşımada da Ferhat beyin hijyen anlayışına anlatmak için söylemek isterim banyo terliği ile oklava aynı kutudan çıktı. Tuvalet fırçasını başka banyo eşyalarıyla birlikte birisini bir poşete diğerini kovaya koyup arabaya yüklemiş. Bu arada kova çocuğumuza banyo yaptırdığımız kovaydı.(Küfür etse bu kadar zoruma gitmezdi.) Bir de buzluktan eşyaları çıkarmadan o şekilde getirmişler ki hepsi de kokmuş. Devamı diğer yorumda..


31 Ekim 2023

Umarım iki yorumum da paylaşılır. Çünkü bu yorumunda da paketlemeden bahsedeceğim. Elbiselerin ki bunlar takım elbiseler de vardı hepsini bir poşetin içine katıp getirmişler. Ayakkabılar bir çöp poşeti gibi bir poşetin içinde gelmiş. Ben bunların hali ne? nasıl bir taşıma işi bu dediğimde eşyalrında hasar var mı diyorlar. Keşke şu sisteme fotoğraf yüklense de yaptıkları taşımayı bir atabilsem size. Daha kutuları açmadık. Bir kutuyu açtım ve içinde kavanozun kırıldığını gördüm. Gerisini bilemiyorum. İki gün iki tane temizlikçi arkadaş ayarlamak zorunda kaldım.
Bu arada ilk konuştuğum Mehmet bey olandan dolayı özür dileyerek kendisinin "cenazesi" olduğunu bu oluşan durumdan dolayı özür dilediğini söyledi. Temizlik ve hasar ücretinin hepsini karşılayacağını söyledi. Zaten aksi takdirde elimdeki tüm fotolarla tüketici haklarına başvuracağım.
Bu arada bendeki fotoları Enakliyat'a gönderdim. Umarım onlar da gereğini yaparlar.


31 Ekim 2023

Mükemmel 10 - SULTANGAZİ > ÇATALCA

Programlı, gayet öz verili ve çalışkan ekip arkadaşları ile her şeyleri dört dörtlük, çok teşekkürler Yaprak nakliyat ve profesyonel personeline.


22 Ekim 2023

Ucuz etin yahnisi.


7 Ekim 2023

Mükemmel 10 - HAKKARİ > TEKİRDAĞ

24 temmuz 2023 tarihinde Hakkari Çukurca'dan Tekirdağ Çerkezköy'e 2+1 evimi taşıttım. Eşyaların paketlenmesi, söküm ve kurulum dahil her şeyiyle ilgi ve alakası çok iyi şekilde hizmet aldım. Hoşgörü ve ilgi çok iyiydi ellerine ve emeklerine sağlık.


27 Temmuz 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MANİSA

İstanbul Manisa arası başka firmaların yapamadığı planlamayı ve veremediği taşınma gününü cumartesi akşam benimle iletişime geçip istediğim gün olan pazartesi sabaha randevu veren Tuncay Bey'e ne kadar teşekkür etsem azdır. Pazartesi Sabahı araçlarıyla adrese gelip anlaşmamız dahilinde bütün eşyaları demonte edip hasar almayacak şekilde paketlediler, sardılar. 3+1 evi 4 kişilik Tuncay Bey ve ekibi 2 saat gibi çok kısa bir sürede araca özenle taşıyıp istiflediler. Biz hiç bir şeye karışmadık. En büyük korkum ise televizyondu. Yine anlaşmamız dahilinde ertesi gün salı günü Manisa'da ki adrese ulaştılar. Eşyaların kurulacağı yeri göstererek yine hiç bir şeye karışmadık. Eşyalarımız kuruldu Monte edildi. Hiç birinde bir çizik dahi yoktu. Beyaz eşyalarımız Azat Bey tarafından kurularak çalışır vaziyette teslim edildi. En büyük korkum olan televizyon ise sapa sağlamdı. Tuncay Bey Nakliye öncesinde kırık olan kıyafet dolabımı vazifesi olmamasına rağmen tamir etti. Ekstra bir ücret talep etmedi. Yaprak nakliyat'ın kar amacı gütmediğini, gayelerinin insan kazanmak olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Diğer firmaların vermiş olduğu tekliflerin çok çok altında bir fiyatta anlaştık. İlgi, alaka, samimiyet ve içtenliklerinden dolayı Tuncay Bey ve Azat Bey'e buradan tekrar teşekkür ediyorum. Allah bol kazançlar nasip etsin, bundan sonra nakliye firmam yaprak nakliyat!


26 Temmuz 2023

Mükemmel 10 - HATAY > BURSA

Mehmet Bey ve Ferhat Bey gerek Bursa'da gerekse Hatay'da gösterdikleri hassasiyet için çok teşekkür ederim. Eşyalarımın hepsi eksiksiz ve sapasağlam geldi. Profesyonellik böyle bir şey olmalı. Söktükleri her parçayı yerinde yeniden monte ettiler. Sağ olsunlar.


17 Temmuz 2023

Eşyalar kırık dökük geldi ve 2. Adres ile 1. Adreste eşyalar karıştı dolap malzemeleri için Kocaeli'nden İstanbul'a gitmek zorunda kaldım tekrar. Yeni aşdığım duşakabin malzemelerini özellikle dikkatli taşıyın diye belirtmeme rağmen kırılmuş bir şekilde teslim aldım maddi zararım çok oldu.


24 Haziran 2023

Mükemmel 9 - SARIYER > FATİH

Mehmet bey ve ekibindeki gayret takdirimizi kazandı. Teşekkürler.


16 Haziran 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ÇANAKKALE

Yaprak Nakliyat başta Tuncay bey olmak üzere tüm çalışanlara bizi güvenli, zamanında ve sorunsuz bir şekilde İstanbul Şişli den Çanakkale Ayvacık'a ulaştırdıkları için teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.


13 Haziran 2023

Sıkıntı olmadı çalışan insanlar çok iyiydi. Hızlı ve titiz bir taşıma oldu memnun kaldık.


16 Mayıs 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > YALOVA

Telefonda ne konuştuysak birebir aynısını yerine getirdiler, daha önce birçok nakliyeci ile çalıştım ama en çok Yaprak nakliyattan memnun kaldım. Eşyalarım hasarsız sorunsuz şekilde yerleştirildi çok teşekkür ederim hayırlı işler.


6 Mayıs 2023

Taşıma zamanlaması konusunda biraz gecikme oldu ama sorunsuz taşındı.


17 Nisan 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BALIKESİR

Çok memnun kaldık iletişimleri gayet iyiydi hızlı pratik ilgili bir firma herkese öneririm.hatta tekrar taşıma işlemim var yine kendileriyle anlaşacağım


11 Nisan 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BALIKESİR

Her şey konuşulduğu gibi saatinde oldu . Çok profesyonel bir ekip teşekkür ediyorum.


11 Nisan 2023

Zerre kadar memnun kalmadım. Teklif verdikleri fiyattan fazla istediler. Beyaz eşya grubuna zarar verdiler. Buzdolabımda göçükler oluştu. Çamaşır makinesinin kazanı bozuldu


14 Ocak 2023