VN

Vip Çelik Nakliyat

9.4 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 17 Eylül 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Bugün 2 kişi, geçen hafta 17 kişi iletişime geçti.
58 Müşteri Değerlendirmesi, 86 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 1051 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1053 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 1052 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Çalışanlar
    9.5
  • Mükemmel
  • 9 - 1054 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 1053 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 64 Kişi

Vip Çelik Nakliyat Müşteri Yorumları

Erdal Beye ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Zamanlama paketleme ve iş prensipleri tam da olması gerektiği gibi. Fiyat performans dengesinin üzerinde bir hizmet veriyorlar. Dar olan evin girişinde yaşadıkları zorluklara karşı pes etmeyip bizleri mağdur etmediler. Hiç bir eşyam zarar görmeden teslim edildi. Bir sonraki tercihim kesinlikle aynı olacaktır. Tekrar teşekkürler.


30 Nisan 2018

Zamanında gelip titiz bir şekilde eşyalarıma zarar gelmeden taşıdılar, biz memnun kaldık.


17 Nisan 2018

Arkadaşlar öncelikle selam, İstanbul Çelik nakliye çok teşekkür ederim. Koca eşyayı 2 saatte taşıdılar, tertemiz çizik bile yok, paketlemeleri çok temiz ve sağlam, ellerinize sağlık, zamanında ve saatinde sözünde duran bir ekip. Çok memnun kaldım, Allah size bol kazançlar versin. Herkese tavsiye ederim, saygılarımla tekrardan sonsuz teşekkürler İstanbul Çelik evden eve nakliyat.


2 Nisan 2018

Mükemmel 10 - BEŞİKTAŞ > BEYOĞLU

İst-Çelik firmasında çalışan arkadaşlar kesinlikle her şeyden önce çok samimiler. Güvensizlik duyduğum bir an olmadı. Yeni taşındığım apartmanın merdivenleri dardı, ona rağmen mükemmel bir performans sağladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.


1 Nisan 2018

Mükemmel 10 - SULTANGAZİ > ESENLER

Çok başarılıydılar, ayrıca çokta anlayışlı. Hiç bir eşyamıza zarar gelmeden istediğimiz şekilde taşıdılar, biz sadece onları izledik. Teşekkürler Çelik nakliyat.


30 Mart 2018

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > ESENYURT

Saygılı, müşteri haklarını gözeten, işine ve müşteri memnuniyetine önem veren, bu kadar profesyonel, iyi niyetli, kendini işine adamış arkadaşlarla inanın karşılaşmayı beklemiyordum. Uygun fiyat ve kaliteli taşıma ikisi bir arada çok memnun kaldım. Allah işlerini hayırlı etsin, çok memnun kaldım. İSTANBUL ÇELİK NAKLİYAT'I herkese tavsiye ederim, her şey için teşekkürler.


14 Mart 2018

Gayet güzel bir taşıma gerçekleştirildi. Eşyalar hiç zarar görmedi. Paketleme konusunda gayet iyi bir ekip, tavsiye ederim.


18 Şubat 2018

Ev taşımanın ne kadar gergin bir iş olduğunu hepimiz biliriz, ya geç gelirler ya bir şeyler eksik kalır yada unutulur fakat çalışan arkadaşlar söyledikleri saatte gelip ustaca işlerini halledip gittiler. Kırılma veya çizilme gibi bir sorunla karşılaşmadım ellerine emeklerine sağlık. 3.ev taşımamdı bu ilk defa bu kadar sorunsuz ev taşıdım. Evden çıkan çöplere kadar toplayıp gittiler. Herkese tavsiye ederim.


8 Şubat 2018

Mükemmel 10 - ESENLER > ESENYURT

Çok güzel ve hızlı bir şekilde kırmadan, dökmeden taşıdılar. Uygun fiyat ve kaliteli taşıma ikisi bir arada çok memnun kaldım. Çevremdeki herkese İstanbul Çelik nakliyeyi önereceğim, ellerinize sağlık ustalar.


29 Ocak 2018

Hizmetinizden çok memnun kaldık. Çalışanlarınız işini itinayla yerine getirdiler. Her şey için çok teşekkür ederiz. İşleriniz bol olsun inşallah . İyi çalışmalar.


27 Ocak 2018

Enakliyat üzerinden ilk defa taşındım. Hem Enakliyat hemde firmadan çok memnun oldum. Teşekkür ediyorum.


26 Ocak 2018

Mükemmel 9.8 - AVCILAR > AVCILAR

Aslında fiyat uygun diye en başta biraz çekimserdim lakin görün ki, adamlar ricam üzerine taşınma saatini öne aldı. Eşyaların bırakın zarar görmesini sağ olsunlar, arızalı dolapları bile tamir ettiler. ALLAH işlerini hayırlı etsin çok memnun kaldık. Teşekkürler...


27 Aralık 2017

Mükemmel 10 - ESENYURT > ESENYURT

Taşınmamıza yardımcı olan arkadaşların davranışlarından tutun, işlerine olan saygılarına kadar her bir tutumları takdir edilmeye layıktır. Bundan sonra her ihtiyacım olduğunda kendileri ile çalışmaktan memnun olacağımı ifade etmek istiyorum. Kendilerine sağlık, sıhhat ve bol kazanç nasip etsin Yüce Rabb'im. Elleri dert görmesin inşallah. Sizlere de gönül rahatlığı içerisinde kendilerini tavsiye ederim.


23 Aralık 2017

Saygılı, müşteri haklarını gözeten, işine ve müşteri memnuniyetine önem veren, zamanında başlayıp kısa sürede taşınma ve yerleşme işlerimizi bitiren İstanbul Çelik ve çalışanlarına teşekkür ederiz.


23 Kasım 2017

Nereden başlayacağımı bilememekle beraber ilk kuracağım cümle şu olur sanırım. Bir daha ne bu firma ile ne de Enakliyat ile yollarımız kesişmez sanıyorum.

İlk başta eve geldiklerinde Enakliyat'ın imzalamamız için bize yolladığı sözleşmeyi imzalamayıp abi ne gerek var biz Enakliyat ile anlaşmalıyız diyip sözleşmeyi alıp tabakları kapladılar.

Kaplarken görmedim ama tabakları açarken gördüm.

Enakliyat bana anahtar teslim anlaşmamızda kutulama ve kutu içeriğini açıp dağıtma vardır dedi o da olmadı.

Üstelik bir çok eşyayı kaplamayı onlara verdiğim için sanıyorum üst üste koyarak kapladılar her mobilyam yaralı. Çizik demiyorum derin oluklar var.

Her söylediğimizi sanki ömründe daha önce hiç başına gelmemiş bir eda ile karşılayıp sonra gönülsüzce yapmalardan tutun da daha neler.

Sözün özeti hiç memnun değilim zararlıyım. Ama hayırlısı diyerek arkamda bırakıyorum.

Haaa bir olay var ki efsane, ben iç mimarım ve kirada oturuyorum onu bilerek gardrobumu 2 hazne şeklinde yaptırdım yani ikiye bölünebilen kısmen mobil bir dolap. Arkadaşlar sağ olsunlar oradan söküp getirdiler. Getirdiler de, birleştirmeyi biz mi yapacağız, yok alırken de ayrı idi, abi böyle kullanırsan daha kullanışlı olur gibi nidalarla bağlattırdık yalnızca üst kısmından altı gene serbest.


Lakin dananın kuyruğunun koptuğu noktası şu:


Ben çocuğumun doğduğu 8 nisan 2017 tarihinde bütün gazeteleri aldım ve hepsini kitaplığımda yeni buruşmamış üzerinde hiç bir hasar olmamış şekilde saklıyor idim. Arkadaşlar bana sormadan hanıma da sormadan daha doğrusu kimseye sormadan çocuğumun doğduğu günün gazeteleri ile benim mutfak eşyalarımı kapladılar kendi kaplama malzemeri olduğu ve ben bunun için bir bedel ödediğim halde.

1100 liraya 55 metrekare evden çıkan malzemeyi taşıttım derdim 3 kuruş fazla olsun başım ağrımasın idi. Bulaşık makinasını altında tahta var diye bağlamadılar ben lavabonun altına girip musluğu biraz kendi ekseninde çevirerek bağladım buzdolabı yerine sığmadı diye ulu orta bıraktılar.


7 Kasım 2017

Bu kadar profesyonel iyi niyetli kendini işine adamış arkadaşlarla inanın karşılaşmayı beklemiyordum.çok sağ olun sayenizde taşınma işlemimiz sorunsuz ve problemsiz gerçekleşti.


3 Kasım 2017

Çok iyi, memnun kaldım.


26 Ekim 2017

Mükemmel 10 - EYÜPSULTAN > ESENYURT

Gerçekleşen taşınma sürecinde tamamen prensipli, güler yüzlü, çözümcü, enerjik bir ekip oldukları ve eşyaları koruyarak taşıdıkları için kesinlikle tavsiye ederim.


15 Ekim 2017