UN

Uyum

9.5 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 12 Eylül 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ÇEKMEKÖY
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
74 Müşteri Değerlendirmesi, 91 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1058 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1065 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1071 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Çalışanlar
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 1068 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1062 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 64 Kişi

Uyum Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.8 - MALTEPE > KADIKÖY

Herkese tavsiye ederim... Demonte monte olacak eşyalarda hiç bir şekilde itiraz veya surat asma gibi bir şey görmedim. Hatta fazladan eşyalar konusunda da çok yardımcı oldular.. Teşekkür ederim...


31 Aralık 2017

Mükemmel 9.3 - DARICA > DARICA

Sabah erken saatte geldiler 12'de iş bitmişti. Kendilerine çok teşekkür ederiz temiz bir şekilde eşyalarımız yerine ulaştı.


28 Kasım 2017

Mükemmel 9.7 - İZMİR > İSTANBUL

Çok yardımcı oldular ve güler yüzlü insanlar.


6 Kasım 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > SANCAKTEPE

Her şey eksiksiz bir şekilde tamamlandı, arkadaşlar her konuda yardımcı oldular çok memnun kaldık. Tekrar taşınma işleminde arkadaşlarla kesinlikle iletişime geçeceğim.


27 Ekim 2017

Mükemmel 9.5 - İSTANBUL > ÇANAKKALE

Zamanında gelip özenli bir taşıma yaptılar. Anlaşılan fiyattan başka talepleri olmadı. Tavsiye ederim.


27 Ekim 2017

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Personeli güler yüzlü, profesyonel ve dakikti. Kısa sürede ve düzgün bir şekilde eşyalarımızı paketleyerek ne eve ne eşyalara tek bir çizik dahi gelmeden yeni evimize nakliye sürecini tamamladılar. İlgi ve alakalarıyla her şey 10 üzerinden 10'du. Performansları verdikleri fiyatın çok üzerindeydi. Bundan sonra evimi taşıyorsam Uyum Nakliyat benim için tek adres. Kendilerine teşekkür ederim.


22 Ekim 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > ÜSKÜDAR

Evimi çok kısa sürede ve güvenli bir şekilde taşımalarının yanı sıra çalışanların yardımcı ve pozitif yaklaşımları için verdikleri hizmete çok teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığıyla kendilerine teslim edebilirsiniz tüm evinizi. Ellerinize sağlık, çok teşekkürler.


19 Ekim 2017

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > SARIYER

Çok ama çok memnun kaldım!
Taşınmak çok can sıkıcı bir hal alabiliyor. Özellikle her işe salça olan bir köpeğiniz var ise. Uyum nakliyat benim için çok gerilimli olan bir süreci huzurlu bir şekilde tamamlamamı sağladı. Bir türlü toparlanamadım, taşınma tarihi bir hafta uzadı, son dakikada tahmin ettiğimden daha fazla koli ve valiz çıktı... Süreç boyunca iletişim halindeydik ve her soruna pozitif bir şekilde dönüş sağladılar. Özenli, saygılı ve hepsinden önemlisi anlayışlılardı. Site güvenliği vs gibi sorunlara karşı yapıcı çözümler ürettiler. Sessiz ve sakin bir şekilde işlerini yaptılar, hiç kimseyle papaz olmak zorunda kalmadım. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.


16 Ekim 2017

Mükemmel 10 - MALTEPE > KARTAL

Uyum nakliyata çok teşekkür ediyoruz. Hiç düşünmeden taşıma işleminizi güvenle yaptırabilirsiniz. Piyasada en uygun fiyata inanılmaz bir iş çıkardılar. Ayrıca son anda karar verdiklerimizden dolayı firmaya ilettiğimizden daha fazla ince eşya da taşıdılar. Merdivenlerin dar olmasına ve asansörün küçük olmasına rağmen eşyalarımıza hiç bir zarar vermeden taşıdılar. Eşyaların montajı konusunda da çok iyilerdi. Üstelik bozuk olan kısımlarını bile yaptılar. Ekip inanılmaz güler yüzlü ve her konuda yardımcılardı. Hatta o kadar ki biz mahcup olduk kendilerine. Tekrar böyle bir işimiz olduğunda kesinlikle uyum nakliyatı seçeceğiz.


29 Eylül 2017

Mükemmel 10 - SULTANBEYLİ > PENDİK

İşlerini çok profesyonel yapıyorlar hızlı ve güvenli taşıyorlar fiyat olarak çok uygun ve çalışanlar gayet saygılı. Kısacası her yönüyle mükemmel bir iş çıkardılar.


24 Eylül 2017

Söyledikleri zamanda geldiler, paketlemeleri özenli ve sağlamdı. Ne istersek yerine getirdiler güvenilir bir firma kesinlikle tavsiye ediyoruz.


23 Eylül 2017

Mükemmel 9.8 - ÜMRANİYE > ÇEKMEKÖY

Merhabalar, 33 yaşındayım 4 kere taşınmak zorunda kaldım. Uyum nakliyat firması şimdiye kadar karşılaştığım firmalar arasında en iyisiydi. Tam söz verdikleri vakitte geldiler. Kullanmayacağım eşyaları streçleyip güzelce taşımayı gerçekleştirdiler. Ali bey ve Nasip bey :) taşıma sırasında çok ilgiliydiler. Enakliyat ve uyum nakliye firmasına ve çalışanlarına teşekkürler. Her konuda süper firma. Tavsiye edebileceğim tek firma... Hayırlı günler.


16 Eylül 2017

Mükemmel 10 - KARTAL > PENDİK

Uyum nakliye firmasından son derece memnun kaldım, mümkün olduğunca en erken saatte gelmelerini istedim öyle de oldu 06:55te geldiler ve 2 saatte tüm eşyamı yüklediler. Beyaz eşyalar, yatak odası takımı, koltuklar, kitaplık, giysi dolabı vs çizilebilcek her şeyi sardılar, yer süngerleri ve yatağı strecfilmle sardılar. Eve yerleştirme işlemi de bir o kadar hızlı oldu. Gardırop, komidin vs kurulumlar itinayla yapıldı. İş dışında konuşma yok, gayet güvenilir kişiler. Mehmet bey ve ekibine her şey için teşekkür ederim.


6 Eylül 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAKARYA

20 senede evimi alıncaya kadar çok nakliyat firmasıyla tanıştım 11 ev taşıma deneyimimde de hep hüsrana uğradım ve firma tutmama rağmen her şeyle ben uğraştım. 12. ev taşımamda Allah iyi ki Uyum nakliyat ile beni karşılaştırdı, hem hakkaniyetli fiyatları ve işe göstermiş olduğu özveri ev taşımadaki en son nokta olduğunu düşünüyorum ve bundan sonraki tüm tanıdıklarıma bu arkadaşları önereceğim. Tüm içten dileklerimle söylüyorum; her şeyi zamanında, montaj, de-montaj, toplama, eşyaları sarma, sağ salim, düzgün bir şekilde getirme ve güvenilir insan olduklarını hiç çekinmeden yazıyorum. Bir taşıma işleminiz olur ise parasına bakmadan bu arkadaşlar ile taşınmanızı katiyen öneririm, kesin memnun kalacaksınızdır. Teşekkürler Uyum nakliyat.


31 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - TUZLA > ÇEKMEKÖY

Birkaç bavul ve yaklaşık on koli taşındı. Benden kaynaklanan nedenlerle birkaç kez ertelediğimiz halde çok anlayışlı davranıp çok yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.


27 Ağustos 2017

Mükemmel 9.8 - PENDİK > TUZLA

Çok memnun kaldık süperlerdi.


26 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > YALOVA

Ne zaman başladı bitti anlamadım. Elinize sağlık.


2 Ağustos 2017

İyi 7.1 - BEYKOZ > BEYKOZ

Zamanında gelip oldukça hızlı şekilde işi tamamladılar. Teşekkürler.


19 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - SAKARYA > İSTANBUL

Uyum nakliyat çalışanlarına çok teşekkür ederim, eşyamı gayet güzel taşıdılar, teşekkür ederim tekrardan.


18 Temmuz 2017

Belirtilen zamanda gelerek işlerini ivedilikle ve itinayla bitirdiler. Herhangi bir zayiat veya hata olmadan taşınma gerçekleşti. Güler yüzlü ve anlayışlı arkadaşlar.


16 Temmuz 2017